ok services spoko grecja
Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach
Strona: « < ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
Mycha
|
#1001 13:57, 29.08.2010
|
Gość |
lecę 21.09 do green velvet na thassos, proszę o info o podróży i hotelu i mam pytanie czy ktoś jeszcze się w tym terminie tam wybiera? IP: 95.41.247.102
|
artdrz
|
#1002 18:28, 30.08.2010
|
Gość |
Proszę o opinie o hotelu Porto del Sol IP: 89.78.150.179
|
paolka
|
#1003 11:34, 01.09.2010
|
Gość |
pytanie do tych co byli w tym roku w grecji autokarem z ok services : czy godziny odjazów uległy zmianie ? IP: 217.153.162.74
|
Kaha
|
#1004 21:34, 01.09.2010
|
Gość |
Czy ktoś jedzie do Grecji Olimpic Beach teraz w sobote 4 września???PISAĆ! IP: 87.101.72.246
|
oliwka
|
#1005 14:33, 03.09.2010
|
Gość |
Witam włśnie wróciłam z Chorwacji z Hotelu Opatija. Muszę przyznać, iż na stronie można przeczytac wiele niekorzystnych opinii na temat biura OK SERVICES z którymi się nie zgadzam. Wiadomą jest rzeczą , iz wykupując wczasy za 1600 zł nie można spodziewać sie luksusów. Pokoje codziennie sprzatanie,jedzenie dobre, rzadnych opuźnień co do wyjazdu oraz przyjazdu do Polski, rezydent bardzo miły służący pomocą. Jedynie autokary stare i nie wygodne. IP: 77.79.220.226
|
Grzegorz
|
#1006 10:31, 05.09.2010
|
Gość |
warszawiak----ale z ciebie burak ale wiadomo ze stolicy albo napływowy warszawiak , co ma cena do rekompensaty ?? Jak jest warunek umowy niedopełniony to można się ubiegać o zadośćuczynienie nawet jakbym płacił 100zł i może to być rekompensata w różnej formie np zniżka na przyszłoroczne wakacje ale co ty wiesz jak opisujesz swoje życie w Warszawie w wynajętej kwaterze i nie pisz o rodakach "polaczki" na żywo bo możesz w pysk dostać kiedyś!! Chyba że sam się czujesz malutkim polaczkiem w jednej z najgorszych stolic Europy!! IP: 89.77.109.30
|
iro
|
#1007 19:28, 06.09.2010
|
Gość |
Jestem aktualnie w Pefkari w hotelu Green Velvet muszę przyznać że czytając fora na temat Ok service byłem lekko przerażony. Płacąc 1900 zł za 2 tygodnie nie spodziewaj się luksusu ale klimat wyspy i jej uroki zrekompensują ci wszelkie niewygody. Podróż planowa po przylocie do Salonik czeka rezydent kierując do autokaru po ok. 5 godzinach jesteś na miejscu. W pokojach klima i internet. Jedna rada nie wykupuj wycieczek u rezydenta możesz kupić je w miejscowości Potos ok. 800m od Pefkari. IP: 94.69.175.145
|
Gość ok
|
#1008 13:48, 12.09.2010
|
Gość |
Pani Magdo jestem wielce zdziwiona czytając Pani opinię, co do osoby pilota. Byłam z nim na większości wycieczek, znam historię Europy i Grecji i to co pani wypisuję jest totalną bzdurą. Jeśli chodzi o Meteory to co wyczytałam w książce o tym obiekcie było 1/3 wiadomości jakie usłyszałem od pilota Marcina. Gdy pojawiały się pytania dotyczące danego zabytku pilot zawsze udzielał wyczerpujących informacji. IP: 94.67.147.81
|
beadar
|
#1009 16:42, 12.09.2010
|
Gość |
całkowicie się zgadzam, opinia negatywna jest dla Marcina krzywdząca byliśmy nim w Atenach, wiedza jaką dysponuje ten człowiek jest niesamowita, widać w tym jego wielką pasję i zamiłowanie, nie było takiej sytuacji w której nie umiał by odpowiedzieć na zadane pytanie, wystarczy powiedzieć że opowiadał ciekawostki przez większość czasu podróży nawet wtedy gdy większość ludzi spała. Zresztą pozostałym pilotom też nie można zarzucić braku wiedzy/przynajmniej tym z którymi zwiedzaliśmy Grecję, rezydenci też mają niezasłużoną złą opinię, przez cały czas pobytu byli dostępni i służyli pomocą. IP: 89.74.194.96
|
Katia
|
#1010 22:54, 17.09.2010
|
Gość |
Dla wszystkich zainteresowanych:Właśnie wczoraj wróciłam z wczasów w Grecji.Jechaliśmy z biurem OK Services do Olimpic Beach.Niestety od początku czekały na nas niespodzianki.Autokar co prawda przyjechał punktualnie,ale kierowca Pastuszaka był naburmuszony i niezbyt miły.No a sam autokar psykał,piszczał,klima nie działała,jedynym plusem było to że miał wygodne miękkie siedzenia.Na szczęście dojechał po 27 godzinach do celu bez awarii-CUD!Jechaliśmy w dwie rodziny,mieliśmy mieszkać w tym samym apartamencie,niestety rozdzielono nas i nikt nie słuchał tego co mamy do powiedzenia.Nawet to że pokazaliśmy umowe na której wyraźnie widniała nazwa apartamentu nic nie pomogło.Pan rezeydent Henryk (niezbyt zresztą miły) stwierdził że pomyłki się zdarzają.Dodam też że nie tylko my mieliśmy pomyłkę,inni mieli gorsze.Nasz apartament Smile,którzy wszyscy tak bardzo chwalą,cóż zdecydowanie przechwalony,ratunkiem dla niego jest to że jest widok na morze i bliziutko do plaży.Cieknąca ciurkiem woda z kranu,rozpadające się szafki czy niedziałający piecyk to dla niech jest NO PROBLEM.Po interwencji naszej,wymieniono piecyk,naprawiono szafkę,niestety woda ciekła przez cały pobyt.Ciepła woda była tylko przez 2 dni,więc w lodowatej trzeba było brać szybki prysznic!No a teraz coś pozytywnego,samo Olimpic Beach super,mnóstwo tawern,restauracji,pięknie szczególnie nocą.Polecam restaurację Parthenon,zimne dobre piwko!Miasteczko czyste,grecy bardzo mili.Woda w morzu czysta i cieplutka.Gorąco polecam rejs na wyspę Skiathos,a szczególnie dziką plażę Lalarię,po prostu raj!Ogólnie mimo tych kilku niespodzianek wczasy uważam za udane.Honor biura Ok services uratował W drodze powrotnej Pan Pilot Szymon,bardzo dowcipny mądry,opowiadał po drodze wiele ciakwostek.No i autokar już nie Pastuszak był o niebo lepszy,wygodny,dużo miejsca na nogi,kierowcy uprzejmi.Droga powrotna przebiegła więc miło,nie można było na nic narzekać.Ogólnie zastanawiam się czy pojadę z tym biurem na przyszły rok-hmm, ceny wczasów przystępne więc może warto zaryzykować? IP: 87.101.72.246
|
Rumcek
|
#1011 17:35, 21.09.2010
|
Gość |
Nie polecam biura ok services. Ci ludzie są po prostu oszustami. Jeśli ktoś mi powie że hotel Rainbow w Olympic Beach wygląda tak samo jak na zdjęciach w katalogu to chętnie odświeżę pamięć zdjęciami z mojego aparatu. Gdzie tam był widok na morze?? Z ani jednego pokoju go nie było ponieważ hotel był otoczony z trzech stron innymi hotelikami. Poza tym nikt mi nie wmówi że ten hotel miał jakie kol wiek gwiazdki. Niby za co? za tego grzyba na ścianach? czy może za grzyba w łazience. Jakby było tego mało to pokoje nie były w ogóle sprzątane JEDEN WIELKI SYF. Niech biuro nie wciska ludziom takich bzdur ze jest czysto itd itd.Dużo rzeczy zostało pominiętych i to za dużo. U nas w Polsce dawno taki hotelik byłby zamknięty przez sanepid. Człowiek chciał po prostu odpocząć a przeżył tylko stres. IP: 83.4.51.10
|
Jojo
|
#1012 20:59, 21.09.2010
|
Gość |
TO JEST GRECJA A NIE POLSKA!!! IP: 87.205.179.240
|
Stenia
|
#1013 09:47, 23.09.2010
|
Gość |
Co za bzdurne stwierdzenie? Biuro podróży OK SERVICES winno poinformować o warunkach panujących w hotelu RAINBOW, brak uczciwości. Przykład jak Polak może oszukać Polaka, co do samej Grecji- jest piękna!, tylko wyjazd nie z tym biurem. IP: 79.189.57.250
|
reps
|
#1014 10:44, 26.09.2010
|
Gość |
Wróciłam z Thasoss. Pastuszak - moim zdaniem przejazd był najbardziej ekskluzywną częścią wczasów. Kierowcy, którzy wieżli grupę z Jaworzna byli profesjonalni.Pani Pilot ( Ula - także miła i kompetentna). Na wyspie czekały już na nas same niemile niespodzianki. Hotel Natasza brudny i nieprzygotowany na przyjęcie gości. Jedzenie obrzydliwe ( zupy tzw- ciemne polewki na dnie talerza). Ani razu nie zjadłam oliwki ani sałatki greckiej. Nawet o wodę do picia podczas kolacji trzeba się było upominać. Przy basenie połamane leżaki o które trzeba było "toczyć wojnę". Do plaży daleko. Na tyle daleko,że nie opłacało się wracać na lunch. A już Panowie Rezydenci(Radosław i MAksymilian) dopełnili goryczy. Nie potrafili udzielić sensownych informacji. Byłam zainteresowana wycieczkami rowerowymi . W Skala Potamis była bardzo niedroga wypożyczalnia rowerów. Oczywiście Panowie Rezydenci skutecznie zniechęcili do tej formy wypoczynku polecając drogie skandalicznie wycieczki fakultatywne. Na wycieczkach polecali jedzenie w wybranych przez siebie restauracjach, gdzie było b. drogo. Poza tym w kwestiach problemowych, np. związanych z wyżywieniem czy jakością usług hotelowych miało się wrażenie ,że zależy im przede wszystkim na dobrych relacjach z właścicielami hotelu ( u których czuli sie jak u siebie w domu) a nie na spełnianiu oczekiwań turystów. ODRADZAM BIURO OK> SERWICES IP: 83.220.119.150
|
kwaki
|
#1015 10:39, 27.09.2010
|
Gość |
Do Moderatora,dlaczego moje posty są usuwane?? nie ma w nich nic nie przyzwoitego! proszę o odpowiedz! IP: 178.37.147.17
|
#1016 11:38, 27.09.2010
|
|
Administrator
|
Usuwamy posty: wulgarne, nie na temat, krytykujące osoby bądź firmy w sposób nierzeczowy. W Pana przypadku prawdopodobnie były nie na temat. IP: 79.191.253.184
|
kwaki
|
#1017 15:44, 27.09.2010
|
Gość |
Witam,jak to nie na temat? pisałem o OK Services że podróżuje z nimi autokarem za granicę i dzięki bogu zawsze wracaliśmy cało kierowcy byli ok,,a tu taka tragedia,więc to jest nie na temat? IP: 178.37.147.41
|
#1018 20:04, 27.09.2010
|
|
Administrator
|
Proszę przeczytać temat i sobie odpowiedzieć: Czy wnosi to cokolwiek do dyskusji i jest związane z wyjazdami do Grecji. IP: 79.191.253.184
|
kwaki=Sandra
|
#1019 20:30, 27.09.2010
|
Gość |
Matko kochana...aż ręce opadają! tu się pisze o Grecji,Chorwacji i Bułgarii czy tego po wyżej nie widać? proszę poczytać wcześniejsze posty. a i zauważyłem niektóre tematy nie na temat i nikt tego nie usuwa!! to przechodzi ludzkie pojęcie naprawdę totalna paranoja! Moja żona tu pisała o wyjeździe do Bułgarii "Sandra" proszę sprawdzić wcześniejsze posty i nikt jej wpisów nie usuwał mimo że to forum podobno o Grecji! aż żal naprawdę to przechodzi ludzkie pojęcie! rozumiem gdybym wypisywał wulgaryzmy lub obrażał inne osoby to co innego ale to co wy moderatorzy tu wyrabiacie to totalna przesada, w końcu nie tylko to forum istnieje w internecie Nie wiem co w tym temacie jest niestosownego,piszę o biurze OK Services bo z nimi zwiedziłem Grecję i Bułgarię ,Chorwację i mieliśmy szczęście że dojechaliśmy cało! i o to tyle rabanu??? tym bardziej że wszyscy tu piszą o OK Services/ dajcie spokój! IP: 178.37.144.64
|
megi
|
#1020 10:00, 29.09.2010
|
Gość |
Grecja owszem spoko byłam niedawno z nimi na Halkidiki w Toroni w apartamentach Risos. Co do ośrodka nie mam żadnych zarzutów rezydentka też była fantastyczna miasteczko przyjemne ale...Transport jaki zapewnia firma to coś strasznego. Podczas mojej podróży zepsuły się dwa autobusy, do Grecji jechaliśmy 42 godziny bez klimatyzacji!!!Stan techniczny autobusów jest straszny i to nie tylko moja opinia ale również kilku z uczestników którzy po raz kolejny jechali z tą firmą tylko dlatego że zależało im na tym akurat miejscu. Kierowcy podczas awarii miotali się jak dzieci we mgle a pilotka uciekała od wszelkich odpowiedzi co ciekawe i zastanawiające byli bardzo przeciwni wezwaniu serwisu do autobusu. Także jeśli ktoś ma silne nerwy i lubi adrenalinę oraz nie przeraża go fakt że może skończyć jak autobus pod Berlinem to polecam... IP: 156.17.71.36
|
kora
|
#1021 21:11, 29.09.2010
|
Gość |
Do megi-myślę że trochę przesadziłaś z tym Berlinem! jesteśmy z mężem stałymi klientami OK.Services i ani razu nie spotkałam się z popsutym autokarem,kierowcy perfekcyjni,no może faktycznie autokary mogły by być ciut wygodniejsze.Ale jak się komuś nie podoba to niech zmieni biuro podróży a nie gdacze,poza tym jest to praktycznie najtańsze biuro jakie znamy,.No ale polak to jest taki że za 1.200 zł. wymaga hotelu 5 gwiazdkowego,all inclusive i bóg wie co jeszcze. IP: 87.205.134.245
|
saprolegnia
|
#1022 07:49, 30.09.2010
|
Gość |
Właśnie wróciłam z mężem z Grecji (2 tygodnie). Jestem bardzo zadowolona. Byliśmy w apartamentach Sea view - 30 m od plaży, widok z okna bajeczny zarówno na plażę jak i na Olimp. Pokoiki czyściutkie (nawet kurzu nigdzie nie było), woda pod prysznicem zawsze gorąca, pościel można samemu zmieniać - do dyspozycji 4 prześcieradła, koc, wielgachna kołdra i poszewki na poduszi (bo to apartament, nie hotel i sprząta się samemu podczas pobytu). Pod apartamentem jest market więc na zakupy bliziutko. Obok pełno restauracji (obiad średnio po 5 - 6 euro dla 1 osoby). W sklepiku obok apartamentu puszczają cały dzień greckie piosenki więc jest miło, przyjemnie i romantycznie, szczególnie że z balkonu można podziwiać księżyc odbijający się w wodzie Morza Egejskiego. Pilot wycieczek - pan Marcin jest świetny - o Grecji wie wszystko i do tego dopisuje mu humor. Wyżywienia nie wykupowaliśmy to nie oceniam, bo wolimy jeść w każdy dzień co innego i w innej tawernie i o której nam się podoba Byliśmy na objazdówce i jedyny minus to ten, że nie zabrano nas na METEORY (pomyłka w biurze w Polsce). Ale czekamy właśnie na zwrot kasy - biuro przyznało się bez problemu ze to ich wina. Opieka rezydenta Henryka bardzo dobra. Zawsze go można zastac w podanych godzinach i dzwonic gdy tylko sie potrzebuje. Nawet skorzystanie z pomocy lekarskiej nie było problemem. Pani Ania z Paralii cały czas przy nas była obecna podczas wizyty. IP: 83.10.140.38
|
saprolegnia
|
#1023 07:52, 30.09.2010
|
Gość |
Dodam jeszcze ze my lecielismy samolotem i na lotniusku opieka biura tez jest wyczerpująca. A co do wycieczek fakultatywnych wszystkie autokary miały klimatyzację. Polecam wiec lot samolotem (niecałe 2 godziny) bo widze ze złe opinie dotycza głównie transporu autokarem do Grecji. IP: 83.10.140.38
|
danka
|
#1024 21:03, 05.10.2010
|
Gość |
a ja byłm na tassos w green velvet samolotem i nie nażekam na podruż Warto dopłacic kilka złotych imiec zgłowy koszmarną podruż Spodziewałam się że nie będzie wykwintnie za tą cene ale miałam super wakacje warunki srednie ale bardzo czysto sprzątaczka układała nam nawet osobiste rzeczy własciciele mili Co do posiłków mielismy obiekcie do lanczy małe i dziwne za to obiadokolacje obfite co do rezydenta Maxsia to totalna porażka dawalismy sobie rade bez niego za młody na to stanowisko Przy odlocie z Salonik pomagali nam inni rezydenci z okservices Maxsio mił nas gdzies Tasos jest urocza za rok lecę z nimi na następne wakacje IP: 79.175.213.146
|
ace of bace
|
#1025 10:14, 06.10.2010
|
Gość |
Sorry danka a do której klasy chodzisz?? byki strzelasz że oko boli ) IP: 87.205.136.41
|
Strona: « < ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie