» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Hotel LUIZA 3* Paralia

Dodaj opinię Opinie o hotelu Luiza

Strona: « < ... 8 9 10 11 12

Autor Treść
xxx
Gość
Wcczoraj wrocilam z luizy hotel super nowy, właściciele mili,jak czytam te niektore wpisy to tak jakym byla w innym hotelu,u nas wszyscy ludzie ktorzynia byli z nami byli bardzo zadowoleni z hotelu, a arbuz zaraz obok w sklepie kosztowal 0,14centa ktorego tak komus tam do sniadania brakowalo,zreszta polecam ludzia ktorym nic nie pasuje wykupic wczasy w ORBISIE NIE za 1000zł tylko za 2500 i na pewno beda zadowoleni!!!!!
IP: 89.74.219.34
takajedna
Gość
Paralia wydawała się super rozrywkową miejscowością a tak naprawdę jest dla osób starszych, kluby bez rewelacji, bez parkietu , może oprócz dwóch w których są masakryczni ludzie , generalnie pierwszy i ostatni raz w Paralii.
IP: 78.131.235.62
RENATTKA
Gość
Ale tutaj cisza ;)
Pewnie większośc była na urlopie :D
Ja właśnie wczoraj wróciłam z Paralii i BYŁO REWELACYJNIE !!!!
Hotel Luiza rzeczywiście nowiutki, ale w kwestii czystosci niestety zgodze się z poprzednikami - ani raz przez 10dni nie sprzatane pokoje :shock: . Ja wiem,że Grecy z natury czyścioszkami nie są, ale szkoda takiego ładnego hotelu, bo jeżeli nie bedzie sie o niego odpowiednio dbac to po 2 sezonach bedzie wygladał jak podrzędnymotelik. Poza tym nie ma się do czego doczepic.
Paralia jest piękną rozrywkową miejscowością (niewiem skąd pomysł poprzedniczki,że nie byo sie gdzie bawic ??? :shock: )
Jest mnóstwo klimatycznych knajpek, conajmiej 3 dyskoteki (ja byłam w trzech), które zapraszaja do siebie, bo z daleka widac laserowe łuny, więc nie ma problemu z trafieniem. Plus jest taki,że w większości z nich dziewczyny wchodzą za darmo, a nawet jak jest oplata za wstęp, to około 5 euro i w cenie jest drink, więc i tak sie opłaca.
Plaża w centrum jest dosc wąska i zawsze pełna turystów, więc jeśli ktoś woli spokó i więcej przestrzenii moze wybrac sie na inną, gdyż Paralia - w języku greckim Plaża, jest faktycznie jedną wielka plażą, która ciągnie się już od nowej Paralii aż po Olimpic Beach i napewno każdy znajdzie dla siebie kawałek 8)
Ceny są naprawdę przystępne, ludzie przyjazdni turystom, mnóstwo sklepów z pamiątkami (tańszych i droższych).
W Paralii jest również duży Luna Park z karuzelami i innymi bajerami, poza tym można sobie wykupic całodniową wyparwę do Aqua Parku, który znajduje się niecałe dwie godziny drogi od Paralii (jest w ofercie biura OK Serveces), więc dziaciaki rowież nie będą sie nudziły.
Z wycieczek polecam Meteory, które robia wielkie wrażenie. Jest tylko jeden minus, bo po powrocie z Meteorów wstępujemy do wytwórni ikon i tam oczywiście turysci są zachecani do kupienia ikon w sporej cenie, a w normalnych sklepach na mieście są nawet o połowę tańsze, także proszę przemyslec temat...
Poza tym Skiatos: POLECAM,POLECAM,POLECAM!!!!
Dośc męcząca wyprawa, bo całośc wycieczki to około 18 godzin, ale naprawdę WARTO!
Piękne widoki, świetna atmosfera, poprostu RAJ NA ZIEMI :D

Jeżeli ktoś jeszcze wyjeżdża do Paralii a ma jakieś pytania, to chetnie odpowiem na forum.

Na koniec dodam jeszcze tylko,że przy całym morzu przyjemności jakie zapewniło mi Biuro OK Services, zasługuja na KRYTYKĘ w kwestii dojazdu na wczasy;
Owszem autokary są nowe, ale nie przstosowane do dalekich tras: strasznie mało miejsa miedzy siedzeniami i brak mozliwości rozsuniecia oparcia bez wuszkodzenia sasiada siedzącego z tyłu. Poza tym biuro umieszcza turystów w autobusie na w t.z.w. miejscach lunchowych. To sa siedzenia po lewej stronie od środkowego wejścia na wprost toalety i przy wielkiej lodówce, która uniemożliwia wyprostowanie nóg podczas podrózy, to do tego jeszcze ciepło wydobywające sie z agregatu dodattkowo "uprzyjemnia" podróż :|
Na tych miejscach spożyc można posiłek, lub napic się czegoś ciepłego, ponieważ posiadają stoliczli zamocowane do lodówki (stolików nie ma w normalnych siedzeniach) a nie podróżowac ponad dobę W MĘCZARNIACH :|
To jedyny minus tego wypadu i mam nadzieje,że żadna z osób która to przeczytała na taki "luksus" nie trafi.
I MAM NADZIEJĘ, ŻE BIURO OK SERVICES TEŻ CZASEM CZYTA FORA O SWOICH WCZASACH I ODPOWIEDNIO USTOSUNKUJE SIĘ DO T E G O T E M A T U :evil:

Pozdrawiam wszystkich ZACHWYCONYCH PARALIĄ :mrgreen:
IP: 87.204.194.128

Strona: « < ... 8 9 10 11 12

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij