Hotel LUIZA 3* Paralia
Dodaj opinię
Opinie o hotelu Luiza
| Autor | Treść |
|---|---|
|
xxx
|
#276 12:47, 18.08.2009
|
|
Gość
|
Wcczoraj wrocilam z luizy hotel super nowy, właściciele mili,jak czytam te niektore wpisy to tak jakym byla w innym hotelu,u nas wszyscy ludzie ktorzynia byli z nami byli bardzo zadowoleni z hotelu, a arbuz zaraz obok w sklepie kosztowal 0,14centa ktorego tak komus tam do sniadania brakowalo,zreszta polecam ludzia ktorym nic nie pasuje wykupic wczasy w ORBISIE NIE za 1000zł tylko za 2500 i na pewno beda zadowoleni!!!!! IP: 89.74.219.34
|
|
takajedna
|
#277 10:47, 21.08.2009
|
|
Gość
|
Paralia wydawała się super rozrywkową miejscowością a tak naprawdę jest dla osób starszych, kluby bez rewelacji, bez parkietu , może oprócz dwóch w których są masakryczni ludzie , generalnie pierwszy i ostatni raz w Paralii. IP: 78.131.235.62
|
|
RENATTKA
|
#278 09:26, 01.09.2009
|
|
Gość
|
Ale tutaj cisza Pewnie większośc była na urlopie Ja właśnie wczoraj wróciłam z Paralii i BYŁO REWELACYJNIE !!!! Hotel Luiza rzeczywiście nowiutki, ale w kwestii czystosci niestety zgodze się z poprzednikami - ani raz przez 10dni nie sprzatane pokoje . Ja wiem,że Grecy z natury czyścioszkami nie są, ale szkoda takiego ładnego hotelu, bo jeżeli nie bedzie sie o niego odpowiednio dbac to po 2 sezonach bedzie wygladał jak podrzędnymotelik. Poza tym nie ma się do czego doczepic.Paralia jest piękną rozrywkową miejscowością (niewiem skąd pomysł poprzedniczki,że nie byo sie gdzie bawic ??? )Jest mnóstwo klimatycznych knajpek, conajmiej 3 dyskoteki (ja byłam w trzech), które zapraszaja do siebie, bo z daleka widac laserowe łuny, więc nie ma problemu z trafieniem. Plus jest taki,że w większości z nich dziewczyny wchodzą za darmo, a nawet jak jest oplata za wstęp, to około 5 euro i w cenie jest drink, więc i tak sie opłaca. Plaża w centrum jest dosc wąska i zawsze pełna turystów, więc jeśli ktoś woli spokó i więcej przestrzenii moze wybrac sie na inną, gdyż Paralia - w języku greckim Plaża, jest faktycznie jedną wielka plażą, która ciągnie się już od nowej Paralii aż po Olimpic Beach i napewno każdy znajdzie dla siebie kawałek Ceny są naprawdę przystępne, ludzie przyjazdni turystom, mnóstwo sklepów z pamiątkami (tańszych i droższych). W Paralii jest również duży Luna Park z karuzelami i innymi bajerami, poza tym można sobie wykupic całodniową wyparwę do Aqua Parku, który znajduje się niecałe dwie godziny drogi od Paralii (jest w ofercie biura OK Serveces), więc dziaciaki rowież nie będą sie nudziły. Z wycieczek polecam Meteory, które robia wielkie wrażenie. Jest tylko jeden minus, bo po powrocie z Meteorów wstępujemy do wytwórni ikon i tam oczywiście turysci są zachecani do kupienia ikon w sporej cenie, a w normalnych sklepach na mieście są nawet o połowę tańsze, także proszę przemyslec temat... Poza tym Skiatos: POLECAM,POLECAM,POLECAM!!!! Dośc męcząca wyprawa, bo całośc wycieczki to około 18 godzin, ale naprawdę WARTO! Piękne widoki, świetna atmosfera, poprostu RAJ NA ZIEMI Jeżeli ktoś jeszcze wyjeżdża do Paralii a ma jakieś pytania, to chetnie odpowiem na forum. Na koniec dodam jeszcze tylko,że przy całym morzu przyjemności jakie zapewniło mi Biuro OK Services, zasługuja na KRYTYKĘ w kwestii dojazdu na wczasy; Owszem autokary są nowe, ale nie przstosowane do dalekich tras: strasznie mało miejsa miedzy siedzeniami i brak mozliwości rozsuniecia oparcia bez wuszkodzenia sasiada siedzącego z tyłu. Poza tym biuro umieszcza turystów w autobusie na w t.z.w. miejscach lunchowych. To sa siedzenia po lewej stronie od środkowego wejścia na wprost toalety i przy wielkiej lodówce, która uniemożliwia wyprostowanie nóg podczas podrózy, to do tego jeszcze ciepło wydobywające sie z agregatu dodattkowo "uprzyjemnia" podróż Na tych miejscach spożyc można posiłek, lub napic się czegoś ciepłego, ponieważ posiadają stoliczli zamocowane do lodówki (stolików nie ma w normalnych siedzeniach) a nie podróżowac ponad dobę W MĘCZARNIACH To jedyny minus tego wypadu i mam nadzieje,że żadna z osób która to przeczytała na taki "luksus" nie trafi. I MAM NADZIEJĘ, ŻE BIURO OK SERVICES TEŻ CZASEM CZYTA FORA O SWOICH WCZASACH I ODPOWIEDNIO USTOSUNKUJE SIĘ DO T E G O T E M A T U Pozdrawiam wszystkich ZACHWYCONYCH PARALIĄ ![]() IP: 87.204.194.128
|
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie
. Ja wiem,że Grecy z natury czyścioszkami nie są, ale szkoda takiego ładnego hotelu, bo jeżeli nie bedzie sie o niego odpowiednio dbac to po 2 sezonach bedzie wygladał jak podrzędnymotelik. Poza tym nie ma się do czego doczepic.