» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Hotel LUIZA 3* Paralia

Dodaj opinię Opinie o hotelu Luiza

Strona: « < ... 7 8 9 10 11 12 >

Autor Treść
aaa
Gość
No czemu nie ;) a tak w ogóle to w jakim wieku jesteście ;)?
IP: 78.131.235.62
Łukasz
Gość
hmmm aaa pisz na hinyx@interia.pl nie bedziemy spamowac innym . a ty ile masz?
IP: 77.253.37.253
Ula
Gość
z tego co ogladam ofery to hotel europa ma lepszy standard niz luiza wieksze pokoje i basenik,(w luizie to po lóżkach trzeba chodzic)

chce sei ustosunkowac do tego co tu zostalo napisane. mnie tezx wyrolowali i zmienili paralie i luize na olimpic beach i europe. i ewuropa wcale nie jest o lepszym standardzie!!! luiza to hotel kategorii C a europa kategorii D. Poza tym to sa miejscowosc o zupelnie innym charakterze. Wogole nie wierze jak ktops pisze ze zaszedl z olimpic dro parali w 15-20 minut!!!! chyba biegiem!! mi zajelo to 45 minut a jestem mloda i szybko chodze. Wogole w tym wszystkim nie chodzi nawet o ta zmiane!!! chodzi o to jak biuro ( mama na mysli prawie wszystkich przedstawicieli biura do ktorych zwtrocilismy sie o pomoc w wyjasnieniu sprawy) nas potraktowalo!!!! Jakbysmy byli winni tewgo ze chcemy tego co w umowie.
IP: 85.89.175.18
Ula
Gość
co do rozdzielania par to na pewno byl taki przypadek ze malżeństwo rozdzielili do 2 roznych autokarow ( i innych grup) w czasiwe wycieczki do aten. no bo dfla pracownikow biura to chyba nie jest chyba oczywiste ze jak ma sie to samo nazwisko to sie jest malzenstwem!!]
Ula
Gość
jestem osobą naprawde bardzon mało wymagajaca jezeli chodzi o takie wyjazdy ale nie pozwole zeby takie biuro robilo ze mnie debilke. osttni raz z ok services!!!!]
sax
Gość
Do Uli : w każdym biurze podróży zdarzają się takie wypadki i nie mówie że nie jest to ich wina aczkolwiek jadąc na wycieczke z jakimkolwiek biurem podróży musimy się liczyć z wpadkami. Post na temat tego ile idzie się z olimpic beach do paralii był prawdziwy, byłam tam i spacerkiem szłam około 20 minut więc nie jest tak najgorzej. Poza tym zawsze można złożyć reklamację już w Polsce. A małżeństwo które zostało rozdzielone mogło bardziej interweniować bo nie wierze że rezydent jest bezduszny i specjalnie ich odłączył od siebie.
Użytkownik
mariusz napisał
TROCHE JUZ ZNIMI JECHALEM I JA SIE Z TYM NIE SPOTKALEM!!! WIADOMO ZE JAK LUDZIE CHCA POSTUJ CO 2 H TO JEST PRZESADA BO PIJE PIWO A POTYM NIE UMIA UTRZYMAC!!!! TRZEBA ICH ZROZUMIEC MY TURISC I PRZEJEDZIEMY 26 H I LABA A ONI MUSZA WRACAC !!! WIEC ROBIA POSTOJE 3 / 4 H ZOBACZYSZ IDZIE WYTRZYMAC !!

Mariuszku te postoje są ze wzgl. na czas pracy a nie mus powrotu... kierowca może robic przerwe co 3-4 godz. a po jakims czasie pracy musi miec przerwe nie mniej niż 9 godzin.. nie życzę żadnemu wczasowiczowi postoju 9 godzinnego w szczerym polu bo kierowcy akurat skonczył sie czas pracy . pozdrawiam... żonka kierowcy autokarów.( nie jezdżącego dla OK service)
IP: 83.6.9.140
Użytkownik
do Uli: czy patrzyłaś na ceny przejazdów tam i spowrotem do Grecji???Ja chciałam jechać tam na własna rękę ale po przeliczeniu przejazdu i kosztów zakwaterowania wolę skakać i przewalać sie po łóżkach w Luizie za tą cenę!!!!!!!!!!!!! Nie jadę po to by siedzieć w hotelowym pokoju tylko byczyć się na plaży. I myślę, że 1300zł za przejazd i zakwaterowanie to jest super niska cena i nie można wymagać niczego innego.I odliczam już godziny do zakwaterowania w Luizie . Pozdrawiam.
IP: 83.6.9.140
magda
Gość
za 4 dni jadę do hotelu yakinthos. jeżeli ktoś tam byl proszę o informacje na jego temat.
IP: 83.8.4.239
Ula
Gość
sax napisał
Do Uli : w każdym biurze podróży zdarzają się takie wypadki i nie mówie że nie jest to ich wina aczkolwiek jadąc na wycieczke z jakimkolwiek biurem podróży musimy się liczyć z wpadkami. Post na temat tego ile idzie się z olimpic beach do paralii był prawdziwy, byłam tam i spacerkiem szłam około 20 minut więc nie jest tak najgorzej. Poza tym zawsze można złożyć reklamację już w Polsce. A małżeństwo które zostało rozdzielone mogło bardziej interweniować bo nie wierze że rezydent jest bezduszny i specjalnie ich odłączył od siebie.
Ula
Gość
ja rozumiem ze sie zdarzaja wpadki . Tylko moim zdaniem bylo iih zbyt duzo i naprawde bylo bardzo duzo ludzi nie4zadowolonych ze4 sposobu traktowania klienta przez biuro ok services. co do malzenstwa rozdzielonego to byli rozdzieleni tak do konca wycieczki.
Ula
Gość
ja rozumeim ze ceny biura sa ok. ale jezeli ja zaplacilam cene ktora ONI ustalili i ONI ustalili hotel i na to jest umowa to dlaczego gdy nagle sie zorientowali ze moze za malo wzieli to ja mama cierpiec. jak sie chce robic dobry biznes to albo trzeba wszystko dokladnie przemyslec albo ponosic odpowiedzialnosc za swoje bledy.
Paweł
Gość
Witam. Jade 5.08 ze znajomymi w 6 osób do hotelu Luiza.. mam nadzieje ze znajdzie sie towarzystwo na imprezki! do zobaczyska !
IP: 87.96.34.138
aaa
Gość
No Paweł towarzystwo to z pewnością się znajdzie ;p poza tym zawsze masz ze sobą znajomych :))
Paweł
Gość
im większe grono tym weselej ;d
IP: 87.96.34.138
pretorian
Gość
będzie ok
IP: 89.74.220.221
aaa
Gość
Paweł to może odezwij się do mnie na mejla to się jakoś zgadamy ;) sakawil@gmail.com
Krzyś
Gość
Napewno będzie ok Ja jadę 19.08 :)
IP: 93.176.213.81
sax
Gość
Życze miłej podróży wszystkim którzy jutro jadą i miłej integracji na postojach :))
Użytkownik
Fajnie poczytać wasze opinie. Ja postanowiłam tak czy inaczej dobrze się bawić i nie stresować niepotrzebnie. Mam tylko jedno pytanko. Czy jedzie ktoś do luizy 25.08???
IP: 83.6.17.6
aaa :P
Gość
Jeszcze 11 dni :P czy jadą jakieś pary do Parali Luiza 19.08..?
IP: 93.176.213.81
monika
Gość
witam wszystkich którzy jadą do Parali (hotelu Luiza) z ok serwis
właśnie wróciłam z rodzina i bratem który też był z rodzina. Na początku wszystko wydawało się super, wsiedliśmy do autokaru, siedzieliśmy wszyscy koło siebie.To ze jechaliśmy z wrocławia36 godzin to szczegół. najpierw zepsuł się autokar już w Polsce i siedzieliśmy 3 godziny na parkingu no ale lepiej w Polsce niż w Serbii w nocy, potem 2 godz. na granicy w Serbii.Przeżyliśmy nie było tak źle :-) ale jak dojechaliśmy do parali zaczęły się schody, mój brat poszedł z rodziną do innego hotelu ja zostałam z rodzina w Luizie. Rezydentka powiedziała tylko tyle"nie martwcie się-poznacie inne hotele"ale ja nie po to rezerwowałam wczasy w listopadzie razem z bratem żeby ktoś mi powiedział to co ona. Uważam że firma ok serwis ma głęboko w d.... gdzie kto jest zakwaterowany byleby sprzedać wczasy.Ale potem stwierdziłam że i tak mój brat trafił lepiej bo hotel w którym był, był o wiele przyjaźniej nastawiony do ludzi. a śniadania były obfitsze- zawsze arbuzy, brzoskwinie i kilka rodzajów pieczywa a co najważniejsze osoby zawsze uśmiechnięte, a nie tak jak w hotelu Luiza z minami na kwintę jakby siedzieli tam za kare, o czyste ręczniki trzeba było upomnieć się po 6 dniach. uwaga dla osób rezerwujących pakiety wycieczek, może się okazać że przyjedziecie zmordowani po np.meteorach a wieczorem będzie wieczór grecki, fajnie co? w biurach ok serwis tego nie powiedzą bo po co? niech ludzie naiwni kupią.chcieli pakiet mają pakiet.ja z tego biura na pewno już nie pojadę :( co do skór które można kupić w parali to cena 50euro faktycznie jest, ale to są skóry nie wiem na kogo szyte i które wisiały kilka lat w sklepach i nikt nie chciał ich kupić.ceny jedzenia -super myślałam że wydam tu majątek a przywiozłam jeszcze euro do polski, nie odmawiając sobie niczego :D Co do ostatniego dnia to uważam ze jest super zorganizowany-czekanie na odjazd. my mieliśmy trochę pecha bo o 11 zaczął padać deszcz ale wszyscy zmieścili się z dużym zapasem do knajpki po drugiej stronie ulicy, za godzinkę przestał wiec poszliśmy do olimpik i powiem ze tam jest o wiele spokojniej niż w parali, potem wyszło słońce i znowu kompiu kompiu a potem to już do autobusu i w 27 godzin do domku
IP: 83.21.244.250
gosia
Gość
razem z chłopakiem jedziemy 19.08 z gliwic (mam nadzieje że nic się nie zmieni). To mój pierwszy wyjazd autokarem, jestem pewna że wszystko będzie super :mrgreen: liczę na świeny wypoczynek. a ps. na stronie OK! pisze że do plaży jest 100m, serio tak blisko plaza ? :roll:
IP: 87.205.215.184
Użytkownik
Z LUIZY jest jakieś 300 m do plaży. Ale sugeruję podejść raczej na plażę z boku bo plaża miejska jest strasznie zaludniona...tam jest mniej ludzi i jest przyjemniej :-)

Grzesiek
IP: 62.141.213.23
Użytkownik
Hejka! czytam, czytam i różne opinie, :-) ale raczej pozytywne ... czyli w Luizie można wyżyć,.... własnie odlot mam 17.08 (jednak samolot) bo widze że jazda utokarem to utrapienie... no to zobaczymy na ile tym razem sprawdza się moje opinie z Waszymi :-) napiszę coś o Hotelu i o tym OK service co chyba zbyt nie cieszy sie dobra opinia :-( a i jedzie nasz duza grupa , cos mi sie wddaje ze z pół hotelu zajmiemiy , hehehe .... do zobacznie 28.08 z powrotem
IP: 78.8.106.184

Strona: « < ... 7 8 9 10 11 12 >

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij