» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Hotel LUIZA 3* Paralia

Dodaj opinię Opinie o hotelu Luiza

Strona: « < ... 6 7 8 9 10 11 12 > »

Autor Treść
aqw
Gość
Luiza jest ok!
IP: 78.28.11.18
ania
Gość
Super że już się wyjaśniło co do podróży :) Lepiej zadać jedno konkretne pytanie i dostać jedną konkretną odpowiedź, bo wtedy każdy kto zajrzy na to forum otrzyma rzetelne info. Ja właśnie przez takie nieporozumienia "forowe" jechałam w czerwcu na wczasy w gigantycznym stresie, czy będę miała czym jechać i gdzie spać, a było REWELACYJNIE i tego wszystkim przed którymi wyjazdy życzę. Więcej optymizmu...
IP: 91.193.185.4
Użytkownik
ALLELUJA;)
IP: 93.176.200.177
domiii
Gość
Ale fajnie że znalazłam to forum.... do Luizy jade z mężem 05.08. z Warszawy (wyjazd 04.05 o północy). MARIUSZ..... film super i pomimo zasiegniecia jezyka w Grecji teraz sa już zupełnie rozwiane wszelkie moje wątpliwosci.Mam tylko nadzieję że trudy podróży zrekompensuje nam pogoda. Pozdrawiam serdecznie.
IP: 83.31.70.116
Łukasz
Gość
aaa napisał
Dzięki Ania za obrone ;) tak jestem wolna, nie mam męża ani dzieci ale rozumiem że rodzina nie lubi być rozdzielona chodzi mi tylko o to żeby nie robic dramatu bo zawsze można z kimś się dogadać co do miejsca poza tym pilot dobrze wie kto z kim jedzie bo ma to w zgłoszeniach :) ja jade 5.08 ale niestety nie z Tych :)

z jakiego biura jedziesz ?
IP: 77.253.37.253
domiii
Gość
z OK.. a w Warszawie to Nesto.. Jeśli to do mnie było
IP: 83.24.99.168
Użytkownik
do domii ;
baw sie dobrze .... fajnie ze moglem jakos pomuc ... tego oczekuje od ludzi za rok bo to bydzie moja podroz poslubna;) wiec muszze miec wszystko pochytane wedug mozliwosci!! ;)
pozdro i udanychy i cieplych wczasow
IP: 93.176.200.177
domiii
Gość
Opiszę wrażenia po powrocie. Szczęśliwej podróży poslubnej.
aaa
Gość
Do Łukasza : jadę z ok services :) a Ty ?
IP: 78.131.235.62
domiii
Gość
hahahah ale się wmieszałam .. ale może i aaa zgarnę po drodze bo dojeżdżam do Bielska-białej a póżniej chyba już koniec zbiorów urlopowiczów...
aaa
Gość
hehe no pewnie zgarniesz :))
Łukasz
Gość
aaa napisał
Do Łukasza : jadę z ok services :) a Ty ?

Jade z InterHolidaysu :( juz sie nie moge doczekac jak tam bede :)
aaa
Gość
no ja też :) jeszcze tydzień :) a Ty też jedziesz 05.08 ? z kim w ogóle się wybierasz ;)
Łukasz
Gość
Z dziewczyna i bratem xD i rodzicami ale my jedziemy z K-ce do parali :) czy ty ze znajomymi jedziesz ? :D
CZARNY
Gość
sss napisał
u nas 3 koleżanki ;):P

oooo to będą balety jak w Rio hehe, juz sie chłopaki w Grecji pewnie cieszą :)
IP: 92.251.255.13
Łukasz
Gość
CZARNY napisał
sss napisał

kiedy ty czarny jedziesz do grecji?
CZARNY
Gość
Łukasz napisał
CZARNY napisał
sss napisał

5.08 :) dwie pary :)
Łukasz
Gość
CZARNY napisał
Łukasz napisał
CZARNY napisał
sss napisał

5.08 :) dwie pary :)

no to fajnie bedzie . Byłes juz moze w parali ? szkoda ze ja jade do inego hotelu ale zawsze mozem sie skumac w parali . :D
CZARNY
Gość

no to fajnie bedzie . Byłes juz moze w parali ? szkoda ze ja jade do inego hotelu ale zawsze mozem sie skumac w parali . :D

pomyślimy hehe
CZARNY
Gość
nie byłem
aaa
Gość
Do Łukasza: jade z kumpelą ;) tak w ogóle to byłam już w paralii i naprawde fajnie było, ładna plaża, niezłe imprezy ;) co do czarnego to Grecy zawsze sie cieszą jak nowe laski przyjeżdzają i to tylko od dziewczyn zależy czy coś będzie czy też nie :P pilnuj swojej żeby Ci nie uciekła z jakimś Grekiem heh ;P
Wilk
Gość
Kasiunia napisał
heja napiszcie jak było po powrocie bo ja wybieram sie w sierpniu tez do tego hotelu :)

Wróciłem 21 lipca (13 dni). Było naprawdę bardzo fajnie. Hotel z miłą obsługą, klimatyzacja, tv, lodówka, łazienka. Jedzonko... hmm... Jak dla mnie - nie do przejedzenia (w wersji HB). Obiady w innym hotelu (Stella 50m od Luizy). Urozmaicone - przez 10 dni nic sie nie powtórzyło. Woda "kranowa" nadająca sie do spożycia (co jest dość istotne, bo pije się dużo) Tyle warunki pobytu. Wycieczki wg planu. Może troszkę za mało czasu, żeby zobaczyć wszystko,ale... Meteory - niezapomniane wrażenie. Olimp - miły spacerek wąwozem i wjazd na wysokość ok 1000 m. (ładne widoczki). W drodze powrotnej zamek w Platamonas (wstęp dodatkowo 2E),Skiathos - naprawdę warto (pomimo 28E). Jak ktoś lubi ponurkować - szczególnie. Saloniki - pomnik Aleksandra, Biała Wieża i niemiłe wrażenie, że Grecy nie dbaja o turystów (wiekszość olpisanych zabytków niestety tylko w języku greckim). Wieczór Grecki - jedyne, co mogę powiedzieć, że (umiarkowanie) nie warto. Nie dlatego, że to nic miłego (obiad, winko, występ tancerzy i zorbowanie), ale MASAKRYCZNIE krótko (3 godziny i do domu....). Ateny... Warto, ale 7h w jedną stronę. Teraz też wiem, że milej byłoby zwiedzać Akropol w troszke mniejszym upale (czyt. wycieczka w innym miesiącu). Ale warto na pewno.
Ceny w Paralii nie powalają. Jedyne czego na pewno nie warto zapomnieć to olejki do opalania (ceny od 11 do 35E za najnormalniejszy olejek z filtrem 30). Ogólnie wycieczka na 4 z plusem (zbyt mało czasu na zwiedzanie)
IP: 80.54.11.3
Wilk
Gość
RENATTA napisał
Mam pytanko do osób, które juz wróciły z Paralii z Biurem OK Serveces. Na stronce biura jest INFO, że w dniu wyjazdu z Paralii, od momentu wykwaterowania z hotelu do momentu wyjazdu do Polski (jest to parę godzin) podróżni nie koczują na trawnikach w oczekiwaniu na autokar, tylko przez ten czas są zakwaterowani w klubie plażowym pomiędzy Paralią a Olimpic Beach. Czy to prawda? Nie ukrywam,że średnio mi się uśmiecha czekanie w upale z walizką na przyjazd autokaru :-( Prosze o jakieś INFO? POZDRAWIAM

To jest tak. Między 8 a 9 trzeba sie wynieść z hoteli. Około 9:30 autokar zbiera ludzi z kolejnych hoteli i zwozi w pewne miejsce (+- posrodku miedzy Paralia i Olimpic Beach). Bagaże znosi sie do kanciap. I do końca dnia można sobie plazować. W klubie plażowym można się napić (odpłatnie rzecz jasna) wyprysznicować przed podróżą (prysznice bardziej plażowe niż hotelowe ale SĄ i MOŻNA a to plus). Przed podróżą można zjeść coś. Mozew klubie plazowym niekoniecznie, ale zaraz obok jest przefajna restauracja w której można zamówić np gyroska (6,5E - "Big price, but big plate", jak stwierdził własciciel i nie kłamał). Ogólnie - było tak jak było napisane. Bez stresu! :) Pozdrawiam!
IP: 80.54.11.3
Użytkownik
To prawda.
Faktycznie wypada odwiedzić Ateny i Akropol choć osobiście uważam że to są najbardziej przereklamowane ruiny na świecie :D
Byliśmy w czerwcu i już wtedy było gorąco na tym pagórku. Nie wyobrażam sobie co teraz tam może się dziać. A wieczór grecki jest wart chyba tylko z powodu wina i pokazu tańców greckich (chociaż prawie każdy taniec grecki wygląda tak samo....przynajmniej tak to wyglądało :) Ale faktycznie krótko trwa...3-3,5 godziny i do domu...
IP: 62.141.213.23
Łukasz
Gość
aaa napisał
Do Łukasza: jade z kumpelą ;) tak w ogóle to byłam już w paralii i naprawde fajnie było, ładna plaża, niezłe imprezy ;) co do czarnego to Grecy zawsze sie cieszą jak nowe laski przyjeżdzają i to tylko od dziewczyn zależy czy coś będzie czy też nie :P pilnuj swojej żeby Ci nie uciekła z jakimś Grekiem heh ;P

Czarny i aaa moze sie spotkamy w parali to rezem bedziemy imprezować? :lol:

Strona: « < ... 6 7 8 9 10 11 12 > »

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij