» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Hotel LUIZA 3* Paralia

Dodaj opinię Opinie o hotelu Luiza

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > »

Autor Treść
basia
Gość
Ja tez wybieram sie do Paralii - 19.08 , z tego samego biura,fajnie ,ze dzieki Wam moge dowiedziec sie czegos wiecej,przerazona jestem tylko tak dlugą podrozą , ale mysle , ze reszta nie bedzie taka zla...bede monitowac temat...piszcie o swoich doswiadczeniach...pozdrawiam!
IP: 83.22.228.69
Gosia
Gość
Ja też jadę do Paralii, 18.08.2009 :) mam nadzieje że będzie super extra i czadowo
IP: 83.22.105.167
bee
Gość
Witam!

jadę do parali w drugiej połowie lipca i mam pytanie do ludzi którzy już tam byli. Mianowicie jak wyglądają ceny produktów niezbędnych do życia w okolicy np. woda, jakaś cola lody, piwo itd.

Będę wdzięczny za odpowiedź
IP: 79.184.126.138
ISSAURA
Gość
Witaj basiu (wypowiedź z 09.06.2009), z kim wyjeżdżasz do Paralii i z jakiego biura? Pytam, bo ja również wyjeżdżam do Pralii 19 sierpnia autokarem z Katowic, biuro OK Services. Jedziemy we dwie z koleżanką, jeżeli masz (macie) ochotę, to może fajnie zawżec znajomośc przed wyjazdem 8) Pozdrawiam gorąco i zapraszam innych urlopowiczów z tego terminu do przyłączenia się do nas :mrgreen: Podróż długa, więc fajnie spedzic ten czas w znajomym towarzystwie :-) PROSZĘ O KONTAKt ZAINTERESOWANYCH Moje GG 10090744.
IP: 87.204.194.128
Agusia
Gość
Na szczęście w Paralii jest jeden market Lidl, więc jest gdzie tanio kupować, bo w miasteczku nad wodą jest drogo. Woda 0,5 Euro, soki w kartonie litowe ok. 1 Euro, Piwo różnie od 0,4 - 3 Euro.
IP: 78.28.6.117
bee
Gość
Dzieki Agusia ;)
Jeszcze tylko ile tam na miejscu kosztuje Metaxa bo dochodzily do mnie ze jest tam bardzo tania w porownaniu do polskich cen, i ile kosztują mocniejsze alkohole, bo nie mam pojęcia i pieniędzy zabrać
IP: 83.14.83.242
Agusia
Gość
Ouzo 0,7 litra 3,5 Euro, Metaxa 0,5 litra ok. 5 Euro
Ima
Gość
Aga a czy tam są do kupienia jakieś oryginalne ciuchy i jakie są ceny? Czy są jakieś sklepy z ciuchami i ile trwala podróż z Katowic do Paralii tzn. od której do której?
IP: 83.18.193.195
Agusia
Gość
Jest bardzo dużo ubrań Pumy, Nike, Adidasa i są w porównaniu do naszych cen bardzo tanie, np. koszulki 5 Euro, spodnie 10Euro, adidasy 15-20Euro. Ja z Torunia jechałam 34 godziny koszmarnie ciasnym autokarem, wsiadałam o 23.30, a na miejscu byliśmy o 8:30.
Ima
Gość
dzięki Aguś za odpowiedź, córcia się ucieszyła, może przystopuje z rozpustą pieniędzy i zatrzyma na lato. Faktycznie jazda to koszmar, ale to urok jazdy autobusem,no nie? Ja wsiadam też o 23.30 w Warszawie, ale myślę,że pewnie będzie przesiadka w Katowicach, w lipcu zadzwonię do biura i się zapytam.
IP: 83.18.193.195
KARINA
Gość
Moja mama jechala 25 godzin z Tychów do Paralii
IP: 89.74.220.221
...
Gość
Mam pytanie do Agusi ile kosztują normalne (nie oryginalne) ciuchy?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
IP: 83.9.106.147
MARIUSZ
Gość
wrucilem dzis o 21 15 bylo zaje------>>>> scie;)
IP: 93.176.200.177
Kondziu
Gość
no to czekamy na fotki :)
IP: 89.79.6.104
MARIUSZ
Gość
podróż z k-c do grecji 26h powrót 25h autobusy z firmy Pastuszak <BIALY , ZÓŁTY> bezawaryjne.. postoje co 3-4 h potem zalezy czy ludzie chca postuj czy nie...
w oby dwie strony byly pilotki ktore opowiadaly o mijanych miejscowosciach ... widoki przepiekne jest co podziwiac.. jechalismy przez czechy slowacje wegry serbia bulgaria<postuj w sklepie wolnocłowym> GRECJA od granicy jakies 2-3 h do celu. ostatni postuj bydziecie mieli w grecji doslownie 15 min od parali bo kierowcy musza zjesc obiad;(
MARIUSZ
Gość
hotel Luiza znajduje sie w cichej w 3 ruwnoległej alejce od morza.. do morza jakies 250m. jest to nowy hotel bez dwuch zdan. winda klima<trzeba zabrac pilot z recepcji > mala plazma <wejscia usb mozna zabrac filmy na dysku> ja mialem tylko polonie wiec nie bylo nic ciekawego... kluczem do drzwi jest karta magnetyczna <cos podobnego do bankomatowej> wklada sie do zamka potem zaraz obok na scianie jest kontakt gdzie sie ja wklaa aby wszystko zadzialalo ... po wyciagnieciu karty zgasi sie wszystko 15s. NIE ZOSTAWIAC KARTY W POKOJU I WYCHODZIC ....
pokoje ładne zadbane wyposarzone w lodowke <ukryta w dolnej szafie> klime tv wc .
jesli chodzi o skorzystanie z czajnika jest na kuchni .. i niema zadnych problemów z korzystania z niego i chodzi tez o noz widelec itp... recznik to trzeba sie upomniec w recepcji.. WLASCICIELE BARDZO PRZYJEMNI NAPRAWDE HOTEL ZA TA CENE NA 5+ JAK DLAMNIE ...
MARIUSZ
Gość
PODCZAS PODROZY DO GECJI PILOTKA BYDZIE ZAPISYWAC NA WYCIECZKI
CENNY Z MOJEGO TURNUSU
ATENY 28E
WYSPA SKIATOS 28E
OLIMP 12 E
METEORY 20E
MARIUSZ
Gość
JESLI SIE WYKUPI PAKIET WYCIECZKOWY OBOJETNY JAKIE TO CENY SA TAKIE

METEORY 20E BO NORMALNIE KOSZTUJA 25E
ATENY 25 E
SKAIATOS 25E
OLIMP 10 E
MARIUSZ
Gość
JA MIALEM TE WYCIECZKI 4 Z RZEDU... MASAKRA ALE WIDOKI PRZEPIEKNE
Z PARALI NA METEORY WYJAZD O 6DO 19 <PIEKNE WIDOKI POLECAM OK 180 KM W JEDNA STR>
ATENY WYJAZD 00 00 POWRUT 22 <TO TRZEBA ZOBACZYC - OK480 KM W JEDNA STRONE>

OLIMP <TO JEST WYCIECZKA OD 8 20 DO 15 > OLIMP JEST WIDZIALNY Z HOTELU LUIZA I Z KAZDEGO MIEJSCA W PARALI... ALE ZOBACZYC TRZEBA .... TO WLASNIE TU MIELISMY AWARIE AUTOKARU PRZYMUSOWY POSTUJ 2H ;) ALE BYLA EKIPA TO FAJNIE SIE BAWILISMY...

WYSPA SKIATOS I TO TU BY NAJWIEKSZY BUMEL CALEJ TEJ WYCIECZKI ... PO 2 DNIOWYM MARATONIE <METEORY I ATENY OK 1200KM> MIALEM KOLENA WYCIECZKE NA WYSPE ... WYJAZD BYL 5 45 I JA ZASPALEM I SIE SPUZNILEM 7 MIN ZEGARKIEM WRECE I ODJECHALI DO REZYDENTOW NIESZLO SIE DODZWONIC- POCZTA MALO TEGO W POPRZEDNI DZIEN PO POWROCIE Z ATEN NAPISALEM I PROSILEM SZEFA HOTELU ABY MNIE OBUZIL .... ZAKLUPAL DO POKOJU 106 A JA MAIALME 103.... KASA PRZEPADLA ;( I BYDE WALCZYL TU W POLSCE O ZWROT BO TAM NIC NIE ZALATWICIE TAM JEST GRECKI POSREDNIKCO MA NAS GLEBOPKO W DUPIE WYNAZYWALEM SZEFOWĄ OD .............. SZMAT ... TO MI SIE USMIECHLA W TWARZ ... "ZAJEBAC TO MALO" :evil:
MARIUSZ
Gość
A NA KAZDEJ Z WYCIECZKE CZKALISMY NA LUDZI DO 30 MIN POJEDZIECIE ZOBACZYCIE... ALE NIE POLECAM SIE SPUZNIAC !!!! NA UMUWIONOM GODZ

JESLI CHODZI O PILOTKI JESLI MOZECIIE TO WALCZCIE O PANIA GOSIE NA WYCIECZKI BO TO JEST KOBIETA Z POWOLANIA. NAPRAWDE WIELKI UKLON W JEJ STRONE.. RESZTA TO BAGNO JAK TA SZEFOWA Z GECKIEGO POSREDNICTWA POD SZYLDEM OK SERVIS...CHODZI MI O ANIE POZNACIE JA CHWALI SIE ZE SKONCZYLA MEDYCYNE I LOGISTYKE ZAMIAST OPOWIADAC CO GDZIE SIE STALO ... NA WIECZORZE GRECKIM -- NORMALNIE KOBIETA PLYWALA NA BANI... MASKARA

I KOLEJNY "PILOT" IMIENIA NIEZNAM ALE JA GO NAZWALEM JACYKÓW I NIE TYLKO JA CALY TURNUS --- PEDAL BEZ DWUCH ZDAN TO ON WLASNIE JEST WINIEN TEMU ZE NIE POJECHALEM NA WYSPE BO MUGL CZEKAC ...LUDZIE MU GADALI ZE JEDZIEMY NA 100% ALE ON TO MIAL W DUPIE ...KIEDYS CIE ZNAJDE OBY NIE WPOLSCE !!!
MARIUSZ
Gość
CJELSI CHODZI O SNIADANIA W LUIZIE FULL SERVIS ... SZWEDZKI STUL PLATKI JAJKA PARÓWKI HERBATA KAWA SOKI WODA ITP.... JESLI CHODZI O OBIADY TO DO HOTELU STELLA 100M PONOC B.DOBRE .. OD LUIZY 400M JEST LIDL...<DUZO POLAKOW TAM JEST>:)
JA OBIADY JADLEM NA MIESCIE NA 2 OS Z PIWEM I SOKIEM 13 /14/ 17 EURO LEPIEJ JADAC JAK NAJDALEJ OD DEPTAKA POPROSTU TANIEJ O KILKADZIESIAT EUROO

PIWO AMSTEL 70 EUROCENTOW
LM 2,50 E
GYROS 2 E
SOK 1,5E

POLECAM O ZABRANIE PARASOLA NA PLAZA ...BEZ TEGO ANI RUSZ !!!! I KLAPKI NA PLAZA BO PIASEK NORMALNIE PLONIE...

I TO BY BYLO NA TYLE... OGÓŁEM WCZASY ZA TA CENE ZAJEBISTE OPRUCZ TEGO ICYDENTU Z WYCIECZKĄ NA WYSPE SKIATOS... NAPENO NIE ZREZYGNUJE Z TEGO BIURA I BYDA POLECAL GO BO PRZYJECHALEM ZAJECHALEM OPALILEM SIE ZOBACZYLEM .... LUDZIOM CIĘŻKO JEST DO GODZIC!!! ... JA JESTEM NA ZADOWOLONY A O ZWROT I TAK BYDA WALCZYLLL!!! POZDRO
MARIUSZ
Gość
Z PARALI DO Olipmic Beach JAKIES 2,5KM PO ZACHODZIE SLONCA SPACERKIEM NA KOLACJE DO TAMTEJSZYCH TAWERN Z MENU PL. I OPSŁUGOM PL -- POLECAM;)
RENATTKA
Gość
Mariusz napisz proszę coś o imprezowej stronie wczasów. Są jakieś fajnne knajpki lub dyskoteki? Jeżeli tak, to jak to wygląda cenowo? Dzieki. Pozdrawiam.
IP: 87.204.194.128
MARIUSZ
Gość
JESLI CHODZI O KNJAPY TO TEGO JEST OD WYBORU DO KOLORU -- DRINKI DO 5 E I DROSZE ... PIWO 3 E WSTEP DZIECZYNY WOLNE CHLOPY DO 7 E .. NAPEWNO COS ZNJADZIESZ DLA SIEBIE
KARINA
Gość
MAM PYTANIE BO 2 OSOBY KTORE WROCILY PISALY ZE NIE MA KLIMY W CENIE POBYTU WIEC JA INTERWENIOWALAM JUZ W BIURZE A TY PISZESZ ZE KLIMA JEST NORMALNIE JAK W OFERCIE TAK?
IP: 89.74.220.221

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij