» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Hotel LUIZA 3* Paralia

Dodaj opinię Opinie o hotelu Luiza

Strona: « < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
pisze wyzej!!!
IP: 93.176.200.177
michał
Gość
Czy ktoś wyjeżdża z dzieckiem 26.06 do Luizy?
IP: 83.5.1.124
Agusia
Gość
W pokojach nie ma dostępu do netu, nie ma też basenu!!!
IP: 78.28.10.96
Gosc
Gość
Jade 26 z Katowic, z dzieckiem 3 latka.
IP: 83.142.219.214
michał
Gość
To będzie ich dwójka mój syn też ma 3 latka. Do zobaczenia jutro w Katowicach
IP: 83.5.32.119
KARINA
Gość
kto jedzie z dzieckiem do luizy 5 sierpnia?
IP: 89.74.220.221
andzia
Gość
a jedzie ktoś 05.08 ze znajomymi ;> ??
IP: 78.131.235.62
nana
Gość
ejjj co tu taka cisza ??:)
Użytkownik
wszyscy juz wyjechali i sie plazuja;)
nana
Gość
eee zazdroszcze, tez chętnie bym już pojechała...
michał2
Gość
Czy w Luizie są ręczniki?? Co ile wymieniają? Jadę 10.07 z rodziną. :D
IP: 195.205.202.195
jola
Gość
W hotelu są ręczniki. Wymieniają raz na tydzień, tak jak i sprzątanie.
IP: 89.79.77.219
Użytkownik
http://ven-crx.fotosik.pl/albumy/272483-85.html znalazlem to na innym forum!! to przyblizy wam popyt w gercjii POZDRO DLA WLASCICLIELI
RENATTA
Gość
Mam pytanko do osób, które juz wróciły z Paralii z Biurem OK Serveces. Na stronce biura jest INFO, że w dniu wyjazdu z Paralii, od momentu wykwaterowania z hotelu do momentu wyjazdu do Polski (jest to parę godzin) podróżni nie koczują na trawnikach w oczekiwaniu na autokar, tylko przez ten czas są zakwaterowani w klubie plażowym pomiędzy Paralią a Olimpic Beach. Czy to prawda? Nie ukrywam,że średnio mi się uśmiecha czekanie w upale z walizką na przyjazd autokaru :-( Prosze o jakieś INFO? POZDRAWIAM
IP: 87.204.194.128
Użytkownik
TO PRAWDA!! DO OLIMPIC JEST JAKIES 700M .. SA TZW KAMPINGI GDZIE ZOSTAWIASZ WALIZKE I IDZIESZ NA DRUGA STRONE ULICY GDZIE SA LEZAKI ZAMUWISZ SOBIE PIWKO I LEZYSZ I OPALASZ SIE DO SAMEGO KONCA... POTEM KORZYSTASZ Z PRYSZNICA IDZIESZ NA OBIAD ... OK 16 WYWIESZAJA LISTY OKTOREJ ODJADA BUSY WKOLEJNOSCI 1,2,3, IDZIE PRZEZYC!!! JESZCZE SIE LEZKA ZAKRECI JAK BYDZIESZ WYRUSZAC;) POZDRO
Użytkownik
PRZEZ MUJ POBYT WIDZIALEM LUDZI WYRUSZAJACYCH DO DOMU ...ALE PRZED TEM KOCZOWALI PRZED HOTELEM POD PALMA!!! TO JEST MASAKRA WALIZKI NA ULICY!! UWIERZ MY MAMY TO NA LAJCIE
RENATTA
Gość
Wielkie dzięki :-) KAMIEŃ Z SERCA. Fajnie miec udany urlop do samego końca! NAPEWNO ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCI PRZY WYJEŹDZIE, TYM BARDZIEJ ŻE TO TYLKO 10 DNI :-(
Mariusz ty pisałeś wcześniej, że masz filmik z Hotelu Luiza (ja tam jadę). Może wrzucisz go na youtube.pl to sobie polukam :-) DZIEKI Z MOCY.
Użytkownik
ok dodam
Użytkownik
przykro mi wystepuje na youtube jakis blad podczas zapisywania
beti
Gość
do renaty, ktorego jedziesz do parali
IP: 89.74.220.221
Użytkownik
TO JEST FILMIK Z HOTELU LUIZA!!! PRZEPRASZAM ZA JAKSC NAGRYWANE APARATEM CYFROWYM http://www.youtube.com/watch?v=jEkpuLxrMFw
Ima
Gość
Czy ktoś jedzie z tym biurem do Paralii 09.08.09r z Warszawy? Dowiedziałam się przed chwilą,że moze nie być wyjazdu antenowego z W-wy jak nie będzie odpowiedniej ilości osób. Jeżeli ktoś wyjeżdża z W-wy to proszę dać znać.
IP: 83.18.193.195
Użytkownik
Wrzuciłem opinię tego hotelu
http://opinie.travelway.pl/dodaj/Luiza_Grecja_Riwiera_Olimpijska_Paralia,2946.html
Powinna się pojawić 4 lipca 2009.

A jeśli chodzi o jedzenie to:
Gyrosy są dobre - 1,8E do 2,5E
Lidl jest tani :-)

Aha...bardzo smakowało nam jedzenie w knajpce jak się idzie na plażę w stronę dyskoteki "DISCO"
Tam po drodze jest knajpka pod namiotem, przy budynku. Nazwy nie podam bo jest zupełnie niewymawialna w normalnym języku :D
Kilku kelnerów (w niebieskich koszulach), bardzo dobre jedzenie i menu po polsku i ze zdjęciami. A oferty dnia były ze zdjęciami wystawione na chodniku.
I co najważniejsze ceny całkiem, całkiem. Cały zestaw obiadowy z piwkiem albo winem 7,5 - 11E

No i jeszcze jedno. Wycieczki są fajne ale podchodźcie z dużą dozą ostrożności do knajpek polecanych przez przewodników. Tam gdzie nie ma cen prawie zawsze Was wyrolują. Lepiej stracić kilka minut i znaleźć samodzielnie knajpę. Szczególnie na Skiatos i po Meteorach. W knajpkach obok są podobne ceny a przynajmniej nie ma takiej "masówki" i dania są naprawdę ciepłe i smaczne.

Pamiętajcie też żeby się bronić przed chlebem i wodą w butelce w knajpie. Jak siądziecie to kelnerzy przynoszą to na stolik. Jeśli nie powiecie że nie trzeba to potem zobaczycie to na rachunku. Raz zapłaciliśmy 4E za kilka kromek!

Aaa...i kwestia higieniczna. W Grecji nie wrzuca się papieru toaletowego to muszli tylko do kosza obok!! Obrzydliwy zwyczaj ale jeśli tego nie będziecie przestrzegać to mogą być kłopoty z zapchanym kiblem.

to chyba tyle z dobrych rad ;-)

Życzę udanych wakacji bo było nam cudownie ;-)

Grzesiek
IP: 62.141.213.23
RENATTA
Gość
Ludzie jesteście zaj.....i. SZCZEGÓLNIE TY MARIUSZ :-) (filmik Ok, bez dwóch zdań) :-)
Dzięki za wszystkie info :-) Człowiek jest odrazu pewniejszy, jak wie wiecej. Zresztą wy byliście przetrzec szlaki, więc sami wiecie jaki to stres jak się jedzie w ciemno :-( Wchodzę tu prawie codziennie w poszukiwaniu jakis newsów, ale tak naprawdę to głównie dlatego, że już nie mogę sie doczekac wyjazdu :-)))
A TO DOPIERO 19 SIERPNIA :-((((((( - TO INFO DLA BETI.
Także piszcie jak najwięcej się da i wrzucajcie fotki.
POZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH ZACHWYCONYCH PARALIĄ :-)))))))))))
Użytkownik
dla rentatki..... nie ma sprawy;)))) sluze pomoca!!POZDRO I UDANYCH WAKACJI

Strona: « < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij