» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Hotel LUIZA 3* Paralia

Dodaj opinię Opinie o hotelu Luiza

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > »

Autor Treść
MARIUSZ
Gość
ja mialem klime w cenie wiec MIALEM.. ALE POWIEM TAK UMOWY NIE SPRAWDZAJA POIWEDZZE CHCESZ PILOT DO KLIMY I DOSTANIESZ NA WIECZORZE ORGANIZACYJNYM KTORY JEST PO PRZYJEDZIE !!!
IP: 93.176.200.177
Ima
Gość
Mariusz pocieszyłeś mnie na 100%, jadę w sierpniu do Luizy. Czy ty upominałeś się o pilot do klimy, czy już ją miałeś. Ja też mam w umowie zapewnioną klimę, dlatego wybrałam ten hotel. Jeżeli wiesz to napisz ile kosztuje futerko z norek, albo kurtki skórzane? Czy daleko do deptaka głównego od Luizy i skąd wyjeżdżałeś, ja wyjeżdżam z Warszawy o 24, ciekawe gdzie będę miała przesiadkę czy w Katowicach, w innym mieście.
IP: 83.18.193.195
Ima
Gość
I jeszcze jedno, czy na plaży są parasole,żeby nie kupywać własnego i czy są materace razem z parasolem i ile kosztują od osoby, czy to prawda,ze wystarczy kupić drinka i parasol jest za darmo? Bardzo proszę o odpowiedź.
basia
Gość
ktorego sierpnia wyjezdzasz ja 5 z Tychow
IP: 89.74.220.221
Ima
Gość
ja 9 z Warszawy
sss
Gość
Jeżeli chodzi o parasole i leżaki to trzeba zakupić dowolny napój lub cokolwiek do jedzenia pewnie za ok 3 euro i wtedy masz zapewniony beach service przez cały dzień :)
IP: 78.131.235.62
xDee
Gość
Witam,
Mam pytanako ile kosztują produkty spozywcze, np. batony, lody, etc.?
Będę wdzięczna za odpowaiedź...
Pozdrawiam
IP: 83.9.107.248
Ima
Gość
sss ale gdzieś jest to napisane, czy trzeba iść do budki z napojami i spytać się?
xDee
Gość
Ima byłaś już w Parali?
IP: 83.9.107.248
Ima
Gość
Nie nigdy nie byłam w Grecji, jadę 9 sierpnia stąd te pytania. Jadę z córką więc nie chcę, żeby nosem kręciła i zawsze lepiej wiedzieć więcej:))))
xDee
Gość
Aha...Miałam nadzieję że coś jednak z kogoś wyciągnę...
IP: 83.10.188.104
xDee
Gość
Ale dzięki za odpowiedź :o
IP: 83.10.188.104
MARIUSZ
Gość
co to kurtek i skór widzielm ceny do 100e i byly nawet za 600e ... napewno cos znajdziesz dla siebie
Agusia
Gość
Co do parasoli, to przy niektórych hotelach są takie małe karty menu i tam możesz sprawdzić ile co kosztuje, z reguły wszystko jest po 3 Euro, ale my raz za piwo i colę zapłaciliśmy 8,5 Euro więc trzeba uważać gdzie się kładziesz.
IP: 78.28.7.100
monika
Gość
mam pytanie do Mariusza, bo bardzo fajnie opisał wszystkie za i przeciw. z ciekawości ile zabrałeś ze sobą euro???? bo ja jade z mężem i dzieckiem 12 lat i nie wiem czy 1000 euro wystarczy? a mamy zamiar zaliczyc ze dwie wycieczki
IP: 83.10.73.61
mariusz
Gość
MARIUSZ napisał
A NA KAZDEJ Z WYCIECZKE CZKALISMY NA LUDZI DO 30 MIN POJEDZIECIE ZOBACZYCIE... ALE NIE POLECAM SIE SPUZNIAC !!!! NA UMUWIONOM GODZ

JESLI CHODZI O PILOTKI JESLI MOZECIIE TO WALCZCIE O PANIA GOSIE NA WYCIECZKI BO TO JEST KOBIETA Z POWOLANIA. NAPRAWDE WIELKI UKLON W JEJ STRONE.. RESZTA TO BAGNO JAK TA SZEFOWA Z GECKIEGO POSREDNICTWA POD SZYLDEM OK SERVIS...CHODZI MI O ANIE POZNACIE JA CHWALI SIE ZE SKONCZYLA MEDYCYNE I LOGISTYKE ZAMIAST OPOWIADAC CO GDZIE SIE STALO ... NA WIECZORZE GRECKIM -- NORMALNIE KOBIETA PLYWALA NA BANI... MASKARA

I KOLEJNY "PILOT" IMIENIA NIEZNAM ALE JA GO NAZWALEM JACYKÓW I NIE TYLKO JA CALY TURNUS --- PEDAL BEZ DWUCH ZDAN TO ON WLASNIE JEST WINIEN TEMU ZE NIE POJECHALEM NA WYSPE BO MUGL CZEKAC ...LUDZIE MU GADALI ZE JEDZIEMY NA 100% ALE ON TO MIAL W DUPIE ...KIEDYS CIE ZNAJDE OBY NIE WPOLSCE !!!

chodzi o Pania GRAŻYNE pozdrawiam :lol:
IP: 93.176.206.98
mariusz
Gość
do Moniki
Ja z narzeczoną wyruszając zabrałem 660 E z tego wykupiłem w/w wycieczki za 130E . nie odmawiając sobie niczego kupując sobie pamiatki przywiozłem do domu 140 E.
obiady jadłem na mieście imprezki itp.
pozdro
mariusz
Gość
a parasole idzie kupic w sklepie wysztko po 1 e ale za kwote 4,5e;-)
sss
Gość
do Ima

w grecji jest już tak przyjęte że jak się położysz na leżaku to musisz coś zamówić bo zwyczajnie zwrócą Ci uwagę albo po prostu przyniosą kartę i będziesz musiała coś zamówić, zazwyczaj zamawia się za 3 euro bo wątpie żeby coś tańszego było ;)
MARIUSZ
Gość
dla wybierajacych sie na wczasy SLOWNICZEK NAJPOTRZEBNIEJSZYCH SŁÓWEK;(NAPISANE TAK JAK SIE SŁYSZY)
KALIMERA- DZIEN DOBRY
EFHARISTO- DZIEKUJE
PARAKALO- PROSZE
KALI OREKSI - SMACZNEGO
SIGNOMI- PRZEPRASZAM
SIMERA- DZISIAJ
KALI SEMERA- MILEGO DNIA
STIN IGNIA MAS- NA ZDROWIE<TOAST>
KALI NICHTA- DOBRANOC
JASU - POZDROWIENIE <CZESC>

UDANEJ NAUKI I ZABAWY
xDee
Gość
Mariusz w jakim języku można się dogadać z obsługą hotelu?
IP: 83.23.10.236
Agusia
Gość
Najlepiej po rosyjsku, albo niemiecku, lub oczywiście po grecku :)
IP: 78.28.7.100
sss
Gość
jak ja byłam w Grecji to spokojnie się dogadywałam po angielsku :P ;)
KARINA
Gość
W OFERCIE JEST NAPISANE ( raz na turnus zapraszamy Was na party -Coctailes and dreams) CZY BYLO COS TAKIEGO I JAK TO WYGLAALO
IP: 89.74.220.221
MARIUSZ
Gość
karina;

ja mialem zaprosili nas o 20 do jadalni przyszedl rezydent TZW. JACYKÓW...rozdal po drinku <były 2 do wyboru cytrynowy i czekoladowy> potem podali owoce typu arbus banan pomarancz jako szwedzki stół...puscili muzyke i jak kazdy wypil to puscili kartke z napisem co ile kosztuje ... wiec ja sie zmylem na plaze ... ale z tego co widzialem to marnie to wypadlo... ALE BYLO!!!!!!!!!!!!

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » Hotel LUIZA 3* Paralia

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij