biuro OIS
Strona: « < ... 146 147 148 149 150 151 152 153 154 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
Paweł
|
#3726 22:22, 06.07.2009
|
Gość |
W bozo byłem w zeszłe wakacje i jak najbardziej pozytywnie. Co do pokoi to ok., ale koniecznie studio, dopłata z tego co pamiętam tylko 50zł a jest balkon, kuchenka, lodówka. Właściciele tez git, podczas pobytu widziałem ich może z 3, 4 razy, nie przeszkadzają i nie przeszkadzało im to że mi im przeszkadzaliśmy Polecam wyjazd, ale… zawsze jest jakieś ale… by nie było tak do końca super za taką cenę, dodam że nie wszyscy mieli tyle szczęścia, kilka osób, 4-6 zostało przekwaterowanych do innych lokali o gorszym standardzie. Koniecznie musicie wybrać się na rejs całodniowy łajbą po morzu, nie pamiętam ceny, ale jak najbardziej się opłaca, tym bardziej dla tych co dużo piją, bo picie w cenie ile wlezie Pzdr i udanego wyjazdu IP: 89.78.254.89
|
Paweł
|
#3727 22:23, 06.07.2009
|
Gość |
Do tekstu wyżej: Chorwacja, Biograd, hotel BOZO IP: 89.78.254.89
|
Eli
|
#3728 07:05, 07.07.2009
|
Gość |
Co było zle prosze bardzo: -po wpłacie pieniedzy za wycieczke zero kontaktu, zero kontaktu z biurem, osoby tam pracujące to niestety totalny brak kompetencji. - prosiłam o dokładny adres naszego "super hotelu" nie dostałam odpowiedzi, -jechalismy wlasnym autem, wiec swiadomie wzielismy za siebie odpowiedzialnosc, dojechalismy do tej miejscowosci gdzie mial byc hotel, okazało sie że jest owszem ale oddalony o7 km od granic miasta, my tylko z nazwa jezdzilismyi pytalismy jak tam dotrzec, bo szanowna obsługa biura nie raczyła nam wysłac informacji na temat adresu. -numer alarmowy dostepny mial byc 24 h ale kazdy pewnie dzwonil i zapchana była skrzynka pocztowa bo nikt nie raczyłodebrac. -na miejscu bylismy jako pierwsi mimo ze wyjechalismy dosc pozno bo....... autokar mial opoznienie w kazdym miescie minimum 3 godziny. Fajnie nie? - mielismy miec w wersji wyzywienia szwedzki stół, a dostalismy jakies rozowe parówki i kawałek chleba ble, ze szweckich stołow zostały tylko stoły, - hotel pamietał epoke kamienia łupanego, brud syf kurz, rdza w lodówce i co.......... brak łazienki takiej jak była na zdjeciach. Wyobrazcie sobie dodali zdjecie z innego hotelu, bo to co tam zastalismy to mozna nazwac korytem. Chetnie wysle zdjecia zainteresowanym. -Przygotowanie piltow wiele pozostawia do zyczenia, zreszta nasza pilotka sama powiedziała ze sie dowiedziała 1 dzien przed wyjazdem ze ma tam jechac,czyli zero organizacji. -Na moje pytanie jaki numer ma polisa i gdzie wogóle jestesmy ubezpieczeni, cisza...powiedziała ze bedziemy sie martwic jak cos sie stanie. -jak juz z nimi jedziecie rzadajcie tego dokumentu, najlepiej ksero lub skan, IP: 83.8.91.18
|
gość
|
#3729 11:46, 07.07.2009
|
Gość |
Do eli juz to pisałaś... Zmień wreszcie płyte! Teraz jest okres wakacji.. Wyjazdy wakacyjne to nei to samo co zimowe... Chcesz się wypowiedzieć na temat to spoko ale odstaw juz tego sylwestra bo ilez mozna. Ja bytm chciala opinie ludzi ktorzy byli na wakacjach z OISem a nie ty ciagle piszsz jak bylo na sylwestra. Teraz to chyba juz nikogo nei obchodzi bo sa wakacje!!!!!!!!!! IP: 87.206.245.245
|
pyzia
|
#3730 14:54, 07.07.2009
|
Gość |
My tez do Krapiny najwyzej Ty jak wrocisz mi dasz znac jak bylo )) bo znowu widze wypowiedz o Bozo w Chorwacji!!! DAJCIE JUZ SPOKOJ i napiszcie cos o Czarnogorze! IP: 89.174.218.242
|
Beata
|
#3731 19:41, 07.07.2009
|
Gość |
Pewnie, że jak wrócę to dam znać jak było! Tylko wy akurat będziecie już w drodze do Czarnogóry Ale nie martw się, na pewno będzie ok . Wiem to, bo ta koleżanka, z którą się wybieram, była rok temu na Krymie z tym biurem, no i mówiła, że same pozytywne wibracje dlatego też dałam się namówić Życzę udanego wypoczynku!! pzdr IP: 83.19.67.26
|
szafa
|
#3732 21:01, 07.07.2009
|
Gość |
Do eli juz to pisałaś... Zmień wreszcie płyte! Teraz jest okres wakacji.. Wyjazdy wakacyjne to nei to samo co zimowe... Chcesz się wypowiedzieć na temat to spoko ale odstaw juz tego sylwestra bo ilez mozna. Ja bytm chciala opinie ludzi ktorzy byli na wakacjach z OISem a nie ty ciagle piszsz jak bylo na sylwestra. Teraz to chyba juz nikogo nei obchodzi bo sa wakacje!!!!!!!!!! Gosciu ty nie rozumiesz pewnej sprawy .Ty jako klient dla tego biura jestes nikim ,daj pieniadze a kopna cie za to w du.e. Co za roznica czy wakacje czy jakikolwiek dzien w roku . CZY KRYM CZY RUMUNIA Te szmac.arze nie maja zasad, smieja sie z takich naiwniakow jak biedni studenci. Odrzucaja wszelkie reklamacje -czy tak robi powazne biuto ktore cos znaczy,gdzie pracuja powazne profesjonalne osoby. Ja poznalem osobiscie pajaca ktory odpowiada za ten balagan to zwykla sierota i oszust . Nawet wypowiadajac sie tu robil sam anty reklame biura ois Wiec sie zamknol,gdyz brakuje mu oglady . Jak sa klopoty to biuro sie nie odzywa bo na ten czas kiedy jest organizowana masowa wycieczka ,siedzi se w egipcie . I gosciu ela niech pisze ile chce jak bylo ,az do kolejnego nowego roku ,bedzie jak znalazl . A ty wkolo piszesz jak jest super z oisem, tylko ze to klamstwa IP: 86.1.77.26
|
szafa
|
#3733 21:08, 07.07.2009
|
Gość |
Gosciu ty nie rozumiesz pewnej sprawy .Ty jako klient dla tego biura jestes nikim ,daj pieniadze a kopna cie za to w du.e. Co za roznica czy wakacje czy jakikolwiek dzien w roku . CZY KRYM CZY RUMUNIA Te szmac.arze nie maja zasad, smieja sie z takich naiwniakow jak biedni studenci. Odrzucaja wszelkie reklamacje -czy tak robi powazne biuto ktore cos znaczy,gdzie pracuja powazne profesjonalne osoby. Ja poznalem osobiscie pajaca ktory odpowiada za ten balagan to zwykla sierota i oszust . Nawet wypowiadajac sie tu robil sam anty reklame biura ois Wiec sie zamknol,gdyz brakuje mu oglady . Jak sa klopoty to biuro sie nie odzywa bo na ten czas kiedy jest organizowana masowa wycieczka ,siedzi sobie w egipcie . I gosciu ela niech pisze ile chce jak bylo ,az do kolejnego nowego roku ,bedzie jak znalazl . A ty wkolo piszesz jak jest super z oisem, tylko ze to klamstwa better IP: 86.1.77.26
|
jaa
|
#3734 22:52, 07.07.2009
|
Gość |
Witam. W piątek tj. 10.07 wybieramy się wraz ze znajomymi do Biogradu do hotelu Camber. Czy ktoś może kiedyś był już tam zakwaterowany i może coś powiedzieć o tym lokalu? a może ktoś wybiera się tam w tym samym terminie? pozdrawiam IP: 77.113.102.234
|
Pyzia
|
#3735 06:24, 08.07.2009
|
Gość |
Beatka nie wiem czy w drodze raczej osobiscie sie spotkamy, bo wy bedziecie sie wykwaterowywac a my wkwaterowywac W razie czego uzycze prysznica )) IP: 89.174.218.242
|
spajder77
|
#3736 07:29, 08.07.2009
|
Gość |
Witam. Planujemy skorzystać z opcji sam przejazd autokarem tej firmy. Widzę, że opinie biuro ma kiepskie, ale chciałbym wiedzieć, czy wrócił ktoś w tym roku z Czarnogóry i czy może napisać jak faktycznie wygląda sam przejazd autokarem i o której godzinie autokar jest w Czarnogórze? IP: 89.107.158.9
|
jadzia
|
#3737 10:18, 08.07.2009
|
Gość |
jedziemy grupą 8 osób. Chcę mieć zagwaqrantowane umową, ze nie zostaniemy rozdzieleni, co często się zdarza w tym biurze Oczywiście rozumiem, ze jest to możliwe?! Z postu Kamila wynika, ze TYLKO par nie rozdzielają... :/ IP: 195.150.76.3
|
abua
|
#3738 11:48, 08.07.2009
|
Gość |
BEZNADZIEJA - ZMIENILI TERMIN ODJAZDU AUTOBUSU NA DWA DNI PRZED , NIE INTERESUJE ICH TO, ŻE NAM NIE PASUJE. PAN BYŁ NIEMIŁY I POWIEDZIAŁ ŻE TO MOJA WINA ŻE SOBIE URLOP ŹLE ZAPLANOWAŁAM. NIE POLECAM IP: 195.116.95.201
|
spajder77
|
#3739 12:51, 08.07.2009
|
Gość |
Zmienili godzinę odjazdu na wcześniejszą rozumiem? IP: 89.107.158.9
|
Madzialena
|
#3740 19:00, 08.07.2009
|
Gość |
Ja byłam w tamtym roku z biurem ois w Chorwacji i kompletnie nie mam im nic do zarzucenia. to były najlepsze wakacje w moim życiu, które wspominam przy każdej okazji. Grup wcale nie rozdzielają bo np w jednym apartamencie mieszkała grupka znajomych jak pamiętam i jak pojawiały się problemy przed wyjazdem organizatorzy odpisywali na GG na wszystkie moje problemy w związku z zaistniałym problemem osobistym. Może w tym roku mają dużo chętnych i przez to nie nadążają ze wszystkim bo widziałam że na wielu stronach internetowych się reklamują. Pozdrawiam, Madzia i życzę wspaniałych wakacji w raju IP: 87.205.72.113
|
varo
|
#3741 22:06, 08.07.2009
|
Gość |
Jeśli ktoś już wrócił z ich wycieczki w tym sezonie nich natychmiast opisze jak było. Wszystkich bardzo interesuje aktualna sytuacja. Nie ważne w którym kraju był. Niech pisze jak było!! IP: 79.163.116.140
|
mtw
|
#3742 13:00, 09.07.2009
|
Gość |
witam! właśnie wróciłam z wakacji z biurem ois - byłam w chorwacji. trudno opisać jak to wszystko wyglądało. To prawda do lasu nie zawiozą po wielkich trudach w końcu w Chorwacji się znalazłam i sam pobyt ok bo nic od nich nie zależało tylko przejazd i nocleg, pokoiki bardzo przeciętne jednak za ta cene nie spodziwałam sie niczego wiećej - wiec ok. Jednak sama organizacja i to ze brakowało potrzebnych dokumentów by przekroczyć granicę (autokar nie miał wszystkiego co trzeba) było ciosem ponizej pasa ponieważ podróż przedłuzyła sie o 12 godzin, a 7godzinne stanie na granicy i próbowanie załatwienia czegoś "na gębe" przez pracowników ois było żenujące. Poza tym każdy z pracowników przekazywał nam inną wersje wydarzeń co nie sprawiało ze byli wiarygodni. Niestety każde kłamstwo w końcu wychodzi na wierzch. Wakacje sie skończyły skargą złożona do biura i tym ze już wiecej z nimi nigdzie nie pojadę - niestety IP: 89.229.212.156
|
spajder77
|
#3743 13:09, 09.07.2009
|
Gość |
dzięki za odpowiedź, wybiorę się chyba w takim razie pociągiem, skoro mam w nocy przyjechać do Czarnogóry i szukać tam noclegu... Dla mnie to niezrozumiałe, jak można tyle czasu tracić na granicach... Napisz jeszcze tylko proszę o której godzinie dojechaliście do Chorwacji i czy w drodze powrotnej też były takie kabarety? IP: 89.107.158.9
|
archas
|
#3744 16:34, 09.07.2009
|
Gość |
witam, planuję wyjazd do Bułgarii z tym biurem,dokładnie do Rawdy czy moze ktos juz był z tym biurem tam??? Nie potrzebuje jakichs atrakcji,wystarczy mi blisko plaza i puby... IP: 83.17.19.58
|
palladine
|
#3745 22:18, 09.07.2009
|
Gość |
byłem w zeszłym roku z OIS-e na ukrainie (saki) w tym roku też jadę... mam parę minusów ale jadę ba za tą kasa to mogę się w polsce przespać na dworcu w Gdyni ... więc jest ok ... fajki tanie, piwo tanie, po rosyjsku mówie, ciepło, czysta woda, ... pilotka była bardzo miła (mało mogła ale bardzo miła) wyjeżdzam 22 lipca, nie narzekam i nie LORDUJĘ, naraz wszyscy tacy europejscy się stali, wyjazd jest OK i już .... zresztą pozdrawiam ekipę z zeszłego roku ... Robert IP: 212.76.37.162
|
gość
|
#3746 06:25, 10.07.2009
|
Gość |
WSZYSCY W KÓŁKO TO SAMO, ŻE ORGANIZACJA NIE TAKA ITD, ALE JAK JEST NA MIEJSCU TO NIKT NIE RACZY NAPISAĆ I CZY BYŁO FAJNIE NIE BIORĄC POD UWAGE OIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 212.160.88.49
|
Eli
|
#3747 06:25, 10.07.2009
|
Gość |
IP: 83.8.101.38
|
Eli
|
#3748 06:38, 10.07.2009
|
Gość |
Prosze bardzo o to odpowiedz na Twoją głupią wypowiedz, tak jest zawsze nie wazne czy lato czy zima, organizacja to organizacja jak ktos nie umie zorganizowac nart na slowacji nie bedzie umiał zorganizowac czegoś jeszcze dalej, 12 h opóźnienia to i tak mało, a co do skargi do biura juz moge ci napisac jaka bedzie odpowiedz, bo wysyłaja do wszystkich to samo, ten sam formularz czy lato czy zima. W sensie i tak bedzie wina uczestników ze sie spozniali, ze kontrola policyjna,ze kolejka na granicy,ble ble ble. ze nie było czasu wyznaczonego w którym muszą dojechać, najlepiej by było żebyście z 7 dni wyjazdu 6 byli w trasie, wysiedli dotkneli stopą lądu np Chorwacji i siup spowrotem w trase. Zmiany godzin wyjazdu to też norma, źle zaplanowany urlop hahah, dobre sobie. no tak jak ktoś pracuje musi sie zwolnić bo szanowny ois organizuje wycieczke. Wyjazd wyznaczony na sobote to moze wyjedziemy w czwartek to moze sie uda zdążyc na poniedziałek. heheh to jest zero organizacji, bezmyslne postepowanie i tyle. a i jeszcze jedno bede tu pisac ile bedzie mi sie podobało, bo forum jak sama nazwa wskazuje jest po to zeby rozmawiac, i ostrzegac wiec ja ostrzegam i to bardzo nigdy z OIS!!! biuro czajka itd to wszystko to samo. IP: 83.8.101.38
|
zniesmaczony
|
#3749 11:57, 10.07.2009
|
Gość |
Radzę omijać to biuro na 2 węże strażackie . Jak chcecie jechać tanio i ze studentami to wybierzcie SKT.org.pl Czyli Studencki Klub Turystyczny działający przy SGH (Pozdro dla Karola . Bylem z OIS i z SKT i mam porownanie - to jest niebo i ziemia. W SKT oferta wyjazdow jest skromniejsza bo do wyboru jest tylko kilka hoteli i kilka kierunkow wakacyjnych , ale za to zdjecia robione sa przez ludzi z SKT wszystko jest zawsze tak jak na zdjeciach. Opoznien nigdy nie ma , przed wyjazdem dostaje sie na maila dokladna informacje gdzie kiedy i jak jest odjazd . Natomiast OIS ? To jest prowizorka , nawet ich pozal sie Boże biuro to nora w zapyziałym budynku na batorego. Na 2 dni przed wyjazdem nie sa w stanie powiedziec jakim autokarem bedzie sie jechalo . W SKT tydzien przed wyjazdem znalem imie kierowcy i nr rejestracyjny autokaru i numer komorki do pilota . W OIS na 2 dni przed wyjazdem nie wiedzieli nic , obiecywali przeslanie info oczywiscie KLAMSTWO. Autokaru szuka sie na Torwarze biegajac od 1 do 2 , telefonow nikt nie odbiera a jak sie juz znajdzie autokar to pilotka mowi ze jeszcze nie wie czy ona ejst pilotka czy ktos inny. ZENADA . A po wyjezdzie jak sie napisze skarge to sie dostaje odpowiedz , ze na wyjezdzie zachowywalo sie skandalicznie ze to ja jestem wszystkiemu winny i ze w ogole to oni pojda do sądu . Oczywiscie te gnojki tak tylko pisza , bo do sądu nie pójdą . Zresztą poszukajcie opinii o OIS na google - swojego czasu Gazeta Wyborcza napisała o nich ciekawy artykuł. IP: 83.143.141.242
|
Angelika
|
#3750 16:11, 10.07.2009
|
Gość |
Ludzie wyluzujcie!!! Wybieracie wyjazdy studenckie więc nie liczcie, że ktoś Was będzie do ubikacji za rączkę odprowadzał...o co chodzi, fajna ekipa, fajne miejsce i mnóstwo zabawy, po prostu WAKACJE ! ! ! Cieszcie się życiem, a nie narzekajcie... Dla tych, którym się nie podobało: nie psujcie wakacji innym. Nie każdy ma tysiące w portfelu żeby sobie jeździć...a tu fajna oferta za małą kaskę. Byłam z nimi i nie żałuję! IP: 83.20.255.222
|
Strona: « < ... 146 147 148 149 150 151 152 153 154 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie