» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 ... > »

Autor Treść
Sara
Gość
zapomniałam dopisac ,, do Biogradu,,
IP: 84.193.239.25
natalie9188
Gość
czy ktoś jedzie na Ukrainę tudzież był w tej Jałcie:d?? Bardzo ważne.
IP: 83.30.32.231
COBRA
Gość
1000 Euro na 2 tygodnie styknie?
IP: 89.76.250.75
COBRA
Gość
a w ''biograd'' hehehe
wrocGangsta
Gość
najlepsze wakacje mojego życia, imprezy jakich nie zapomnicie do końca życia!! nie czytajcie opinii zakompleksionych lalusiów, w tym roku again pozdro dla Poznańskich lachonów;d;d
IP: 79.162.161.142
SmyK
Gość
A ja wiem, że ois ma już sprawę w sądzie austriackim i dobrze im tak. Wyjazdy studenckie to wprawdzie nie wypasowe wakacje ale ludzi w głąba się nie robi. I tyle na temat tych super opini o oisie jako organizatorze.
IP: 83.215.215.92
pacjent
Gość
JackSparrow napisał
Jadę z dziewczyną do Biogradu w terminie 31.07-09.08 do willi/pensjonatu Cancar. Wyjeżdżamy z Katowic. Piszcie jeśli ktoś z Was jedzie tym terminie.

a to witam sąsiada :P jadę w tym samym terminie do tej samej willi
mam nadzieję że bedzie fajowo :)
pzdr
IP: 83.6.139.39
JackSparrow
Gość
To super! Mam nadzieje że będzie fajna impreza. Jakby co, to piszcie ludzie na zachen@go2.pl . Zgadamy się wszyscy jadący do Biogradu (willa Cancar) termin 31.07-09.08 :)))
IP: 77.254.24.141
COBRA
Gość
widze ze nikt mi nie podpowie
Eli
Gość
Cobra proponuje wziasc ze soba jakies 3000euro, moze zafunduja ci taka wycieczke jak byla zima, dziewczyna miala wypadek na stoku została przetransportowwana do szpitala, a oczywiscie polisy brak, był wielki problem z pokryciem kosztów leczenia szpitalnego oraz powrotu do Polski, oczywiscie jestem zakompleksionym lalusiem wymagajac od organizatora tego co jest w umowie i tego co oferował.
Nigdy w życiu z OIS i mam nadzieje ze cofna im pozwolenie na organizowanie wycieczek jest juz wystarczająca duża ilość skarg w Urzędzie Marszałkowskim.
IP: 83.8.68.136
Użytkownik
HEJ JADE DO BIOGRADU Z KLOEGĄ W TERMINIE 31,07,09 DO 09,08,09 DO VILLA JUREVIC. MOŻE KTOŚ Z WAWY TEZ TAM SIE UDAJE??
IP: 212.160.88.49
Sabi
Gość
a ja byłam z OIS w biogradzie i było całkiem fajnie :)

1 000 EURO spokojnie starczy :) przynajmniej jak dla mnie
ja mialam EURO ale i tak wymianiałam w kantorze na kuny. Było to bardziej opłacalne
IP: 81.219.220.76
budva
Gość
a ja wybieram się do budvy w terminie 17.07.-26.07 niby do willi MOMO - cokolwiek to jest za willa, poniewaz nigdzie nie mogę znaleźć adresu, a w biurze OIS nie chcą podać. Po przeczytaniu opinii powaznie sie zastanawiam czy podpisac umowę. Czy ktoś moze coś slyszał o tej willi MOMO i moze ktoś tez się wybiera w tym samym czasie do Budvy??
IP: 83.13.26.210
anna
Gość
Ania napisał
hej ! Kto jedzie do Biogradu 17-26 lipca?

Hej! ja jade, juz wplacilam kase, niestety dopiero dzis weszlam na fora o Ois i naczytalam sie tak negatywnych opini, ze sie teraz boje jechac, hehe. Ale zobaczymy, najwyzej bedzie survival:-). Do zobaczenia na miejscu.
IP: 78.88.252.39
Somebody told me
Gość
Zastanawiam się nad wyjazdem do Biogradu (oferta fortuna), jednak negatywne komentarze nie zachęcaja do wyjazdu. Możecie napisać konkretnie co było do dupy? Czy był to standard autobusu, chujowy rezydent, apartamenty nie takie jak w ofercie (brak wody, wyposażenia itp itd), brak integracji grupy, odległość do plaży i syf na niej?
Z góry dzięki!
IP: 78.8.128.5
gość
Gość
Ile osób jedzie na wycieczke z Ois do Chorwacji w terminie 17- 26.07? Są też jakies same osoby, czy same zorganizowane grupy?
IP: 78.88.252.39
gość
Gość
ja jade 17 lipca do Biogradu plus 2 znajome osoby wyjezdzamy z Wawy
IP: 87.206.42.230
mk kafe
Gość
Wybieram się z OISem do Biogradu i mam małe pytanie dotyczące wycieczek fakultatywnych: czy opłaca się je w kunach, euro czy też w złotówkach? Planuję rychły wypad do kantora i nie wiem jak to zorganizować :)
IP: 213.77.211.242
pusia
Gość
To ten Ois jeszcze istnieje,myslalam ze pozamykali tych sku...syn.w .
To dno totalne ,zeby jechac z nimi poraz drugi musiala bym wczesniej kijem w glowe oberwac i dostac amnezji dozywotniej.
IP: 86.1.77.26
Użytkownik
witam wszystkich! w ub roku byłam na Krymie- w Sakach właśnie- byłam bardzo pozytywnie zaskoczona warunkami :) Jeśli ktoś chce pogadać o szczegółach - zapraszam na maila: anastasja.flo@gmail.com
W tym roku wybieram się do Czarnogóry - ale dopiero we wrześniu, więc jeśli ktoś wróci z wcześniejszych wojaży to proszę o informacje jak było i czy warto jechać.
Pozdrawiam!
IP: 83.20.80.151
madzior
Gość
czy ktoś wybiera się do Grecji (Kokino Nero) w terminie 01.09-14.09? ktoś już wcześniej był z biura OIS tam? to jest mój drugi wyjazd w to samo miejsce, za pierwszym razem był organizowany przez Polibudę Warszawską, teraz, po przeczytaniu tych opinii trochę jestem w kropce. za taka cene nie wymagam nie wiadomo czego, ale bezpieczenstwo przejazdu i swiadomosc dobrej opieki zdrowotnej w kontekscie nieoczekiwanych wypadków by się przydała. Z góry dziękuję za odpowiedź.
IP: 83.24.18.175
TOmek148949
Gość
Witam wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś jedzie do Biogradu w Chorwacji w terminie 31.07-9.08 na te wczasy studenckie i będzie w willi Bozo, wiecie zeby się zgadać przed wyjazdem. Ja wyjeżdzam z Łodzi.
IP: 85.89.189.254
pyzia
Gość
My sie wybieramy z męzem do Czarnogory z Krakowa 15 08. szkoda ze tak pozno trafilam na to forum, teraz sie wrecz boje tego wyjazdu ;/
byl ktos tam? czytam to forum i czytam, i ani pol infa o Czarnogorze, tylko ciągle Chorwacja. I jedna willa w kolko aby bylo smieszniej..
IP: 89.174.218.242
Beata
Gość
No, dokładnie odniosłam to samo wrażenie :? Cały czas Chorwacja, a gdzie osoby, które jadą do Czarnogóry, albo już tam były? Może ktoś podzieliłby się swoimi wrażeniami :) !? Ja z koleżanką wybieramy się również w sierpniu, tylko turnus wcześniej do Krapiny... mam nadzieję, że będzie ok 8) pzdr :)
IP: 83.19.67.26
Quar
Gość
zastanawiam sie nad wyjazdem z tego biura a po tym forum to sam nie wiem co powiedziec a tymbardziej mam mega metlik
IP: 87.101.32.6

Strona: « < ... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij