» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... > »

Autor Treść
Kolunio
Gość
Biograd rzadzi. Kozak wyjazd. Odjechani ludzie jak dla mnie sam pozytyw. No moze troche piloci niedołęzni. hehhe. Ale h.. w tych pilotow:) :mrgreen:
IP: 77.115.215.97
nie wiem
Gość
Nie wiem, czy macie racje, ja do tego biura nie mam nic do zarzucenia. Jak kazde biuro ma swoje plusy i minusy.
IP: 83.16.108.202
Asia
Gość
zosiak napisał
Hej, a jedzie ktos do biogradu w terminie 4.09-13.09???

Ja jadę + 2 koleżanki, willa Bozo :D Liczymy na imprezowe towarzystwo :mrgreen: :mrgreen:
IP: 217.153.131.158
mała mi
Gość
Ja jade sie bawic, ważne że słonecznie bedzie, ciepły Adriatyk, rakija i chłopak obok;) na luksusy nie licze, z resztą nie jestem pieskiem francuskim;) mam nadzieję, że ludzie bedą super i skorzy do integracj oraz będzie Nam dopisywał pogodny nastrój;)
juz nie moge sie doczekać wyjazd 7.08.2009 :D z Krakowa:D pozdrowionka i życze wszystkim niezadowolonym wiecej optymizmu;):)
IP: 85.28.155.45
zosiak
Gość
Asia napisał
zosiak napisał

Ja jadę + 2 koleżanki, willa Bozo :D Liczymy na imprezowe towarzystwo :mrgreen: :mrgreen:

asia- Ty jedziesz ze mna:P

K.
IP: 80.55.36.4
Budva?
Gość
Witam
W planie jest 6 wyciecek dla Budvy- ile z nich się faktycznie odbywa? Przecież muszą znaleźć się chętni na każdą, a przy pobycie 7 dniowym 6 wycieczek to przesada.
IP: 77.253.12.12
Asia
Gość
Kto jeszcze chętny się integrować na wyjazd Biograd 4-13.09??? Zapraszamy:)
IP: 217.153.131.158
Przemek
Gość
Wycieczki oczywiście ruszają tylko wtedy kiedy są chętni - u nas w Biogradzie pomimo, że w ofercie był Split wycieczka nie doszła do skutku, gdyż chętne były 3 osoby? Zawsze są jednak miejscowe biura podróży, z których usług de facto korzystają rezydenci
IP: 89.78.160.188
Rafał
Gość
Jak wygladaja te wycieczki z Budvy w szczególności ten Rafting?
irriss
Gość
Witam wszystkich wybierających się na wczasy z "super biurem OIS"

Zaczęło się cudownie - wyjazd miał być o godzinie 13.30... Przed 13.00 zadzwonił telefon z informacją, iż wyjazd jest opóźniony ok. 2 h...w rezultacie z 2 godzin zrobiły się trzy ...

Pilot.... Tragedia!! Zero estetyki w sensie ubioru, zero kultury osobistej!! Dla Pana T... Ważniejsze były papierosy....
Pan zupełnie nie raził sobie z jakąkolwiek organizacją w autokarze... zupełnie nie wiedział co tam robi i jaka jest jego rola...

Rezydenci - podobne nastawienie do swojej pracy:((( Na pierwsze spotkanie pan przybył z piwem - dodam, że był wówczas w pracy... pozostali również nie za bardzo byli "wdrożeni w system".... Odczułam, że traktowali nas NIJAKO....czułam się tam dziwnie i niekomfortowo...
Panował totalny bałagan, nikt nic nie wiedział... Brak jakiejkolwiek organizacji:((

Zakwaterowanie - miało być pięknie a tymczasem mieszkałam w piwnicy!!! W pokoju znajdował się grzyb na ścianach, w łazience nie było kabiny prysznicowej - tylko brodzik...
Woda lała się na całą łazienkę....Właścicielka willi w łazience prała, wchodziła podczas mojej nieobecności do pokoju.....

Droga powrotna - calszy ciąg braku organizacji....Rezydenci nie mieli żadnych informacji, podchodzili do wszystkiego z ironią!! Opóźnienie autokarów ok 2 godzin....

Reasumując było całkiem fajnie! Prócz tego co zamieściłam powyżej:)
IP: 83.30.108.235
raf
Gość
W jakim miejscu byłas?
irriss
Gość
Byłam w Boigradzie:)
raf
Gość
a ilość osób w izbach się zgadzała?
siwa
Gość
zosiak napisał

hejka właśnie się zdwecydowałam na ten termin...jadę z Wrocławia,więc może jakaś integracja?? :D
IP: 213.158.199.196
irriss
Gość
raf napisał
a ilość osób w izbach się zgadzała?

Generalnie był mały cyrk z zakwaterowaniem....
anastasja
Gość
A jedzie ktoś do Budvy 4-13 września? :) Z Poznania?
IP: 95.108.37.64
cep
Gość
maly cyrk czyli co ??
IP: 195.205.171.23
raf
Gość
Cyrk w oisie wyglada nastepująco:
Wszystkie pokoje są zajęte i nagle przyjeżdza kilka osób samochodem i mówi, ze mają rezerwację na jakiąś tam izbę w której jest juz kilka osób.
Albo przyjeżdzają pary i zamiast być w izbach dwuosobowych to są w czterosobowej albo w dwóch izbach po 3 osoby. Generalnie to Totolotek jak rozmawiałem z innymi uczestnikami.
irriss
Gość
Cyrk polegał na tym, że przyjechaliśmy do biogradu o 7.30... i powiedzieli nam,że mamy poczekać pół godziny bo jest wymiana turnusu i muszą posprzątać pokoje... z pól godziny zrobiły się chyba ze 3 godziny.... każdy miał dość czekania!!! Jak już dostaliśmy pokoje byliśmy z lekka rozczarowani, bo na zdjęciach z oferty OIS wyglądały zupełnie inaczej.... Byłam wkurzona mxxxxxx po czym dzwoniłam do pożal się boże rezydentów w tej sprawie.... ale numery nie odpowiadały.... no i tak już zostałam w zagrzybionej piwnicy:) Po czasie doszłam do wniosku, że czego można oczekiwać za kwotę 780 zł....

Tak jak wspomniałam wczasy były przyjemne, a do warunków mieszkaniowych przywykłam. Aż tak wiele czasu tam nie spędzałam!
Sylwek
Gość
Hej;) Jesli chodzi o ogólna ocene biura - 4-. Maja problemy z transportem. Jadąc bo Czarnogóry (Budva) trzeba było przesiadać sie 2 razy. W Biogradzie oraz na granicy z Czarnogórą bo autokar musiał wracac po nastepny turnus. Ogólnie wyjazd ZAJEBISTY -najlepsze wakacje w moim zyciu. może jest to trochę zasługa ludzi, których zabrałam ze soba i których spotkałam w autokarze. Co do warunków panujących na miejscu . Pokoje były czyste, nowe i fajne urządzone. jesli mogę plecic to warto zatrzymać sioę w Villi Marco i Krapina. W tej drugiej wykwaterowanie w dniu wyjazdu jest pózniej niz w innych. Oceniając pilotów i rezydentów. to faktycznie byłyt takie iosoby, które mało sie orientowały, ale może dlatego że była to ich pierwsza trasa, akbo byli jeszcze studentami. opika polskiego rezydenta na miejscu - Rewelacja. pełna integracja, zrozumienie i opieka 24h.
Oceniając wycieczki; warto wybrac sie na raffting i rejs statkiem, wycieczka Albania. odradzam wykupienie wycieczki do Dubrovnika - bo to tylko zwyłke chodzenie za przewodnikiem. Jesli chodzi o wydawanie kasy nie jest wcale tak drogo. Mpożna zjeść porządny obiad juz za 2,5 euro albo napic sie dobrego piwa za 1,5. dla piwoszów polecam browara 2l. za 1,80 euro. Warto zwiedzić Wyspe Św. stefana - bus w obie strony 3 euro no i zajebista plaża za Starówką - wstęp 1 euro. jesli chofdzi o opinie innych ludzi - np. z Biogradu( Chorwacja) strasznie narzekali na warunki zakwaterowania i ogólnie towarzystwo - ale jak ktos chce sie dowalić to zawsze znajdzie jakis minus (Np. to, ze puścili a autokarze "Klilerów"). Jeno moge przyznać Jak Budva za taka cene to tylko OIS!!! Jade za rok;)
IP: 83.9.248.204
Przemek
Gość
Rozczarowanie z powodu małego zaangażowania rezydentów i pilotów ... bardzo to pocieszne, współczucia dla osób dla których jest to kryterium udanego wyjazdu.
IP: 89.78.160.188
aka
Gość
Byłam z tym biurem w te wakacje jeśli chodzi o sam wyjazd to były najlepsze wakacje, wspaniali ludzi piękne miejsce bardzo mi się podobało. Ale jeśli chodzi o organizacje to szwankowała na każdym kroku. Pokoje czyste, skromne ale nie zgadzały się z tym co jest w ofercie.Rezydenci porażka zero kompetencji brak wiedzy podstawowej. Zero zainteresowania a do tego Karolina niezła plotkara! Nie polecam katamaranu, wszystko musicie zrobić sami Michał popędza wszystkich a sam sobie stoi do tego nic nie ruszaj bo zaraz zepsujesz i totalnie spięty koleś. A co do pilota to jest zupełnie niepotrzebny skoro nie potrafi liczyć ze ludzi w autobusie mu brakuje.
IP: 95.50.53.98
zosiak
Gość
siwa napisał
zosiak napisał

hejka właśnie się zdwecydowałam na ten termin...jadę z Wrocławia,więc może jakaś integracja?? :D

my jedziemy z warszawy:) i szczerze nie wiem jak wyglada trasa autokaru:) ale integracja zawsze mile widziana:D a w jakiej willi bedziesz?
IP: 80.55.36.4
siwa
Gość
my jedziemy z warszawy:) i szczerze nie wiem jak wyglada trasa autokaru:) ale integracja zawsze mile widziana:D a w jakiej willi bedziesz?

będę w willi jurevic :mrgreen:
IP: 213.158.199.213
czorny
Gość
a jak z integracją 28.08???
IP: 83.15.140.58

Strona: « < ... 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij