» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ... > »

Autor Treść
:).
Gość
co proponujesz?:p
IP: 83.25.120.204
Dodek
Gość
Mam pytanie do osób które już wróciła z Budvy?? My jedziemy 1 sierpnia z gofun ale możemy sie podczepic pod wycieczki z OIS więc w związku z tym pytam: Gdzie odbywaja sie dyzury rezyddentów OIS w Budvie?? Dzikie z góry za info.
IP: 83.31.8.182
sylwia
Gość
Czy może ktoś udzeilić mi informacji na temat willi dzepina??? a w szczególności o warunkach jakie tam panują??
IP: 85.28.155.45
Dodek
Gość
sylwia napisał
Czy może ktoś udzeilić mi informacji na temat willi dzepina??? a w szczególności o warunkach jakie tam panują??

przejrzyj moje wypowiedzi...pisałam o tej willi bo tam mieszkałam w zeszłym roku.
czorny
Gość
:). napisał
co proponujesz?:p

Nie wiem z kim mam przyjemność to nie wiem co mogę zaproponować :)
IP: 83.15.140.58
czarnula
Gość
rude napisał
Dzięki serdeczne za odpowiedzi :)

Akurat wybieram się dopiero we wrześniu, ale też mam nadzieję na integrację :)

Pozdrawiam!

a w jakim terminie jedziesz??
IP: 213.158.199.217
Dodek
Gość
gdzie odbywają sie dyżury rezydentów w Budvie w Czarnogórze???
zubek59
Gość
Witajcie. Czy ktoś z Was wybiera się z OIS do Chorwacji 8.08? Jadę sam, a razem raźniej. Mój tel. 722262864
IP: 83.18.250.10
Michał Janowski
Gość
Byłem w Budvie na turnusie od 17 do 26 lipca. Naprawdę wróciłem zadowolony. Miejsce naprawdę piękne, różnorodne, z jednej strony góry z drugiej morze, niby wielka imprezownia, ale jak się poszuka to można znaleźć jakieś ciche miejsce. A najważniejsze, że trafiłem z grupą. Ludzie byli naprawdę ciekawi i chętni do zabawy, nawet niektóre parki się integrowały. Może sobie wmawiam, ale do Czarnogóry jacyś normalniejsi ludzie do Czarnogóry jechali. Ekipa do Biogradu to były same bufony.

Nastawienie do wakacji mam takie, że muszę tylko dojechać. Wygodne łóżko mam w domu, więc na wyjeździe może być jakiekolwiek albo wcale, wrócić też jakoś wrócę.
W ogóle się nie przejąłem jak w Krakowie wsiedliśmy do autokaru i na dzień dobry powiedzieli nam, że mamy 30 minut przerwy :D Nawet kierowca silnika nie zdążył odpalić.
Jedzie się długo i boleśnie. Piwa radzę nie pić, bo przystanki są rzadko, ale za to za długie.
W Zadarze mieliśmy 2 godziny czekania. W takiej sytuacji są dwa wyjścia: narzekanie albo pełna integracja. Polecam to drugie. Procentuje przez cały wyjazd ;) Proszę jaka dwuznaczność mi się udała :D

W Budvie mieszka się w trzech willach (pensjonatach). Najbliżej plaży jest Momo a właściwie Freneta, bo Momo to imię właściciela. Warto zapamiętać gdzie to jest, bo obok niej jest hotelowa restauracja z pysznym i całkiem tanim jedzeniem. Pokoje są całkiem schludne, łazienki czyste. Na najwyższym piętrze jest spory taras. W Marko i Krapinie warunki są lepsze, ale w Krapinie nie bardzo można się spotkać większą ekipą a w Marko niby się da, ale jest dość daleko i właścicielka trochę się czepia.
My najczęściej spotykaliśmy się w Marko, bo tam mieszkało najwięcej osób i było też najwięcej krzeseł ;) A później w miasto, do jakiegoś klubu przy promenadzie, żeby skończyć jak co noc na plaży. Tym którzy nie są fanami techno, a potrafią coś tańczyć polecam klub Hacienda.

Z dziennych rozrywek to dziewczyny musiały się plażować, faceci mieli czas wolny. Plaża w Budvie czytaj człowiek na człowieku. Są też plaże płatne 1 – 2 eur. Warto jechać busikiem na Sv. Stefana. Cicho i spokojnie, widok na miasteczko na wyspie, miejsca dużo i woda krystaliczna.

Warto zobaczyć Stary Grad w Budvie i jachty przy nabrzeżu :) Nie opłaca się jechać do Dubrownika. Sam nie byłem, ale inni sobie chwalili rejs po Boce Kotorskiej i rafting. Momo może załatwić rejs za 15 eur zamiast 22 z biura. Wystarczy z nim pogadać, mówi po angielsku i niemiecku.

Jak ktoś ładnie powiedział inflacja na plaży wynosi 300% więc warto na obiady chodzić do restauracji w Hotelu Olympic, tuż obok willi Moma. Za 3.50 eur można zjeść smaczny obiad (zupa, chleb, sałatka, drugie). Ja brałem zawsze wersję deluxe za 4,80 :) wzmocnioną zimnym napojem bro. Tylko trzeba powiedzieć „krigla” albo „toczene”, bo jak się powie piwo to przyniosą butelkę i pokal, a to już nie to samo. Z dań numer jeden to bezapelacyjnie djuvec z gulaszem (taki ryż z warzywami), numer dwa to plnjena (faszerowana) papryka z puree, trzecie miejsce jeszcze nie zostało rozstrzygnięte.

Dyżury rezydentów (tak było u nas, rezydentką jest Beata, bardzo rozgarnięta dziewczyna)
Villa Momo (Freneta) 18,00
Villa Krapina 19,00
Villa Marko 20,00

Podsumowując:
Wakacje z OISem mogą się udać. Trzeba tylko trafić na rozrywkową grupę, trochę wyluzować i z każdego przystanku zamiast narzekać robić imprezę. Pilotom też można trochę odpuścić no chyba, że są wyjątkowo lewi, bo to też w końcu ludzie, czasem młodsi od uczestników.
Pamiętajcie, że to tak naprawdę Wy sobie organizujecie te wakacje. Bawcie się chociaż w połowie tak dobrze jak ja, a wrócicie zadowoleni. Pozdrawiam wszystkich, których tam poznałem!
IP: 93.159.21.146
ekt
Gość
też byliśmy w Biogradzie z OIS i było super, fajna rezydentka na miejscu, grunt to dobry humor i nastawienie
IP: 78.8.25.232
igo5
Gość
A jak się ktoś zapisuje indywidualnie, to mam nadzieję, że dostaje pojedyńcze łóżko. Głupio by było spać, z nieznaną osobą w małżeńskim:/?
IP: 77.255.102.21
idalka
Gość
igo5 napisał
A jak się ktoś zapisuje indywidualnie, to mam nadzieję, że dostaje pojedyńcze łóżko. Głupio by było spać, z nieznaną osobą w małżeńskim:/?

Nie rozwieję Twoich wątpliwości, bo nie wiem jak to z tym jest, ale to by był rzeczywiście hardcore!! I dogłębna integracja;) Może nawet zbyt dogłębna;)
IP: 83.26.122.92
czorny
Gość
jak ktoś jedzie 28.08 i chce się pointegrować możemy popisać na gadu 533938
IP: 83.15.140.58
Wasia :)
Gość
Hej wszystkim :) Jadę z dwoma koleżankami 7.08 do Biogradu. Wsiadamy w Łodzi. Mamy nadzieję, że wyjazd nam się uda. Pozdrawiam wszystkich jadących na ten turnus :))
IP: 77.114.233.157
marissa
Gość
Wasia , a ile macie lat??
IP: 83.10.41.92
Wasia :)
Gość
po 20
IP: 77.114.233.157
pami
Gość
A jedzie ktoś z was 21 do chorwacji? ja chce wlasnie wtedy ;)
IP: 193.26.131.66
pami
Gość
renata napisał
migotka napisał
brunetka napisał
dziewczyny które jadą 21.08 do biogradu integrujmy się :)))

Zglaszam gotowość do integracjji! :D
Pozdro dla Renary, Eweliny, idalki (wstępna integracja już byłą ;P, wiec się uprzejmie przypominam) i pomysłodawczyni :D

też chce sie wybrać w tym terminie :) to super że nie tylko ja sama sie wybieram :D

dziwczyny dawajcie jakieś namiary na siebie :P
IP: 193.26.131.66
ninka
Gość
witam jedzie ktoś do biogradu 04.09 ??
IP: 213.158.199.215
solaris
Gość
Wróciłem własnie z Grecji z Paralii. OiS to firma krzak, na miejscu w Poznaniu okazało sie , że tak na prawde jadę z firma OSKAR. Za apartament LUX który na stronie OiS ma 3* zapłaciłbym kupując wycieczke bezposrednio w firmie OSKAR oskar.com.pl 200zł taniej.

Zmaiast młodych ludzi , tak jak to jest na pisane na stronie OIS wiekszość stanowiły rodziny z dziecmi w różnym wieku. Warunki aparamentu fajne...
IP: 88.156.198.228
sylwia
Gość
Tak orientacyjnie, ile kasy bierzecie ze sobą?? :D:D:D:D:
IP: 85.28.155.45
Przemek
Gość
Żadna firma krzak - OIS nie ma swojej floty więc wynajmuje transport od poznańskiego "Oskara". Temat kasy - patrz parę stron wcześniej jest wszystko
IP: 89.78.160.188
andrzej
Gość
uwazajcie na karaluchy w rozowym pensjonacie w biogradzie ;]
IP: 62.21.35.94
Cyp
Gość
Byłem z OISEM W Biogradzie (Chorwacja) POLECAM !!! WSZUYSTKO OK BYŁO!!! warunki ok.
opieka rezydentów ok!! jak masz jakies pytania zawsze odp.
są pod telefonami na kazde zawołanie!!
napewno za rok jade z OISEM !!!!!! tez chorwacja tam jest bajka!!
IP: 91.193.40.6
:).
Gość
przemek Ty jestes na bank pracownikiem wiec juz skoncz pieprzyc, caly czas tu siedzisz, znacz odp na pyt ludzi o rozne miesjca bo niby wszedzie byles haha, nawet teraz z tym oskarem, haha nie ma nic do OISu ale Ty to juz przesadzasz, podpisz sie "przemek ois" i po sprawie :)
IP: 83.4.18.242

Strona: « < ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij