» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 ... > »

Autor Treść
idalka
Gość
monia napisał
czy do biogradu potrzebny jest paszport?

Ogólnie żeby przekroczyć granicę potrzebny nie jest, ale w razie jakiegoś wypadku czy innych komplikacji mogą o niego pytać i ciężko cokolwiek załatwić.
IP: 83.10.86.211
pami
Gość
ja też jade do biogradu 21.08. Wyruszam z Gdańska :)
IP: 193.26.131.66
aneczka
Gość
pami napisał
ja też jade do biogradu 21.08. Wyruszam z Gdańska :)

ja mam rezerwacje na 14 ale moze przesune na 21.... coraz wiecej osob zglasza sie na ten termin ;) pami czy mozesz odac jakies namiary na siebie np gg
moj wyjazd bylby z krakowa
moje gg 2460641
IP: 95.155.92.166
MONIA
Gość
dzięki za INFO O PASZPORCIE NIESTETY NIE MAM ALE MYŚLĘ ŻE BĘDZIE OK:)DZIĘKI
IP: 79.162.29.74
paolka
Gość
Monia ja tez nie mam i nie biore ;)
IP: 217.153.162.74
OIS PORAŻKA
Gość
OIS TO PORAŻKA. ZERO ORGANIZACJI. Pierwszy problem był już na Torwarze bo nie umieli
posadzić ludzi!!!! Później granica z Czechami problem bo brak jakiś dokumentów.
Później Karaluchy Big Karaluchy w Willi Cancar( jak dla mnie zwykły dom pokoje w piwnicach) i zero reakcji nie jakiego Miszy(niby rezydent) stwierdził, że tez nie ma lepiej bo ma komary w pokoju???(nie wiem czy się śmiać czy płakać bo głupota boli) nie wierzcie mu w nic naprawdę gość nie pojęcia o niczym. Powrót porażka jak to całe biuro godzinne opóźnienie i nikt nic nie powie. okazało się że wracamy autobusem w 16 osób( wolych ok30 miejsc) a oni dzwonią do kierowcy po 1,5h żeby się zatrzymał i czekał bo 6 osób nie policzyli i nie mają czym wrócić!!! tak wygląda wycieczka z OIS. Polecam Biograd ale nie z tym biurem wolę już na własną rękę. Wakację super Biuro jak dla mnie lipa.
IP: 79.190.238.194
pami
Gość
ja na pewno jadę 21-30.08 :) moje gg 13851266
Patrol
Gość
A jak w biogradzie wyglada sytuacja z dyskotekami i imprezkami daleko jest od tych willi do centrum. Jakie sa ceny alko i jedzenia czy lepiej zabrac prowiant ze soba z polski. Czy ci ktorzy byli moga przeslac jakies fotki na meila jak tam wogole jest w szczegolnoci interesuja mnie te wille czy jest straszny syf czy idzie wytrzymac ? Czy byl kos z wrocławia na tym wyjezdzie i moglby mi udzielic wiarygodnych informacji na temat tego wyjazdu i biura ois (najlepiej przy piwku w miescie lub gg 6191495)
IP: 78.8.14.201
czarna
Gość
czy ktoś się wybiera do biogradu 4.09 z wrocławia??
IP: 213.158.199.213
:).
Gość
patrol, o jedzeniu, dyskotekach i willach caly czas tutaj jest mowa, wystarczy sie troche rozejrzec:) jesli nie chcesz sie czuc samotny w pokoju wybierz wille Cancar:D:D
IP: 83.25.115.225
idalka
Gość
:). napisał
patrol, o jedzeniu, dyskotekach i willach caly czas tutaj jest mowa, wystarczy sie troche rozejrzec:) jesli nie chcesz sie czuc samotny w pokoju wybierz wille Cancar:D:D

Heh, co rozumiesz przez "samotność" w pokoju? Dodatkowi lokatorzy? Niechciane zwierzęta? O co chodzi, bo aż się przestraszyłam?!
IP: 83.6.196.150
faza
Gość
A czy ktoś może wypowiedzieć się o Czarnogórze - Budva? I willi Marco?
Bo takie różne komentarze tutaj są, że nie wiadomo czego się spodziewać. Dzięki za info - szczere aż do bólu, bo tylko takie mnie interesuje.
IP: 80.50.128.158
aaas
Gość
KTO DO KOKINO NERO 1.09????????????????????????
IP: 82.210.188.222
Marlonka
Gość
migotka napisał
Marlonka napisał
czy jest ktos kto wybiera sie do Biogradu 21.08???

Ja się wybieram :). Wyruszam z Kato. Ktoś jeszcze z Katowic w tym terminie?? Pozdrawiam.

Hejka:) ja poważnie myslę o Biogradzie w tym terminie, wyjazd z katowic tylko nie mam pewności czy to że nie mam paszportu to wielki problem??? :oops:
IP: 213.158.207.135
pami
Gość
ja też jade w tym terminie i tez bez paszportu ;) mozna jechać tylko z dowodem osobistym i podobno nie ma żadnych problemow :)
madzior
Gość
ja jadę 01.09 do kokino nero :)
IP: 83.24.18.91
wypowiedz
Gość
Z tego co czytam na forum to biuro OIS to jedna wielka porazka ,ale czemu tylko oni organizuja obozy typowo studenckie dla ludzi , którzy tak ja i JA daja w kosc okolicznym goscia .Udalem sie na przechadzke po paru biurach i dowiedzialem sie ze malo kto chce organizowac wyjazdy dla studentow gdyz blokuje to opcje przyjecia innych gosci w hotelu poniewaz z zalorzenia studenci robia meg biby i jest głośno ale badz co badz za to w koncu placimy i po to tam jedziemy wiec niech biuro OIS nie leci w kulki bo w koncu trafi sie ktos kto da im niezle popalic za to ze nie wywiazali sie z umowy ,mam nadzieje ze ktos ich pozwie i w koncu zorganizuja te obozy jak nalezy bo opcja jest naprawde fajna szkoda ze wykonanie kiepskie
IP: 62.87.242.134
spluczka
Gość
ja jade 14 z Gdanska :) Bylam juz z OISem na Krytmie. Bylo ok, choc nie chcieli udostepnic wszystkich opisanych w ofercie wycieczek fakultatywnych
IP: 81.190.120.92
Mruu
Gość
Ja jadę 21 sierpnia z Wawy do Biogradu ;) Będę w willi Simurina - w celach integracyjnych (lub innych :P ) pisac na 4156087 ;)))
IP: 85.193.208.44
Cyprian
Gość
ja byłem na dowód osobisty i normalnie bez problemów nawet przeczytajcie sobie na stronie ambasady chorwacji w pl ze od 2005 roku wpuszczają na dowód osobisty!!! Biograd fajne miejsce ale mało imprez jedynie potańcówka na basenie!! potem kawałek dalej marina tez wiejska potańcówka najlepiej jechac do Zadaru fajne kluby imprezy ale rano niema autobusu powrotnego dopiero chyba o 7 rano jest do biogradu wiec po imprezie mozna jedynie czekac na autobus na plazy lub na dworcu chyba :))) bo to jest 30 km od biogradu !!!ale warto tam pojechac z dworca w biogradzie bilet 17 kun w jedna strone. :P ;)
IP: 91.193.40.6
Cyprian
Gość
ois jest ok... chyba ze ktos za takie pieniadze spodziewa sie 5 gwiazdek hotel baseny itp to lepiej niech niejedzie a wille są czyste i warunki normalne masz gdzie spac wykompac sie i nawet ugotowac :) ja byłem zadowolony z wyjazdu z OIS!!! i ludzie których tam poznałem tez!! wiec niewiem czemu tutaj tak wypisują na ois !! pewnie ci co za 750zł chcieli mieszkac w 5 gwazdkowych hotelach heheheh
IP: 91.193.40.6
hulu
Gość
a jak jest ze staniem na granicy?:P
IP: 82.210.188.222
fan
Gość
Witam, właśnie wróciłem z Biogradu (Chorwacja) z biurem OIS, naprawdę polecam, za małe pieniądze bardzo fajne wakacje, pokoje w willi bozo oceniam na 4 w sklali do 6, ale to jedyni minus, do plaży ok 600m, 7 minut spacerkiem, rezydenci spisali się na medal, tzn. Karolina i Henia, bo trzeci koleżka raczej jest tam na wakacjach niż w pracy... Wycieczki na, których byłem wodospady KRKA i wyspy KORNATI naprawdę robią wrażenia - wszystko dobrze zorganizowane... pozdrawiam i polecam OIS
IP: 90.156.54.199
Patrol
Gość
a jak minela wal podroż ? nie trwala przypadkiem 50godzin jak tu jedna z kolezanek wczesniej pisala ?
IP: 78.8.158.17
pami
Gość
spluczka napisał
ja jade 14 z Gdanska :) Bylam juz z OISem na Krytmie. Bylo ok, choc nie chcieli udostepnic wszystkich opisanych w ofercie wycieczek fakultatywnych

szkoda, ze nie jedziesz 21, bo ja tez z Gdańska ;)

Strona: « < ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij