Autor |
Treść |
jola
|
|
Gość
|
ASIA napisał po tym jak biuro zmieniło nam hotel na inny i kazało się zdecydować czy zwrot gotówki czy ich propozycja zrezygnowaliśmy z ich usług bo coś nas tknęło i tydzień temu dostaliśmy kasę z powrotem tzn wybraliśmy wycieczkę z wezyra mam nadzieje że polecimy na te wakacje ..... choć i tak mamy obawy
Ja niestety pod namową agenta przystałam na to co mi zaoferowali w zamian - oszuści IP: 62.87.186.34
|
nina
|
|
Gość
|
Myślicie że teraz Ok Services tez padnie ? Mamy z nimi wyjechać do Grecji za parę dni. IP: 83.5.22.16
|
anonim567332
|
|
Gość
|
Podobno Itaka ma paść.... IP: 195.225.136.133
|
franc
|
|
Gość
|
Xawery napisał Czy ktoś słyszał o nowym biurze aqumaris? Planujemy z żoną wakacje i pani z biura nam polecała ich ofertę. prosze o jakies info dot. tego biura.
Powiem krótko... ZŁODZIEJE ! ( inny hotel niz w umowie, inny standard niz w umowie, inny pokoj niz w umowie ...) IP: 89.77.94.3
|
jola
|
|
Gość
|
anonim567332 napisał Podobno Itaka ma paść....
też słyszałam, ale ile w tym prawdy... IP: 62.87.186.34
|
aaa
|
|
Gość
|
to córka aqamaris wiec padnie to tylko czas IP: 83.22.221.45
|
aaa
|
|
Gość
|
a Itaka ma dobre ubezpieczenie wiec jak cos będzie spoko pozdrawiam ja teraz tylko przelot a sam sobie rezerwuje na HRS- sie. i płace za hotel na miejscu i wychodzi taniej ( na pewno Egipt ) IP: 83.22.221.45
|
szsazka
|
|
Gość
|
I padło !!! to była kwestia czasu ... IP: 31.134.58.100
|
michal
|
|
Gość
|
aaa napisał to córka aqamaris wiec padnie to tylko czas
ze niby Itaka to córka złodziejskiego Aquamarisa ?? coś Ci się chyba grubo pomyliło... ale fakt, Itaka ma kłopoty po tym jak OLT Expres padło, ale bynajmniej jakoś próbują ludziom przeloty załatwić, a nie pieprzą ze nic nie mogą zrobić i THE END jak szanowna prezes aquamarisa... IP: 212.87.240.50
|
aaa
|
|
Gość
|
michal napisał aaa napisał to córka aqamaris wiec padnie to tylko czas
ze niby Itaka to córka złodziejskiego Aquamarisa ?? coś Ci się chyba grubo pomyliło... ale fakt, Itaka ma kłopoty po tym jak OLT Expres padło, ale bynajmniej jakoś próbują ludziom przeloty załatwić, a nie pieprzą ze nic nie mogą zrobić i THE END jak szanowna prezes aquamarisa...
mówiłem o serwices IP: 83.22.227.29
|
aaa
|
|
Gość
|
proponuje ranking kto teraz padnie ?????? IP: 83.22.227.29
|
ania
|
|
Gość
|
nola napisał jola23 napisał Witam wszystkich, może był ktoś z AQUAMARIS na wycieczce Aleksander Wielki ? Wylatuję 10 września (tzn mam nadzieję ), może ktoś też leci w tym terminie?
przejrzyj forum, była o tym mowa.
To już poleciała ) IP: 83.10.105.117
|
ania
|
|
Gość
|
juz otworzyli nowe biuro, tak mowil w tv wojewoda slaski Ankada napisał Dobry moment na upadłość wiele zamieszania a gnoje z aguamaris wyczuli moment na przywłaszczenie łatwej kasy od ludzi. Ostrzegalem tu na forum przed tym biurem ci co posłuchali wygrali Szkoda tych wszystkich co pozbyli sie kasy i wakacji. Była tu banda klakierów aguamaris i niestety zaciemniala sytuacje Za jakiś czas otworzą nowe biuro i dalej bedą kroić swoich chlebodawców ( klientów) Takich gnoi to powinni zamknąć i zakaz działalności Nie zdziwie sie gdy ludzie sie zbiorą i pojadą do Bielska Ja przeżyłem horror z nimi w zeszłym roku
IP: 83.10.105.117
|
Michal
|
|
Gość
|
gdzie otworzyli i jak sie nazywa ? konkrety proszę ? IP: 87.239.183.222
|
michał
|
|
Gość
|
Galene IP: 87.99.97.251
|
Guest
|
|
Gość
|
Wiceprezes niewypłacalnego biura podróży założyła kolejne Wiceprezes biura podróży Aquamaris z Bielska-Białej, które w sierpniu ogłosiło niewypłacalność, założyła kolejną firmę turystyczną. Jest prezesem biura Galene - potwierdził w czwartek Tomasz Żak z biura prasowego Urzędu Marszałkowskiego w Katowicach.
„Osoba, która była wiceprezesem biura podróży Aquamaris, jest prezesem biura Galene” – powiedział Żak. Z informacji Śląskiego Urzędu Marszałkowskiego wynika, że nowa firma została zarejestrowana 10 maja, kilka tygodni przed upadkiem Aquamaris. Do urzędu marszałkowskiego została zgłoszona 10 sierpnia. Suma gwarancyjna nowego biura to 209 tys. zł.
Żak powiedział portalowi tvn24, który jako pierwszy poinformował w czwartek o powstaniu nowej firmy, że w takich sytuacjach działania urzędu marszałkowskiego ograniczają się do rejestracji m.in. biur podróży”. „Sprawdzamy poprawność złożonych dokumentów, wniosków, i jeżeli są w porządku, to urząd rejestruje taki podmiot gospodarczy – tłumaczył.
Adres nowej firmy jest inny niż Aquamaris. Siedziba upadającej firmy jest zamknięta. Nad drzwiami wisi dawny szyld. Z okien zniknęły jedynie dotychczasowe oferty wycieczek. IP: 194.242.62.22
|
Ankada
|
|
Gość
|
I na tym polega piramidka tych gnoju z byłego aguamaris coś jak ambergold ale na mniejsza skale. Zastanawiam sie jak sie bronić na przyszłość aby nie dać sie oszukać skoro nasze państwo zezwala na takie przekręty. Cwaniactwo i nic dodać IP: 87.99.99.23
|