» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: 1 2 3 4 5 ... > »

Autor Treść
Xawery
Gość
Czy ktoś słyszał o nowym biurze aqumaris? Planujemy z żoną wakacje i pani z biura nam polecała ich ofertę. prosze o jakies info dot. tego biura.
IP: 83.238.236.9
Laura
Gość
AQUAMARIS, to tak jak by pod biuro Biura OK SERVICES.
Firma najwidoczniej z powodu tego , że nie do końca radzili sobie tak dobrze, jak powinni z organizacją wycieczek autokarowych i samolotowych podzielili się.
w AQUAMARIS można wykupić tylko wycieczki samolotowe, a w OK SERVICES autokarowe;)
IP: 193.59.121.234
Gary
Gość
Aquamaris to siostrzana spółka ok services. Obiekty mają te same ale samolotem i za większą kasę. W ofercie nie ma nic spejlanego. Podejrzewam że bedzie taki sam bałagan jak w ok i dużo nie zadowolonych turystów. Jakoś bez echa w świecie zostało przyjęte otwarcie co oznacza że mają słaby marketing.
IP: 81.219.221.172
GARFILD
Gość
Mają zły marketing, bo zajmuje sie nim osoba która nie ma bladego pojecia o turystyce.
IP: 77.255.72.197
Anna
Gość
Wykupiłam wakacje w tym biurze i agent bardzo ich polecał. Oferta ciekawa i konkurencyjne ceny. Mam nadzieję, że wyjazd będzie udany. Z tego co agent mówił to mimo że firma jest nowa to tworzą ją ludzie działający w turystyce od dłuższego czasu. I tak wszystko weryfikuje wyjazd. W tamtym roku jechałam z Triadą i też na forach czytałam jaka to kiepska firma i ludzie którzy ją prowadzą nastawieni są tylko na kasę. Urlop mieliśmy z mężem udany.
IP: 93.154.143.90
Gonzo
Gość
Agent ich polecał bo ma kase z tego, kto da mu więcej prowizji tego sprzedaje. Natomist zauważyłem że obiekt który jesienią miał 3 gwiazdki greckie już ma 4. Samo biuro to nic innego jak Ok services
IP: 178.37.38.70
domi
Gość
Agent ich polecał bo ma kase z tego, kto da mu więcej prowizji tego sprzedaje

Bzdura, jako agent nigdy nie polecam czegoś co może okazać się niewypałem, zależy mi na tym aby klienci do mnie wracali.

Co do Aquamaris, również ich sprzedaję. Sprawdziłam hotele, które oferują i se w porządku. Od wielu lat współpracuję z OK services i nie miałam skarg na jakość ich usług.

Zresztą czasem nowe biura bardziej się starają niż staży wyjadacze, którzy jadą na opinii.
IP: 93.175.70.209
Aro
Gość
Ale to nie jest NOWE biuro tylko starzy wyjadacze z OK SERVICES...

Agent ich polecał bo ma kase z tego, kto da mu więcej prowizji tego sprzedaje

Bzdura, jako agent nigdy nie polecam czegoś co może okazać się niewypałem, zależy mi na tym aby klienci do mnie wracali.

Co do Aquamaris, również ich sprzedaję. Sprawdziłam hotele, które oferują i se w porządku. Od wielu lat współpracuję z OK services i nie miałam skarg na jakość ich usług.

Zresztą czasem nowe biura bardziej się starają niż staży wyjadacze, którzy jadą na opinii.
IP: 89.25.132.241
Ricardo
Gość
Lecę z nimi z Katowic 21.06.2011 do Bułgari SB hotel Sirena
czy ktoś też się wybiera w tym terminie?
IP: 77.253.164.94
Użytkownik
" ...Ale to nie jest NOWE biuro tylko starzy wyjadacze z OK SERVICES..."
a co to za różnica , podzielili swoje oferty na autokarowe i lotnicze i chwała im za to teraz jest większy wybór , Ja byłam z nimi - na Alonissos dwa lata temu i wczasy były super. w tym roku również chciałam leciec z nimi ale zmienili transport z szybkiego wodolota z volos na jakiś kuter z porciku 60km dalej od volos , niby taniej ale o wiele dłużej trwa transport na samą wyspę i dlatego lecę z nimi na Thassos. można poczytac na innym forum poświęconym wyspie alonissos. co do samego biura to nic nie mam , wczasy tanie ,wszystko dograne ale zawsze ktoś musi ponarzekac tak to już z nami turystami jest , ja polecam aquamaris , a co do agentów sprzedajacych wczasy to im naprawdę nie zależy gdzie pojedziemy bo to my wybieramy cel podróży a oni tylko przedstawiają nam swoje oferty i to my wybieramy hotel na wczasy i my płacimy więc może jak komuś sie nie podoba to niech jedzie na własna rękę wtedy będzie miał pretensje tylko do siebie. ;) i bez urazy bo moja agentka z biura dała mi w tamtym roku ofertę na kretę do gieorgioupolis z 7island za 1500zł oraz TUI za 2500zl od osoby, do tego samego hotelu i normalne że wybrałam tańsze biuro a wczasy niczym się nie różniły (ten sam lot ,te same pokoje , ten sam standard, więc jesli komuś nie odpowiada Aquamaris może wybrac inną firmę ...
IP: 84.10.188.6
anios
Gość
W zeszłym roku w maju byłam z Ok Services w Parali było super.czytając opinie o tym biurze byłam przerażona.W tym roku również w maju lecę z Aguamaris na Kretę miejscowość Bali,myślę że również będzie wszystko w porządku i nie sugeruję się opiniami,ponieważ turyści jadący za tak niską cenę (640zł) mają tak szalone wymagania że włosy stają dęba.Podejrzewam że niektóre opinie pisane są przez konkurencyjne biura podróży.
IP: 91.206.65.125
Bunny
Gość
to inaczej OK S ale samolotem. W tym roku wybieram się z nimi do Bułgarii i jestem spokojna.
Byłam z tym biurem w tamtym roku na 2 tyg wakacjach na początku września w Grecji, Riwiera Olimpijska, P A R A L I A, hotel P R I N C I P A L 3*
Czytając wcześniej opinie jechałam pełna obaw - ale na szczęście było super, a nawet standard hotelu i serwis rezydentów między innymi Pani Izby był powyżej naszych oczekiwań.
Negatywne opinie o tym biurze to przewaga turystów którzy byli autokarem - narzekali na długa podróż, że się autokar popsuł itd. Ale wybierając ofertę autobusem trzeba być przygotowanym na przedłużającą się podróż, stanie na granicach czy awarię. Ludzie to zapłacą 1.300 zł (bo tyle kosztowała w tamtym roku taka sama wycieczka jak nasza tylko że autobusem, ten sam hotel, ten sam termin) a oczekują serwisu z najwyższej półki.
Czytając opinie o hotelu P R I N C I P A L - to się aż włos na głowie jeży.
Śniadania - że codziennie to samo, monotonnie itd. To ja się pytam czy Ci ludzie codziennie na śniadanie w swoich domach mają do wyboru: wędlinę, ser żółty, 2 rodzaje pieczywa, słodkie bułki, jajka na twardo, 2 rodzaje płatków, dżemy, świeżo pokrojone brzoskwinie lub arbuza, ser biały, jogurt naturalny, miód, skrojony pomidor, ogórek, papryka.
Przecież nikt nikomu nie każe codzienne jeść tego samego na litość boską. Każdego dnia zjedz sobie coś innego - a nie jak wieśniak (a połowa hotelu to byli tacy), każdy nawalił sobie po kopiastym talerzu wszystkiego co było wyłożone.
Narzekania że hotel daleko od plaży - jeżeli wolnym spacerem dla kogoś podejść jakieś 300-400m (5 min drogi nie więcej) - to daleko, to proponuję jechać do sanatorium w Polsce a nie na zagraniczne wakacje.
IP: 83.27.5.41
Bunny
Gość
Hotel bardzo ładny, nowy, super pokoje, każdy urządzony w innych kolorach. W pokojach klimatyzacja, lodówka, telewizor. Czysto - sprzątają co 2 dzień jak ktoś potrzebuje. U nas byli w ciągu 2 tyg 3 razy i nam to w pełni wystarczyło. Jak ktoś robi sobie sam syf w pokoju to jego sprawa. Ale nie rozumiem narzekań że nie wymieniają pościeli czy ręczników - czy Wy co dwa dni wymieniacie je sobie w domu? Hotel, pokoje i łazienki czyste. Świeżo i przyjemnie.
Bunny
Gość
Basen czyściutki, w ładnej niebieskiej mozaice od strony podwórka - słońce pojawiało się nad nim po godz 12-13. My kąpaliśmy się w nim kilka razy - i nigdy nikogo innego nie było bo wszyscy na plaży siedzieli.
2 razy organizowany był grill integracyjny dla nowych turnusów wieczorem. Było jedzenie, muzyczka, każdy przynosił we własnym zakresie napoje.
problemu był zasięg a na recepcji podawali hasło.
Bunny
Gość
Hotel ogólnie w spokojnym miejscu oddalony nieco od centrum 12-15 min spacerem. Dla nas było to na cale szczęście bo w centrum wiecznie głośno, pełno ludzi, samochodów, skuterów i kramów z dudniącą muzą i chińskimi pamiątkami z Grecji.
Użytkownik
Jak ktoś chce spokoju to idealne położenia a jak ktoś chce na disco to bez problemu można sobie podejść. W powrotna stronę to spacerek w sam raz bo się trochę wytrzeźwieje :-)))
Jedynie co to nie było Internetu - ale hotel obok miał WiFi - jak sie podeszło to bez problemu był zasięg a na recepcji podawali hasło.
Jeżeli płaci się 2.350 zł - 2 tyg. samolotem z czego polowa to pewnie to koszt przelotu to proszę się nie spodziewać typu 5*. Choć tak jak wspomniałam na początku za taka cenę to standard był bardzo wysoki.
Użytkownik
Samolot - charter Lot, planowy lot bez opóźnieniem, wiec sprawdzona linia lotnicza a nie jakieś tureckie czy egipskie linie.
Nie jesteśmy osobami którzy nigdy nie wyjeżdżali z kraju, a jak już to jak najtaniej - zwiedziliśmy prawie wszystkie kraje basenu morza śródziemnego i mieliśmy przekrój hoteli od 2 do 5* z różnych biur podróży. A najlepszym zdarzały się wpadki - mieliśmy niemiłą przygodę z Triadą i Itaka.
Użytkownik
Nie mam też żadnego interesu aby wychwalać biuro Ok S - jestem po prostu ich zadowolonym klientem. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Serdecznie pozdrawiamy Panią Izę - rezydentkę - Kasia i Tomek
Ricardo
Gość
Lecę z nimi z Katowic 21.06.2011 do Bułgarii SB hotel Sirena
czy ktoś też się wybiera w tym terminie do Bułgarii ?
IP: 83.4.91.205
yahu
Gość
ja lece 22.07 z Katowic do Słonecznego brzegu hotel flamingo, może ktoś się też wybiera w tym terminie?
IP: 83.6.88.195
lusia
Gość
Hej, my lecimy na Kretę 22.06 i wczoraj dostaliśmy wiadomość o dopłacie, ze względu na podniesione opłaty lotniskowe czy paliwowe czy jeszcze jakieś inne dokładnie nie pamiętam. Napiszcie proszę czy też musicie coś dopłacać, bo nie wiem czy da się to jakoś ominąć. Pozdrawiam
IP: 83.14.70.22
pszczolka1229
Gość
Witam
My lecimy 24.06 z Katowic do Słonecznego Brzegu - hotel Helwecja. Czy ktoś również wybiera się do tego hotelu? albo znalazł jakieś opinie na jego temat. Przeszukałam wszędzie i nic nie znalazłam, chyba ze względu na to że jest to nowy hotel, bodajże oddany do użytku w ubiegłym roku.
IP: 83.12.199.6
Ricardo
Gość
my lecimy 21 .06 z Katoewic do Słonecznego Brzegu hotel Sirena
gdzieś widziłem info na temat Helwecji jak znajdę podam Ci linka.
IP: 79.188.171.142
nika
Gość
lusia, a czy nie płaciliście sobie gwarancji niezmienności ceny? Bo my lecimy na Krete 8.06 i nic nie musimy dopłacać bo po to się płaci gwarancję niezmienności...
Dużo macie dopłacić?
Pozdrawiam
IP: 91.189.142.146
lusia
Gość
niestety nikt nas nie poinformowałam o możliwości wykupienia opcji niezmienności ceny. Płacimy ok 145 zł od osoby.
IP: 83.14.70.22

Strona: 1 2 3 4 5 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij