» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 > »

Autor Treść
Marzyciel
Gość
Nie jest zle! na lotnisku wszystko sprawnie i dobrze, bo zawsze mam stresa. Jesli chodzi o hotel a bylem w Loutanis nie ma zasstrzezen,czysto,fajny basen,ale troche ruskich bylo ;/
IP: 176.9.9.230
zibello
Gość
Leci ktoś 7.09. z Katowic na Kretę do hotelu Aeolos ?
IP: 91.150.134.250
Marta
Gość
Są gorsze biura uwierzcie!! a ten cały aqumaris jak dla mojej rodzinki i dla mnie spisał się okey:)
IP: 91.121.145.179
lysy
Gość
napisalem dzis jedna negatywna opinie na biuro aquamaris bo wedlug mnie wrzucic tam tylko granata,oszusci i huj im do geby,nawet za to ze kasuja opinie ktore im nie pasuja.colindra mare to porazka.jebac ich

Kompletny brak kultury, wulgarne posty zawsze będą usuwane.. wulgarne pozytywne również.
« Ostatnio edytowane przez Neta, 20:27, 26.08.2011. »
IP: 94.70.86.114
kortyb
Gość
mam pytanie czy był ktoś z forumowiczów na wycieczce 7+7 w Grecji o nazwie Aleksander Wielki z tym biurem , cena jest dośc konkurencyjna ale nie mogę znaleźć żadnych opinii na temat jej objazdówki , jeśli ktoś miał okazję skorzystać proszę o wszelkie info tutaj na forum albo na kortyb@wp.pl
IP: 77.253.61.19
Gabi
Gość
Właśnie wróciłam z 2tygodniowego pobytu na Krecie (Talea Beach) z biurem aquamaris. Wypoczęta, opalona i naprawdę zadowolona. Transfer z lotniska był bardzo sprawny i szybki. Hotel naprawdę czysty (zmiana pościeli co 2/3dni, ręczniki co 2 dni), jedzenie pyszne (każdy znalazł cos dla siebie), przemiła i uczynna obsługa (wyjątek kelner "kamienna twarz" ale trzeba powiedzieć mu parę słów do słuchu i zaczyna zachowywać sie w miare:)), czysta plaża (sprzątana przez Mira codziennie). Rezydent w hotelu co 2dzien, ale w razie jakichkolwiek problemów to pomaga obsługa z hotelu. Jedynie to co odradzam, to wycieczki fakultatywne - są bardzo drogie. Np. Knossos 50e + 6 e wstęp, a ja zapłaciłam 19e (ze wstępem) podróżując komunizacją miejską. Radzę korzystać w greckich biur podróży (np. Klados), które organizują naprawdę niedrogie wycieczki z przewodnikiem, odbiorem z hotelu i opieką na wycieczkę (np całodniowa wycieczka na Balos-Gramvousa za 28e + 12 e za rejs statkiem). Biuro znajduje sie przy porcie w Bali. No chyba że ktoś ma zamiar podróżować grupą 4 os. o polecam wynajęcie auta (wypożyczalnia Happy cars, czy happy rent). W razie jakichkolwiek pytań piszcie do mnie na maila: nolka25@interia.pl - SUPER WAKACJE
IP: 89.68.28.192
werka0103
Gość
26.08 wróciliśmy z Bułgarii, Hotel Bajkal. Jesteśmy bardzo zadowoleni, wszystko zgodnie z ofertą. Żadnych opóźnień, zmian hoteli, rezydentka też ok.
Polecam zarówno biuro jak i hotel.

Pozdrawiam
IP: 83.10.111.195
Antonia
Gość
Wrocilam tydzien temu z hotelu Blue Star i bylo super! sniadania srednie ale obiady i kolacje naprawde pyszne!!
IP: 62.212.85.10
tanya74
Gość
Co do Malia Resort - spędziłam tam tydzień na początku czerwca. W oficjalnej kategorii hotel posiada 2,5* i na tyle zasługuje. Moim zdaniem nie należy się sugerować kategoryzacją biura Aquamaris - 4* (co zawierają w umowie). Jeśli ktoś oczekuje 4 gwiazdkowego obiektu z prawdziwego zdarzenia dozna rozczarowania, jakie stało się niestety moim udziałem. Niemniej jak na 2,5* hotel jest ok. Niewątpliwym plusem jest położenie - przy plaży, morze ciepłe, czyste, długa linia brzegowa i miasteczko w niedalekiej odległości. Wycieczki fakultatywne dobrze zorganizowane. Rezydentka w porządku. All inclusive greckie dość specyficzne - trzy posiłki, o 16 - tej kawa i ciasto, napoje tylko w godzinach posiłków, co do jedzenia to nie najgorsze, nie będę się czepiać. Obsługa łącznie z Panią Elą (już podobno nie pracuje) w porządku, nie miałam w tym względzie problemów. Reasumując, jeżeli chcecie Państwo spędzić wakacje w hotelu 2,5* z dobrym położeniem to możecie wybrać Malia Resort. Ja doznałam rozczarowania, ponieważ spodziewałam się lepszego standardu w związku z zapewnieniami biura, a zostałam wprowadzona w błąd. Za tygodniowy pobyt płaciłam 2200 zł. Myślę, że za hotel w oficjalnej kategorii 2,5* to wygórowana cena, bo tyle zdarzało mi się płacić w opcji last minute wykupując wakacje w 4 gwiazdkowych hotelach z prawdziwego zdarzenia, a nie tylko z nazwy, jak to się okazało w przypadku Malia Resort. Starałam się nie denerwować i jak najlepiej wykorzystać urlop, ale jednak niesmak pozostał, dlatego też we wrześniu lecę już z innym biurem. Ale to oczywiście tylko moja subiektywna ocena. Życzę udanych wakacji. Pozdrawiam.
IP: 78.133.205.201
zocha
Gość
Ciekawe czemu zrezygnowali z Aeolisu na wyspie Thassos?
IP: 89.73.80.253
zibello
Gość
Nie wiemy kto zrezygnował Aqua... czy Grecy.
beny
Gość
Nie płacili grekom nie tylko a Aeolisie to ich odprawili nędzni oszuści naciągacze.Najpierw Natasha na Thassos teraz Aeolis i jeszcze inni .Forumowicze pisali już wcześniej .że ich do hotelu nie wpuścili z powodu nieuregulowanych płatności,
IP: 93.175.64.20
ela
Gość
zibello napisał
Nie wiemy kto zrezygnował Aqua... czy Grecy.

wróciłam z Aeolis-29.08hotel bardzo przyzwoity-pokoje czyste i duże-widoki bajeczne.Jedzenie-dla dorosłych OK tylko dzieci miały problem z wyborem menu-dosyć skromny wybór. Obsługa bardzo miła i służąca pomocą. Polecam ten hotel dla osób ktróre chcą w spokoju odpocząć z dala od rozrywek bo położenie jest naprawdę cudowne /hotel jest na uboczu z dala od jakiegokolwiek centrum/
IP: 178.42.68.254
Agata
Gość
Chciałabym wszystkim podziękować za wybór hptelu Aeolis na Thassos. Położenie hotelu jest bajeczne i obsługa starająca się zadowolić wszystkich przebywających w tym miejscu. Co do organizacji przelotów można mieć pewne zastrzeżenia, ale przymykając na to oko, mam nadzieję, że korzystający z wakacji na Thassos zapamiętają tylko najlepsze wspomnienia z wakacji w Astris i będą chcieli wrócić na tą pełną uroku wyspę. Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę i za słowa wsparcia w trudnych chwilach. Mam nadzieję,że wszyscy dotarli szczęśliwie do swoich domów. Pozdrawiam serdecznie. Rezydentka :)
IP: 95.48.195.210
lamia
Gość
Pani Agato dziękuję za pełen profesjonalizm, miałam przyjemność spędzić wakacje w Astris w hotelu Aeolis.Położenie hotelu faktycznie bajeczne, a cała wyspa Thassos bardzo urokliwa. Mam nadzieję że i Pani dotarła do domu szczęśliwie. Życzę sobie i innym wczasowiczom takiego rezydenta jak Pani podczas następnych wakacji. Serdecznie pozdrawiam
IP: 93.154.134.145
olej
Gość
pozdro dla Pani Agatki :)
IP: 84.10.84.189
olej
Gość
aquamaris- nigdy więcej odradzam
IP: 84.10.84.189
wuj_eustachy
Gość
Agata napisał
Chciałabym wszystkim podziękować za wybór hptelu Aeolis na Thassos. Położenie hotelu jest bajeczne i obsługa starająca się zadowolić wszystkich przebywających w tym miejscu.

Pani Agato, podpisuję się pod Pani opinią. Hotel i jego obsługa były bez zarzutu, cieszy nas ich życzliwość i - czasami - wyrozumiałość. Położenie hotelu wspaniałe. Wiedzieliśmy, w jakie miejsce jedziemy i tak właśnie było - spokój, wspaniałe widoki, morze i z dala od zgiełku głośnych rozrywek. Serdeczne dzięki za Pani opiekę nad nami wczasowiczami - to była kolejna dobra strona naszego pobytu. Pozdrawiamy całą gromadką dorosło-dziecięcą. Co do Aquamaris - raczej z dużą rezerwą.
IP: 80.238.110.184
madzia
Gość
aquamaris hotel aleois na thassos grecja 29.08.2011 wróciliśmy z tygodniowego pobytu na thassos pomijając to ze lecieliśmy z warszawy i tam tez zostawiliśmy samochod na parkingu a wróciliśmy samolotem z przesiadką w torfu lądowanie w katowicach !!!to był dla nas szok podróż niby samolotem ale trwała łącznie 24h zanim trafiliśmy do bydgoszczy hotel i jego położenie bardzo ładny minusy pool bar płatny do tego brzydka kamienista plaża z bardzo stromym zejściem ogólnie wyspa piękna bus codziennie dowoził nas na inna bardzo fajną plażę jedzenie dobre lecz monotonne a rezydentka pani Agata bardzo fajna kobitka robiła wszystko co mogła by nam pomóc i w przeciwieństwie do innych rezydentów miała odwagę stanąć przed nami i powiedzieć jak wygląda nasza sytuacja jeśli chodzi o powrót pechowej "9":)wielkie podziękowania dla naszej Pani rezydentki wakacje mimo cięzkiego powrotu udane a biuro aquamaris niestety niekompetentne więc odradzam.
IP: 31.60.43.57
Marek
Gość
29.08.11 wróciliśmy wraz z małżonką z 14 dniowego pobytu na Korfu w hotelu ***+ Angela Beach (all inclusive), biuro Aquamaris. Wylot z Katowic opóźnił się o 2 godz. Powrót był o czasie. Wszystkim, którzy wybierają się na Korfu serdecznie polecamy hotel Angela Beach.Jedzenia i picia w bród (przytyłem 5kg). Bardzo sympatyczna obsługa. Plaża przy hotelu (50m) piaszczysta (sprzątana co kilka dni), wejście do morza piaszczyste i długo płytkie (idealnie dla dzieci). Pokoje sprzątane codziennie. Wszystkie sprzęty w pokojach działające (klima.TVP Polonia itp.)Rezydentka Ania bardzo opiekuńcza i troszcząca się o wszystkich gości. Jednym słowem świetnie.
Pozdrawiam i życzę wszystkim tak udanych wakacji jakie my przeżyliśmy.
IP: 79.139.100.9
Michał
Gość
Marek napisał
29.08.11 wróciliśmy wraz z małżonką z 14 dniowego pobytu na Korfu w hotelu ***+ Angela Beach (all inclusive), biuro Aquamaris. Wylot z Katowic opóźnił się o 2 godz. Powrót był o czasie. Wszystkim, którzy wybierają się na Korfu serdecznie polecamy hotel Angela Beach.Jedzenia i picia w bród (przytyłem 5kg). Bardzo sympatyczna obsługa. Plaża przy hotelu (50m) piaszczysta (sprzątana co kilka dni), wejście do morza piaszczyste i długo płytkie (idealnie dla dzieci). Pokoje sprzątane codziennie. Wszystkie sprzęty w pokojach działające (klima.TVP Polonia itp.)Rezydentka Ania bardzo opiekuńcza i troszcząca się o wszystkich gości. Jednym słowem świetnie.
Pozdrawiam i życzę wszystkim tak udanych wakacji jakie my przeżyliśmy.

Piaszczysta plaża?? :lol: Przecież plaża przy hotelu to kamieniołom. Piasek zaczyna się dopiero po przejściu w wodzie paru metrów po kamieniach. Piaszczysta plaża jest jakieś 10 min od hotelu na zachód. Z resztą opinii zgadzam się w 100%. Też przytyłem. Ale na wakacjach nie ma co liczyć kalorii.
IP: 83.242.69.83
zibello
Gość
Leci ktoś 7.09. z Katowic na Kretę do hotelu Aeolos ?
Gość
Gość
Wszystkie negatywne opinie dotyczące hotelu Colindria Mare sa znacznie przesadzone ! hotel w porządku, pokoje czyste codziennie sprzątane, co oprócz wygodnego łóżka, zawsze sprawnej klimatyzacji, tv i lodówki jest Wam potrzebne na wakacjach? Rozumiem, gdyby chcieć je spędzić tylko w pokoju, ale przy takiej okolicy, widokach to raczej NIEMOŻLIWE. Zarzuty padają co do ciepłej wody, więc powiem tak ona nie jest zimna, ona co najwyżej jest po prostu letnia - nie liczcie na wrzątek przy ogrzewaniu bateriami słonecznymi ;) Jedzenie jest dobre, zawsze jakieś mięsko, rybka i dużo warzyw, sałatek, jest lekkie i zdrowe - ono jest po prostu greckie, takie jak i oni tam jedzą na codzień, chyba tylko ktoś niespełna rozumu liczy na schabowy w panierce w niedzielę :D obsługa hotelu bardzo wesoła - bez zastrzeżeń, a wręcz powiem, że pozostają bardzo miłe wspomnienia.... alkohole do 23:00, piwo z puszki, o co poprosisz zrobią :) pić można aż się padnie :) a i dadzą na zapas jak dochodzi 23 :) Na prawdę w głowie mi się nie mieści jak czytam niektóre opinie ! ... ale wynika to z mentalności Polaków, dac jak najmniej ale wziąść jak najwięcej... Cena hotelu jest jak najbadrdziej adekwatna do standardu, sami pomyślcie: daje 620 euro i proszę opłacić sobie bilet w dwie strony na Kretę, znaleźć nocleg na 14 dni z wyżywieniem w opcji ALL, gdzie głodni chodzić nie będziecie, a pijani jak najbardziej ;) życzę powodzenia ! Jeśli ktoś ma wymagania luksusu, niech wybiera najdroższe opcje, a nie oszczędza. Odnośnie wycieczek, to faktycznie są nieco drogie, ale np.polecam Santorini - bajka, urocze miejsce warte każdych pieniędzy (ludzie burzyli się, że 143 euro, jednak sam prom to koszt 100 euro, więc... jakieś pytania). Dla imprezowiczów polecam Malię - totalny szał :P gwarantuje, że nikt przed 4 rano nie będzie chciał wracać! minus - dojechać trzeba taksówką za ok.15 euro - cena do negocjacji :). Reasumując powiem tak, były to był świetny czas... wróciłam zadowolona i wiem, że na pewno tam wrócę! Organizacja była bez zarzutów Wojtek - rezydent, codziennie na miejscu, życzliwy, sympatyczny i pomocny, wiecie chłop nagle nie nagrzeje wody jeśli ktoś się chce kąpać w prawie wrzątku - bo nie jest to możliwe, ale jeśli ktoś wymaga od niego czegoś takiego, to co chłop ma zrobić, jedynie milczy ! Powiem tak, wszystkie negatywne opinie są znaaacznie przesadzone! Przekonałam się sama, a jechałam z duszą na ramieniu. Byłam w wielu miejscach w Europie i nietylko, za znacznie większe pieniadze niż 2500PLN / 2 tyg. i powiem tak, różnicy nie widzę, no chyba prócz marmurach wszem i wobec :) a Grecy sa przecudowni !
IP: 217.212.230.21
lolek
Gość
turystka z Korfu napisał
a po wejsciu do samolotu nie mielismy gdzie usiasc, bo miejsca byly zajete przez turystow lecacych do Salonik).

To co lecieliscie na stojaka ?
IP: 83.5.51.11
Ania
Gość
Właśnie wróciłam z Rodos :) Hotel super Olimpia Sum - szczerze polecam! Fajna kameralna atmosfera, wszyscy bardzo mili, pokoje ok, blisko do morza. Jedzenie przepyszne! Ale ... jestem wściekła na tep "piękne baby" z Aquamarisu! W ogóle sie nami nie interesowały. Przyjechały raz do hotelu w czasie obiadu posiedziały chwile i wyszły! Dodzwonić sie do nich nie można było! Po przylocie, każdy odebrał walizkę i co teraz... chodziliśmy wszyscy po lotnisku, znaleźliśmy swoje autobusy, ale bab jak nie ma tak nie ma. Upał wszyscy ciepło ubrani, a te uśmiechnięte spóźnione w ogóle nie spieszyły się żeby rozdać nam te karteczki od hotelów.

Okropne baby!
IP: 83.13.25.170

Strona: « < ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij