» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 43 44 45 46 47 48 49 50 > »

Autor Treść
Andrzej-14 dni Kreta
Gość
Dzisiaj tj. 14.09.2011 o godz. 21.45 powróciłem z 2 tygodniowego pobytu na Krecie, w mieście Malia (33 km. na wschód od Heraklionu). Zakwaterowani byliśmy z żoną w hotelu "Malia Resort" w opcji all za kwotę 2099/osobę. Krótko:
- plusy: dobra organizacja transferów z i na lotnisko w Heraklionie, hotel oceniam na 2,5 gwiazdki, ale schludnie, czysto, wymiana pościeli co trzy dni, codzienne sprzątanie, jedzenie w wystarczających ilościach, miła obsługa zarówno rezydentów jak i Greków, mieliśmy szczęście mieszkać w pokoju w tzw. starej części (cokolwiek to znaczy) z przepięknym widokiem na morze (naprawdę cudnie), całość w odległości przejścia przez trawnik z leżakami i basenem (ok. 50 m) od plaży (piaszczystej, niezbyt szerokiej (15 m)) i prześlicznego, czystego, ciepłego i z falami morza.
O minusach nie piszę ponieważ może jakieś były, ale były na tyle nieistotne, że w żaden sposób nie wpłynęły na tak wysoki nasz stopień zadowolenia z imprezy.
Na koniec napiszę tylko, że całe wczasy przebiegły nam w sposób bezkonfliktowy, bezpieczny i nie musieliśmy sprawdzać działań firmy poprzez jej rezydentów w sytuacjach problemowych.
Spędziliśmy bardzo fajnie czas wyczekiwanego urlopu.
IP: 91.123.222.226
lusię
Gość
powiem krótko żona wczoraj wyleciała na wyspę Rodos miało być wszystko a nie ma nic noc spędzili na dworze nie ma dla nich miejsca w hotelu nikt ich nie chce , czują sie jak uchodźcy , boję się by nic się im nie stało to jest horror ludzie nie kupujcie tam wycieczek , nawet dziś nie mam do kogo zadzwonić bo tylko fax się włącza
IP: 79.175.210.8
Maciek
Gość
Serdecznie pozdrawiamy naszą rezydentkę Panią Agatę -(Hotel Aeolis ,Thassos). Jeszcze raz dziękujemy za opiekę, informacje i uśmiech.

My byliśmy bardzo zadowoleni (turnus 4-8.07).

Praktycznie tu już nie zaglądamy. I spoglądając przypadkiem zauważyłem Pani głos. Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś spotkamy się i powie nam Pani jak gra się w te greckie warcaby :-))).
IP: 89.78.224.115
Endriu
Gość
Do lusiię. Ja wróciłem właśnie z Rodos z hotelu illysion.Biuro perfekcja .Rezydentki a wszczególności pani Ania Pegiou fachowiec wysokiej klasy.Pozdrowienia.Stary żona to chyba wypiła za dużo uzo. Wiem na pewno że takie negatywne opinie pisze konkurencja.
IP: 188.33.224.23
Endriu
Gość
A tak nawiasem mówiąc to trzeba być trochę .... żeby posłać żonę samą do Grecji.
IP: 188.33.224.23
B.J
Gość
Witam wróciłam z Krety, hotel Talea Beach, jechałam z duszą na ramieniu ponieważ naczytałam się opinii na temat oferty oraz samego biura , która na szczęście nie pokryła się ani w 1 %. Wszystko super i profesjonalnie . Pozdrawiam panią rezydent .
Hotel polecam osobą lubiącym spokój i ciszę.
IP: 212.59.237.251
aya
Gość
Z własnego doświadczenia widzę, że Aquamaris to jedna wielka loteria, jedni są bardzo zadowoleni, inni zaliczają jedną porażkę za drugą. Biuro nie wywiązuje się z warunków umowy i traktuje klienta jak krowę dojną, która ma płacić i nie ma prawa wymagać. Odwiedziny osobiste w biurze Aquamaris skończyły się bezczelnym przywitaniem przez jakąś młoda panienkę. Na szczęście później przez telefon udało się porozmawiać z kimś sympatycznym i kompetentnym. W trakcie pobytu za granicą faktycznie potwierdziło się kilka powyższych historii o zmienionych w ostatniej chwili hotelach, innych niż "obiecane" pokojach, warunkach czy standardzie (mistrzostwem było, gdy jedni państwo po wylądowaniu dowiedzieli się, że zamiast hotelu o standardzie ***** zostali przeniesieni do *** :shock: ). Na szczęście rezydentka była w porządku, chociaż nie bardzo umiała pomóc osobom zrobionym w konia. Oczywiście zadowolonych osób w moim turnusie było więcej niż wykiwanych, ale jednak ja znalazłem się w mniejszości co miłe nie było. Ja z pewnością z tym biurem już nie pojadę i będę wszystkich przed nim przestrzegać.
Życzę powodzenia tym, którzy się wybierają i gratuluję tym, którym się udało. :roll:
IP: 46.113.204.113
NIKA
Gość
TO BIURO POWINNO ZMIENIĆ NAZWĘ NA OQUAMALIS PO WYLĄDOWANIU W RODOS ZABRALI NAM UMOWY W TRAKCIE TRANSFERU DOWIEDZIELIŚMY SIĘ O ZMIANIE HOTELU CZĘŚĆ POJECHAŁA DO WŁAŚCIWEGO 17 OSÓB OSZUKANO ZAMIAST NA WSCHODNIE WYBRZEŻE RZUCONO NAS NA ZACHÓD PLAŻA WYSYPISKO ŚMIECI KAMOLE WIELKOŚCI JABŁKA ,HOTEL TOTALNY SYF I BRUD A WIOCHA W KTÓREJ SIĘ ZNALEŹLIŚMY TO JAK PO WYBUCHU BOMBY BIOLOGICZNEJ .PANI ANNA PEGIOU OKŁAMYWAŁA NAS OD SAMEGO POCZĄTKU JEST AROGANCKA NIE MOŻNA NA NIĄ LICZYĆ STRACH POMYŚLEĆ JAK KTOŚ BY ZACHOROWAŁ ODBIERAJĄC TELEFON Z PROBLEMEM STWIERDZIŁA ŻE ON A JUŻ SKOŃCZYŁA PRACE.A TYLE LUDZI POSZUKUJE PRACY .SZCZERZE TO Z DALA OD TEGO BIURA.
IP: 78.8.173.107
Ragado
Gość
Właśnie wróciłam z mężem z Rodos - Hotel Ilyssion - wszystko super, jedzenie bardzo dobre, pokoje sprzątane codziennie, pościel i ręczniki wymieniane jak nie codziennie to co drugi dzień. Pobyt okazał się rewelacyjny a stan przedzawałowy, który z mężem mieliśmy przed wylotem po przeczytaniu kilku "fantastycznych" opinii był zupełnie zbyteczny. Dawno nie spędziliśmy tak miło wakacji. Panie rezydentki były fantastyczne i pomocne. Zaraz w drugi dzień po przylocie popsuł się nam aparat i Panie od razu nam doradziły co dalej zrobić. Telefony odbierały od razu. Nawet nam same mapkę zrobiły co warto zobaczyć czego nie ma w przewodniku - same z siebie - także żadnych zastrzeżeń nie mamy. Podsumowując - urlop całkowicie udany, aż by się tam chciało wrócić jak najszybciej. Zdjęcia wyśle na maila po uprzednim kontakcie: ragado@interia.pl
IP: 46.235.120.93
majka
Gość
Podpisuję się pod pomysłem zmiany nazwy biura podróży. My również zostaliśmy przez nich oszukani. Zamiast powrotu z Olimpic Beach do Warszawy, był powrót do Katowic. Zamiast dwóch godzin lotu, zafundowano nam przelot do Katowic z międzylądowaniem na Korfu. Później autokarem do Warszawy - przejazd przez Polskę remontowaną trasą katowicką. Zamiast powrotu o 16.35 , w domu byliśmy już!!!! po północy o 2.00.
Czekamy na rozpatrzenie reklamacji.
NIE POLECAM TEGO"'BIURA'"
IP: 83.24.167.172
jurij
Gość
Miało by Mali.Była wioska po drugiej stronie wyspy z plążą z kamieniami wielkości ziemniaków.Pilot mówił nam ,że Grecy nie dotrzymali umowy.Prawda jest zupełnie inna.Wracając do zamiany to była wioska o wdzięcznej nazwie Kuturas.Gdzie wokół były namioty foliowe.Same miejsce zamieszkania było możliwe,tylko ten nadęty Grek,który traktował Polaków jak alkoholików i kazał pi alkohol przy barze aby nie wynosi do stolików.Hotel nazywał się South cash.
IP: 93.105.73.68
jurij
Gość
Przykro powiedziec,ale moje skierowanie kosztowało 1990 zł.
IP: 93.105.73.68
a.a
Gość
Właśnie wróciliśmy z wakacji w Rodos z aquamaris totalna katastrofa!!! Pierwszą noc spędziliśmy na schodach przed hotelem w którym według umowy mieliśmy spędzić nasz urlop ale nie było zarezerwowanych dla nas miejsc. Nie byliśmy sami było nas 21 osób!!! Dopiero po interwencji policji około 4 rano znaleziono nam nocleg bo nasze panie rezydentki nie potrafiły nam tego zapewnić tylko na własny koszt za 50 euro poszukać sobie pokoju. Nie kasujcie tego opisu ponieważ ciągle będziemy przestrzegać innych przed tym biurem . A pozytywne opinie jakie są tu to piszą panie Anie i panie Kasie!!! Pozdrawiam całą super grupę, że nam udało się przetrwać . Rodzinka
IP: 83.13.133.26
george
Gość
Zostaliśmy z żoną oszukani przez biuro AQUAMARIS. Zamiast do hotelu Malia Resort wysłali nas do "według AQUAMARISU lepszego hotelu Colindria Mare",bez piaszczystej plaży na jakimś za..piu dla niemieckich emerytów,pierwsza plaża 500 m od hotelu,kamienista.W Malii byliśmy 2 razy busem na nasz koszt oczywiście i podobało nam się bardziej. Z całym szacunkiem dla greckich pracowników Colindria Mare,bo byli naprawdę super,wszystko grało,bardzo mili to nie o to nam chodziło w tych wakacjach.Też mieszkamy w cichej,spokojnej okolicy w której nic się nie dzieje,niczym ta cała Sissi hehe.Wybierając z żoną Malię Resort byliśmy nastawieni na nocne imprezy i nocne życie,piaszczystą plażę,pokój nam po prostu za przeproszeniem walił.Ważne żeby było czysto,wc i ciepła woda (w Colindria Mare jest letnia woda).Cieszę się,że nasza córka nie poleciała z nami (a miała lecieć), Colindria Mare nie jest hotelem przeznaczonym dla dzieci,zero atrakcji dla nich.Oczywiście złożyliśmy zażalenie do aquamarisu i czekamy na odpowiedź.
IP: 87.205.43.28
adi
Gość
Czy ktoś może ma zdjęcia pokoi i łazienek z Talea Beach Kreta, bo słyszałem że orginalne zdjęcia odbiegają od rzeczywistości są podobno gorsze pokoje i lepsze, proszę o wysłanie zdjęć na emaila. email: adi14011@gmail.com

Proszę o kontakt osoby które były w tym Hotelu.
IP: 194.8.68.63
BP G-ce
Gość
Klienci, którzy polecieli do Aeolis na Thassos wrócili zadowoleni - ufff. Narzekali tylko na długą podróż i niestety na niezapowiedziane międzylądowanie, które chyba w sezonie było standardem na ten lot, o którym nikt z Aquamaris oficjalnie nie informował.

Potwierdzili, że hotel nowiutki, okolica bardzo fajna i ładna, zejście do morza faktycznie kamieniste, ale ogólnie wczasy na plus. Podczas ich pobytu urzędowała bardzo sympatyczna i pomocna rezydentka.
IP: 83.27.76.202
zocha
Gość
Szkoda ,że ja się nie załapałam na Thassos, a czekałam na to od grudnia ubiegłego roku. Wtedy bowiem wpłaciłam zaliczkę. Czy to jest w porządku?
IP: 89.73.80.253
boskijerry
Gość
wszystkie osoby które pisały reklamacje do Aquamaris, prosimy o kontakt pod mailem boskijerry@gazeta.pl
poszukujemy chętnych do pozwu zbiorowego, mamy już kilka chętnych osób z hotelu Blue Star and Sea
sprawa jest bardzo pilna!
IP: 85.193.223.21
polka
Gość
Ale jeśli ktos był pozytywnie nastawiony, to nie narzekał i korzystał z czego tylko sie dało! Wiadsomo powszechnie,że zagranicą znaja nas z upodobania do imprez i napitków. I wcale się nie dziwię. Pozdrawiam wszystkich "hutasów":)
quote=jurij]
Miało by Mali.Była wioska po drugiej stronie wyspy z plążą z kamieniami wielkości ziemniaków.Pilot mówił nam ,że Grecy nie dotrzymali umowy.Prawda jest zupełnie inna.Wracając do zamiany to była wioska o wdzięcznej nazwie Kuturas.Gdzie wokół były namioty foliowe.Same miejsce zamieszkania było możliwe,tylko ten nadęty Grek,który traktował Polaków jak alkoholików i kazał pi alkohol przy barze aby nie wynosi do stolików.Hotel nazywał się South cash.
IP: 93.105.68.2
mona
Gość
Do Adi-faktycznie łazienki w Talea Beach jak za komuny-malutkie,kafelki ktoś kładł z zamkniętymi oczami haha!prysznic trzeba sobie trzymać i zasłania się taką zasłonką co i tak niema sensu bo woda jest na całej łazience!ale czy to ważne?trzeba to brać z humorem!haha!dwa nowe pokoje są przy basenie przerobione z buynku gospodarczego!tam już jest fajna łazienka;ogólnie było ok!
IP: 88.208.106.223
ania
Gość
KOSZMAR !!!! To słowo najlepiej określa to biuro. Brud, smród i lekceważące traktowanie klienta. Wczasy za ponad 10.400 zł. o których ja, moja rodzina i szesnaście osób z którymi wypoczywaliśmy chcemy jak najszybciej zapomnieć. Szczury biegające po balkonach,insekty,owady, robactwo to według AQUAMARIS NORMA !?! W KRAJACH POŁUDNIOWYCH(- taka była odpowiedź na moją reklamację). NIGDY WIĘCEJ ŻADNEJ WYCIECZKI Z TYM BIUREM NAWET GDYBY DAWALI MI JĄ ZA DARMO !!!!!!!!!!
IP: 178.36.53.189
Misiek
Gość
Czy był ktoś w Bułgarii w terminie 06.09. - 16.09.2011 ????
IP: 31.174.11.84
hans
Gość
Odp. do Ania. Nie wiem ile osób liczy twoja rodzinka ale gdyby nawet cztery to razem z tą szesnastką jest was dwudziestu. Z tego co piszesz to płaciliście po520 zł od osoby.Czego spodziewałaś się za tą cenę. ;) ;) ;) proponuję ci namiot ale nawet nie na Mazurach.
IP: 188.33.25.135
Gość ja
Gość
Biuro ma niskie notowania jak widzę, ale mam pytanie czy ktoś był w tym roku na Riwierze Olimpijskiej w hotelu PRINCIPAL? Jka to tam wygląda?
IP: 213.238.91.245
Użytkownik
Cenię sobie biuro Aquamaris. Byłem z nimi w lipcu na Korfu, w miejscowości Roda. Byłem zadowolony z tej oferty. Zachorowałem tam i znalazłem się w szpitalu. Rezydentka, p. Ania Lech, tego biura bardzo mi pomogła. Wyrażam jej i całemu Biuru serdeczne DZIĘKI!
Następnym razem będę starał się skorzystać z tego biura.
IP: 159.205.102.210

Strona: « < ... 43 44 45 46 47 48 49 50 > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij