Autor |
Treść |
Olaaa
|
|
Gość
|
Olka;dd napisał Ej ludzieee. Szukam osób które jadą, do Grecji - Paralii z kolonią z kopalni "JAS-MOS" od 5 sierpnia do 20... No bo jakoś się złożyło, że jadę tam i raczej nikogo nie będę znała i głupio taak... więc wole teraz już z kimś się zgadać czy coś ;DD
No hej ja jadę i też raczej nie bd nikogo znałaa ;( IP: 87.239.74.74
|
|
|
Użytkownik
|
No Z Olimpic Beach do Parali podobno to niedaleko więc mi to nie robi problemu.Ja jade z 2 kumplami z czego jeden z dziewczyna.Podaj jakieś namiary to pogadamy więcej IP: 89.174.61.162
|
mareal
|
|
Gość
|
noo w koncu sie ktos odezwal, już myślałam że stare roczniki pojadą bo z młodych nikt się tu nie odzywał Ja jade z chłopakiem. Do zobaczenia w autokarze IP: 85.198.204.165
|
pocahontas
|
|
Gość
|
czesc. znacie opinie o biurze Rego Bis ? jade z tego biura 23 sierpnia do Olimpic może ktoś z forumowiczów też się wybiera w tym terminie ? pozdrawiam IP: 83.30.139.44
|
Fiona
|
|
Gość
|
Do zobaczenia Ewusia napisał Fiona napisał Czy macie jakies rady dotyczace wakacji w Olimpic beach? ile kosztuje jedzenie? na ktore wycieczki warto jechac? etc. P.S.Czy ktoś wybiera się z Antałkiem 4 sierpnia do Olimpic Beach?
Razem z mężem wybieramy sie w tym samym terminie i tym samym biurem. Zakwaterowani będziemy w apartamentach Girnis. Pewnie spotkamy sie w autokarze. Pozdrawiamy Ewa i Damian
IP: 89.79.32.174
|
Fiona
|
|
Gość
|
Juz niedlugo ...mam nadzieje ze bedzie fajnie! do zobaczenia sysu napisał Fiona napisał Czy macie jakies rady dotyczace wakacji w Olimpic beach? ile kosztuje jedzenie? na ktore wycieczki warto jechac? etc. P.S.Czy ktoś wybiera się z Antałkiem 4 sierpnia do Olimpic Beach?
Cześć, jadę z chłopakiem do Olimpic Beach do GIRNIS 4.sierpnia i też szukam opiń na ten temat, pozdrawiam
IP: 89.79.32.174
|
paciak
|
|
Gość
|
pocahontas napisał czesc. znacie opinie o biurze Rego Bis ? jade z tego biura 23 sierpnia do Olimpic może ktoś z forumowiczów też się wybiera w tym terminie ? pozdrawiam
Opinii na temat tego biura to nie znam, ale też jadę w tym terminie ze znajomymi jedzie nas 5 osób to jak coś możemy się jakoś zgadać A z jakiego miasta wyruszasz i z kim jedziesz? IP: 87.206.95.72
|
doncia
|
|
Gość
|
ja jadę do olimpic 14 sierpnia IP: 81.210.70.79
|
Katiela
|
|
Gość
|
doncia napisał a jedzie ktoś może do olimpic 14.09?? ja jade do apartamentów sofia, może ktoś też się tam wybiera??
Jade z moim chłopakiem 14 września do apartamentu Giotis.Jedziemy z ok services.Pozdrawiam IP: 83.27.218.142
|
doncia
|
|
Gość
|
Katiela napisał doncia napisał a jedzie ktoś może do olimpic 14.09?? ja jade do apartamentów sofia, może ktoś też się tam wybiera??
Jade z moim chłopakiem 14 września do apartamentu Giotis.Jedziemy z ok services.Pozdrawiam
ja też jade z chłopakiem i też z ok services z katowic IP: 81.210.70.79
|
trelemorele
|
|
Gość
|
jutro ktoś rusza do OB? IP: 87.205.153.151
|
Katiela
|
|
Gość
|
To fantastycznie my jedziemy z Wrocławia więc pewnie sie spotkamy w autokarze mój mail wiolaabc@gmail.comPozdrawiam quote=doncia] Katiela napisał doncia napisał a jedzie ktoś może do olimpic 14.09?? ja jade do apartamentów sofia, może ktoś też się tam wybiera??
Jade z moim chłopakiem 14 września do apartamentu Giotis.Jedziemy z ok services.Pozdrawiam
ja też jade z chłopakiem i też z ok services z katowic IP: 83.27.218.142
|
machina1603
|
|
Gość
|
Czy w Olimpic Beach są JEŻOWCE??? Pytam, bo nie wiem czy zaopatrzyć się w buty do pływania. i jak z tą wodą w tym roku?? Dużo osób mówi że woda czyściutka a tu ostatnio na forum że syf i glony. To jak?? IP: 78.8.128.140
|
Karla
|
|
Gość
|
Hej! Też się zastanawiam nad tymi opiniami o zasyfionym morzu, jakiś glonach i meduzach. Jak to z tym jest??? Jadę 08.09 z biurem ok service do olimpic beach do hotelu rainbow Miał ktoś okazję wypoczywac w tym miejscu?? IP: 83.19.74.210
|
monia
|
|
Gość
|
witam prosze o arde tych którzy już byli w OLIMPIC z jakim biurem najlepeiej jechac na wycieczki fakultatywne????????doradzcie! IP: 86.63.66.105
|
pocahontas
|
|
Gość
|
Do Paciak : My jedziemy w 6 osób z Tychów, a wy skąd? i jakie apartamenty ? Pytanie do wszystkich, skoro w ofercie pisało ze przyjazd planowany jest na godzine 5 rano a zakwaterowanie w budynkach odbywa się od godziny 14.00 to znaczy ze czeka nas pare godzin czekania ? IP: 83.21.170.76
|
Julia
|
|
Gość
|
ja bylam w tamtym roku we wrzesniu i zadnych jezowcow nie widzialam a meduze tylko raz po burzy, bo tam sa sietki rozlozone w morzu wiec w sumie nie ma opcji by ot tak jakis zwierz se przeplynol, tylko jak jest sztorm i fale sa wieksze to przez te siatki "przelatuja" i wtedy pare martwych meduzek mozna znalezc na plazy. Chyba ze cud naturalny sie stal przez rok i nagle tych zwierzow jest duzo w morzu przy brzegu.Glonów BRAK! Ogolnie plaza w Olimpic jest o niebo szersza niz w Paralii. Z wycieczek fakultatywnych polecam..Skiatos, Meteory. Olimp to jakas podpucha, wywioza cie na jakis pagorek i tyle. IP: 217.197.68.147
|
Bożena
|
|
Gość
|
Witam!! Czy ktoś był w Olimpic Beach w apartamentach Anna z Ok Servises ale tych 2+2 ? Czy nie jest tam za ciasno? Jadę z 4 osobowa rodziną. IP: 89.77.124.152
|
M.o.nik.a
|
|
Gość
|
A jedzie ktoś z was 4 września z biurem ok services? My z chłopakiem właśnie pakujemy się tego dnia w autokar i oczekujemy mega pięknej pogody Jedziemy do apartamentów anastasia. IP: 213.158.199.209
|
machina1603
|
|
Gość
|
Oby ich tam nie było Julio. Jeśli ktoś właśnie wrócił z OB, to piszcie o jeżowcach. Jestem przewrażliwona bo 9lat temu tyle że w Leptokarii wbiło mi się to paskudztwo w stopę. IP: 78.8.152.113
|
monia
|
|
Gość
|
piszcie ludzie jak jest w Olimpic jak tam morze plaża i meduzy!!!!!! IP: 86.63.66.105
|
monia
|
|
Gość
|
halo!!!!!dajcie dobre rady tym którzy dopiero jada na wakacje!!!! IP: 86.63.66.105
|
paciak
|
|
Gość
|
pocahontas napisał Do Paciak : My jedziemy w 6 osób z Tychów, a wy skąd? i jakie apartamenty ?
Szczerze mówiąc o apartamentach to nic nie wiem, na stronie wycieczki nie ma o tym mowy. A my wyruszamy z Lublina także dużo słońca życzę IP: 87.206.95.72
|
Paula88126
|
|
Gość
|
Do dwido ^^ moj nr gg 2376343 IP: 217.97.215.29
|
|
|
Użytkownik
|
Hej jedzie ktoś w terminie 13.08-24.08 z Antałka proszę się przyznać IP: 89.174.125.139
|