» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 135 136 137 138 139 140 141 142 143 ... > »

Autor Treść
kul_gosc
Gość
Kolega mojego kolegi w bulgari, ma takiego kolege co jest jego kuzynem i kolega i oni sie whooy lubia i znaja najlepsze CYCKI w okolicy ! DAMY RADE PANOWIE !

<lol> ja też tam znam zioma co zna wszystkie dupy, nazywa się cambaramba jak ktoś był w rawdzie to go napewno zna:) szczegolnie jak ktoś był z ok services ale mniejsza z tym, alanos ty to chyba jeszcze se nie dupłeś jeszcze, a jesli chodzi o melanż to dwa reddsy malinowe to jeszcze nie melanż:) drina goni kolejny drin remix wóda cola gin:) i ma byc ogar jak to piszesz :D
IP: 83.22.65.158
wiolik
Gość
Do barney, ja płaciłam za pobyt w auqaparku kartą, bez problemów i za 138 leva potrąciło mi z konta 141zł i parę groszy.Raczej w knajpkach ravdziańskich, chyba niezbyt się kartą da płacić, ale pewności nie mam.A przelicznik wygląda tak, jak na dany dzień stoi cena euro, a to lubi się zmieniać z dnia na dzień, choć te różnice są niewielkie.W kurortach obok jak Słoneczny Brzeg itp.w większości na pewno knajpek akceptują karty, a ze sklepów w Ravdzie, to wiem że w Lidlu można płacić kartą.
IP: 95.160.229.157
wiolik
Gość
Przepraszam za pomyłkę kwoty, miało być za 68 leva, potrąciło mi z konta 141 zł i parę groszy.
ktusiek
Gość
A czy może mi ktoś napisać mniej więcej koszty różnych artykułów spożywczych?
Interesowałyby mnie powiedzmy pieczywo, warzywa i owoce, jakieś mięso, napoje i alkohol.
Z góry Wam dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam,
Ktuś
IP: 79.185.117.79
szuster
Gość
sasha napisał
szuster napisał
Do mała i do sasha - my dokładnie będziemy po studencku w apartamentach margarita ;D jak już wspominałem od 29 lipca do 10 sierpnia w 10 osób (wyłacznnie płec męska ;D) w przedziale wiekowym 19-22 wiec pewnie będziemy gdzies tam sie mijać ;)

ooo to świetnie !;)) ogarniemy tamtejsze kluby !;D

No wiadomo tylko jak juz pewnie wiesz co do klubów to trzeba sie wybierać do nessebaru i ewentualnie słonecznego :D
IP: 88.220.124.198
adam
Gość
zaraz widac kto jedzie wypoczywac a kto jedzie impezowac i robic wstyd po pijaku
IP: 89.73.223.115
kaaasiaczek
Gość
adam napisał
zaraz widac kto jedzie wypoczywac a kto jedzie impezowac i robic wstyd po pijaku

zgadzam się z Tobą. aż wstyd się potem przyznać, że się z Polski przyjechało. :?
IP: 89.72.117.169
kaaasiaczek
Gość
Roni napisał
Wczoraj wróciłem z Bułgari byłem w hotelu Dolphin wszystko było ok, tylko pogoda w kratkę i ceny niestety podobne do naszych. Hotel naprawdę dobry śniadania też, tak że w sumie jestem zadowolony.

Roni, pamiętasz z jakiej firmy były autokary? :)
Magda
Gość
Hej czy ktoś mógłby przywieźć mi z Bułgarii Rakiję ?? Mogę zapłacić odrazu z góry i jeszcze dać zarobić. Wrócilismy 3 dni temu ale za mało jej kupiliśmy :-( bo już nie ma :-( będe bardzo wdzięczna.
IP: 89.167.72.158
KGDC
Gość
wybieramy się z narzeczonym 18 lipca do ravdy - hotel cristal/makao. Wybiera się ktoś w tym czasie ?
IP: 83.5.5.83
Magda
Gość
Hej czy ktoś mógłby przywieźć mi z Bułgarii Rakiję ?? Mogę zapłacić odrazu z góry i jeszcze dać zarobić. Wrócilismy 3 dni temu ale za mało jej kupiliśmy :-( bo już nie ma :-( będe bardzo wdzięczna.
wiolik
Gość
do kaaasiaczek, przypomniało i się z powrotem wiozła nas firma Strychalski, jak mówiłam to firma z Krakowa.A co do poziomu niektórych tutaj to zgadzam się z Tobą kaaasiaczek, wstyd robią za granicą.A tutejsze teksty są pożałowania godne, jaka szkoda że nie ma moderatora..Pozdrawiam
Dydziu
Gość
Jadę z moją senioritą w terminie 5-12 sierpień. Hotel Tropicana. Wyjazd z Pyrlandii. ktoś się wybiera w tym czasie?
Dydziu
IP: 77.65.56.84
Magda
Gość
wiolik napisał
do kaaasiaczek, przypomniało i się z powrotem wiozła nas firma Strychalski, jak mówiłam to firma z Krakowa.A co do poziomu niektórych tutaj to zgadzam się z Tobą kaaasiaczek, wstyd robią za granicą.A tutejsze teksty są pożałowania godne, jaka szkoda że nie ma moderatora..Pozdrawiam

a ja wracałam z Borowscy, super autokar, szybcy kierowcy, firma z Łodzi. Al z tego co wiem, to oni współpracują z kilkoma firmami.
sasas
Gość
rawda to fajny obóz wypadowy ;) ktoś chce się dooobrze zabawić to jedzie sobie do słonecznego brzegu
IP: 83.5.5.83
kaaasiaczek
Gość
wiolik napisał

dzięki wiolik.

pozdrawiam gorąco. :)
sasha
Gość
Nie wiem co dla niektórych oznacza pójście do klubu , dla mnie klub = tańczenie a nie picie do upadlego ;)
IP: 109.95.204.21
szuster
Gość
No własnie sasha podaj może maila czy gadu to będzie łatwiej potem ewentualnie sie ugadać ;)
IP: 88.220.124.198
alanos
Gość
Kto był w Rawdzie ? jak tam z klubami, ostre biby, jak z wodeczka stoja xd ?
IP: 193.239.224.239
sasha
Gość
szuster napisał
No własnie sasha podaj może maila czy gadu to będzie łatwiej potem ewentualnie sie ugadać ;)

karolina_ona@onet.eu ;)
IP: 109.95.204.21
sabina
Gość
czy ktoś niema przypadkiem namiarów na samego własciciela Kirego hotelu copacabana bo chciałabym tam pojechac na urlop ale już nie z tym biurem podróży,chyba że współpracuje już z nim jakieś inne biuro podrózy.Za informacje z góry bardzo dziekuję i pozdrawiam.
IP: 188.191.216.157
asiam
Gość
wakacjedlastudenta.pl /index.php?p=object&id=52&m=31
Tu masz calkiem tania oferte
IP: 83.8.166.120
kdkkdd
Gość
18 lipca Rawda crista/makao bedzie ktos ?!
IP: 83.22.88.73
zibi_ok
Gość
Pytanie do ludzi którzy wrócili z Rawdy:
- czy w Rawdzie i w ogóle w Bułgarii dokuczają komary?
- jak znieść 26 godzin w autokarze?? - tylko nie piszcie, żeby się upić;)
IP: 78.131.134.155
mała
Gość
A ja sie zastanawiam, czy moze jest mozliwosc, zeby samemu sobie w jakims szerszym gronie zorganizowac wycieczki fakultatywne, zeby nie placic tam u rezydentow. moze wyszloby taniej?? co wy na to?
przypominam - bede w rawdzie od 1 sierpnia:)
IP: 188.33.6.114

Strona: « < ... 135 136 137 138 139 140 141 142 143 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij