Autor |
Treść |
kul_gosc
|
|
Gość
|
Cytuj Kolega mojego kolegi w bulgari, ma takiego kolege co jest jego kuzynem i kolega i oni sie whooy lubia i znaja najlepsze CYCKI w okolicy ! DAMY RADE PANOWIE !
<lol> ja też tam znam zioma co zna wszystkie dupy, nazywa się cambaramba jak ktoś był w rawdzie to go napewno zna  szczegolnie jak ktoś był z ok services ale mniejsza z tym, alanos ty to chyba jeszcze se nie dupłeś jeszcze, a jesli chodzi o melanż to dwa reddsy malinowe to jeszcze nie melanż  drina goni kolejny drin remix wóda cola gin  i ma byc ogar jak to piszesz  IP: 83.22.65.158
|
wiolik
|
|
Gość
|
Do barney, ja płaciłam za pobyt w auqaparku kartą, bez problemów i za 138 leva potrąciło mi z konta 141zł i parę groszy.Raczej w knajpkach ravdziańskich, chyba niezbyt się kartą da płacić, ale pewności nie mam.A przelicznik wygląda tak, jak na dany dzień stoi cena euro, a to lubi się zmieniać z dnia na dzień, choć te różnice są niewielkie.W kurortach obok jak Słoneczny Brzeg itp.w większości na pewno knajpek akceptują karty, a ze sklepów w Ravdzie, to wiem że w Lidlu można płacić kartą. IP: 95.160.229.157
|
wiolik
|
|
Gość
|
Przepraszam za pomyłkę kwoty, miało być za 68 leva, potrąciło mi z konta 141 zł i parę groszy. IP: 95.160.229.157
|
ktusiek
|
|
Gość
|
A czy może mi ktoś napisać mniej więcej koszty różnych artykułów spożywczych? Interesowałyby mnie powiedzmy pieczywo, warzywa i owoce, jakieś mięso, napoje i alkohol. Z góry Wam dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam, Ktuś IP: 79.185.117.79
|
szuster
|
|
Gość
|
sasha napisał szuster napisał Do mała i do sasha - my dokładnie będziemy po studencku w apartamentach margarita ;D jak już wspominałem od 29 lipca do 10 sierpnia w 10 osób (wyłacznnie płec męska ;D) w przedziale wiekowym 19-22 wiec pewnie będziemy gdzies tam sie mijać 
ooo to świetnie !  ) ogarniemy tamtejsze kluby !;D
No wiadomo tylko jak juz pewnie wiesz co do klubów to trzeba sie wybierać do nessebaru i ewentualnie słonecznego  IP: 88.220.124.198
|
adam
|
|
Gość
|
zaraz widac kto jedzie wypoczywac a kto jedzie impezowac i robic wstyd po pijaku IP: 89.73.223.115
|
kaaasiaczek
|
|
Gość
|
adam napisał zaraz widac kto jedzie wypoczywac a kto jedzie impezowac i robic wstyd po pijaku
zgadzam się z Tobą. aż wstyd się potem przyznać, że się z Polski przyjechało.  IP: 89.72.117.169
|
kaaasiaczek
|
|
Gość
|
Roni napisał Wczoraj wróciłem z Bułgari byłem w hotelu Dolphin wszystko było ok, tylko pogoda w kratkę i ceny niestety podobne do naszych. Hotel naprawdę dobry śniadania też, tak że w sumie jestem zadowolony.
Roni, pamiętasz z jakiej firmy były autokary?  IP: 89.72.117.169
|
Magda
|
|
Gość
|
Hej czy ktoś mógłby przywieźć mi z Bułgarii Rakiję ?? Mogę zapłacić odrazu z góry i jeszcze dać zarobić. Wrócilismy 3 dni temu ale za mało jej kupiliśmy :-( bo już nie ma :-( będe bardzo wdzięczna. IP: 89.167.72.158
|
KGDC
|
|
Gość
|
wybieramy się z narzeczonym 18 lipca do ravdy - hotel cristal/makao. Wybiera się ktoś w tym czasie ? IP: 83.5.5.83
|
Magda
|
|
Gość
|
Hej czy ktoś mógłby przywieźć mi z Bułgarii Rakiję ?? Mogę zapłacić odrazu z góry i jeszcze dać zarobić. Wrócilismy 3 dni temu ale za mało jej kupiliśmy :-( bo już nie ma :-( będe bardzo wdzięczna. IP: 89.167.72.158
|
wiolik
|
|
Gość
|
do kaaasiaczek, przypomniało i się z powrotem wiozła nas firma Strychalski, jak mówiłam to firma z Krakowa.A co do poziomu niektórych tutaj to zgadzam się z Tobą kaaasiaczek, wstyd robią za granicą.A tutejsze teksty są pożałowania godne, jaka szkoda że nie ma moderatora..Pozdrawiam IP: 95.160.229.157
|
Dydziu
|
|
Gość
|
Jadę z moją senioritą w terminie 5-12 sierpień. Hotel Tropicana. Wyjazd z Pyrlandii. ktoś się wybiera w tym czasie? Dydziu IP: 77.65.56.84
|
Magda
|
|
Gość
|
wiolik napisał do kaaasiaczek, przypomniało i się z powrotem wiozła nas firma Strychalski, jak mówiłam to firma z Krakowa.A co do poziomu niektórych tutaj to zgadzam się z Tobą kaaasiaczek, wstyd robią za granicą.A tutejsze teksty są pożałowania godne, jaka szkoda że nie ma moderatora..Pozdrawiam
a ja wracałam z Borowscy, super autokar, szybcy kierowcy, firma z Łodzi. Al z tego co wiem, to oni współpracują z kilkoma firmami. IP: 89.167.72.158
|
sasas
|
|
Gość
|
rawda to fajny obóz wypadowy  ktoś chce się dooobrze zabawić to jedzie sobie do słonecznego brzegu IP: 83.5.5.83
|
kaaasiaczek
|
|
Gość
|
wiolik napisał do kaaasiaczek, przypomniało i się z powrotem wiozła nas firma Strychalski, jak mówiłam to firma z Krakowa.A co do poziomu niektórych tutaj to zgadzam się z Tobą kaaasiaczek, wstyd robią za granicą.A tutejsze teksty są pożałowania godne, jaka szkoda że nie ma moderatora..Pozdrawiam
dzięki wiolik. pozdrawiam gorąco.  IP: 89.72.117.169
|
sasha
|
|
Gość
|
Nie wiem co dla niektórych oznacza pójście do klubu , dla mnie klub = tańczenie a nie picie do upadlego  IP: 109.95.204.21
|
szuster
|
|
Gość
|
No własnie sasha podaj może maila czy gadu to będzie łatwiej potem ewentualnie sie ugadać  IP: 88.220.124.198
|
alanos
|
|
Gość
|
Kto był w Rawdzie ? jak tam z klubami, ostre biby, jak z wodeczka stoja xd ? IP: 193.239.224.239
|
sasha
|
|
Gość
|
szuster napisał No własnie sasha podaj może maila czy gadu to będzie łatwiej potem ewentualnie sie ugadać  karolina_ona@onet.eu  IP: 109.95.204.21
|
sabina
|
|
Gość
|
czy ktoś niema przypadkiem namiarów na samego własciciela Kirego hotelu copacabana bo chciałabym tam pojechac na urlop ale już nie z tym biurem podróży,chyba że współpracuje już z nim jakieś inne biuro podrózy.Za informacje z góry bardzo dziekuję i pozdrawiam. IP: 188.191.216.157
|
asiam
|
|
Gość
|
wakacjedlastudenta.pl /index.php?p=object&id=52&m=31 Tu masz calkiem tania oferte IP: 83.8.166.120
|
kdkkdd
|
|
Gość
|
18 lipca Rawda crista/makao bedzie ktos ?! IP: 83.22.88.73
|
zibi_ok
|
|
Gość
|
Pytanie do ludzi którzy wrócili z Rawdy: - czy w Rawdzie i w ogóle w Bułgarii dokuczają komary? - jak znieść 26 godzin w autokarze?? - tylko nie piszcie, żeby się upić  IP: 78.131.134.155
|
mała
|
|
Gość
|
A ja sie zastanawiam, czy moze jest mozliwosc, zeby samemu sobie w jakims szerszym gronie zorganizowac wycieczki fakultatywne, zeby nie placic tam u rezydentow. moze wyszloby taniej?? co wy na to? przypominam - bede w rawdzie od 1 sierpnia  IP: 188.33.6.114
|