» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... > »

Autor Treść
gość
Gość
Sandra jakk możesz to napisz o tej plązy paradis w jakiej cenie lezaki i jak sie domyslam ona jest w sb,jaka woda?pozd
IP: 80.50.232.30
Sandra
Gość
gość

He he to nie plaża!! Paradis Island to takie wydzielone miejsce w Aquaparku :) w Nessebarze bardziej luksusowe ale dostępne dla każdego, w basenie jest nawet jakuzzi... jak mi powaliło po plecach to na drugi dzień mnie bolały :), ale gdyby ktoś chciał skorzystać to polecam naprawdę warto!! my zapłaciliśmy za cały dzień od 9-19 ok. 100 euro na 3 osoby.

kaaasiaczku kochany, jak będziesz chciała dysponuję zdjęciami :) a jak mi się przypomni jeszcze coś ważnego to Ci napiszę. Buziaczki dla Ciebie :))))
IP: 178.37.145.201
Sandra
Gość
Właśnie zapomniałam o wodzie...gorąca!!! w morzu było ok 25 st. Podobno goście ze SB mówili że u nich w wodzie są szczypawki i ich szczypią! a u nas dzięki temu wrakowi nic nie było.
Sandra
Gość
kaaasiaczek, jak byś chciała rakiję to kup u Kiri.Tanio i daje kopa :)
Sandra
Gość
Jakby co to piszcie co chcieli byście wiedzieć.
Sandra
Gość
Kurcze teraz mi się pomału przypomina jest lodóweczka, telewizor z polskim kanałem, i nie ma karaluchów!!
Sandra
Gość
Jest nawet suszarka na pranie i klamerki!! a my taszczyliśmy sznurek i żabki!! :)
Sandra
Gość
Jest też mydło w płynie, papieru toaletowego lepiej nie wrzucać do toalety tylko do kubełka który stoi obok.Na toalecie jest nawet narysowany papier,jabłko i przekreślone na czerwono.Ale oczywiście ktoś nawpychał papieru i potem musieli przepychać!
xzy
Gość
a jak wygląda sprawa łóżek w pokoju ? ja mam pokój dwu osobowy z dostawką i obawiam się ,że ta dostawka to będzie jakiś mały fotelik..
IP: 109.95.204.21
Sandra
Gość
xzy

łóżka są bardzo wygodne i duże.Córka miała spać na dostawce,ale się nie dało twarda jak cholera ( to składany fotel).Więc w trojkę wysypialiśmy się w jednym łóżku baz żadnych problemów i jeszcze było miejsce :)
Sandra
Gość
Tak że praktycznie ten fotel służył tylko do siedzenia.Mieliśmy go cały czas złożony był naprawdę niewygodny
Dydziu
Gość
Hej All
Sandra
A co polecasz ws jedzonka?
Dużo osób piszę o Serbskich Braciach i Złotej Rybce
A jakie są Wasze doświadczenia?

pozdr
IP: 77.65.45.105
Sandra
Gość
Dydziu witam :)

Obiady jedliśmy właśnie u Braci Serbów i przy hotelu Copacabana też jest fajna mała restauracja, i co ważne nie drogo a smaczne :)
Sandra
Gość
Gdybyście chcieli skorzystać z aquaparku to jeżdżą bezpłatne busiki
wiolik
Gość
Witaj Sandra, nie poznałam Cię w tym tłumie z którym przyjechałaś...A mnie też bardzo się w uquaparku podobało, ale chyba około 100 leva zapłaciliście nie 100 euro?Ja leżałam na takim super łożu z baldachimem i czułam się jak panisko":-)Jaką miałaś pogodę, pewnie lepszą niż my...Co do Kirego i biura, oburzające, prawda..nam wmawiają takie kłamstwa, tymczasem zalegają komuś z zapłatą.Nieuczciwe biuro...brrr.Za mego turnusu ludzie raczej zachowywali się w miarę przyzwoicie, choć było parę razy w nocy głośno na korytarzu po większej imprezie.
IP: 95.160.229.157
Użytkownik
Witam!
Nasunęło mi się jeszcze jedno pytanie.
Wg rozkładu jazdy wsiadam "Rybnik Mc Donald's (obok BP)" o godz. 6.10. Pytanie - czy to będzie już autokar, który zawiezie nas do Bułgarii czy też jakiś busik, który zbiera klientów po drodze i zwozi do miejsca wyjazdu - no właśnie - skąd wyjeżdżają "wszyscy"?
IP: 78.131.134.155
Gość
Witaj Sandra
Jak oceniasz Rawde, dużo jest knajpek, sklepów? Czy na plaży jest możliwość wypożyczenia rowerków wodnych itp. Czy na mieście można wypożyczyć skuter albo rower?
IP: 78.133.205.201
Gość
Do zibi ok o ile się nie mylę wasz autokar, który powiezie was do Bułgarii będzie w Bielsku, tam wszyscy z innych miejscowości innych niż Katowice wsiadają do właściwego.A ten z Rybnika to będzie jakiś busik pewnie.
IP: 95.160.229.157
Gość
Witam cieplutko Wioletko!! :))

fakt 100 leva...wszystko mi się miesza z euro :) he he, ja Ciebie też szukałam, ale nie umiałam Ciebie rozpoznać :(, pogoda Wioletko była super,tylko w dniu przyjazdu byli pochmurno od popołudnia potem do niedzieli w kratkę a od poniedziałku do samego wyjazdu upały! Wiola z której strony miałaś pokój? od basenu? na śniadanku Cię wypatrywałam,coś mi się kojarzyło że przyjechałaś z 15-letnim synem? ale nie spotkałyśmy się.My mieliśmy pokoik od stronki basenu na 1 piętrze pod tym barem A co jeszcze do aquaparku....to pojechała bym tam jeszcze raz żeby wejść do tego baseniku z jakuzzi..i poleżeć na tych wygodnych leżaczkach i słuchać fajnej muzyczki.a widziałaś występ tych piratów na tym drewnianym statku? super jak tańczyli Michaela Jacksona he he.Pozdrawiam Ciebie Wioletko cieplutko no i naszego kaaasiaczka :)))
IP: 178.37.147.228
Gość
marras21 witam :)

Ravdę oceniam na 10,sklepików i knajpek jest naprawdę sporo jest nawet taki sklepik wszystko po 1-3-5-leva tak jak u nas po 4 zł.!! Praktycznie możesz przyjechać tylko z torebką bo na miejscu kupisz wszystko od kapci po adidasy!! Nie wiem czy na mieście można wypożyczyć skuter czy rower,my nie mieliśmy takiej potrzeby to nie wiem.Ale jak będziesz już na miejscu zapytaj rezydenta to Ci powie.Polecam w centrum Ravdy soczki wyciskane na miejscu z rożnych owoców i warzyw jaki sobie życzysz! Jest tez bar chyba Hawaje? nie chcę Cię wprowadzić w błąd z tą nazwą ale na pewno znajdziesz, podają tam superowe drinki takie kolorowe jak na filmach piją bogate panienki :)) ja wypilam tylko jednego bo bolał mnie po nim żołądek...są stragany z owocami ale w centrum nie kupuj bo drożej jest, my zawsze szliśmy w boczne uliczki i tam np. za 1 kg. pomidorów płaciliśmy 1 leva! I właśnie w takiej uliczce ( jak się idzie do hotelu Elwira) stoi babeczka z pamiątkami na stoliku miała takie wielkie kraby po 3 leva,na mieście ten sam krab już 5-6 leva. Jak by co to pytaj pozdrawiam ;)
IP: 178.37.147.228
Gość
witam Was dziewczyny.
wy już po urlopie, a ja jeszcze muszę tyle czekać 18 dni. :( już normalnie doczekać się nie mogę. a w tym aquaparku to wszystkie zjeżdżalnie takie wysokie? można zjeżdżać po 2 osoby na tych pompowanych kołach? jest jakaś rwąca rzeka? a te łóżka z baldachimem to w cenie biletu są? ach w tamtym roku mieliśmy tam jechać, ale czasu nam nie starczyło. ale w tym roku na pewno się tam zjawimy. Sandra, były meduzy w morzu tam koło wraku? basen w hotelu głęboki? :) tyle mam pytań, że miejsca by mi nie starczyło.

pozdrawiam gorąco kochane :*
IP: 89.72.117.169
Gość
Witam ;)
Wybiera się ktoś do Rawdy do Hotelu Dolphin 1 sierpnia??
Pzdr :)
IP: 109.199.1.236
Gość
kaaasiaczek, ja osobiście nie widziałam ani jednej meduzy!!!! na tych łózkach z baldachimem możesz leżeć do woli wszystko w cenie biletu.Nie wszystkie zjeżdżalnie są takie wysokie.Rwącej rzeki nie ma ale są fajne fale i kupa śmiechu!!
IP: 178.37.149.181
Gość
Acha mogą zjeżdżać po 2 osoby bo mąż i córka tak zjeżdżali
IP: 178.37.149.181
Gość
Cze. Karola. Jadę do tego hotelu w tym terminie. . . a razem ze mną 10 osób. Wszystkiego razem 3(słownie trzy)":)rodzinki.
Chyba będzie okazja pogadać.
Pozdro.
IP: 91.200.26.67

Strona: « < ... 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij