» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 141 142 143 144 145 146 147 148 149 ... > »

Autor Treść
Ola
Gość
Do Sandra,
bardzo dziękuję za informację. A mogłabyś napisać gdzie docelowo mieliście być zakwaterowani? My w Napoli, a z postów na forum wynika, że właśnie właściciel Napoli nie przyjął turystów OKS, z uwagi na to, że biuro nie płaci. Jesteś jedną z nielicznych osób zadowolonych, które jechały z OKS, dlatego proszę Cię o odpowiedź, bo sama już nie wiem co myśleć...i przyznaję Ci rację, że po przeczytaniu opinii na forum włos się jeży na głowie...
IP: 83.30.186.160
Sandra
Gość
iwa, my byliśmy od 29.06 do 10-06 i byliśmy zakwaterowani w tym hotelu,problemów nie było.

iwa podaję nr.tel. oraz e-maila
www.hotel-dolphinbg.com

+359 885 586 967

to dane z wizytówki hotelowej którą dostaliśmy na miejscu. pozdrawiam
IP: 87.205.137.51
Sandra
Gość
Witam Olu :)

Hotelem docelowym miała być Copacabana.Ale biuro nie zapłaciło właścicielowi pieniędzy.Zamienili nam na Dolphin,ale z tego co czytam ci którzy jadą do Delphina nie mają żadnych kłopotów,tak więc głowa do góry! w razie czego podałam nr.telefonu i e-maila do Dolphina wiec możecie zadzwonić czy jest rezerwacja :) Pozdrawiam
Sandra
Gość
Pozdrowienia dla Wioletki :)))))))
Sandra
Gość
Do Oli

Kurcze źle przeczytałam komentarz...Ty do Napoli....Ola poszukaj w necie adresu e-mailowego albo telefonu i zadzwoń aby się upewnić czy masz rezerwację jak Cię nie będzie dzwoń zaraz do biura OKS!!!
Sandra
Gość
Do iwa

Kurcze coś dziś jest ze mną nie tak:)) to nie adres e-mailowy tylko strona hotelu Dolphin....Ale nie mogę tam wejść!!! adres przepisany z wizytówki prawidłowo! wyskakuje informacja że nie znaleziono serwera....nic nie rozumiem...(((
Sandra
Gość
Iwa

Numer tel. prawidłowy, sprawdzałam dwa razy :) ale na stronkę hotelu nie można się dostać./ Pozdrawiam
iwa
Gość
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za nr, będę dzwoniła, bo jadę od 01.08 i nie mogę sobie pozwolic, żeby takie biuro jak OKS zmarnowało mi urlop i tracić czas na przepychanki z nimi na miejscu, tym bardziej, że jadę do Rawdy 3 raz już i znam hotel Elwira i samą właścicielkę - Polską Bułgarkę, która drze z Polaków jak się da.
IP: 91.192.88.46
Sandra
Gość
iwa

nie ma za co dziękować, ważne że mogę pomóc :) To biuro nie tylko z Bułgarią robi taki bałagan, na forum " OK Services sopko Grecja" też niezły bajzel!
Ola
Gość
Sandra, jeszcze raz dziękuję za pomoc;) Dzwoniłam do OKS i otrzymałam informację, że grupa jadąca do Ravdy 22.07.2011 r. nie będzie zakwaterowana w Napoli tylko w hotelu Elwira. Czy ktoś z Was to sprawdzał? Zastanawiam się czy wszystko załatwili jak należy i faktycznie będą dla nas miejsca w Elwirze, czy tak tylko informują, a na miejscu będzie problem...
Jeśli ktoś jedzie 22.07. niech napisze...
IP: 31.63.172.41
gość
Gość
ola,my jedziemy,my bedziemy zakwaterowani w dolphinie,z kąd Wy jedziecie?
IP: 80.50.232.30
wiolik
Gość
witaj Sandruś, my miałyśmy sporo szczęścia, że trafiłyśmy do Dolphina i było ok..nie wiedziałam że w Grecji to samo, choć nie trudno zgadnąć jak się człowiek zastanowi.Muszę zaraz to poczytać..pozdrowienia :P
IP: 95.160.229.157
Ola
Gość
Jedziemy z Cieszyna. A czy mieliście być tak jak my zakwterowani w Napoli, a zmienili na Dolphin?
gość
Gość
nie my mieliśmy być w copacabanie,a jeżeli można wiedzieć to ilu was jedzie i jakiprzedział wiekowy?
Ola
Gość
A poinformowało Was o tym biuro, czy jak się dowiedzieliście o zmianie? Jedziemy we dwoje, lat 26;) A Wy też z Cieszyna?
sasha
Gość
Do Ola ,
ja też jadę 22.07 do Dolphina ,mimo że początkowo miała byc Copacabana. Mnie poinformowało biuro o tym i mam zmienioną umowę . Pozdrawiam ;)
IP: 109.95.204.21
gość
Gość
zadzwonili nam z biura,wczoraj byłam w biurze i dostałąm zmieniona umowe na dolophin,najlepiej zadzwoń do biura,a my jesteśmy z pszczyny jade z mężem i synkiem
ola
Gość
Czyli wygląda na to, że osoby mające rezerwację w copacabana zostały przekwaterowane do dolphinia, a osoby, które tak jak my miały Napoli, jadą do Elwiry. Tylko do mnie nikt z biura nie zadzwonił i nie podpisywałam aneksu do umowy. O zmianie dowiedziałam się dopiero po moim telefonie do OKS. W takim razie zadzwonię jutro jeszcze raz i zobaczymy... Mam nadzieję, że do zobaczenia w autokarze. Pozdrawiam
Sandra
Gość
Wiolcia!!!!

Masz kochana słuszną rację, my nie mamy na co narzekać.A propos wpisz w Google " opinie o ok Services.....' Wiolka z tym biurem jest coś nie tak, wcześniej nazywali się Tramp Travel....coś mi się wydaje że więcej już nie skorzystamy z ich usług!
IP: 87.205.134.118
Sandra
Gość
Ola!!!!!

Jak będzie możliwość zamień na hotel Dolphin!! jest sto razy ładniejszy od Elwiry i ma basen!
Sandra
Gość
Acha co do umowy.Żądajcie NOWEJ umowy na zamieniony hotel!! My tak zrobiliśmy tę z Copacabany anulowali i podpisaliśmy nowiutką umowę na Dolphin.W razie "WU" macie pokrycie.
wiolik
Gość
Sandruś, ja byłam z nimi jeszcze za czasów tramp travel, dla mnie to nic nowego.Ponoć rozpadło się przez zerwanie współpracy z Grekiem, podzielili się i zmienili nazwę.Ja zdawałam sobie sprawę, że to dziadostwo, ale nie aż takie..Faktycznie dla tych co mają Napoli, Dopphin to dużo lepszy standart, ma klimę i basen..Jak komuś się tam trafi to za ta samą kasę, ma dużo lepiej,przecież Napoli jest sporo tańszy..
IP: 95.160.229.157
wiech
Gość
Jedzie ktoś 5-12 sierpnia?
IP: 79.162.1.185
rafik
Gość
Witam leci ktos do Elviry 05.08.2011 samolotem z katowic?
IP: 213.172.178.202
Użytkownik
My ze znajomymi też byliśmy zakwaterowani w Copacabanie, a jakieś dwa tygodnie temu zadzwonił facez z biura podróży i zamienił nam hotel na DOLPHIN ze względu na zmianę właściciela w tamtym. Podpisaliśmy nową umowę i mam nadzieję, że więcej żadnych zmian nie będzie...
IP: 109.199.1.236

Strona: « < ... 141 142 143 144 145 146 147 148 149 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij