» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 ... > »

Autor Treść
Iwona
Gość
PAPA napisał
CZY KTOŚ WRÓCIŁ Z RAWDY Z BIURA VIATOR Z HOTELU SAGA.pOZDRAWIAM
IP: 217.67.197.66
Iwona
Gość
dwie, trzy strony wcześniej kasiaaa opisywała pobyt w Rawdzie z BP Viator w hotelu Saga, z oferty groupon, napisała dość dużo interesujących informacji. pozdrawiam
Iwona
Gość
kasiaaa napisał
W hotelu było czysto, pokoje są duże z balkonami. Nasz balkon miał widok na basen przy hotelu :), były takie z widokiem na drogę, i dosłownie kilka z widokiem na morze ale to były te na samej górze. Pogoda była cudowna, lekki wiaterek. Z tego co wiem to turnus przed nami miał tylko 3 dni pogody więc nam się udało. Na Grand Bazar i Bazar Egipski bez problemu można pójść samemu jeżeli będziecie mieszkać w tym samym hotelu co my to to jest 5 minut na nogach na egipski i 10 minut na Grand Bazar. W sumie wystarczy chyba kupić sobie lub znaleźć w necie jakiś przewodnik po Stambule i spokojnie samemu połazić. :) Życzę udanych wakacji i służę pomocą jak będą jeszcze jakieś pytania :)
:P kasiaaa czy w pokoju jest czajnik i szklanki, a jeżeli niema czajnika to czy można miec swój. pozdrawiam
klopocik
Gość
empiria1989
jw
a wyczytałam gdzieś, że jak sie już jest na miejscu a biuro ma zarezerwowane miejsca w róznych hotelach Iłka Elwira itd a nikt nawet na last minute sie nie skusił to te wolne pokoje oddaja tym co maja opcje margerita, bo po co wynajmowac maja skoro to moieli zarezerwowane, tu na tym forum gdzies to wyczytałam ale wiesz różnie może być, ale bądzmy dobrej myśli ze karaluchy tam biegać nie będą:)) po niku widze, że mniej więcej jesteś w moim wieku
IP: 178.37.66.22
klopocik
Gość
kasiaaa napisał
W hotelu było czysto, pokoje są duże z balkonami. Nasz balkon miał widok na basen przy hotelu :), były takie z widokiem na drogę, i dosłownie kilka z widokiem na morze ale to były te na samej górze. Pogoda była cudowna, lekki wiaterek. Z tego co wiem to turnus przed nami miał tylko 3 dni pogody więc nam się udało. Na Grand Bazar i Bazar Egipski bez problemu można pójść samemu jeżeli będziecie mieszkać w tym samym hotelu co my to to jest 5 minut na nogach na egipski i 10 minut na Grand Bazar. W sumie wystarczy chyba kupić sobie lub znaleźć w necie jakiś przewodnik po Stambule i spokojnie samemu połazić. :) Życzę udanych wakacji i służę pomocą jak będą jeszcze jakieś pytania :)

Kasia, o jaki,m bazarku egipskim mówisz?:)) w Rawdzie czy gdzie, prosze opisz bliżej bo ja uwielbiam takie bazarki z drobiazgami ciuchami pamiątkami, a wogole słyszałam, że w tam są tanie ubrania, to prawda? :P
Użytkownik
klopocik napisał
empiria1989
jw
a wyczytałam gdzieś, że jak sie już jest na miejscu a biuro ma zarezerwowane miejsca w róznych hotelach Iłka Elwira itd a nikt nawet na last minute sie nie skusił to te wolne pokoje oddaja tym co maja opcje margerita, bo po co wynajmowac maja skoro to moieli zarezerwowane, tu na tym forum gdzies to wyczytałam ale wiesz różnie może być, ale bądzmy dobrej myśli ze karaluchy tam biegać nie będą:)) po niku widze, że mniej więcej jesteś w moim wieku

Ja jednak mam nadzieje, że bedziemy przydzieleni do 1 budynku bo nie jedziemy w 2 czy tam 3 osoby żeby nas gdzieś przenosić.. a co do tych bazarów to z tego co czytałem pełno tego i w rawdzie i w pobliskim nessebarze :)
IP: 88.220.124.198
klopocik
Gość
ile wogóle planujecie zabrać ze sobą kasy, sorki za takie bezpośrednie pytanie, ale sama sie zastanawiam czy ok 1200 zł wystarczy tak do ręki wziąć czy więcej, a planujecie wymieniać tu w PL złotówy na Euron a tam na miejscu Euro na Levy czy odrazu tu wymienić złotówki na lewy? bo ja nie czaje tego czemu wszyscy piszą ze sie wymienia tam euro na lewy? wychodzi jakoś korzystniej czy jak?:)
Sandra
Gość
klopocik,Kasia pisała o Egipskim bazarku w Stambule :) Polecam go odwiedzić ( jak pojedziesz na wycieczkę) można kupić fajne rzeczy po ówczesnym targowaniu oczywiście :)
IP: 213.241.123.13
Sandra
Gość
klopocik, dokładnie tu kup euro a tam wymień na Levy.Jest dużo korzystniej
Sandra
Gość
Pozdrawiam dziewczynki moje :)
Bruce
Gość
empiria1989 napisał
do klopocik :)

ja sie wybieram z chłopakiem w tym terminie tez do margarita z OKS ale jedziemy z łodzi, mamy dojechać do bielska białej albo katowic. Też chętnie posłucham o tych apartamentach

Ja byłem w zeszłym roku w sierpniu razem z Żonką właśnie w apartamentach typu Margarita.
I byliśmy bardzo zadowoleni, nasz apartament nazywał się Rabka i mieścił się na ulicy Christo Botewa, czyli samo centrum, ale jednak w bocznej uliczce także spokój i cisza, ale wszędzie blisko.
Trafił nam się pokój na 1 piętrze z balkonem z widokiem na podwórze, ale co sobotnie fajerwerki było z niego widać :)
Pokój czysty, dość spory, duże łóżko, lodówka, szklanki, czajnika brak, ale mieliśmy grzałkę turystyczną i daliśmy radę.
Jadąc tam też nie byliśmy pewni czego się spodziewać, ale zadecydowała cena, no i stwierdziliśmy że jedziemy zwiedzać i wypoczywać na plaży, a nie siedzieć w pokoju, ale byliśmy mile zaskoczeni.
Jeśli jeszcze kiedyś mielibyśmy się wybrać do Rawdy to na pewno znowu skorzystalibyśmy z tego typu apartamentu.
W razie potrzeby mogę wysłać kilka zdjęć na maila.
Mój adres olpa@o2.pl
IP: 83.7.26.122
kasiaaa
Gość
Iwona napisał
:P kasiaaa czy w pokoju jest czajnik i szklanki, a jeżeli niema czajnika to czy można miec swój. pozdrawiam

W pokoju nie było ani czajnika ani szklanek, ale można było szklanki albo talerze pożyczyć z hotelowej restauracji/. Jeśli chodzi o podłączenie czajnika w pokoju to z tego co wiem nie ma problemów
IP: 89.77.251.180
klopocik
Gość
Bruce napisał
empiria1989 napisał
do klopocik :)

ja sie wybieram z chłopakiem w tym terminie tez do margarita z OKS ale jedziemy z łodzi, mamy dojechać do bielska białej albo katowic. Też chętnie posłucham o tych apartamentach

Ja byłem w zeszłym roku w sierpniu razem z Żonką właśnie w apartamentach typu Margarita.
I byliśmy bardzo zadowoleni, nasz apartament nazywał się Rabka i mieścił się na ulicy Christo Botewa, czyli samo centrum, ale jednak w bocznej uliczce także spokój i cisza, ale wszędzie blisko.
Trafił nam się pokój na 1 piętrze z balkonem z widokiem na podwórze, ale co sobotnie fajerwerki było z niego widać :)
Pokój czysty, dość spory, duże łóżko, lodówka, szklanki, czajnika brak, ale mieliśmy grzałkę turystyczną i daliśmy radę.
Jadąc tam też nie byliśmy pewni czego się spodziewać, ale zadecydowała cena, no i stwierdziliśmy że jedziemy zwiedzać i wypoczywać na plaży, a nie siedzieć w pokoju, ale byliśmy mile zaskoczeni.
Jeśli jeszcze kiedyś mielibyśmy się wybrać do Rawdy to na pewno znowu skorzystalibyśmy z tego typu apartamentu.
W razie potrzeby mogę wysłać kilka zdjęć na maila.
Mój adres olpa@o2.pl

Dziękuje bardzo za informacje, mam już przynajmniej jakieś pojęcie o tym jak te apartamenty mogą wyglądać:) jeśli możesz to bardzo prosze wyslij mi kilka fotemk na maila byłabym bardzo wdzięczna:)
klopocik_mp@o2.pl
klopocik
Gość
Sandra napisał

A gdzie na miejscu można wymienić euro na levy zeby było najkorzystniej?:)
kaaasiaczek
Gość
klopocik napisał
Sandra napisał

najprędzej w hotelu, w którym będziesz. :) 1 euro -> 1,91 lv.
IP: 89.72.117.169
szuster
Gość
Bruce a nie orientujesz sie co dzieje sie z większymi grupkami, które wybieraja sie do margarity a chcieliby w tym samym apartamencie przebywać? bo po Twojej wypowiedzi wnioskuje, że to to może być kilka apartamentów i na miejscu tak rozsiewają ludzi..
Bruce
Gość
szuster napisał
Bruce a nie orientujesz sie co dzieje sie z większymi grupkami, które wybieraja sie do margarity a chcieliby w tym samym apartamencie przebywać? bo po Twojej wypowiedzi wnioskuje, że to to może być kilka apartamentów i na miejscu tak rozsiewają ludzi..

Akurat z mojego autokaru do tego apartamentu zakwaterowano nas i jedną 4 osobową rodzinę. W czasie gdy my się wprowadzaliśmy to wyjeżdżała z tego apartamentu grupa z polski tak 7-8 osób.
Innych wczasowiczów od których bym słyszał że tez byli w Margaricie nie spotkałem, ale myślę że OK Serwis ma też umowę z innym apartamentem niż Rabka, bo gdyby więcej osób zdecydowało się na tego typu apartament to gdzieś musieli by ich ulokować.
W Rabce było co najmniej kilkanaście pokojów.
IP: 83.7.26.122
Patrycja
Gość
Cześć !
Jedzie ktoś do Amfibii 29 lipca 2011 z oks ?
IP: 85.202.214.147
szuster
Gość
No własnie nas jest 10 osob wiec gdzies nas muszą ulokować :D
z tym, że mam duże wątpliwości co do tego, że to będzie 1 apartament..
aga
Gość
NO to za 2 godzinki ruszamy :)
IP: 89.25.173.186
Użytkownik
Właśnie wróciłem z Rawdy, bardzo fajnie polecam sie wybrać słońce swieci non stop. Tyle że są problemy zakwaterowanie teraz więc polecam wybrać sie z jakimś biurem podróży. Sam się tak wybrałem z "Viatorem" i mieli zaklepane miejsca w bardzo fajnym miejscu blisko starego miasta.
IP: 79.186.220.128
broxxb
Gość
kaaasiaczek napisał
klopocik napisał
Sandra napisał

najprędzej w hotelu, w którym będziesz. :) 1 euro -> 1,91 lv.
są też i kantory...chyba 4 szt. u nich też bez problemu i zadnych prowizji wymienisz euro na lv
IP: 77.115.44.57
T_m_k
Gość
Witam,
27 lipca wybieram się do RAVDY. Będę mieszkał w hotelu Tomczo jednak nie mogę nigdzie znaleźć dokładnego adresu hotelu a chciałbym odszukać ten hotel na Google Earth :) . Czy ktoś mógły podrzucić adres hotelu Tomczo? Z góry dzięki
IP: 178.73.10.10
Użytkownik
T_m_k napisał
Witam,
27 lipca wybieram się do RAVDY. Będę mieszkał w hotelu Tomczo jednak nie mogę nigdzie znaleźć dokładnego adresu hotelu a chciałbym odszukać ten hotel na Google Earth :) . Czy ktoś mógły podrzucić adres hotelu Tomczo? Z góry dzięki

Tomczo jest rewelacyjny dla kogos kto nie ma wymagan jak Paris Hilton;) jest to maly, rodzinny pensjonat. Znajduje sie przy glownej ulicy Rawdy, do plazy jest max 15 min spacerkiem. Pokoje sa czyste, duze. Wlasciciele sa bardzo mili,bezproblemowi, mozna u Nich wymienic obca walute /euro, dolary/ na lewa. Kurs dobry,nie oszukuja. Jedzenia w hotelu nie ma, ale wszedzie jest blisko /restauracje, sklepy, bazar z owocami/ w pokojach lodowka,tv sat,klimatyzacja,suszarka do wlosow, reczniki. Naprawde polecam,jedyny minus to to,ze sporo rodzin z dziecmi wybiera wlasnie Tomczo, wiec czasami slychac placz dziecka. Reszta bez zastrzezen:) POLECAM
albo: http://opinie.travelplanet.pl/2438,mapa_hotel,bulgaria-burgas-rawda-tomczo.html

...tyle w google znalazłem
IP: 78.131.134.155
emkA
Gość
Witam,

Ocena hotelu Tomczo
Tomczo jest rewelacyjny dla kogos kto nie ma wymagan jak Paris Hilton;) jest to maly, rodzinny pensjonat. Znajduje sie przy glownej ulicy Rawdy, do plazy jest max 15 min spacerkiem. Pokoje sa czyste, duze. Wlasciciele sa bardzo mili,bezproblemowi, mozna u Nich wymienic obca walute /euro, dolary/ na lewa. Kurs dobry,nie oszukuja. Jedzenia w hotelu nie ma, ale wszedzie jest blisko /restauracje, sklepy, bazar z owocami/ w pokojach lodowka,tv sat,klimatyzacja,suszarka do wlosow, reczniki. Naprawde polecam,jedyny minus to to,ze sporo rodzin z dziecmi wybiera wlasnie Tomczo, wiec czasami slychac placz dziecka. Reszta bez zastrzezen:) POLECAM
albo:

...tyle w google znalazłem

no to spotkamy sie chyba w autokarze bo jedziesz z biura Oskar?!! prawda,my tez, ale hotel Iłka lub majami- wyjazd z łodzi a ty skąd i z kim jedziesz:)
IP: 83.142.207.170

Strona: « < ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij