» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... > »

Autor Treść
sonia
Gość
betka napisał
Witam!
Jadę z dziećmi 7 i 10lat. Waham się między Słonecznym Brzegiem a Rawdą.
Czy SB nie będzie zbyt przytłaczający??? No i mniej przyjazny cenowo??
Poszę o opinie bywalców. Pozdrawiam

Zdecydowanie Rawda.
Pod każdym względem.
IP: 89.25.234.191
Użytkownik
Polecam knajpe Ciuciura. niedrogo i smacznie. Imprezy to na pewno najlepsze są w Słonecznym Brzegu. Nie polecam piwa w dyskotekach, ponieważ jest niedobre i drogie. Lepiej wyłożyć na jakiegoś drinka. Ravda to ok. 4 lokale, gdzie leci jakaś muza. 3 przy głownej ulicy a do 4 trzeba sie troszke nadreptać w strone Nesseberu (disco w Hotelu). Jeżeli ktoś jedzie odpoczać i miło spędzić niskim nakładem finansowym to Ravda wydaje mi się odpowiednia.

Miłego wypoczynku !

Pozdrawiam.
IP: 80.53.109.109
eliza
Gość
Witam
Ja wybieram sie wraz z przyjaciolmi do Rawdy, hotel Bohemi - 18 lipca z Victoria Travel.
Czy ktos jeszcze ma takie plany ?

Pozdrawiam :)
IP: 176.100.198.139
mundi1975
Gość
ELIZO,JA RÓWNIEŻ WYBIERAM SIĘ Z RODZINĄ DO HOTELU BOHEMI Z VICTORIA TRAVEL W TERMINIE 23.08.2012.PROSZĘ OPISZ SWOJE WRAŻENIA PO POWROCIE.NIE TYLKO HOTEL ,ALE SAM WYJAZD Z VICTORIA TRAVEL.LUB PISZ rajmund1975@interia.pl POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJE
IP: 83.30.42.59
natalie
Gość
mleko napisał
Witam,czy ktoś się wybiera do Radwy 9 lipca z biur Oskar?pozdrawiam

Ja jadę w czerwcu toteż jak wrócę to opowiem.jadę do hotelu tomczo z biura oscar
IP: 94.40.29.200
mleko
Gość
Witam,
Natalie ,którego wracasz to będę trzymał rękę na pulsie co by się cosik dowiedzieć:)
pozdrawiam
IP: 83.30.12.251
hipi
Gość
Ja z rodzinką również w czerwcu z Oscarem z Poznania i też do hotelu Tomczo. pzdr
IP: 212.126.28.133
natalie
Gość
wracam 25.06. opowiem wszystko co i jak i gdzie ;)
natalie
Gość
hipi napisał
Ja z rodzinką również w czerwcu z Oscarem z Poznania i też do hotelu Tomczo. pzdr

Hipi a którego jedziecie?
kaaasiaczek_
Gość
Sandra ja również pozdrawiam. :D

Wiola odezwij się :)
IP: 83.27.59.83
eliza
Gość
Do: mundi1975

Pewnie, jak tylko wrocimy opisze wszystko =)
Wiola
Gość
Pozdrowienia dla wszystkich moich ubiegłorocznych znajomych, wielkie dla Ciebie Kaaasiaczku i Sandro:-)
IP: 95.160.229.157
Wiola
Gość
A i dla Ciebie Szaszka, widzę że działasz na forum..
szaszka
Gość
No hejka ja też przesyłam pozdrowionka dla Ciebie no i tych co poznałem, a gdzie w tym roku ? i z jakim biurem :)
IP: 31.134.58.100
Wiola
Gość
Na razie szukam i myślę, na pewno nie Bułgaria...może Chorwacja a może odważę się na last minute.Mam czas bo w tym roku urlop dopiero od końca lipca ..pozdrowienia, a Ty gdzie Szaszka?
szaszka
Gość
No my też myślimy o last minute bo urlop od połowy sierpnia ale nie wiem gdzie myslałem o Grecjii ale może być za gorąco albo np.Chorwacja bo tam nie bylismy nie wiem a z jakiego biura też nie wiem bo wszystkie mają negatywne i pozytywne opinie
kaaasiaczek_
Gość
witam,
widzę, że w tym roku jest mało chętnych na wczasy w Bułgarii.
ja już urlop mam zaplanowany.
wybrałam Turcję, mam nadzieję, że był to dobry wybór.
dokładnie Ölüdeniz i hotel Tropicana.
zauroczyła mnie tamtejsza laguna :)
IP: 83.27.2.68
eliza
Gość
Tak jest ! Polecam Chorwacje, bylam w tamtym roku, w tym wlasnie wybieramy sie do Bułgarii.
Bylismy na wyspie Solta. Przepieknie !
Kasia
Gość
Witam,
Czy wybiera się ktoś w terminie 23.08.2012 - 03.09.2012 do Rawdy z biura podróży Viator???
Pozdrawiam
IP: 83.22.67.245
Wiola
Gość
witam,
Właśnie Szaszka, każde biuro ma różne opinie, ja o mały włos wykupiłabym z MyDeal.podróże taka wersja grupona, wycieczki do Chorwacji, cena i program wycieczki mi się spodobały, z biura Atena z Oświęcimia.Jednak po długim czasie prób dodzwonienia się do nich, zaczęłam czytać opinie o tym biurze i podarowałam sobie tą wycieczkę.Ludzie wykupili te grupony i próbują nawiązać kontakt z biurem bez powodzenia.Nie chcę drżeć, że w ostatniej chwili odwołają wyjazd, bo słyną z tego..Człowiek narzekał na okservices, a są jeszcze gorsi..
Fajna ta Turcja kaaasiaczku, oglądałam ten hotel, na stronie Itaki
Pozdrowienia
szaszka
Gość
Witam- Wiolik
No właśnie o to chodzi że każde biuro ma minusy jak byłem z Tram Travel w Paralii to było oki a Rawda ? sama pamiętasz mamy jeszcze troche czasu więc nic nie pozostaje jak czytać i czytać te opinie a może nóż nie będzie żadnej niespodzianki ... :)
aga
Gość
Piotr napisał
Czy w Rawdzie są prostytutki a jak są to po ile, i gdzie je znaleźć ?
hahahahhaa
IP: 87.105.233.162
aga
Gość
Darek napisał
Sandra napisał
wercia napisał
o mamuniu my płacilismy 60euro za istambuł i marudzilismy że duzo. wow

LOL, a czemu aż tyle?? My tez płaciliśmy za Istambuł 60 euro a dwu dniowa była jak się nie mylę po 85 euro.Skąd takie ceny???????? Ale przepłaciliście... :twisted:

100 euro to cena jaką zapłaciłem za dwudniową wycieczkę po Stambule, do tego nocleg, śniadanie, przewodnik. A! w tej cenie była jeszcze wycieczka bourgas... Więc nie wychodzi najgorzej :P Jak pisałem brałem ofertę z groupon i pewnie na tym organizator "odbił" sobie prowizję dla portalu.
OD DWÓCH DNI ZASTANAWIAM SIĘ CZY JECHAĆ NA TE WAKACJE Z GROUPONU...PRZEWERTOWAŁAM SETKI OPINII ALE TA JEST BEZKONKURENCYJNA. I MIMO WSZYSTKO JADĘ! CZUJĘ ŻE BĘDZIE CO WSPOMINAĆ:)
P.S. GRATULUJĘ POCZUCIA HUMORU....LEŻĘ I SIĘ ZWIJAM ZE ŚMIECHU
aga
Gość
krzycho-g napisał
byliśmy na turnusie groupon z viatorem 10-21.08.2011 (a tak naprawde 22 ;-) ). Wyjazd w normie, fajny autokar i na granicy węgiersko-serbskiej zakrecona jak stado betoniarek rodzinka oznajmia celnikowi ze wie że ma nieważne paszporty i daje swoje dowody i legitymacje szkolną syna !!! szkoda że nie mieli karto rowerowej.. tracimy godzine na negocjaje rodzinki z celnikami i panią pilotką która daje się przebłagać żebyśmy jechali przez Rumunie to może nie sprawdza paszportów. A wiec jedziemy takimi drogami ze nasze sa piekne, nadrabiamy 60km do granicy rumuńskiej i potem przejazd bynajmniej nie autostrada przez piękną rumunię. Ale za sterami siedzi kierowca z bombowca który jedzie tak że czasem naprawde chciałem zasnąć bo myślałem że środek ciężkości jest za wysoko ale dzięki niemu mimo przygód zajezdzamy na miejsce pierwsi ;-) Na miejscu zastajemy bardzo milutki hotelik Diabis i niezle zakręconego (p)rezydenta Adama. DOstajemy apartamen naprawde ładny, klima działa tylko w dzien ale w nocy jest chłodno i można zrobić przeciąg więc komu ona wtedy potrzebna. Śniadanka w stylu włoskim co jest raczej normalne w takim klimacie, obiady typowa kuchnia bułgarska,czasem troche mało ale odrazu nastawiałem się na zakup taniego i smacznego jedzenia jakby cos było nie tak - wkoncu zapłacilismy za tą wycieczkę groszeA nawet jak coś mi si wydawało poniżej pasa - okazywało się że to jest tamtejsza potrawa i oni takie rzeczy jedzą na codzień. Ale okazuje się że poza ostatnim obiadem cała reszta jest zjadliwa i nie ma co narzekać. Wycieczka do Istambułu - marzenie - polecam każdemu co prawda uważam że czasowo źle zorganizowana bo wyjazd powinien być o 3-4 nad ranem a nie o 6 kiedy sie wjeżdza w najgorsze korki a wyjazd z Istambułu to nie 15 godzina a minimum 18 - może wtedy dałoby sie cos wiecej obejrzeć.
Neseber -coś pieknego ale dobrze że mieszkaliśmy w Rawdzie - ceny 2x niższe.
Tu widać że firma Viator się starała.

Ale ta sama firma a może dokładniej firma przewożnika Arbatur dała ciała w drodze powrotnej. Po pierwsze wyjechaliśmy przed 22 drugą bo czekaliśmy na UWAGA autobus stojący cały tydzień pod Diabisem.
Ja rozumiem ze autobus sie potrafi zepsuć szczególnie że widziałem co się zepsuło i nie dało się tego przewidzieć. Ale kompletna dezinformacja, okłamywanie pilota przez koordynatora i wreszcie po 5 godzinach przyjeżdża szef wszystkich szefów własciciel arbatura z częścią w ręku i ani me ani be - udaje że nas nie widzi i zero jakiegokolwiek przepraszam. Chyba zapomniał że to za nasze pieniądze kupuje sobie te świecące garnitury. Nie wspomne że byliśmy 70 km od Budapesztu który mieliśmy zwiedzać i wystarczyło tylko podesłać autokar po nas wyrzucic ludzi w Budapeszcie to by pozwiedzali miasto zamiast stację benzynową Shell szczególnie że inne autokary były już w Budapeszcie w chwili awarii autobusu.

Całość zakończyła fantastyczna przygoda jaką jest spotkanie wszystkich autbousów na Słowacji o 1 w nocy (wyobrażcie sobie z jaką precyzja to było zaplanowane - słyszałem że jeden autokar czekał na nas w sumie ponad 6 godzin) żeby ludzi porozwozić do odpowiednich miast w polsce a i tak dla nas nei starczyło miejsca do Warszawy i musieliśmy wysiąść w Krakowie. Nie wspomne że mieliśmy być w Polsce w niedziele w nocy a nie w poniedziałek rano gdzie większość ludzi niezdążyła do pracy i również nawet jednego przepraszam.

Firma Arbatur i firma Viator musi się nauczyć że jak chce pozostac jeszcze trochę w tym biznesie to powinna wiedzieć że najgorsza prawda jest lepsza od najlepszego kłamstwa.
Rozumiem że dla nich ta cała zabawa z Grouponem to nie jest zarobek a tylko forma reklamy i o ile dawali radę przez cały wyjazd i pobyt to nie mogę zrozumieć że w imię tej samej reklamy można było na końcu tak dać ciała.

A co do narzekań państwa szlachty żyjących w Polsce w luksusie i przepychu którzy jakimś cudem (być może za karę w dniu sądu) znaleźli się w tej niskobudżetowej wycieczce i uwzględniając pieniążki które zapłaciliśmy to hotel był po prostu boski, jedzenie było naprawdę smaczne, autokary to nie były rozpadające się Jelcze i Ikarusy. Wieloktotnie słyszałem rozmowy państwa szlachty których zdawałoby się jedynym zajęciem na tym wyjeżdzie było doszukiwanie się dziury w całym. Państwo szlachta również nie mogli przeboleć że nie ma szwedzkich stołów co by sie mogli napakować na dwie kolejne wycieczki i jeszcze kanapki dla wnuków porobić. Słyszałem również straszne narzekania że tubylcy nei znają języka polskiego co zmusza ich do przypomnienia sobie starych dobrych czasów kiedy uczyli się języka rosyjskiego w szkole. Dobrze że rozstaliśmy się ze sobą zaraz po przyjezdzie do Polski i więcej nie będziemy mieli okazji ze sobą przebywać.

Natomiast całą resztę przemiłych ludzi których poznaliśmy na tym wyjedzie i z którymi tez dzielnie trzymaliśmy się na Shellu na Węgrzech pozdrawiamy

Krzysiek, Marta, Pola i Jaś

OD DWÓCH DNI ZASTANAWIAM SIĘ CZY JECHAĆ NA TE WAKACJE Z GROUPONU...PRZEWERTOWAŁAM SETKI OPINII ALE TA JEST BEZKONKURENCYJNA. I MIMO WSZYSTKO JADĘ! CZUJĘ ŻE BĘDZIE CO WSPOMINAĆ:)
aga
Gość
aga napisał
Darek napisał
Sandra napisał
wercia napisał
o mamuniu my płacilismy 60euro za istambuł i marudzilismy że duzo. wow

LOL, a czemu aż tyle?? My tez płaciliśmy za Istambuł 60 euro a dwu dniowa była jak się nie mylę po 85 euro.Skąd takie ceny???????? Ale przepłaciliście... :twisted:

100 euro to cena jaką zapłaciłem za dwudniową wycieczkę po Stambule, do tego nocleg, śniadanie, przewodnik. A! w tej cenie była jeszcze wycieczka bourgas... Więc nie wychodzi najgorzej :P Jak pisałem brałem ofertę z groupon i pewnie na tym organizator "odbił" sobie prowizję dla portalu.

OJEJ TO MIAŁO DOTYCZYĆ POSTA PONIŻEJ:)

Strona: « < ... 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij