» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... > »

Autor Treść
olaaa
Gość
Witam : ))
czy wybiera się ktoś do hotelu Diabis z biura viator w terminie : 14.05-25.08?
IP: 79.163.145.99
Niewidzialna
Gość
Byłam początkiem lipca 2011 r. w Bułgarii z mężem i dziećmi, bylismy zachwyceni mieszkalismy w mały hotelu Atlantic ale bardzo przytulny i gospodarze bardzo sympatyczni.
Blisko na plaży i do centrum tanio i milo.
Bracia Serbowie chwaleni przez wszystkich bo na prawdę b. dobre jedzenie (dzieci zachwycone).
2 kilometry do Nesebaru najstarszej osady w Bułgarii, klimaty piękne, ciepło i pysznie.
Polecam rodziną z dziećmi, jesli młodzi chcecie się bawić w knajpkach wieczorem to odradzam-jest tanio ale nudno wieczorami dla młodych osób.

fantastyczne kliamty polecam !!!!!
IP: 91.213.58.62
Niewidzialna
Gość
poróż długa do Ravdy autokarem ale bardzo przyjemna pani pilot z Agencji Zawadzkie" opowiada do historii miast przez które sie przejeżdża, opiekan fantastyczna, duzo przystanków, kawa, herbata w autokarze gratis
IP: 91.213.58.62
kasia
Gość
olaaa napisał

Ja wybieram się, ale od 23 sierpnia więc jeśli możesz to podziel się informacjami z pobytu;)
IP: 83.22.171.229
Krzyś
Gość
Witam zastanawiam się czy wykupować wycieczkę 12 dniową do Bułgarii hotel Diabis .
Z biura podróży viator.pl termin 27.07-8.08. 2012
póki co na forach nie znalazłam wielu przychylnych opinii na temat tego biura .
Czy ktos jest w stanie udzielic mi jakichś informacji ? Mam mało czasu na decyzję więc z góry dziękuję za szybką odpowiedź .

Hej,
właśnie się zastanawiam nad zakupieniem Rawdy w terminie 27.07-07.08 :)
IP: 93.179.216.50
Krzyś
Gość

Witam zastanawiam się czy wykupować wycieczkę 12 dniową do Bułgarii hotel Diabis .
Z biura podróży viator.pl termin 27.07-8.08. 2012
póki co na forach nie znalazłam wielu przychylnych opinii na temat tego biura .
Czy ktos jest w stanie udzielic mi jakichś informacji ? Mam mało czasu na decyzję więc z góry dziękuję za szybką odpowiedź .

nie w tą strone :) na 80% Wybieramy sie do rawdy w terminie, który podalas :)
IP: 93.179.216.50
Kaja
Gość
ja już chyba jednak zrezygnuję , odstraszyły mnie opinie o biurze podróży viator .
IP: 93.105.230.147
xyz
Gość
Mozna wjechac tam bez waznego paszportu? Był ktos w ostatnim czasie na dowód?
IP: 81.219.63.78
seth
Gość
z tego co sie orientowałam to opini głównie dotyczące podróży w której i tak się pewnie bedzie wiekszość spało wiec co sie przejmować opiniami :)
IP: 81.219.254.123
Kaja
Gość
sama już nie wiem , nie sztuka wydać mało a potem żałować ;d
IP: 93.105.230.147
Kasia
Gość
Eliza a z jakiego miasta wyjeżdzasz?;D
IP: 62.21.14.191
mleko
Gość
xyz ja dowiadywałem się na ten temat ,jak jedziesz przez rumunię to musisz mieć paszport i jeżeli chodzi o obsługę medyczną to na paszport bez problemu a z dowodem różnie bywa,tak powiedziano mi biurze z którego jadę.
IP: 83.30.204.87
xyz
Gość
Pytam gdyż wykupilem wycieczke do rawdy z groupona a przeczytalem wczesniej post w tym temacie ze ktoś nie miał paszportu i były wielkie problemy.
Na stronie MSZ jak i na wielu wielu innych jest napisane czarno na białym że do Rumunii i Serbii wystarczy dowód osobisty ale zadzwonie jeszcze do biura podrozy sie upewnic
IP: 81.219.63.78
eliza
Gość
Kasia napisał

Wyjezdzamy z Bielsko-białej :)

Wybierasz sie w tym samym terminie ? :D
IP: 176.100.198.139
Tess
Gość
kasia k napisał
kasia k napisał
Witam hotel jest fajny, czyściutki, blisko do morza ,basen na ośrodku też super, miasteczko spokojne wszędzie blisko, ceny takie jak u nas.Na wypoczynek z dziećmi bardzo polecam.Jeżeli coś więcej państwo chcą wiedzieć to proszę pisać na email kasiakaim1@wp.pl pozdrawiam.
Jadą państwo samochodem ?

Witam.
Tak jedziemy samochodem,a czy państwo tak samo jadą,lub innym środkiem transportu?
IP: 89.70.206.106
Kasia
Gość
eliza napisał
Kasia napisał

Tak, 18 lipca ale my z poznania i do hotelu diabis :)
IP: 62.21.14.191
Sandra
Gość
Sandra napisał
ksenia00 napisał
Już jest więcej ofert i nasz Dolphin również aż miło powspominać....
Sandra a dokąd w tym roku...Pozdrowienia dla rodzinki...
a ja mam już dość tej Bułgarii,w tym roku wracam do pięknej i bliskiej Chorwacji,zmienilismy swoje poprzednie auto na nowe Audi A6 w avancie i chyba zapakujemy sie do niego w to co nam bedzie tam potrzebne

Kto sobie jaja robi moim kosztem??!!! żartowniś jakiś!! To się kiwnąłeś bo my samochodu nie mamy!! I daruj sobie te żarty

Pozdrawiam Ciebie ksenia00, Wioletkę i kaaasiaczka :))))) W tym roku niestety nigdzie się nie wybieramy :( ale za to na drugi rok sobie to odbijemy podwójnie :)
IP: 87.205.128.85
kris
Gość
Gość napisał
Witam:)
Wybiera się ktoś do hotelu Diabis 27 lipca?

jak najbardziej :) Gliwice sie wybierają :)
IP: 195.82.165.22
eliza
Gość
Kasia napisał
eliza napisał
Kasia napisał

Tak, 18 lipca ale my z poznania i do hotelu diabis :)

Jedziesz z rodzina czy ze znajomymi ? :D
Ja bede z 9 znajomymi :)
IP: 176.100.198.139
Iwona
Gość
kasia napisał
olaaa napisał

Ja wybieram się, ale od 23 sierpnia więc jeśli możesz to podziel się informacjami z pobytu;)

Ja też jadę od 23 sierpnia, ale po raz pierwszy w życiu, więc może ktoś coś podpowie: co zabrać ze sobą, jaką walutę i czy potrzebny jest paszport :)
IP: 77.115.173.39
Użytkownik
Iwona napisał
Ja też jadę od 23 sierpnia, ale po raz pierwszy w życiu, więc może ktoś coś podpowie: co zabrać ze sobą, jaką walutę i czy potrzebny jest paszport :)

Nie bierz jedzenia, jest tanio w knajpach, w tamtym roku mieliśmy euro.Lewa w Polsce wychodzą o wiele drożej niż przy wymianie euro - lewa w kantorze na miejscu, paszport może być przydatny w przypadku wycieczki do Stambułu oraz (nie daj Boże) w przypadku korzystania z pomocy lekarza itp, do samego wyjazdu w tamtym roku wystarczał dowód - spytaj w biurze podróży.
IP: 78.131.134.155
accez
Gość
Witam wybiera się ktoś do Rawdy z Viatorem 14.08 ?? Smiało pisac gg 6296085 zgrywamy ekipe :) Artur
IP: 89.174.12.73
Kasia
Gość
zibi_ok napisał
Iwona napisał

Nie bierz jedzenia, jest tanio w knajpach, w tamtym roku mieliśmy euro.Lewa w Polsce wychodzą o wiele drożej niż przy wymianie euro - lewa w kantorze na miejscu, paszport może być przydatny w przypadku wycieczki do Stambułu oraz (nie daj Boże) w przypadku korzystania z pomocy lekarza itp, do samego wyjazdu w tamtym roku wystarczał dowód - spytaj w biurze podróży.
A skąd jedziesz?Ja też pierwszy raz w stronę Bułgarii;)Czytałam, że paszport nie będzie nam potrzebny...
IP: 83.27.202.104
szatan
Gość
kris napisał
Gość napisał
Witam:)
Wybiera się ktoś do hotelu Diabis 27 lipca?

jak najbardziej :) Gliwice sie wybierają :)

I j z dziewczyną, wyjazd z Krakowa
IP: 77.255.99.211
szatan
Gość
Paszport na 100% nie jest wymagany, chyba ze ktos chce jechac na wycieczkę do Turcji
IP: 77.255.99.211

Strona: « < ... 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij