» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 ... > »

Autor Treść
Sandra
Gość
Witam cieplutko Wioletkę i kaaasiaczka!!!! :)

kaaasiaczek, jak wróciłaś z Rawdy to odezwij się i napisz jak wrażenia z hotelu,jaki miałaś pokój i ogólnie.My pokoik mieliśmy na pierwszym piętrze 206 od strony basenu.

Pozdrawiam dziewczynki Wiolkę i kaaasiaczka :))))))))))
IP: 213.241.124.158
krzychu
Gość
Czy słyszeliście coś więcej na temat biura podróży Viator? I jak z cenami w Rawdzie ile kasy wsiąść na 10dni? I czy są tam gdzieś siłownie :D chodzi o Rawde, z góry dzięki za odpowiedź.
IP: 89.107.158.226
wiolik
Gość
Witaj sandruś, ech..czas leci, już tyle czasu od mego przyjazdu, gdzie tam przyszłe lato..Właśnie myślałam niedawno o kaaasiaczku, jak jej wrażenia.Coś milczy, daj znać kaaasiaczku jak było..Pozdrowienia dla was dziewczynki:)
IP: 95.160.229.157
kaaasiaczek
Gość
Witajcie dziewczyny. :*

Ja wróciłam w sobotę. Jechaliśmy w jedną i w drugą stronę autokarem Jana Góry. Bardzo fajny, wygodne siedzenia i szybcy kierowcy. Gdyby nie korki przed granicą serbską oraz zachowanie niektórych osób z autokaru, którzy wyżej srają niż dupę mają. :/ Na miejscu byliśmy o 13. o 14 dostaliśmy pokój na 1-szym piętrze - 208. Bardzo ładny, duży i czysty. Widok na morze, drogę i aquapark. Pogoda nam dopisała, tylko 2 dni były pochmurne. Ogólnie uważam wczasy za bardzo udane i na pewno tam wrócę. :) Reszty nie chce mi się opisywać, bo większość wie jak jest w Rawdzie. Aaa i plaża z wrakiem dużo lepsza niż ta bliżej centrum. :) Ogólnie polecam. Aha dodam, że jechałam z biurem OKServices, dla tych co nie wiedzą.

Pozdrawiam Sandrę i Wiolika. :*:*:*
IP: 89.72.114.172
empiria1989
Gość
kaaasiaczek

mam pytanie :) czy przy wsiadaniu do autokaru biuro zwraca uwagę na ilość bagażu podręcznego? i wagę walizek?
IP: 85.89.190.173
Sandra
Gość
empiria1989

OK Services nie.Bynajmniej nie to biuro, nie wiem jak inne z OKS jechaliśmy 3 razy i nigdy kierowcy na bagaż nie zwracali uwagi
IP: 213.186.81.187
Sandra
Gość
Witam cieplutko Wiolus :))

Ech gdzie tam lato 2012....jeszcze przed nami długa zima....brrrr :)
IP: 213.186.81.187
empiria1989
Gość
Zostało 9 h do naszego wyjazdu :D postaram się pisać czasami z BŁ o ile będziemy mieli internet :P pozdrowienia ;*
IP: 85.89.190.173
graŻyna
Gość
Hotel Bohemi w Rawdzie jest super. Czyściutko i dobre jedzenie. obsługa uśmiechnięta i zyczliwa . Polecamy !!!!!Grażyna i Weronika!!!!!
IP: 62.233.240.50
graŻyna
Gość
Byłyśmy w Rawdzie od 10-21 sierpnia 2011r. Hotel Bohemi to miłe miejsce. Hotel z basenem i brodzikiem dla dzieci , z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Jest też grill który można indywidualnie wykorzystywać.Pokoje są przytulne i czyste w niebieskiej tonacji kolorów, łóżka wygodne i czyściutkie łazienki. Ręczniki sa zmieniane , pościel świeża i czysta, pokoje sa co drugi dzień sprzątane.Posiłki podawane, zdrowe , smaczne i na letnia porę wystarczające.Chleba mozna dostać w dowolnej ilości, Kawa jest bardzo smaczna a herbata ma posmak mięty.Pycha! Obsługa grzeczna, uśmiechnięta i bardzo dyskretna,.( wyrozumiali dla imprezowiczów) Polecam hotel BOHEMI!!!
Grażyna i Weronika
PS. Niestety Polacy czasem nie zachowują sie poprawnie!!!!!
IP: 62.233.240.50
Monika
Gość
Gość napisał
hej, mam pytanie co prawda głupie ale czy ważą bagaże z biura viator? bo mam problem zawsze z wagą bagażu ;P
a co ty chcesz tam takiego nabrać?bułgaria jest tak tania że nie musisz zabierać ze sobą 50 litrow wody mineralnej
IP: 77.114.51.196
keszel
Gość
Totalnie sprzeczne opisy hotelu Bohemi. Od najwiekszej krytyki wszystkiego do słow najwieszego zachwytu. Komu wierzyc? ........... Jade tam od 28,08. sam sie przekonam
IP: 212.244.241.20
dziuni
Gość
keszel napisał
Totalnie sprzeczne opisy hotelu Bohemi. Od najwiekszej krytyki wszystkiego do słow najwieszego zachwytu. Komu wierzyc? ........... Jade tam od 28,08. sam sie przekonam

bo to zalezy od tego, gdzie dana osoba mieszkala - byly piekne pokoje, ale byly te bungalowy, gdzie byl grzyb.
IP: 46.112.228.136
keszel
Gość
dziuni napisał
keszel napisał

bo to zalezy od tego, gdzie dana osoba mieszkala - byly piekne pokoje, ale byly te bungalowy, gdzie byl grzyb.

Mam nadzieje ze trafie na te najlepsze:)
IP: 212.244.255.1
dziuni
Gość
tak wlasciwie, niedawno wrocilam z rawdy, bylam z biurem viator, w hotelu Diabis, jesli ktos ma jakiekolwiek pytania, sluze pomoca:)
IP: 46.112.30.236
keszel
Gość
dziuni napisał
tak wlasciwie, niedawno wrocilam z rawdy, bylam z biurem viator, w hotelu Diabis, jesli ktos ma jakiekolwiek pytania, sluze pomoca:)

Napisz jak wygladała drogi i nawazniejsze jakie jest Twoje zdanie na temat organizacji ze strony biura :)
dziuni
Gość
keszel napisał
dziuni napisał

Napisz jak wygladała drogi i nawazniejsze jakie jest Twoje zdanie na temat organizacji ze strony biura :)

Podroz byla uciazliwa strasznie, wyjechalismy ok. 14 z krakowa, noc byla strasznie ciezka, a juz drugi dzien myslalam, ze zejde. Wszyscy tylko wyczekiwali tej 17, kiedy mielismy dojechac do hotelu. troche nam sie nie spodobalo tez to, ze trzeba bylo wysiasc kilka uliczek wczesniej i isc z bagazami, niby autokar nie moze sie przedrzec przez waskie uliczki, ale autokary z hotelu emerald (taki cudowny, duzy tuz obok diabisu, tamtedy przechodzi sie na plaze) dojezdzaly codziennie.
jesli macie jeszcze mozliwosc kupcie bilety lotnicze z burgas - mozna znalezc za 89 zl z burgas do krakowa, katowic i poznania. Kilka osob tak zrobilo, bo plakali na sama mysl o drodze powrotnej. Sprawdzajcie na wizzair, naprawde bardzo dobry sposob. tani i duzo latwiejszy. sa tez loty za te sama cene do budapesztu, gdzie jest zwiedzanie. stamtad juz do polski jest krotka droga, wiec tez mozna tak to zrobic i tak zrobilo kilka osob z naszego autokaru. dosiedli sie w budapeszcie.

jesli chodzi o organizacje - w strone do bulgarii mielismy okropna pilotke - taka ladna, szczupla blondynka z dluzszymi wlosami. strasznie nieprzyjemna, niepomocna i ogolnie na minus,
z powrotem jechala z nami pani Marzena Maliszewska albo Malinowska, nie pamietam dokladnie - byla super. o cokolwiek ktos jej nie poprosil, zawsze pomagala, wszystko zalatwiala, bardzo przyjemna, sympatyczna dziewczyna. kazdemu zycze podrozowania z takim pilotem.

co do rezydenta - byl nim pan Adam. wiem, ze byly jakies slowa krytyki w stosunku do niego, ale nie rozumiem, skad te skargi. facet ogarnia kilka hoteli nienajlepszej klasy, bo przeciez ani diabis, ani taka saga czy bohemi nie sa hotelami 4 gwiazdkowymi, w kazdym to sie pojawia grzyb, to pajak, to Bog wie co jeszcze i kazdy na skarge lecial do pana Adama. mial im sprzatac? z hotelu diabis tez byly skargi na jedzenie w 1 restauracji, bo najpierw dostawalismy ohydne jedzenie, pan Adam sie postaral i zmienili nam restauracje. to, co sie da, to pomoze. byly dwie dziewczyny, ktore gdzies tam chcialy wysiasc, wiem, ze cos tam pomogl i zalatwil.

co do samych wycieczek - 99 euro za istambul to pieniadze wyrzucone w bloto. jesli macie mozliwosc nie zaplacic, nie placcie i jedzcie z innego biura taniej. za to 35 euro za wycieczek bosforska i 19 euro za wycieczke wieczorem po istambule - cos pieknego, wszystkim polecam z reka na sercu.
nie polecam typowych kebabow tureckich, sprzedawanych na ulicach - typowa, sucha bula, troche miesa i troche warzyw, niedobre.

co do restauracji braci serbow - sprawdzilam dwa razy i nadal nie rozumiem, nad czym sie ludzie zachwycaja. ceny jak wszedzie, jedzenie nawet gorsze niz w restauracji adeti. nic wielkiego.

sam sozopol oceniam nie tyle negatywnie, co w skali od 1 do 10 na najwyzej 5. za to nessebr - najpiekniejsze miejsce jakie widzialam od lat. polecam zarowno tamtejsze plaze, centrum miasta, restauracje, stare miasto, jak i aquapark - sa dwa: jeden w nessebarze, drugi w slonecznym brzegu, obydwa sprawdzone, obydwa genialne, polecam!

sama wycieczka do burgas i pomorie byla bardzo przyjemna, tutaj tez pan adam bardzo przyjemnie o wszystkim opowiadal.

jesli sa jeszcze jakies pytania, piszcie:)
IP: 188.33.24.247
Piotr
Gość
Czy w Rawdzie są prostytutki a jak są to po ile, i gdzie je znaleźć ?
IP: 195.205.194.83
Kasiek
Gość
Witam:) Kto jeszcze wybiera się z groupona do Rawdy do Hotelu Diabis 28.08.2011r. ????
IP: 83.0.201.170
keszel
Gość
Kasiek napisał
Witam:) Kto jeszcze wybiera się z groupona do Rawdy do Hotelu Diabis 28.08.2011r. ????

ja:)
babel
Gość
kto byl w rawdzie niech napisze jaki htel by wybral :P
IP: 82.139.34.242
ziuta
Gość
stolowac bedziemy sie w najpce ciuiicura czy mozna przezyc?
IP: 82.139.34.242
keszel
Gość
ziuta napisał
stolowac bedziemy sie w najpce ciuiicura czy mozna przezyc?

jedziesz z Viatara?
dziuni
Gość
Chyba viatora, nie viatara.
diabis - ma wszystkie ladne pokoje, w bohemi mozna trafic na te z grzybkiem na scianie;d
IP: 188.33.59.123
keszel
Gość
dziuni napisał
Chyba viatora, nie viatara.
diabis - ma wszystkie ladne pokoje, w bohemi mozna trafic na te z grzybkiem na scianie;d

Jasne ze viator.. pomyłka : :D

Strona: « < ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij