» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
No dobra, sam poszukałem, strona 153 wątku, post nr #3823
IP: 78.131.134.155
Paweł28
Gość
ali napisał
Właśnie jestem w Ravdzie, jak macie pytania - odpowiem.
Kilka porad: Zabrać euro ale wymienić najlepiej na postoju w Sofii - tam kurs 1,95, w ravda 1,91,
Jedzenie w knajpach bardzo tanie, hotele super ale wkoło smród i brud. Tanie piwo w sklepach w dużych plastikowych butelkach, 0,5 litrowe droższe niż w Polsce, a najdziwniejsze że warzywa i owoce droższe niż w Polsce.
Jak ktoś jedzie autobusem zabrać dużo wody! Kontroli nie było tylko Serbowie bardzo powolnie odprawiali.
Autobusy z Viator kompletna porażka, w jednym już w Słowacji wymieniali pasek klinowy, w drugim jak złapali gumę okazało się że w zapasie jest opona zimowa a koło też nie pasuje, tak że na dojazd liczyć minimum 30 godzin.
A wycieczki fakultatywne z viator to fikcja. Jak tu przyjedziecie dowiecie się że to nie oni organizują tylko miejscowe firmy do których trzeba się zgłosić, najlepiej samemu.
to minusy
Z innych spraw rakija 1 litr 13 lewa, uzo 0,7 8 lewa, w knajpach polskie menu to standart,

A z tymi paszportami podczas przejazdu do bułgarii to jak jest? Ja jade w sierpniu
IP: 89.77.211.221
Kasia
Gość
Wróciłam z Ravdy wczoraj, mieszkalismy w hotelu Elwira. Ludzie rezydentka Bożena to czyste nieporozumienie. W niczym nie pomoże a w razie jakiś problemów poprostu znika. Poza tym jak nie umiecie walczyć to będziecie głodni bo każdy posiłek to walka o kęs mięsa czy pizzy. Horror. No i jeszcze wycieczka do Istambułu zachwalana przez Panią Rezydent, że tylko u niej najlepsza, pojechałam tylko, że w autobusie były dostawione fotele ( nogi nie mieściły się w zwykłej pozycji i był bez klimy) Miód-wróciłam z zapaleniem żył. Nigdy więcej odradzam,
IP: 88.135.174.71
kasiula
Gość
jedzie ktoś 5.08 do Rawdy z warszawy? jak z autokarem? chodzi mi o biuro VIATOR, jadę pierwszy raz do hotelu Diabis, nie brałam wyżywienia ani nie mam zamiaru chodzić na żadne wycieczki, powiedzcie mi coś na temat hotelu, autokaru (podróży), samej miejscowości, z góry dziękuję :) może ktoś własnie wrócił z tym biurem stamtąd a może ktoś był w zeszłym roku :)
IP: 83.31.66.186
Karolina
Gość
kasiula napisał
jedzie ktoś 5.08 do Rawdy z warszawy? jak z autokarem? chodzi mi o biuro VIATOR, jadę pierwszy raz do hotelu Diabis, nie brałam wyżywienia ani nie mam zamiaru chodzić na żadne wycieczki, powiedzcie mi coś na temat hotelu, autokaru (podróży), samej miejscowości, z góry dziękuję :) może ktoś własnie wrócił z tym biurem stamtąd a może ktoś był w zeszłym roku :)

my jedziemy w środę z viatorem do hotelu diabis, wracamy 30.07, wiec napisze to jak bylo;))
IP: 62.21.14.191
Gość
Paweł28 napisał
ali napisał
Kilka porad: Zabrać euro ale wymienić najlepiej na postoju w Sofii - tam kurs 1,95, w ravda 1,91,
Jedzenie w knajpach bardzo tanie, hotele super ale wkoło smród i brud. Tanie piwo w sklepach w dużych plastikowych butelkach, 0,5 litrowe droższe niż w Polsce, a najdziwniejsze że warzywa i owoce droższe niż w Polsce.
Jak ktoś jedzie autobusem zabrać dużo wody! Kontroli nie było tylko Serbowie bardzo powolnie odprawiali.
Autobusy z Viator kompletna porażka, w jednym już w Słowacji wymieniali pasek klinowy, w drugim jak złapali gumę okazało się że w zapasie jest opona zimowa a koło też nie pasuje, tak że na dojazd liczyć minimum 30 godzin.
A wycieczki fakultatywne z viator to fikcja. Jak tu przyjedziecie dowiecie się że to nie oni organizują tylko miejscowe firmy do których trzeba się zgłosić, najlepiej samemu.
to minusy
Z innych spraw rakija 1 litr 13 lewa, uzo 0,7 8 lewa, w knajpach polskie menu to standart,

A z tymi paszportami podczas przejazdu do bułgarii to jak jest? Ja jade w sierpniu
Podobno nie trzeba mieć...a w jakim terminie się wybierasz?
IP: 83.22.171.42
GOŚĆ
Gość
ali napisał
to minusy

Witaj, mam prośbę. Nigdzie nie mogę znaleźć hotelu Anton w Rawdzie, jeśli możesz daj znać proszę czy dany hotel istnieje . Z góry dziękuję . : )
IP: 81.190.178.204
...
Gość
PASZPORTY NIE SĄ WYMAGANE. NAWET NA STRONIE MINISTERSTWA JEST NAPISANE ZE PRZEZ WSZYSTKIE KRAJE KTORE SIĘ JEDZIE DO BUŁGARII WYMAGANY JEST DOWÓD OSOBISTY/PASZPORT. PISAŁEM DO BIURA DLA UPEWNIENIA I ODPISALI, ŻE PASZPORT NIE JEST POTRZEBNY.
IP: 46.250.168.34
Sandra
Gość
... napisał
PASZPORTY NIE SĄ WYMAGANE. NAWET NA STRONIE MINISTERSTWA JEST NAPISANE ZE PRZEZ WSZYSTKIE KRAJE KTORE SIĘ JEDZIE DO BUŁGARII WYMAGANY JEST DOWÓD OSOBISTY/PASZPORT. PISAŁEM DO BIURA DLA UPEWNIENIA I ODPISALI, ŻE PASZPORT NIE JEST POTRZEBNY.

Chyba że ktoś wybiera się na wycieczkę do Stambułu, wtedy paszport jest niezbędny.Na sam dowód na granicy w Turcji nie przepuszczą a tam sami służbiści no ale co kraj to obyczaj polecam zwiedzenie tego ogromnego miasta, niezapomniane wrażenia, byłam tam rok temu a wydaje się jakby to było wczoraj. :P
IP: 213.241.124.100
zuza
Gość
czy ktoś już był w Radvie z ofertą CITEAM i Biura ZU Ways z Poznania ?
Klara
Gość
Oferta Citeam - Bułgaria 12 dni w miejscowości Ravda - hotel ANTON. Proszę o opinie. Czy jesteście zadowoleni z wyjazdu ?
kasiula
Gość
Karolina napisał
kasiula napisał

my jedziemy w środę z viatorem do hotelu diabis, wracamy 30.07, wiec napisze to jak bylo;))

wielkie dzięki, miłego, udanego wyjazdu :))
ja to w ogóle jadę z tej oferty specjalnej z groupona :)
IP: 83.24.33.155
kasia g
Gość
ali napisał
to minusy
Mam pytanie odnośnie przejścia granicznego na Słowacji, czy przejeżdżaliście przez granicę w Korbielowie, Zwardoniu czy kierowaliście się na Czechy?Zależy mi na informacji bo jesteśmy z tych okolic i bliżej nam by było tutaj wsiąść niż jechać w stronę Katowic...
Pozdrawiam;)
IP: 83.29.199.124
Użytkownik
Wybieram się do Rawdy 18/07/2012 do hotelu "Sonia" z biurem Wakacje dla studenta . Czy ktoś już tam był? wybiera się ktoś może z okolic Stalowej Woli. Korzystał może ktoś z tego biura podróży?
IP: 79.163.225.246
Sychu
Gość
Witam, ja z dziewczyna wybieram sie z Biura Zuways do Ravdy w terminie 23.08-03.09, wyjezdzamy z Katowic, jedzie tez ktos?
IP: 89.70.213.56
Klara
Gość
Sychu napisał
Witam, ja z dziewczyna wybieram sie z Biura Zuways do Ravdy w terminie 23.08-03.09, wyjezdzamy z Katowic, jedzie tez ktos?

A jaki macie hotel ?
Klara
Gość
Klara napisał
Sychu napisał

A jaki macie hotel ?

My mamy termin 18-29.07 Ravda - Zuways - hotel ANTON, o którym nie ma nigdzie ani słowa
Sychu
Gość
Klara napisał
Klara napisał
Sychu napisał

A jaki macie hotel ?

My mamy termin 18-29.07 Ravda - Zuways - hotel ANTON, o którym nie ma nigdzie ani słowa

My tez anton, dzwonilem tam i mi powiedzieli ze koles od bulgarii jest teraz wlasnie w bulgarii i ze ma wrocic w nastepnym tygodniu i ze maja cos powiedziec wiecej. Na wlasna reke znalazlem po zdjeciach ze hotel nazywa sie ASTRA www.hotelastra.info jakbyscie cos wiedzieli to dajcie znac.
IP: 89.68.227.120
Sychu
Gość
Co prawda mowili mi ze jest tam jakis blizniaczy hotel ale na stronie Citeam byly dokladnie te same zdjecia co na stronie tego hotelu ASTRA.
IP: 89.68.227.120
xyz
Gość
Ktos juz wrocil z Rawdy z groupona? Jak się spisało biuro podróży Viator?
IP: 178.37.109.138
Lara
Gość
To też właśnie już wiemy.
Około tydzień temu to odkryłam...
Nam tak samo powiedziano, że to bliźniaczy hotel...
Jakaś dziwna historyjka . :p
Jak będziemy na miejscu to napiszę jak to wszystko wygląda...
Teraz czekam aż wypowie się ktoś, kto już tam był, lub chociaż orientuje się w tej sprawie . : )
ZZZ
Gość
xyz napisał
Ktos juz wrocil z Rawdy z groupona? Jak się spisało biuro podróży Viator?

Ja także bardzo prosiłabym o opinie. Także na temat autobusów i samego przejazdu.
IP: 81.190.41.113
asiek
Gość
my wróciłyśmy z Bułgarii z wczasów kupionych przez Grupon w biurze Viator. Byłysmy w hotelu Diabis w Rawdzie. Wszystko było super łącznie z pogodą , wyżyweniem, warunkami w hotelu i droga powrotną.
IP: 31.42.27.142
asiek
Gość
fred07 napisał
Wybieram się do Rawdy 18/07/2012 do hotelu "Sonia" z biurem Wakacje dla studenta . Czy ktoś już tam był? wybiera się ktoś może z okolic Stalowej Woli. Korzystał może ktoś z tego biura podróży?

My byłyśmy ze Stalowej Woli w Rawdzie ale nie w Soni i było pześwietnie. Zapytaj sie w biurze o możliwośc wyjazdu ze Stalowej Woli bo jeżdża stad 3 autokary i kierowy . My wsiadałyśmy w Krakowie a okazało sie ze jechaly 2 autokary ze Stalówki.
IP: 31.42.27.142
Kasia
Gość
asiek napisał
my wróciłyśmy z Bułgarii z wczasów kupionych przez Grupon w biurze Viator. Byłysmy w hotelu Diabis w Rawdzie. Wszystko było super łącznie z pogodą , wyżyweniem, warunkami w hotelu i droga powrotną.

a podroz bardzo męcząca? ile czau jechałyście i skąd??
IP: 62.21.14.191

Strona: « < ... 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij