» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... > »

Autor Treść
Gość :)
Gość
Adrian napisał
angela napisał
megi napisał
spokoloko napisał
ZZZ napisał
szatan napisał
kris napisał
Gość napisał
Witam:)
Wybiera się ktoś do hotelu Diabis 27 lipca?

jak najbardziej :) Gliwice sie wybierają :)

i ja tez :D 27.07. Angel-aa@wp.pl z krk

I j z dziewczyną, wyjazd z Krakowa

a jakże, Szczecin także :)

Witam,Sosnowiec też jedzie 2 os.

I trójmiasto też się wybiera, wyjazd z Katowic :)

Płock 2os. także :D

katowice 2 os :D:D
IP: 178.218.238.230
lord
Gość
Lara napisał
Właśnie jadę autokarem do Antona. mam internet w reklamowe więc na bieżąco będę oceniać. Jak na razie jest super. Bardzo miła przewodniczka . : )

Jak dojedziessz napisz coś o tym hotelu bo nigdzie nic nie ma. Ja wyjeżdżam 05.08
IP: 83.168.89.19
asiek
Gość
Karolina napisał
A jakie tam są ceny drinków ? Tak mniej więcej chociaż ;) Np. takie popularne jak mohito czy kamikadze ?

Ceny drinków w knajpkach od 4,8 do 6,5 leva a w Elwirze są 2 w cenie 1 ale tylko 4 rodzaje i w godz 20-22
IP: 83.28.96.98
pilotka
Gość
Lara napisał
Właśnie jadę autokarem do Antona. mam internet w reklamowe więc na bieżąco będę oceniać. Jak na razie jest super. Bardzo miła przewodniczka . : )

Przewodniczka ? w autokarze zazwyczaj jeżdżą piloci :)
IP: 83.28.96.98
Karolina
Gość
asiek napisał
Karolina napisał
A jakie tam są ceny drinków ? Tak mniej więcej chociaż ;) Np. takie popularne jak mohito czy kamikadze ?

Ceny drinków w knajpkach od 4,8 do 6,5 leva a w Elwirze są 2 w cenie 1 ale tylko 4 rodzaje i w godz 20-22

Dziękuję za odpowiedź :) A jak obecność glonów w tym momencie ? Podobno raz są a raz ich nie ma ?

A są w Ravdzie jakieś stragany z ubraniami ? Z jakimiś koszulkami, bluzkami ? :) coś można fajnego taniego upolować ?
IP: 85.219.166.130
poz90
Gość
ktoś jedzie 12.08.2012 do Rawdy??? i mam jeszcze takie pytanie czy w hotelu Elwira były prowadzone jakies wieczorki taneczne lub animacje?
IP: 85.89.175.1
asiek
Gość
Karolina napisał
asiek napisał
Karolina napisał

Dziękuję za odpowiedź :) A jak obecność glonów w tym momencie ? Podobno raz są a raz ich nie ma ?

A są w Ravdzie jakieś stragany z ubraniami ? Z jakimiś koszulkami, bluzkami ? :) coś można fajnego taniego upolować ?

Glony tak jak napisałaś- jednego dnia sa drugiego nie ma. W zatoczkach jest ich więcej niż na plazy publicznej ale z reguły tylko przy brzegu a dalej jest czysto. Straganów jest full nie tylko z ciuchami i można znaleźć coś fajnego do ubrania i na prezenty. Polecam targ w starym Nesseberze tam dopiero jest kolorowy zawrót głowy. Piechotką idzie sie ok 45 min a autobus jeżdzi co 15-20 min i kosztuje 1,2 leva.
IP: 31.42.27.142
rsz91
Gość
Hej jadę 5.08 z biurem Viator do Bułgarii do Słonecznego Brzegu -hotel Orange . Był tam może już ktoś? A może ktoś wybiera się tam również w tym okresie ?
IP: 80.53.109.73
ZZZ
Gość
Witam ponownie,
piszecie wszyscy, że w Rawdzie upały nie do wytrzymania, a tu u nas zimno i leje deszcz. Aż trudno sobie wyobrazić, że wreszcie się tam wygrzejemy za wszystkie czasy.
Mam więc pytanie - czy trzeba tam zabrać ze sobą jakieś ciepłe rzeczy i coś przeciwdeszczowego?
I jeszcze - czy przydadzą się adidasy, czy na te upały wystarczą sandały?
Wiem - pytania prozaiczne, a ja wyjeżdżam z dziećmi 27 lipca i nie wiem co pakować. Tu teraz chodzimy w kurtkach, bo tak jest mokro i zimno, brrr....
IP: 81.190.41.113
Sandra
Gość
ZZZ napisał
Witam ponownie,
piszecie wszyscy, że w Rawdzie upały nie do wytrzymania, a tu u nas zimno i leje deszcz. Aż trudno sobie wyobrazić, że wreszcie się tam wygrzejemy za wszystkie czasy.
Mam więc pytanie - czy trzeba tam zabrać ze sobą jakieś ciepłe rzeczy i coś przeciwdeszczowego?
I jeszcze - czy przydadzą się adidasy, czy na te upały wystarczą sandały?
Wiem - pytania prozaiczne, a ja wyjeżdżam z dziećmi 27 lipca i nie wiem co pakować. Tu teraz chodzimy w kurtkach, bo tak jest mokro i zimno, brrr....

Witaj ZZZ

Jak najbardziej zabierz coś przeciw deszczowego, z pogoda nigdy nic nie wiadomo, a nóż może się przydać a adidasy myślę że też my mieliśmy jedno i drugie i napiszę szczerze że się przydały bo parę dni padało.A to nie tak ciężki bagaż :) Pozdrawiam :P
IP: 87.205.136.211
ZZZ
Gość
dzięki wielkie :)
tak pomyślałam, ze jednak trzeba chyba coś ciepłego zabrać, bo nawet jak tam będzie ciepło (a i to jak widzę nic pewnego) to po drodze w nocy może być zimno albo deszczowo.
ZZZ
Gość
A jeszcze jedno - czy tam są komary, potrzebne są jakieś odstraszacze?
Gość
Gość
Wiatm. Wybieram sie do Rawdy do hotelu bochemi 23.08.2012. Co sadzicie o hotelu itd.? jakie wycieczki fakultatywne wybrac? co zabrac itd? Z góry dzięki za wypowiedź. pozdrawiam
IP: 93.105.240.31
Lord
Gość
Lara napisał

Witaj
I jak podróż?
Może już dojechaliście.
Czekam na opinie o podróży i hotelu Anton
Pozdo
IP: 83.168.89.19
pasiarz
Gość
Witam!
Wybiera się ktoś z OKServices od:2012-08-09 do:2012-08-21 ?
A może juz ktoś był na takiej wycieczce prosze o opinie
IP: 83.27.60.206
pasiarz
Gość
pasiarz napisał
Witam!
Wybiera się ktoś z OKServices od:2012-08-09 do:2012-08-21 ?
A może juz ktoś był na takiej wycieczce prosze o opinie

Oczywiście Chodzi o RAWDE w Bułgari :D i apartamenty Margeritta
IP: 83.27.60.206
Sandra
Gość
ZZZ napisał

Nie było ani jednego komarka!!! a taszczyliśmy preparaty nie potrzebnie. Pozdrawiam i życzę udanych wczasów oraz dużo słoneczka :)
IP: 213.241.123.220
kasiula
Gość
a mam jeszcze pytanie: (OFERTA SPECJALNA GROUPON, BUŁGARIA, RAWDA, HOTEL DIABIS) jak często są postoje w trakcie jazdy autokarem? ; ))
IP: 77.254.38.220
ania
Gość
a ja mam pytanie czy 27.07 do Rawdy, hotel Diabis, z biura Viator jadą same pary, czy może jakiś singiel?
IP: 46.134.237.33
ZZZ
Gość
Sandra napisał
ZZZ napisał

Nie było ani jednego komarka!!! a taszczyliśmy preparaty nie potrzebnie. Pozdrawiam i życzę udanych wczasów oraz dużo słoneczka :)

Serdecznie dziękuję i cieplutko pozdrawiam :)
ZZZ
Gość
ania napisał
a ja mam pytanie czy 27.07 do Rawdy, hotel Diabis, z biura Viator jadą same pary, czy może jakiś singiel?

Dlaczego same pary? Jedzie też jedna czwóreczka :lol:
Lara
Gość
Jesteśmy już na miejscu. Hotel Anton jednak nie istnieje, ale mamy zakwaterowanie w Diabis. Jest pięknie. wi-fi działa dobrze. postoje co 4 godziny ok. 20 min na postój. Bardzo mi się podoba. postaram się wchodzić na forum codziennie, więc jeśli macie jakiekolwiek pytania-piszcie. : ) . Będę tu jeszcze przez,8 dni. Mam zamiar wybrać się do nessebaru, więc o niego też możecie pytać.
IP: 95.43.77.87
Sychu
Gość
Wiec jednak hotel nie zapadł sie pod ziemie tylko go poprostu nie ma... Dzwonie jutro do tych debili, ciekawe co oni mi powiedza na ten temat ze nie istnieje a ja tam mam wykupione wakacje. Pozdrawiam serdecznie i zycze udanego wypoczynku.

Lara napisał
Jesteśmy już na miejscu. Hotel Anton jednak nie istnieje, ale mamy zakwaterowanie w Diabis. Jest pięknie. wi-fi działa dobrze. postoje co 4 godziny ok. 20 min na postój. Bardzo mi się podoba. postaram się wchodzić na forum codziennie, więc jeśli macie jakiekolwiek pytania-piszcie. : ) . Będę tu jeszcze przez,8 dni. Mam zamiar wybrać się do nessebaru, więc o niego też możecie pytać.
IP: 89.79.12.172
Jolicja
Gość
Witam.26.07 jadę z Warszawy do Rawdy,hotel Diabis.Może jeszcze jakiś singiel.Miło będzie pogadać.GG38987080
IP: 88.156.57.230
Lara
Gość
Spokojnie. Hotel Anton to tak na prawdę Hotel Diabis. Byłyśmy tu na liście pod początku, czyli miejsca były zarezerwowane.
IP: 95.43.77.87

Strona: « < ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij