Autor |
Treść |
Gość :)
|
|
Gość
|
Adrian napisał angela napisał megi napisał spokoloko napisał ZZZ napisał szatan napisał kris napisał Gość napisał Witam  Wybiera się ktoś do hotelu Diabis 27 lipca?
jak najbardziej  Gliwice sie wybierają 
i ja tez  27.07. Angel-aa@wp.pl z krk I j z dziewczyną, wyjazd z Krakowa
a jakże, Szczecin także 
Witam,Sosnowiec też jedzie 2 os.
I trójmiasto też się wybiera, wyjazd z Katowic 
Płock 2os. także 
katowice 2 os  :D IP: 178.218.238.230
|
lord
|
|
Gość
|
Lara napisał Właśnie jadę autokarem do Antona. mam internet w reklamowe więc na bieżąco będę oceniać. Jak na razie jest super. Bardzo miła przewodniczka . : )
Jak dojedziessz napisz coś o tym hotelu bo nigdzie nic nie ma. Ja wyjeżdżam 05.08 IP: 83.168.89.19
|
asiek
|
|
Gość
|
Karolina napisał A jakie tam są ceny drinków ? Tak mniej więcej chociaż  Np. takie popularne jak mohito czy kamikadze ?
Ceny drinków w knajpkach od 4,8 do 6,5 leva a w Elwirze są 2 w cenie 1 ale tylko 4 rodzaje i w godz 20-22 IP: 83.28.96.98
|
pilotka
|
|
Gość
|
Lara napisał Właśnie jadę autokarem do Antona. mam internet w reklamowe więc na bieżąco będę oceniać. Jak na razie jest super. Bardzo miła przewodniczka . : )
Przewodniczka ? w autokarze zazwyczaj jeżdżą piloci  IP: 83.28.96.98
|
Karolina
|
|
Gość
|
asiek napisał Karolina napisał A jakie tam są ceny drinków ? Tak mniej więcej chociaż  Np. takie popularne jak mohito czy kamikadze ?
Ceny drinków w knajpkach od 4,8 do 6,5 leva a w Elwirze są 2 w cenie 1 ale tylko 4 rodzaje i w godz 20-22
Dziękuję za odpowiedź  A jak obecność glonów w tym momencie ? Podobno raz są a raz ich nie ma ? A są w Ravdzie jakieś stragany z ubraniami ? Z jakimiś koszulkami, bluzkami ?  coś można fajnego taniego upolować ? IP: 85.219.166.130
|
poz90
|
|
Gość
|
ktoś jedzie 12.08.2012 do Rawdy??? i mam jeszcze takie pytanie czy w hotelu Elwira były prowadzone jakies wieczorki taneczne lub animacje? IP: 85.89.175.1
|
asiek
|
|
Gość
|
Karolina napisał asiek napisał Karolina napisał A jakie tam są ceny drinków ? Tak mniej więcej chociaż  Np. takie popularne jak mohito czy kamikadze ?
Ceny drinków w knajpkach od 4,8 do 6,5 leva a w Elwirze są 2 w cenie 1 ale tylko 4 rodzaje i w godz 20-22
Dziękuję za odpowiedź  A jak obecność glonów w tym momencie ? Podobno raz są a raz ich nie ma ? A są w Ravdzie jakieś stragany z ubraniami ? Z jakimiś koszulkami, bluzkami ?  coś można fajnego taniego upolować ?
Glony tak jak napisałaś- jednego dnia sa drugiego nie ma. W zatoczkach jest ich więcej niż na plazy publicznej ale z reguły tylko przy brzegu a dalej jest czysto. Straganów jest full nie tylko z ciuchami i można znaleźć coś fajnego do ubrania i na prezenty. Polecam targ w starym Nesseberze tam dopiero jest kolorowy zawrót głowy. Piechotką idzie sie ok 45 min a autobus jeżdzi co 15-20 min i kosztuje 1,2 leva. IP: 31.42.27.142
|
rsz91
|
|
Gość
|
Hej jadę 5.08 z biurem Viator do Bułgarii do Słonecznego Brzegu -hotel Orange . Był tam może już ktoś? A może ktoś wybiera się tam również w tym okresie ? IP: 80.53.109.73
|
ZZZ
|
|
Gość
|
Witam ponownie, piszecie wszyscy, że w Rawdzie upały nie do wytrzymania, a tu u nas zimno i leje deszcz. Aż trudno sobie wyobrazić, że wreszcie się tam wygrzejemy za wszystkie czasy. Mam więc pytanie - czy trzeba tam zabrać ze sobą jakieś ciepłe rzeczy i coś przeciwdeszczowego? I jeszcze - czy przydadzą się adidasy, czy na te upały wystarczą sandały? Wiem - pytania prozaiczne, a ja wyjeżdżam z dziećmi 27 lipca i nie wiem co pakować. Tu teraz chodzimy w kurtkach, bo tak jest mokro i zimno, brrr.... IP: 81.190.41.113
|
Sandra
|
|
Gość
|
ZZZ napisał Witam ponownie, piszecie wszyscy, że w Rawdzie upały nie do wytrzymania, a tu u nas zimno i leje deszcz. Aż trudno sobie wyobrazić, że wreszcie się tam wygrzejemy za wszystkie czasy. Mam więc pytanie - czy trzeba tam zabrać ze sobą jakieś ciepłe rzeczy i coś przeciwdeszczowego? I jeszcze - czy przydadzą się adidasy, czy na te upały wystarczą sandały? Wiem - pytania prozaiczne, a ja wyjeżdżam z dziećmi 27 lipca i nie wiem co pakować. Tu teraz chodzimy w kurtkach, bo tak jest mokro i zimno, brrr....
Witaj ZZZ Jak najbardziej zabierz coś przeciw deszczowego, z pogoda nigdy nic nie wiadomo, a nóż może się przydać a adidasy myślę że też my mieliśmy jedno i drugie i napiszę szczerze że się przydały bo parę dni padało.A to nie tak ciężki bagaż  Pozdrawiam  IP: 87.205.136.211
|
ZZZ
|
|
Gość
|
dzięki wielkie  tak pomyślałam, ze jednak trzeba chyba coś ciepłego zabrać, bo nawet jak tam będzie ciepło (a i to jak widzę nic pewnego) to po drodze w nocy może być zimno albo deszczowo. IP: 81.190.41.113
|
ZZZ
|
|
Gość
|
A jeszcze jedno - czy tam są komary, potrzebne są jakieś odstraszacze? IP: 81.190.41.113
|
Gość
|
|
Gość
|
Wiatm. Wybieram sie do Rawdy do hotelu bochemi 23.08.2012. Co sadzicie o hotelu itd.? jakie wycieczki fakultatywne wybrac? co zabrac itd? Z góry dzięki za wypowiedź. pozdrawiam IP: 93.105.240.31
|
Lord
|
|
Gość
|
Witaj I jak podróż? Może już dojechaliście. Czekam na opinie o podróży i hotelu Anton Pozdo IP: 83.168.89.19
|
pasiarz
|
|
Gość
|
Witam! Wybiera się ktoś z OKServices od:2012-08-09 do:2012-08-21 ? A może juz ktoś był na takiej wycieczce prosze o opinie IP: 83.27.60.206
|
pasiarz
|
|
Gość
|
pasiarz napisał Witam! Wybiera się ktoś z OKServices od:2012-08-09 do:2012-08-21 ? A może juz ktoś był na takiej wycieczce prosze o opinie
Oczywiście Chodzi o RAWDE w Bułgari  i apartamenty Margeritta IP: 83.27.60.206
|
Sandra
|
|
Gość
|
ZZZ napisał A jeszcze jedno - czy tam są komary, potrzebne są jakieś odstraszacze?
Nie było ani jednego komarka!!! a taszczyliśmy preparaty nie potrzebnie. Pozdrawiam i życzę udanych wczasów oraz dużo słoneczka  IP: 213.241.123.220
|
kasiula
|
|
Gość
|
a mam jeszcze pytanie: (OFERTA SPECJALNA GROUPON, BUŁGARIA, RAWDA, HOTEL DIABIS) jak często są postoje w trakcie jazdy autokarem? ; )) IP: 77.254.38.220
|
ania
|
|
Gość
|
a ja mam pytanie czy 27.07 do Rawdy, hotel Diabis, z biura Viator jadą same pary, czy może jakiś singiel? IP: 46.134.237.33
|
ZZZ
|
|
Gość
|
Sandra napisał ZZZ napisał A jeszcze jedno - czy tam są komary, potrzebne są jakieś odstraszacze?
Nie było ani jednego komarka!!! a taszczyliśmy preparaty nie potrzebnie. Pozdrawiam i życzę udanych wczasów oraz dużo słoneczka 
Serdecznie dziękuję i cieplutko pozdrawiam  IP: 81.190.41.113
|
ZZZ
|
|
Gość
|
ania napisał a ja mam pytanie czy 27.07 do Rawdy, hotel Diabis, z biura Viator jadą same pary, czy może jakiś singiel?
Dlaczego same pary? Jedzie też jedna czwóreczka  IP: 81.190.41.113
|
Lara
|
|
Gość
|
Jesteśmy już na miejscu. Hotel Anton jednak nie istnieje, ale mamy zakwaterowanie w Diabis. Jest pięknie. wi-fi działa dobrze. postoje co 4 godziny ok. 20 min na postój. Bardzo mi się podoba. postaram się wchodzić na forum codziennie, więc jeśli macie jakiekolwiek pytania-piszcie. : ) . Będę tu jeszcze przez,8 dni. Mam zamiar wybrać się do nessebaru, więc o niego też możecie pytać. IP: 95.43.77.87
|
Sychu
|
|
Gość
|
Wiec jednak hotel nie zapadł sie pod ziemie tylko go poprostu nie ma... Dzwonie jutro do tych debili, ciekawe co oni mi powiedza na ten temat ze nie istnieje a ja tam mam wykupione wakacje. Pozdrawiam serdecznie i zycze udanego wypoczynku. Lara napisał Jesteśmy już na miejscu. Hotel Anton jednak nie istnieje, ale mamy zakwaterowanie w Diabis. Jest pięknie. wi-fi działa dobrze. postoje co 4 godziny ok. 20 min na postój. Bardzo mi się podoba. postaram się wchodzić na forum codziennie, więc jeśli macie jakiekolwiek pytania-piszcie. : ) . Będę tu jeszcze przez,8 dni. Mam zamiar wybrać się do nessebaru, więc o niego też możecie pytać.
IP: 89.79.12.172
|
Jolicja
|
|
Gość
|
Witam.26.07 jadę z Warszawy do Rawdy,hotel Diabis.Może jeszcze jakiś singiel.Miło będzie pogadać.GG38987080 IP: 88.156.57.230
|
Lara
|
|
Gość
|
Spokojnie. Hotel Anton to tak na prawdę Hotel Diabis. Byłyśmy tu na liście pod początku, czyli miejsca były zarezerwowane. IP: 95.43.77.87
|