» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Biuro podrozy INTERHOLIDAYS

Biuro podrozy INTERHOLIDAYS

Strona: « < 1 2 3 4 5 > »

Autor Treść
milunia
Gość
może i wczasy z Interholidays w Bułgarii jak piszecie są w porządku, to w Grecji opieka rezydenta np w Leptokarii, gdzie byliśmy jest koszmarna. Pani Iza niczym się nie interesowała, trudno ją znaleźć w biurze w godzinach urzędowania, a uzyskanie rzetelnej informacji od tej pani to istne trafienie szóstki w totolotka...turysto dbaj o siebie i martw się o siebie sam-tak bym okresliła priorytet tej rezydentki, a co za tym idzie biura podróży... dezorganizacja...
Owszem dzięki naszemu nastawieniu wakacyjnemu i grupie znajomych wczasy mieliśmy super, ale niestety niesmak pozostał-więcej z tym biurem nie pojedziemy.
Pan Pilot tez pozostawia wiele do życzenia....no i kierowcy nijacy...zapytasz ich o coś to odwracają głowę...nie wiem co to za firma...
IP: 83.22.165.73
ja7
Gość
ja też byłam na wakacjach z tego biura w Parali i ciesze sie ze mój pobyt wygladal inaczej niz wiekszosci.podroz trwała 25 h i przerwy dosyc czesto nie moge nazekac.na miejscu okazało sie ze bedziemy w innym hotelu ale nowy hotel okazał sie super(dostalismy darmowe sniadania i wycieczke za zmiane hotelu w ramach przeprosin),do plazy blisko,miejscowosc super,kierowcy uprzejmi ,pan darek tez nam duzo pomógl-załatwił pokój dla moich znajomych ktorzy przyjechali w odwiedziny i to za male pieniadze w tym hotelu co ja byłam), jedynie pani iza nie bardzo ona tez czuła sie jak by byla na wczasach a nie w pracy!!!!czytajac te wszystkie opinie zastanawiam sie czy naprawde tylko ja miałam takie szczescie.jedynym minusem jest wykwaterowanie o 10 a wyjazd o 20 ale i na to znalazłam sposób wiec jak sie chce to moze byc fajnie ja do samego wyjazdu lezalam na plazy i kapalam sie w morzu :)
IP: 212.160.234.71
izarybnik
Gość
Kompletne bzdury ktos tutaj wypisuje!!!! Ja byłam w 2009 roku w Bułgarii z tego biuro i wszystko było super!! Organizacja, hotel, rezydent, wszystko bez awariii!!! Dwa tygodnie udanych wakacji.
IP: 79.185.144.152
ewela
Gość
naprawde tak źle?
IP: 79.163.198.199
ewela
Gość
czy ktoś w tym roku wybiera się z tym biurem do Grecji?
IP: 79.163.239.141
grego15
Gość
Ewela my wybieramy się grupą ok20 osób do Leptokari w dniach 27.06- 08.07. z Inter Holidays . Wczasy organizuje Victoria Travel. Zmienił się "podobno" tabor autobusów i kierowców.
IP: 85.89.190.51
marzec
Gość
bylam w tamtym roku z tym biurem W Leptokarii i bylo SUPER nasz autokar tez troche zaszwankowal i z tego bardzo cieszyli sie palacze bo to dodatkowy dla nich dymek.dla pasazerow ktorzy jak swiete krowy wychodzili z autokaru bo ten chcial sisiu a ten papu i tutu i Bog wie co jeszcze Pan Michal byl bardzo cierpliwy i wyrozumialy w tym aby pozbierac wszystkich poagali mu kierowcy. A co do sprwnosci autobusow to sa to tylko maszyny teraz sa sprawne a za chwile wysiądą w koncu tyle kilometrow jezdza. A na sam koniec to niech kazdy jedzie z kim chce a ja z rodzina wybieram sie z tym biurem do Bulgarii .
IP: 87.205.216.207
bobo
Gość
Ja wyjeżdżam z tym biurem 21lipca do Słonecznego Brzegu i trochę się obawiam aby nie powtórzyła się afera z tamtego roku
IP: 83.30.18.198
Użytkownik
Byłam w 2009 na wczasach z tym biurem w Bułgarii w Nessebar i wspominam je jako najlepsze wakacje do tej pory. Wszystko tak jak w katalogu i samym biurze, podroż wiadomo nie koniecznie wygodna bo dlugo trzeba sie tłuc tym autokarem, ale to był nasz wybór. Jak komuś się nie podoba zawsze można wybrać samolot. Postoje były na tyle często ze nikt nie protestował, a kierowcy tez przecież maja ustalone gdzie mogą sie zatrzymać, bo nie wyobrażam sobie np.stanac w szczerym polu w Serbii. Dlatego dla niecierpliwych - samolot, dla niezadowolonych - inne biuro za cene min razy 3 :) Jedni jada odpoczywać i korzystać z tego co daje biuro za taka cene, a inni wola cały pobyt narzekać, tak to juz jest.
IP: 195.225.93.51
Mirek Stawowczyk
Gość
Ludzie to biuro to kompletni nieprofesjonalisci!!!!! Odradzam !!!!
Wczoraj wróciłem ze Słonecznego Brzegu i muszę powiedziec że Bułgaria jest świetna hotel Kalina Garden - super , czysto , miła obsługa,dobre jedzenie w nieograniczanych ilościach i tyle dobrego. Całą aurę udanych wakacji zepsuł opóżniony wyjazd o cztery i pół godziny,zamiast autokaru klasy lux jak zapewniała oferta stary hebel z wadliwą klimą, smierdzącym zapchanym klopem z którego i tak nawet na postoju co poniektórzy korzystali,rozwalonym zawieszeniu przez którego trzaski jeszcze długo będzie mi szumieć w głowie żadnych napoi poniewaz niedorobiony pilot stwierdził że nie jest stewartem tylko pilotem którego kompetencja jako pilota równa jest zeru ,skończywszy na kierowcach którym wydawało sie że wiozą ziemniaki a nie ludzi /użadzali sobie tańce za kierownica, rozpędzali sie na 400 metrowym odcinku z górki a następnie tak hamowali że po kilku takich manewrach połowa podóznych stała w kolejce do śmierdzącego klopa aby zwymitować/ Wkilku słowach to biuro to wielka kupa.
IP: 83.7.225.30
matysone
Gość
Mirek Stawowczyk napisał
Ludzie to biuro to kompletni nieprofesjonalisci!!!!! Odradzam !!!!
Wczoraj wróciłem ze Słonecznego Brzegu i muszę powiedziec że Bułgaria jest świetna hotel Kalina Garden - super , czysto , miła obsługa,dobre jedzenie w nieograniczanych ilościach i tyle dobrego. Całą aurę udanych wakacji zepsuł opóżniony wyjazd o cztery i pół godziny,zamiast autokaru klasy lux jak zapewniała oferta stary hebel z wadliwą klimą, smierdzącym zapchanym klopem z którego i tak nawet na postoju co poniektórzy korzystali,rozwalonym zawieszeniu przez którego trzaski jeszcze długo będzie mi szumieć w głowie żadnych napoi poniewaz niedorobiony pilot stwierdził że nie jest stewartem tylko pilotem którego kompetencja jako pilota równa jest zeru ,skończywszy na kierowcach którym wydawało sie że wiozą ziemniaki a nie ludzi /użadzali sobie tańce za kierownica, rozpędzali sie na 400 metrowym odcinku z górki a następnie tak hamowali że po kilku takich manewrach połowa podóznych stała w kolejce do śmierdzącego klopa aby zwymitować/ Wkilku słowach to biuro to wielka kupa.

Jeżeli wakacje Ci sie podobały, miejscowość konkretna, Bułgaria piękna, pokoje, jedzenie wszystko ok a piszesz o niemiłym kierowcu i o autokarze sredniej jakosci i ze to Ci popsuło cała podróż to niemam słów! Człowieku wakacje zaczynają sie od przyjazdu do Hotelu dopiero a by dotrzeć tam zadowolonym to wystarczy troche innego podejscia i chęci! Jestem pewny że jestes jakims sztywnym Snobem któremu co wakacje napewno cos niepasuje, zamało papieru, woda o 2 stopnie za zimna, autokar za brzydki....... Ogarnijcie się ludzie bo pozniej inni czytaja takie "przesadzone" opowiesci i maja obawe przed wyjazdem! PS. Ja jade do Aparthotel Orange 20 sierpnia więc jesli ktos tam byl to niech napisze jak bylo!
IP: 83.19.90.26
bułgarka
Gość
W pełni zgadzam się z negatywną opinią o tym biurze. Może dla kogoś podróż nie ma znaczenia, ale w takim razie nie jechał z Inter Holidays. Całości faktycznie dopełniał beznadziejny pilot, nie dość że niekompetentny to jeszcze chamski i arogancki. Nigdy więcej. !!!
IP: 195.72.148.212
wczasowicz
Gość
Ja również miałem wątpliwy zaszczyt skorzystania z usług tego biura. 1 1/2 Godziny czekalem na stacji benzynowej (miejsce zbiórki) . bo autobus pogubił się w okolicach Katowic. Potem jeszcze kilka razy gubił się na prostej drodze. Biuro zapewniało nas ,że zmienili tabor na nowy-" nowy" okazał się dwudziestoletnim gratem, wysłużonym na drogach Europy. Jak się okazało do tej pory jeżdził na wycieczki po Grecji. Pilot beznadziejny, wiecznie spóżniający się na zbiókę (chyba uważał że godziny zbiórek i odjazdu dotyczą tylko plepsu), bardzo niesympatyczny i arogancki. Z powrotem znowu opóżnienie z powodu "Awarii autobusu". Zero informacji o godzinie odjazdu. Pilot tradycyjnie nic nie wiedział i zniknął na zasłużony odpoczynek. Gorąco przestrzegam.
luzak
Gość
Obawiam się, że to sztywniak który opisuje w negatywnym świetle to biuro. Zresztą optymisto jak przyjedziesz to zobaczymy. Ja też tak myślałam , czytając opinie dopóki sama nie praekonałam się na własnych kościach. Może jestem sztywniakiem ale ostrzegam wszystkich . Z daleka od Inter.......
ewel
Gość
Wiem coś o takich negatywnych opiniach, które później okazują się całkowicie przesadzone... W zeszłym roku byłam w Grecji (z innego biura podróży) i przed wyjazdem też naczytałam się samiutkich negatywnych opinii, tylko 2 chyba były pozytywne. A tak naprawdę to w ogóle nie była prawda, byłam bardzo zadowolona z wczasów, bo wszystko było w jak najlepszym porządku.
IP: 83.5.35.205
misiek
Gość
ja jade 31 lipca do jasminu w słonecznym brzegu byl ktos tam juz w tym roku ? wiem ze hotel w miare fajny tylko chciałem dowiedziec sie wiecej o podrozy . rzeczywiscie tak zle jest ? jakie sa autokary?
pozdrawiam :)
IP: 83.30.217.144
podróżnik
Gość
powiem krótko- podróz to jedna wielka makabra.
Mirek Stawowczyk
Gość
Panie ,,matyson". Nigdy nigdzie pan raczej nie wyjeżdżał. Jeśli korzysta pan z oferty firmy która wykorzystujac pańskie zaufanie nie wywiązuje sie ze swoich obowiązków którymi są zapewnienie komfortowych warunków przejazdu autokarem klasy lux jak zapewnia oferta to nie potrzeba być snobem żeby sie wkurzyć. Pobyt był super ale podróż to tragiczna pomyłka i zgodzą się ze mną uczestnicy naszego turnusu iz mamy naprawdę dużo szczęścia że ta podróż skończyła się szczęśliwie.Dodam że jeśli ktoś poważnie traktuje klienta to może sie postarać jak chociażby mała lokalna firma transportowa z okolic bielska którą spotkaliśmy po drodze w Serbi która może nie miała najnowszych autokarów ale za to były sprawne technicznie czyste z miłą obsługą a właśnie bezpieczeństwo jest najważniejsze.Więc reasumując podtrzymuję negatywną opinie o tym biurze i odradzam korzystania z ich usług. Pozdrawiam uczestników turnusu 25-06/06-07.
IP: 83.7.221.225
misiek
Gość
dlaczego makabra nie ma klimy czy cos ? jakie sa te autobusy ?
IP: 83.30.238.238
bobo
Gość
Makabra to chyba,że tyle godzin się jedzie,w grudniu jechałam autokarem do Paryża 19 godz. i nie było tak żle.
Dzwoniłam do INTER HOLIDAYS i podobno mają autokar z 2009r.
Ja przed moim wyjazdem szykuje im kontrol autokaru.
IP: 83.30.40.119
qwet
Gość
a kiedy jedziesz bobo ? do bg czy gdzies indziej:D pzdR ;D
IP: 83.22.183.201
bobo
Gość
wyjeżdżam 21lipca do Słonecznego Brzegu
IP: 83.22.75.252
misiek
Gość
a mozesz bobo napisac maila lub nr gg bo chcialem cos zapytac pzdr
IP: 83.30.204.174
Domi
Gość
jedzie może ktoś do Słonecznym Brzegu (aparthotel rose) w terminie od 14 do 26 sierpnia ;) ????
IP: 78.157.189.67
kolo
Gość
Witam wszystkich....własnie dzisiaj wróciłem ze Słonecznego Brzegu w Bułgarii, Aparthotel Rose...Hotel czysty, zadbany, pokoje z pełnym wyposażeniem kuchennym (aneks kuchenny+sztućce, talerze, szklanki itp), wszystkie pokoje z dostawką (łóżko małżeńskie+dostawka, lub dwa łóżka osobno i dostawka), basen przy hotelu o głębokości 1,10 m( w którym zakaz był grania w piłkę, pływania i ogólnie wielu rzeczy, czego skrupulatnie pilnował jeden pan niezbyt uprzejmy i miły nazwany przez nas Czarny Walker basenów), panie w recepcji miłe i sympatyczne, pan z ochrony 5 minut po 22 już nas uciszał, gdyż w hotelu tym jest cisza nocna od godziny 22...jeżeli chodzi o podróż to wyjazd z Katowic opóźniony o 4 godziny gdyż jak twierdzili zepsuła się klimatyzacja, autokar nie Polski tylko Bułgarski a ile lat miał tego nie wiem ale odradzam nim jazdę...Podróż ogólnie przebiegła bez problemów trwając około 31 godzin
(koszmar).....Podróż powrotna to jeszcze większy koszmar, wykwaterowanie z hotelu o godzinie 11, a odjazd do Polski o godzinie 1:00 w nocy, czyli czas oczekiwania na autokar to około 14 godzin....i tak miałem być w Katowicach 27.07 w godzinach 20:00-21:00 a byłem 28.07 ok godziny 2:30-3:00...Ogólnie po całym wyjeździe odradzam każdemu to biuro podróży, zero kontaktu z kimkolwiek na miejscu, rezydenci maja wszystkich gdzieś....Ostatni raz wyjechałem z tym biurem, gdyż traktują ludzi jak zwierzęta.. :twisted:
IP: 93.175.81.128

Strona: « < 1 2 3 4 5 > »

Forum turystyczne » Biuro podrozy INTERHOLIDAYS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij