» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
pani rezydent Liliana nie nadaje sie do tej pracy ma wszystkich w dupie no chyba ze ktos sie kolo niej dobrze zakreci ogolnie do dupy
IP: 93.105.214.119
Użytkownik
''apartament'' w hotelu pelagia czarna rozpacz smród bród wszędzie grzyb aneks kuchenny nie nadaje się do użytku a łazienka to poprostu żenada jednym słowem burdel
IP: 93.105.214.119
oldluc
Gość
Jadę do Meni w Limenarii 14.08 z Krakowa. Był ktos tam jeszcze oprócz Bassa?? Jeżeli ktos móg by podać namiar na tą tania wypozyczalnię aut. Ona jest na miejscu ?? w Limenarii?? mój mail lknapczyk@poczta.onet.pl
IP: 80.53.155.244
Użytkownik
jeśli to można nazwać 'apartamentem ' :D
IP: 83.19.91.122
Użytkownik
Pamiętam Waszą interwencje po zakończeniu zebrania,ja też miałam swoją i co ? Pani rezydent mnie unikała jak ognia,a powinna przyjść na drugi dzień i powiedzieć co załatwiła w mojej sprawie,ale ona najwyraźniej miała to w poważaniu.
IP: 83.19.91.122
gosia
Gość
Czy ktoś był z OK Services na Korfu w hotelu Marie?Na forum nie znalazłam żadnych opinii. Jak wygląda podróż autokarem?Da się wytrzymać?Czy autokary są wygodne z klimatyzacją?Jak wygląda przejazd promem?Czy jedzie pilot?Bardzo proszę o informacje
IP: 91.208.93.109
Grzegorz
Gość
gosia-- ja jechałem do Blue Lagoon na Korfu ale jechali też do innych hoteli w tym do Marie ,tam ma siedzibę rezydentka Justyna , podróż ciężka ok 30 godzin pilot jedzie ale autobusy na prom nie wjeżdżają trzeba bagaże ciągnąć na prom a to dodatkowe 1,5 godz podróży i na drugiej stronie czeka Grecki autobus i znowu ok 45 minut podróży do hoteli także że przyszykujcie się na trochę męczarni ale pobyt w upale powinien wam to wynagrodzić gorzej z powrotem 8) bo o 10 wyjazd a autobus powrotny w porcie jest ok 15 więc myśmy byli ok 20 w Katowicach następnego dnia dopiero a ci z innych miast na pewno już po północy!!
IP: 89.77.108.106
Grzegorz
Gość
Autobusy w prządku gorzej na granicach masa autobusów więc są długie postoje od 1 godz do 3 godz!!Zależy jak się trafi.
gosia
Gość
Dzieki Grzegorzu za cenne informacje,właściwie tego się spodziewałam ale jechałam już autokarem do Kornwalii w Angli.To było 33 godz. ale dało sie wytrzymać,pozdrawiam.
IP: 95.49.22.238
afawef
Gość
KAROOOLA napisał
WITAM :) MAM OGROMNĄ PROŚBĘ :) 18,08,2009 WYJEŻDZAM DO CHORWACJI- DOKLADNIE DO NOVI VINODOLSKI. BEDZIEMY ZAKWATEROWANI W APARTAMENTACH TYPU MATILDA. CZY KTOŚ MOŻE COŚ NA TEN TEMAT POWIEDZIEC????
IP: 90.156.42.169
afawef
Gość
no ja jade 11.08 do apart.matilda tez jestem ciekawa
IP: 90.156.42.169
natalia
Gość
Grzegorzu mógłbyś napisać coś wiecej o samej wyspie? jak wrażenia? czy byłes na jakis wycieczkach z biura? bo te sa wyjatkowo drogie, i nie wiem czy oplaca sie ktoras wykupic..
IP: 87.207.48.136
Grzegorz
Gość
Natalia--wbij w wyszukiwarce tu na forum u góry w"szukaj na forum" Korfu to tam w temacie jest Blue Lagoon i bardzo dużo napisane jest o wyspie;-) Pozdrawiam
natalia
Gość
ok, dzieki za namiar;) juz sie nie moge doczekac wyjazdu;]
IP: 87.207.48.136
magda
Gość
Mam pytanie był ktoś na Thassos w Apartamentach Amarylis?
IP: 83.5.69.26
mrozek8
Gość
BYLIŚMY W 2010 R NOVI VINODOLSKI CHORWACJA Z OK SERWICE .MATYLDA;KTO JAK TRAFI ,POZA TYM ,ŻE TROCHĘ DALEKO DO PLAŻY WARUNKI SUPER.DOSTALIŚMY 3 POKOJE ,SYPIALNIE 2 ,KUCHNIE PEŁNE WYPOSAŻENIE ,TARAS ,BALKON ,3ŁAZIENKI I TO WSZYSTKO NA TRZY OSOBY.PROSILIŚMY WRĘCZ O DOKWATEROWANIE ZNAJOMYCH OCZYWIŚCIE ZGODZONO SIĘ .CI CO WYBRALI OPCJĘ MATYLDA TO WYGRALI BO SAM HOTEL NIC SPECJALNEGO .POLACY NARZEKALI.BASEN PRZY HOTELU DARMOWY ,LEŻAKI PŁATNE 5 EURO CAŁY DZIEŃ ALE ZDARZAŁO SIĘ BEZ OPŁAT.WYŻYWIENIE PODOBNE JAK U NAS CENOWO ,WARTO KORZYSTAĆ Z KNAJPY PRZY PLAŻY ,OBIADY DNIA ZAWSZE W CENACH PROMOCYJNYCH.TYLE ,ŻE MAŁA MIEJSCOWOŚĆ ,ALE JAK KTOŚ CHCE ODPOCZĄĆ ,TO ODPOCZNIE
IP: 213.195.185.199
zbigtom
Gość
Wczoraj wróciliśmy z Bułgarii z hotelu Palma z biura OK Services. Było -cudownie, jak mówi moja żona!!!. Zapewne znajdą się tacy, którym nawet pogoda nie odpowiada bo świeciło cały czas słońce lub obowiązuje cisza nocna. A trafią się tacy nie tylko na forum ale i w hotelu.
Wszystkim polecam ten hotel. Przemiła obsługa, czystość, uprzejmość na porządku dziennym. Sam hotel i basen z leżakami oraz otoczenie hotelu wszystko na piątkę z plusem. Głownie Czesi i Słowacy. Do plaży spacerkiem ok. 10 munut. Co ważne tzw. wolność korzystania z plaży na całej jej długości (nie jest się związany z miejscem leżakowania) i można sobie znaleźć najlepszą lokalizację do kąpieli słonecznych, oczywiście bez możliwości rozłożenia ręcznika, ponieważ wszystkie miejsca należą do hoteli przy plaży. Miejsce można wykupić za 7lewa. Za to spacery wzdłuż wybrzeża są bezpłatne. Morze i plaża najpiękniejsze w całej Bułgarii i nie tylko ( byliśmy już w OB. - Grecja oraz na Krymie). Sama podróż z OK jest Ok! - gdyby nie ta Serbia (ale to ból każdego biura podróży (chyba, że się leci samolotem ).
Pogoda wynagradza wszystkie niedogodności.
Pozdrawiam zadowolonych wczasowiczów
IP: 195.205.21.130
rozczarowana
Gość
witajcie
Właśnie Wróciłam z OB w Grecji z biurem OK service. Autokary i kierowcy super, natomiast na miejscu totalne roczarowanie, nie dostalismy tych pokoi które byly zarezerwowane w kwietniu.Stanowisko rezydentki w tej sprawie-nic sie nie da zrobić. Z tego co wiem nie tylko my zostaliśmy tak potraktowani. Miejscowość fajna, chociaż w Parali jest więcej rozrywek.Polecam wycieczke na Skiatos -bajeczne plaże......Raczej nie pojadę już z tym biurem.
IP: 91.208.72.213
Sandra
Gość
mrozek8 napisał
BYLIŚMY W 2010 R NOVI VINODOLSKI CHORWACJA Z OK SERWICE .MATYLDA;KTO JAK TRAFI ,POZA TYM ,ŻE TROCHĘ DALEKO DO PLAŻY WARUNKI SUPER.DOSTALIŚMY 3 POKOJE ,SYPIALNIE 2 ,KUCHNIE PEŁNE WYPOSAŻENIE ,TARAS ,BALKON ,3ŁAZIENKI I TO WSZYSTKO NA TRZY OSOBY.PROSILIŚMY WRĘCZ O DOKWATEROWANIE ZNAJOMYCH OCZYWIŚCIE ZGODZONO SIĘ .CI CO WYBRALI OPCJĘ MATYLDA TO WYGRALI BO SAM HOTEL NIC SPECJALNEGO .POLACY NARZEKALI.BASEN PRZY HOTELU DARMOWY ,LEŻAKI PŁATNE 5 EURO CAŁY DZIEŃ ALE ZDARZAŁO SIĘ BEZ OPŁAT.WYŻYWIENIE PODOBNE JAK U NAS CENOWO ,WARTO KORZYSTAĆ Z KNAJPY PRZY PLAŻY ,OBIADY DNIA ZAWSZE W CENACH PROMOCYJNYCH.TYLE ,ŻE MAŁA MIEJSCOWOŚĆ ,ALE JAK KTOŚ CHCE ODPOCZĄĆ ,TO ODPOCZNIE

Gdzieś Ty płacił za leżaki w Chorwacji w Euro???jak my byliśmy to oplata była w KUNACH!
IP: 213.195.146.88
RENIA
Gość
Witam wczoraj wróciliśmy z Parali . Droga rzeczywiście długa ale to przez granice szczególnie w Serbii na których stoi się po 3 -4 godziny autokary porządne ze sprawną klimatyzacją . Mieszkaliśmy w hotelu Oasis z którego jesteśmy zadowoleni śniadania może trochę monotonne ale za to nigdy niczego nie brakowało a kolacje bardzo smaczne.Pokoje czyste co drugi dzień sprzątane hotel ok 50m do plaży.Nam się bardzo podobało ale niestety znajdą się osoby zawsze niezadowolone które jadą na wczasy tylko po to żeby szukać dziury w całym . Tylko skoro nie są zadowolone z tego biura to po co jeżdżą z nim co rok i co rok marudzą i zrzędzą?
IP: 46.205.126.16
KKK
Gość
Wróciłam z Olimpic Beach- miejscowość fajna, apartamenty też. Niestety były przykre incydenty. W drodze do Grecji w Macedonii zepsul się autokar- na szczęście w miarę blisko celu, co nie zmienia faktu, że 4 godziny czekaliśmy na słońcu na poboczu ruchliwej drogi na autokary zastępcze, które przyjechały z Grecji(dobrze, że były akurat na miejscu). Autokar, którym jechalismy z Katowic (firma Borowscy) był w kiepskim stanie, podczas ulewy kapało pasażerom na głowy, nikt z załogi specjalnie sie nie przejął, a główny kierowca był bardzo nieuprzejmy. Bylismy juz z OK Services na wakacjach i mamy wrazenie, że biuro oszczędza na transporcie (kiedyś wszystkie autokary jechały z jednej firmy, teraz zbieranina). Na szczęście w drodze powrotnej był nowy autokar i bez przygód. Szkoda, że straciliśmy właściwie jeden dzień pobytu. Inna sprawa to opieka rezydencka a raczej jej brak. Po dwóch dniach jak kamfora zniknęła pani Lilianna(ponoc na wyspy wyjechała), została pani Magda, jednak nigdy nie pojawiła się w godzinach dyzuru w OB, nie zjawiła sie nawet na wyraźną prośbę licznej grupy wczasowiczów- zaproponowała przyjście do biura do Paralii.
Wcześniej byliśmy dużo bardziej zadowoleni z usług biura OK Services, teraz coś się psuje niestety, ale dobrze, że dopisało zdrowie i pogoda, wycieczki też były udane (ukłony w stronę pani Izy- dzień w dzień prowadziła wycieczki i zawsze kompetentna, cierpliwa i pogodna).
IP: 89.25.159.234
krzyś
Gość
W którym miejscu w Parali jest biuro ?
IP: 88.199.98.120
KKK
Gość
Biuro jest gdzieś w centrum, niedaleko kościoła, dokładnie nie wiem
IP: 89.25.159.234
Iza
Gość
KKK napisał
Wróciłam z Olimpic Beach- miejscowość fajna, apartamenty też. Niestety były przykre incydenty. W drodze do Grecji w Macedonii zepsul się autokar- na szczęście w miarę blisko celu, co nie zmienia faktu, że 4 godziny czekaliśmy na słońcu na poboczu ruchliwej drogi na autokary zastępcze, które przyjechały z Grecji(dobrze, że były akurat na miejscu). Autokar, którym jechalismy z Katowic (firma Borowscy) był w kiepskim stanie, podczas ulewy kapało pasażerom na głowy, nikt z załogi specjalnie sie nie przejął, a główny kierowca był bardzo nieuprzejmy. Bylismy juz z OK Services na wakacjach i mamy wrazenie, że biuro oszczędza na transporcie (kiedyś wszystkie autokary jechały z jednej firmy, teraz zbieranina). Na szczęście w drodze powrotnej był nowy autokar i bez przygód. Szkoda, że straciliśmy właściwie jeden dzień pobytu. Inna sprawa to opieka rezydencka a raczej jej brak. Po dwóch dniach jak kamfora zniknęła pani Lilianna(ponoc na wyspy wyjechała), została pani Magda, jednak nigdy nie pojawiła się w godzinach dyzuru w OB, nie zjawiła sie nawet na wyraźną prośbę licznej grupy wczasowiczów- zaproponowała przyjście do biura do Paralii.
Wcześniej byliśmy dużo bardziej zadowoleni z usług biura OK Services, teraz coś się psuje niestety, ale dobrze, że dopisało zdrowie i pogoda, wycieczki też były udane (ukłony w stronę pani Izy- dzień w dzień prowadziła wycieczki i zawsze kompetentna, cierpliwa i pogodna).

KKK, zgadzam się z Tobą, coś z tym biurem jest nie tak!! my byliśmy z nimi teraz już 3 raz ( w tym roku Bułgaria) Mielimy zarezerwowany hotel Copacabana ale okazało się że OKS nie zapłaciło właścicielowi dużej sumy pieniędzy za ubiegły rok i przenieśli nas do hotelu Dolphin,hotelik super i wycieczka do Istambułu była bajka...pokochałam to miasto.....W gruncie rzeczy to najtańsze biuro na rynku mają fajne ceny np. za 10-dniowy pobyt inne biura oferują za tą cenę tylko siedem dni.Szkoda by było gdyby splajtowali bo na to wychodzi!
IP: 87.205.137.152
RENIA
Gość
Biuro Ok jest w uliczce przed Kościołem przy hotelu Regina
IP: 188.146.197.140

Strona: « < ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij