» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... > »

Autor Treść
Stefab
Gość
Tak czułem, że mnie posądzą o to, że albo pracuję w OK, albo że jestem idiotą, bo wróciłem zadowolony...
IP: 217.149.249.25
RENIA
Gość
Do look service :
Czytam Twoje wpisy już od jakiegoś czasu i nasuwa mi się jedno pytanie : z jakiego konkurencyjnego biura
podróży jesteś?
IP: 46.205.105.246
Carro
Gość
RENIA: Masz całkowitą rację. Też się nad tym zastanawiam.
Lokk service liczy chyba ta to, że dostanie nagordę za ilość stron, lub postów. Nudzi mu się i wymyśla coś tam.....
Ale suma sumarum tak jest, że na wakacjach jednemu będzie przeszkadzać mucha.....drugiemu kolor papaieru toaletowego....a trzeci będzie robił awanturę, bo chce pościel w kwiatki....
Ja generalnie jadę wypocząć....bawić się....a dobre nastawienie na pewno mi w tym pomoże....
Pozdrawiam wszystkich tzw.: POZYTYWNYCH..........
IP: 178.212.41.1
tombik65
Gość
witam wszystkich po wczasach,wczoraj wróciłem z yakintoscha i powiem że było zajebiście. jechaliśmy autokarem beatur, kierowcy konkretni i bardzo mili na dodatek bardzo mnie zdziwiło jak w bułgarii na przystanku umyli cały autokar i spuścili szambo z ubikacji co znaczyło że ubikacja cały czas była otwarta. pilotka karolina znająca się na temacie nawet miała fajne filmy które oglądaliśmy. w apartamencie spaliśmy w pokoju 202 i faktycznie te wentylatory troszkę przeszkadzały i o całym syfie wokoło wentylatorów,butelki,i kupę śmieci. ale to jest wszystko pryszcz w porównaniu z sąsiadami którzy mieszkali przy samych wentylatorach nie trzeźwiejąc robiąc non stop burdy w pokoju. a i pozdrawiam gienka z rybnika gdyż on mieszkał nad owymi sąsiadami. w drodze powrotnej minus dla firmy gdyż wywaliła ludzi z warszawy w katowicach i powiadomili że antenka będzie za 3 godziny lub mogą iść sobie na pociąg. podsumowując całą wyprawę w przyszłym roku też pojadę z tą firmą
IP: 83.22.241.217
luki
Gość
odradzam wakacje z OKServices. brak organizacji, rezydent jest 40km od hotelu, pokoje całkiem inne niż w katalogu oczywiście gorsze, pilot w autokarze kompletnie nic nie wie i spi prawie cała drogę. ładnie wygląda w katalogu i to wszystko. naprawdę odradzam .
IP: 31.174.186.175
miętki
Gość
luki zapomniałeś dopisać że podczas snu pilotki wszyscy sami sobie załatwiali na granicach, że kierowcy też nic nie robili tylko spali. rezydentka na miejscu nie była w stanie zaśpiewać kołysanki do snu.woda była za słona okno otwierało się nie w tą stronę i wszystko w twoim śnie było do dupy żeby wykupić wycieczki to była skarbonka na kasę a autokar na każdą wyprawę wyruszał z aten.z powodu dużej ilości chętnych na wycieczki wymontowano siedzenia i wszyscy jechali na stojąco. w drogę powrotną mieliście wyjechać o 15.40 a ruszyliście o 15.50. zapomniałem dodać że za 820 zł. nie zapewiono nam napoju alkoholowego w autokarze tam i z powrotem pilotka nie miała przy sobie gitary- pośpiewali byśmy razem przez 26 godzin. kierowca ma pauze co 4 godziny pracownik może pracować 8 godzin dziennie a pilotka- no nie powinny jechać z nami 4 pilotki........itd. ludzie nie wychodźcie z domy, transport tylko tramwajem i bez pilotki a i wszędzie z mamusią lub teściową na pewno będzie bliżej niż 40 km. nie jestem pracownikem tej firmy ale krew mnie zalewa gdy słyszę czego to brakowało.ja podróż zacząłem od browara i na każdej granicy pilotka musiała mnie budzić,dojechałem szczęśliwie i naprawdę wypoczołem
IP: 83.22.229.165
miętki
Gość
zapomniałem dopisać że to właśnie przez panie rezydentki z ok services słońce zaczełło zachodzić za górami a na moją bełkotliwą interwencję nie chciała ze mną rozmawiać
IP: 83.22.229.165
tomek
Gość
WITAM .JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONY .MIAŁEM WYKUPIONY POBY W RAWDZIE W PENSIONACIE IAWN BEZ WYŻUWIENIA ,KLIMATYZACJI I BEZ BASENU. ATU NIESPODZIANKA ZOSTALISMY PRZENIESIENI DO HOTELU DELFIN I EXTAR DOSTALISMY SNIADANIA .HOTEL Z BASENEM, I DO MOZA ZALEDWIE 30METRÓW.I TO ZA JEDYNE 650ZŁ OD OSOBY.TO SIE NAZYWA MIEC SZCZESCIE .POLECAM OK SERVIS
IP: 195.88.90.198
kama
Gość
Witam wszystkim
w zeszłym tygodniu wróciłam z Parali w Grecji z Hotelu Regina Mare. Podróż z ok services przedbiegła bez zarzutów. Wszystko było naprawdę ok. W Grecji bylismy przed czasem :-) kierowcy jak i równiż Pani Karolina pilotka przsympatyczni ludzie.Pokoje w Hotelu codziennie sprzatane, co drugo dzień dostawalismy czyste ręczniki oraz mieliśmy zminianą pościel. Gorąco polecam hotel jak i również ok services no i również Grecję :-)

Pozdrawiam
IP: 79.189.50.114
GRAZIA
Gość
TEŻ BYŁA W TYM HOTELU W TYM SAMYM CZASIE I ZGADZAM SIĘ BYŁO OK JEDZENIE ŚMACNE PRZEWODNIK NA WYCIECZKACH P. IZA CUDOWNA AUTOKAR NOWY JAZDA SZYBKA MOGE DAC ZA URLOP 6 .
IP: 89.72.89.11
Dżoana
Gość
Dwa dni temu wróciłam z wakacji w Grecji - Olimpic Beach hotel Sofia. Gorąco polecam !
Miejscowość nie duża, ale urokliwa, hotel bardzo dobry (mieliśmy mały problem z balkonem, ale w ciągu jednego dnia to załatwiono - nieoceniona pomoc rezydentki Magdy!)
Wakacje za tą cenę naprawdę godne polecenia !
IP: 95.160.244.23
lukasz
Gość
Wrócilem niedawno z wczasów z ok services i bylem rozczarowany. Jechalismy autokarem do grecji wyspa thassos hotel ioannis. hotel ok tylko pokoje calkiem inne niz w katalogu oczywiscie duzo gorsze nie wspomne juz o opiece rezydenta który był 40km od hotelu. w drodze powrotnej pilot w autobusie Młoda dziewczyna karolina nic nie wiedziała pogadala o byle czym 5 min i poszla spac.
IP: 46.112.129.101
skier43
Gość
Byłem z OK Services w Grecji na wyspie Thassos we wrzesniu 2011 w hotelu Achilion w Skala Potamia.
Całkowicie potwierdzam inne opinie o tym hotelu ktore mozna znaleźc przez google.
Miejscowość przepiękna- z jednej strony góry o wysokosci bezwzględnej i wyglądzie naszego Giewontu a z drugiej strony jedyna na wyspie tak długa piaszczysta plaża z kryształową wodą. Miejscowość jest po str wsch wyspy czyli dostep do najpiekniejszych widoków i b.zróznicowanych plaż ktore sa po wsch i płd stronie wyspy (zach malo ciekawa)
Hotel b przyzwoity, czysty, czesto sprzątany. Sniadania monotonne b. skąpe bez owoców ale i cena imprezy b niska. slaba strona hotelu - łazienki, starego typu , brodzik 70x70cm bez kabiny czy zaslony - prysznicowanie zalewa całą łazienkę, w niektorych pokojach smierdzi czasem z kanalizy.
Właściciel reaguje na uwagi dot hotelu.Jak opisywali jest stale widoczny na dole, towarzyski jednak ma na wzgledzie tylko swoje pieniadze, np wygania ludzi z z ogrodu i basenu hotelowego z drinkami kupionymi w markecie . Ci którzy kupia je u niego sa mile widziani. Tylko że jego marża wynosi ponad 100% (w markecie piwo 1-1,20 Eur u niego 2,50. jednoczesnie stale narzeka w rozmowie na dziwnych Polakow którzy zamiast siedziec w barku przy basenie znikaja w pokojach ;(
Najatrakcyjniejsze pokoje są na piętrze, zwidokiem na wielka gorę Ipsarion podobna łudząco do giewontu.
Pare słow na temat samego biura OK. Services.

W moim przypadku Transport b wygodnymi autokarami firm strychalski i nowak. Kierowcy( zwłaszcza p. Jurek z firmy Nowak) i pilotka super. Bylo jednak b.nerwowo przy lokowaniu nowych pasazerów w Polsce i to na poczatku podrózy na wymarzony urlop. Powodem jest nieinformowanie klientów o przydziale miejsc chocby na 1 dzien wczesniej (jest to pt IV/5 umowy ktorą przedstawia biuro). Przykład: autobus do Thassos ktorym jechalismy -na przesiadce w katowicach pilotka nie posiada ani listy pasazerow nie mówiac o przydziale miejsc, poleca wiec zajać miejsca wg dogadania sie. W Bielsku dosiadaja inni. Jedna z osob żąda 4 okreslonych miejsc z przodu autokaru. Poniewaz 2 z nich są zajete przez straszych państwa osoba ta kategorycznie żąda ich opuszczenia. Nie pomagają prosby zeby zajela inne miejsca (jest duzo wolnych). Osoba ta- p. Katarzyna wyjmuje rozpiskę miejsc (tą ktorej nie posiadała pilotka ani zaden pasażer) i wyrzuca starszych państwa na tył autobusu. Dlaczego tylko p. katarzyna posiadala taka rozpiskę? Bo jest ona pracownikiem OK Services tylko fakt ten skrzetnie ukrywala przez caly pobyt udajac od poczatku zwykla klientke ktora otzrymała taka liste na zyczenie w biurze. Uwaga- my dopominalismy sie kilka razy przed wyjazdem o przydzial miejsc w biurze. Nie otrzymalismy go. Po kolejnym telefonie arogancka mloda osoba oswiadczyla ze nr miejsca w autokrze mozna otrzymac na 1 dzien przed podrożą. Zadzwonilismy w tym dniu. Odp: "jeszcze nie ma listy" - A kiedy bedzie ? przed godz 18.00. -A do ktorej godz czynne jest biuro? Odp: "do 18.00" . Bez komentarza...

Kilkakrotnie domagalismy się @ potwierdzenia naszej wplaty za imprezę. Nie otrzymaliśmy jej. Kiedy zadzwoniliśmy, arogancka młoda pani polecila mi sie dowiadywac o to w ksiegowosci biura. czyli to JA musialem wykonac kilka telefonów w kolejnych dniach zeby to ustalić.
Rowniez umowa przysylana przez biuro (Dokument z nagłówkiem: Umowa) nie jest podpisany przez biuro- jedynie zalącznik ktory nosi tytuł "Zgłoszenie rezerwacji"|, czyli w razie problemu...
Poziom obsługi przez szeregowych pracownikow. na podst wielu telefonow do OK. Services które musielismy wykonać do biura zeby zalatwic ten wyjazd: Prawie za kazdym razem zdawkowe, malo uprzejme odpowiedzi mlodych panienek. Po prostu kompletny brak ogłady, umiejetnosci rozmowy z klientem, arogancki pewny siebie, zdawkowy ton takze przy udzielaniu informacji w dodatku fałszywych (np na pytanie o procedure opłaty za leczenie na miejscu pobytu- otrzymalem info ze to ja musze zaplacic a dopiero w PL dostane zwrot - bzdura). Moze przeczyta to ktoś z zarządu biura ...

Równiez rezydentka na Thassos - porazka. Przy przyjeździe odegrała scenke aktorska energicznej operatywnej osoby b przejetej swoja rolą. Dlaczego?- okazalo sie przy pierwszym spotkaniu ktorego celem bylo przede wszystkim sprzedanie swojej drogiej wycieczki. Po zainkasowaniu 32 Eur od osoby p. Hania przestala byc dostepna. . Obszerna część informacyjną (oprocz tematu koronnego- "wycieczki")spotkania poswiecila wywodowi na temat tego ze rezydent nie ma w Grecji prawa w razie czego wzywac lekarza, czyli musimy sobie radzic sami. Na tablicy ogłoszen w hotelu w rubryce: Godz Dyzuru Rezydenta p. przez caly czs widnial odręczny wpis pani Hani: "Dyżurow nie ma". Owszem był nr telefonu rezydenta ale p.Hania zdazyla uprzedzic na owym I spotkaniu ze telefonów najczesciej nie odbiera bo jest zajeta wycieczkami ("podobno takie atrakcyjne że wala tłumy ;) albo nie ma zasiegu. odpowiada jednak na sms- super opieka zwlaszcza w nagłych sytuacjach.
Jesli chodzi o wycieczki to zamiast wycieczki p.hani za 64 EUR za 2 osoby wynajelismy skuter za 10 EUR+5 Eur benzyna i objechalismy wszystkie wazne miejsca na wyspie. Wyspa jest przepiękna niezadeptana, z naturalna niska zabudową, natura dziewicza, autentyczna.
Teraz najwazniejsze podsumowanie:
Pomijajac prymitywna obslugę paniek z biura, niedociagnięc z miejscami w autokarze, oraz olewczą rezydentkę.
impreza znakomita jak za ta cene.
Wybor miejscowości- znakomity
Hotel- b czysty i b. przyzwoity w stosunku do ceny imprezy
Transport dobrymi autokarami-dobre firmy i kierowcy- odpowiedzialni ludzie przy trudnej korelacji przesiadek i polączen antenowych.
IP: 178.36.146.174
worldturist
Gość
Z przykrością muszę stwierdzić, że biuro OK services jest NAJGORSZYM, z jakim miałam do czynienia i ciężko mi napisać jakąkolwiek pozytywną rzecz na temat tego biura. Kompletny brak kompetencji i profesjonalizmu!!! Beznadziejna organizacja, beznadziejni kierowcy, autokary pozostawiające sporo do życzenia, podobnie jak kompetencje pilota i rezydentki, nie wspominając o tym, że oferta (przede wszystkim pokoje) odbiega od rzeczywistości. Jednym słowem krótko: NIE POLECAM, chyba że komuś wszystko jedno, byle dojechać i wrócić.
Opisując szczegółowo (a myślę, że warto, bo uważam że przyszłym, potencjalnym klientom należy się pełen obraz tego, na co będą się naprawdę decydować wybierając to biuro):
Wyjazd z Bielska-Białej :planowany 8:20,wyjechaliśmy troszkę później (pomijam tu fakt, że nie jestem z Bielska, więc moja podróż zaczęła się o 1:00 busem antenowym,w Bielsku byliśmy 6:30, czyli 2,5godz czekania do odjazdu).Wyjazd autokarem, który pozostawiał wiele do życzenia- stary, o jakimkolwiek komforcie jazdy można zapomnieć, fotele ledwie się obniżały, oparć na nogi brak, Klima ciągnęła ostatkiem sił (miałam wrażenie, że w ogóle jej brak), toaleta owszem była, jednak pilot apelował, żeby z niej raczej nie korzystać.
Pilot wycieczki sprawiał wrażenie, że jest to jego 1szy tego typu wyjazd w tej roli- brak numeracji miejsc, brak jakiejkolwiek informacji o trasie, o tym jak będzie wyglądało rozwożenie ludzi po wyspie (byliśmy rozlokowani w 4 różnych hotelach). Zero informacji, 100% minimalizmu.
Podróż ciągnęła się w nieskończoność głównie dlatego, że kierowcy jechali do Thassos 1szy raz(!) i omijali większość autostrad płatnych(!), więc jadąc podrzędnymi drogami czas podróży wydłużał się, jednakże im to w ogóle nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie- olewka totalna. Po drodze, w Słowacji mieliśmy przyjemność mieć kontakt z miejscową policją, ponieważ trafił się pijany jegomość, który w miarę picia w trakcie podróży, osiągnął stan, w którym każda osoba autokarze była jego wrogiem nr 1 (oczywiście wliczając wyzwiska, chamstwo itd.) Wysadziliśmy więc tego osobnika, ale zanim to się stało, zanim przyjechała policja, spisała raport itd. Można było doliczyć kolejną godzinę do podróży ( nie mówiąc o tym, że powinniśmy wysadzić go dużo wcześniej, jednak pilot wykazał się wyjątkową cierpliwością i czekał do momentu, kiedy ludzie podnieśli wrzawę, której ciężko było udawać, że nie słyszy)
I tak wreszcie ok 12 dotarliśmy do Kavali, skąd pierwotnie mieliśmy płynąć. Jednakże z nieznanych przyczyn pojechaliśmy do Keramoti i stamtąd wzięliśmy prom do Thassos( jedyny powód jaki przychodzi mi do głowy, to taki że zaoszczędzono na każdej osobie ok. 1 euro- sprawdziłam ceny w budce biletowej- bo tyle wynosiła różnica w bilecie promowym, między Kavalą, a Keramoti). Jednakże z Kavali do Keramoti jechaliśmy wyjątkowo długo, gdyż kierowcy najzwyczajniej w świecie zgubili się(!), i w końcu po ok. pół godz kluczenia zatrzymali się na jakiejś starej (chyba nieczynnej) stacji i przez kolejne 15 min próbowali się dowiedzieć od lokalnych jak mamy jechać(!)
Po przeprawie promowej ok. 15 dotarliśmy na Thassos, gdzie przywitała nas rezydentka p. Hanna J., która przedstawiła nam plan rozwożenia ludzi po hotelach, po czym okazało się, że pomieszała wszystko, z powodu, cytuję ‘koniec sezonu, zmęczenie materiału’.
Ok. 15:30 dotarliśmy do hotelu, czyli po 38,5 godz podróży (przyjazd przewidywany był w porze porannej ok.9 rano!) Rezydentka zostawiła nas przed hotelem i kazała nie zostawiać paszportów właścicielowi hotelu nie podając żadnego powodu. Zabrano nam bezprawnie i wbrew naszej woli paszporty, i dostaliśmy je z powrotem dopiero jak właściciel hotelu dostał pieniądze od biura (okazało się, że OK. services nie zapłaciło mu, i że w zeszłym roku zrobiło ten sam numer kilku innym hotelom na wyspie-hotele ponoć otrzymały pieniądze po kilku miesiącach!) A rezydentka umyła ręce, mówiąc nam, że to nasza własność i sami powinniśmy ją odzyskać!!!
Ioannis hotel był najdroższą ofertą spośród oferowanych i wybrałam go głównie ze względu na to, że podobały mi się pokoje i basen. Niekwestionowaną zaletą hotelu było położenie- bardzo blisko do plaży, sklepów, wypożyczalni samochodów, restauracji i przystanku autobusowego (i rzeczywiście jeśli chodzi o położenie, to jest bardzo dobre).
Poza tym hotel miał wiele pozytywnych komentarzy, jeśli chodzi o gościnność i atmosferę. I tu przeżyłam kolejne rozczarowania: pokoje są zupełnie inne, niż przedstawiane w ofercie biura, co uważam jest zwykłym OSZUKIWANIEM klienta. Standard tych pokoi był wyraźnie niższy niż w ofercie, nie mówiąc o łazience (nie było zasłony prysznicowej, czy jakiejkolwiek kabiny- jedynie brodzik!!! Po prostu skandal!!!) Skandal nr 2: z basenu nie skorzystał z nas nikt ani razu, gdyż basen był nie czyszczony a od ok. połowy naszego pobytu nie było w nim w ogóle wody!!! Z chęcią podzielę się zdjęciami basenu, jak i pokoju, które biuro ma w RZECZYWISTOŚCI w ofercie. Skandal nr 3: obsługa- najgorsza z jaką kiedykolwiek się spotkałam: niemiła, opryskliwa, gburowata, obsługująca od niechcenia, z fochem. Jak żyję nigdzie nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam. Kompletny brak profesjonalizmu. Okropnie! Hitem była matka właściciela, która siedziała przy pierwszym stoliku i obserwowała, co i ile ludzie biorą ( w szczególności ze stołu sałatkowego podczas obiadokolacji- jak jej się nie podobało, to potrafiła podejść, zabrać osobie szczypce, zamieszać w surówce, pokazać, że ma brać w ten sposób i wszystko, a nie wybierać!!! Ten cyrk przechodził ludzkie pojęcie). Jedzenie ogólnie było smaczne, dużo typowo ichniejszych dań, dość dobrze doprawionych, porcje spore, dla mnie nie do przejedzenia. Śniadania codziennie takie same, desery do obiadokolacji też. Jednak w ostatnim tygodniu pogorszyło się (np. musaka składała się w ¾ z ziemniaków, reszta to cienka warstwa mięsa i sosu na wierzchu- zero bakłażana czy innych warzyw!). Rozczarowaniem było to, że nie podali ani razu oliwek, a w dzień, w którym miał być filet rybny, schowali menu i zaserwowali sardynki (bo taniej…)
W pokoju, który dostałam (na parterze, z resztą większość nas mieszkała na parterze) okno w łazience nie zamykało się, więc zgłosiłam to i dostałam inny pokój (tym razem na piętrze, pokój 316). Przydał się tu angielski, bo na rezydentkę nie można było liczyć (z resztą było tak przez cały pobyt- pani rezydent robiła wszystko po najmniejszej linii oporu, no bo ’zmęczenie materiału pod koniec sezonu’).
Drugiego dnia pobytu na Thassos mieliśmy spotkanie z rezydentką: podstawowe info i oferta wycieczek, z czego można było wybrać aż 2 (chciałam iść na wieczór grecki, ale okazało się, że pani rezydent widziała ogromny problem w zorganizowaniu transportu). W rezultacie zdecydowałam się na wycieczkę jeepem. Gorąco polecam- wycieczka naprawdę super, przepiękne widoki, jedyne zastrzeżenie mam do samej organizacji- w każdym 4osobowym jeepie jest 1 kierowca (oczywiście, uczestnik wycieczki). Akurat byłam kierowcą- ciekawe doświadczenie, jednak byłam bardzo zmęczona po kilku godz prowadzenia po wertepach, więc radzę się dobrze zastanowić, zanim zgłosicie się jako kierowca ( najlepiej jak w jeepie jest 2óch kierowców, na zmianę; ja za bardzo nie miałam wyjścia, bo byłam jedynym kierowcą i nie polecam tego układu, bo jazda naprawdę wymaga skupienia, i oczywiście odpada robienie zdjęć podczas jazdy, a cena ta sama, co dla pasażera).
Podróż powrotna zapowiadała się lepiej- autokar wynajęty z biura Beatur był przyzwoity, kierowcy profesjonalni, jechali autostradami i głównymi drogami. Wyjechaliśmy z hotelu ok. 13:30 a w Bielsku byliśmy ok. 16:30, więc naprawdę do tego momentu naprawdę przyzwoicie. Jednakże w Bielsku czekał na nas, nie bus jak poprzednio, a autokar. Okazało się, że OK services postanowili przyciąć wydatki kosztem naszego czasu i wydłużyli nam podróż o kolejne godziny, ponieważ wsadzili ludzi z 2óch busów antenowych i musieliśmy się tłuc po jakichś zadupiach na Śląsku, żeby ostatecznie obrać trasę jaką zrobiliśmy poprzednio busem. W rezultacie byłam w domu o godz 23:30, gdzie powinnam być ponajmniej 2/2,5 wcześniej. Cóż- OK services zaoszczędziło…oczywiście kosztem klienta…
Na koniec pozytywny akcent, czyli kilka słów Thassos:
Thassos samo w sobie jest przepiękne i na pewno warte zobaczenia. Wynajęliśmy auto na 2 dni (2/3 dni wystarczą, żeby spokojnie pozwiedzać wyspę). Ciekawym doświadczeniem jest jazda komunikacją miejską- polecam każdemu. Warto też popróbować greckich i lokalnych przysmaków- miodu, oliwek, galaretki, ciasteczek miodowych, owoców i przede wszystkim owoców morza (przepyszne, świeże-prawdziwa uczta dla podniebienia!) tsipouro, metaxy, wina, piwka (polecam fix, mythos mnie nie zachwycił), greckiej kawy i frappe.
Warto też zaopatrzyć się w aparat o dużej pamięci (polecam min 2GB, choć może zabraknąć miejsca).My zrobiliśmy ok. 800 zdjęć, więc jest co pstrykać 
P.S. Z checią podzielę się innymi informacjami, a także zdjęciami, zarówno hotelu, jak i samej wyspy.
IP: 137.71.226.54
tomek
Gość
witam pokazał się nowy katalog z ok i pasowało by coś wybrać czy ktoś był w pensjonacie maria na korfu? jakie warunki i atmosfera?
IP: 62.29.172.9
Aro
Gość
Jak chcesz mieć spieprzone wakacje polecam OK SERVICES
IP: 89.25.132.241
zbigtom
Gość
Aro, nie masz racji. Byliśmy z żoną z Ok w tym roku w Bułgarii i było wszystko ok!
Rezydent był codziennie w hotelu w podanych godzinach. Z wycieczek fakultatywnych można było wybierać jak kto chciał bez przymusu. Jedziemy z nimi ponownie w przyszłym roku.
Mam nadzieję, że będzie podobnie.
Proszę nie wierzcie tego typu wypowiedziom !!!
IP: 83.18.244.154
Aro
Gość
O co ty prosisz to nie tylko Ja miałem spieprzone wakacje przez to pseudo-biuro wystarczy poczytać na różnych forach
IP: 89.25.132.241
tomek
Gość
zgadzam się z zbigtom ja z tego biura jadę już 6 raz. fakt że porobiły się zmiany z płatnościami jak gwarancja stałej ceny ale z tą firmą pojade po raz kolejny. interesuje mnie tylko jak wygląda apart. maria bo na przyszły rok przypadł mi do oka
IP: 83.22.220.177
artur
Gość
kolego tomek byłem w tym roku na wakacjach z nimi właśnie na korfu i powiem Ci że nie ryzykowałbym wyjazdu w to miejsce, ja byłem w sąsiedniej rodzie, powiem że te miejscowości to totalny niewypał może acharavi jest nieco większe i bardziej imprezowe, ale plaże to nieporozumienie strasznie wąskie , no chyba że planujesz spędzić wakacje przy basenie to problem znika sam, jeśli masz jeszcze jakieś pytania to wal, chętnie odpowiem poza tym odradzam podróż autokarem ,przekonasz się co mówię jak dojedziesz na miejsce straszna mordownia pozdrawiam forumowiczów
IP: 195.117.93.1
tomek
Gość
witam. nakręciła mnie wycieczka do albanii i dlatego myślę o tej wyspie natomiast boję się plaży takiej jak w rawdzie w bułgarii. nie dość że wąska plaża pełno wodorostów jak człowiek chce się legnąć na ręczniku to zaraz jakaś niemka odgania ze słowami ZONE. natomiast interesuje mnie spokój gdzie można odpocząć od dyskotek i salonów gier. co do autokaru to plus że mogę przywieź trochę metaksy i oliwek a samolot to już blokuje. w tym roku byłem w Nowej Paralii i było fajnie plaża szeroka do centrum spacerek śpi się jak na wsi tylko te wentylatory pracujące głośno
IP: 83.22.210.144
greg
Gość
byliśmy w tym roku w Marie na Korfu . plaża gdzie jest hotel jest najlepsza w Acharavi.
IP: 89.73.84.148
megan
Gość
słuchajcie jeśli Korfu to Panos! bylam w tym roku w tym hotelu i jest o niebo lepszy niz Marie- przede wszystkim basen wiekszy (ten w marie to taki wiekszy brodzik) i przepiekne otoczenie. fakt, górka pod ktora trzeba wejsc do hotelu robi wrażenie ale za to widok z balkonu na miasto i morze rekompensuje wysiłek;)
IP: 89.72.174.112
tomek
Gość
a czy nocując w panos można wykupić posiłki czy tylko na mieście
IP: 83.22.207.176
megan
Gość
ja mialam wykupione obiadokolacje i chodziliśmy na posiłki do hotelu Marie, nie wiem czy w tym roku tez jest taka mozliwośc.
IP: 89.72.174.112

Strona: « < ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij