» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... > »

Autor Treść
anna
Gość
nie wspomnę już o syfie który zastaliśmy
IP: 83.21.67.131
grekolub
Gość
mths napisał
Wybieram się 23.07 do hotelu achillion na thassos z ok services,czy ktoś może mi coś opowiedzieć o tym hotelu albo o thssos???

Niestety nie mam wiadomości o hotelu. Natomiast wyspa-cudo. Jedziemy w tym roku po raz drugi by pobyć w miejscach które nie zdążyliśmy zobaczyć poprzednio. Ładne plaże, zatoczki do których trzeba kawałek dojść lub dojechać. Warto pożyczyć jakiś środek lokomocji-my preferujemy skuter- wszędzie blisko, dookoła wyspy 120km. Jest trochę drożej niż na lądzie, ale widoki to rekompensują. 8)
IP: 89.174.214.254
aga
Gość
anna napisał
nie wspomnę już o syfie który zastaliśmy

Wierzę Ci w 100% bo sama to wszystko widziałam,to banda oszustów i hipokrytów,ktoś powinien się nimi zająć na poważnie!!!! :evil:
IP: 83.5.204.191
Paula
Gość
koko napisał
Witam z Paralii. Jak pisałam wczwsniej zdaje relacje.
Jesli chodzi o transport to wszystko w porzadku. Jechalismy 25 godzin, wliczajac w to postoje. Natomiast jesli chodzi o zakwaterowanie w Morfeasie to w firmie OK Service cos takiego nie istnieje. Nikt z naszej grupy nie zostal tam zakwterowany, wszyscy trafili do Yakintosa, jedna osoba do John and Eve. Sa z nami rowniez ludzie z wykupionymi apartamentami w margericie, oni rowniez trafili do Yakintosa. Jakiekolwiek dyskusje nic nie daja. Musze nadmienic ze warunki w Yakintosie nie sa az tak tragiczne jak pisza inni ludzie. W sumie jest ok. Gosia do zobaczenia po 30.06 na miejscu. Moze tobie sie poszczesci i trafisz do Morfeasa bo z tego co zauwazylismy jacys polacy tam mieszkaja.

Mam pytanie czy jeśli przydzielają Was do innego hotelu niż ten za który płaciliście to dają wam "gratis" wyżywienie lub coś w tym stylu? Bo w Yakintosie jest all inclusive czy wy z racji ze byliście w tym hotelu też mogliście korzystac z tej opcji?
IP: 195.246.224.209
Użytkownik
Witam, ja jade do Parali dopiero 29.08 i mam nadzieje, że wszystko się uda - chociaż po przeczytaniu opinii jestem pełna obaw.
Czy ktoś może wybiera sie z OK services z tym terminie do Parali ? ;>
IP: 83.30.208.234
koko
Gość
Paula no co ty,żadne dyskusje negocjacje nic nie dały. Zapomnij o jakiejkolwiek rekompensacie. A nie sorry dali coś, okłady w błotku za 5 euro, ja nie skorzystałam, tak więc widzisz, śmiechu warte. Chcieliśmy wynegocjować choćby klime i wycieczkę na Skiathos, nawet na tyle nie było ich stać.
IP: 31.174.206.222
Gosia mama Dominika
Gość
Hej wczoraj wróciliśmy z Parali i nam na szczęscie poszło gładko dostaliśmy Morfeasa tak jak rezerwowaliśmy na jedzenie też nie można narzekać za taką kwote, a nawet dostaliśmy od szefostwa dostawkę dla dziecka gratis także nie ma co narzekac bawilismy sie super....
IP: 188.0.32.21
Gosia mama Dominika
Gość
A i jeszcze jedno co do rezydentów też nie mamy zarzutów a i co do rzekomym krzywym gapieniu albo nie dostaniu dokładki to też nie mogę powiedziec złego słowa zawsze dostaliśmy dokładkę a szefostwo z Yakinthosa rewelacja bardzo fajni ludzie, a nie ma sie co dziwic grekom jak ktoś cały czas ma o wszystko jakies pretensje to niestety taka natura grecka ze oni tez beda nie mili nam nawet szef z Yakinthosa nawet nam własny telewizor plazmowy do ogródka dał żebyśmy mogli mecz oglądać a i nawet zaliczyliśmy nie jedną impreze z szefostwem i panią Basią pomocnicą szefa...
Wracając do rezydentów Przemek bardzo fajny i przebojowy facet,,, Na Panią Karolinę zawsze można liczyć a Pani Liliana bardzo świetnie prowadzi wycieczki i dokładnie i zrozumiale wszystko opowiada..................

Kochani wiecznie narzekający trzeba była zapłacic 3000zł za wczasy z biurem ALBA TOUR czy też SKY CLUB to by było na co narzekać jak byście zostali sami w obcym kraju bez noclegów i transportu powrotnego a tu nie wiem na co wszystko podane pod nos ni jeszcze źle !!!!!!!!!!!!!
iza
Gość
Ja mam wykupiony Morfeas od 30.07. Jestem przerażona tym, co przeczytałam. Zastanawiam się co jeszcze mozna zrobić w tej sprawie będąc n tu na miejscu w Polsce. Przecież umowa jest dwustronna i każdy musi sie z niej wywiązać. Jesli się okaże, że i ja nie trafię do Morfeasa to pozostanie tylko dochodzenie roszczeń na drodze sądowej. Może ktoś też jedzie do Morfeasa w terminie 30.07-11.08?
IP: 89.73.101.136
Gzegozenek
Gość
No ja z żoną też wybieram się do Paralii 29.08 i już nie wiem co myśleć,jak to wszystko czytam. Byliśmy już z OK w Paralii,tyle że 3 lata temu i wszystko było jak należy,więc nie brałem pod uwagę takich cyrków. Mamy wykupione apartamenty Margarita i widzę że musimy się nastawić na zmiane. No chyba że nam sie poszczęści. Mam tylko pytanie czy mimo zmiany hotelu,można korzystać z basenu w Principalu, tak jak w przypadku Margarity. Wyżywienia i tak nie mamy,więc się nie boję. No i dla informacji,bo gdzieś wcześniej wyczytałem,to Margarita nie ma własnego basenu i na stronie OK można to wyczytać bez trudu,więc akurat w tej kwestii nie macie racji. Informacja była taka że można korzystać z basenu w hotelu Principal,który jest na przeciwko,pod warunkiem że coś się kupi w barze hotelowym. I właśnie na tym mi zależy,więc prosze o info. Dzięki.
IP: 188.33.248.125
Gosia mama Dominika
Gość
Witam my korzystaliśmy z basenu w hotelu COSMOPOLITAN koło Yakintosa i tam również wystarczyło coś kupić by móc z niego korzystać tak że nie ma żadnego problemu
Gzegozenek
Gość
Dzięki za wiadomość,mam nadzieje że basen w miare fajny. To może nie będzie tak żle.
IP: 89.72.89.88
Gosia mama Dominika
Gość
Powiem że lepszy niż w Principalu
Paula
Gość
Cześć Wszystkim!
Mam pytanko do osób które były w Grecji a Paralii lub Olimpic Beach, otóż nie wiem którą miejscowość wybrać,czy plaże są czyste, ładne?
IP: 195.246.224.209
Anita
Gość
Witam, wróciłam 12.07 z Olimpic Beach, wykupiłam last minute na apartamenty Free 2 go,a mieszkałam w Sofii, która widnieje osobno w ofertach Ok Services. Pokój był ładny, szkoda tylko, że klimatyzacja była dodatkowo płatna. Ogólnie polecam wyjazdy na last minute, za małą cenę ładny pokój położony 60 m od plaży i dobry, bezproblemowy transport. Co do rezydentów, to jestem mile zaskoczona, zepsuła mi się słuchawka pod prysznicem i pani Karolina bez problemu załatwiła sprawę z właścicielką. To już był mój drugi wyjazd z tym biurem podróży i nie mam do niego zastrzeżeń, ale wiem, że osoby wybierające konkretny hotel lub apartamenty zostali zakwaterowani w innych...
IP: 83.29.10.35
Gosia mama Dominika
Gość
Olimpic jest mniejsze od parali i bardziej spokojne a Paralia to bardzo ruchliwa miejscowosc i napewno nie polecam zakwaterowania w samym centrum bo do 2 w nocy jest w centrum głośno ale i w Parali i w Olimpicu jest fajnie. Plaże są takie same ładne i duże ale poza centrum Parali
Gosia mama Dominika
Gość
DO ANITA którym autobusem jechałaś bo my też wróciliśmy ale z Parali
UŻYTKOWNIK
Gość
czy wrócił ktos ostatnio (lipiec) z apartamentów Jolanda?
IP: 178.73.63.68
princesak
Gość
Jadę 26.07 z biurem OK services na Riwierę Olimpijską z ofertą "Hotele typu acropolis *** " - bardzo proszę o opinie i komentarze, czy zostaliście zakwaterowani do hoteli o standardzie *** , zgodnym z przedstawionymi zdjęciami? Wiem, że OK services zawarło punkt w umowie, mówiący o subiektywności nadawanych PRZEZ NICH w ich ofercie oznaczeń hoteli (gwiazdek etc), dlatego boję się trochę trafić do hotelu o gorszym standardzie...
IP: 83.4.200.193
SPS
Gość
Mam pytanie co do godzin powrotu-czy są mniej-więcej takie same jak pisze w rozkładzie czy się róznią????
IP: 164.126.186.125
Użytkownik
pewnie mniej wiecej są zbliżone ;)) zalezy od trasy ;)
IP: 83.30.50.192
koko
Gość
SPS to zależy ile spędzicie czasu na granicach, bo np jak ja wracałam to w innym autokarze z Korfu znaleziono u ośmiu osób po kartonie fajek a można miec ponoć 2 paczki, tak więc czas podróży znacznie im sie przedłużył:), pech albo głupota:). I zależy o której wyruszycie z Grecji bo to też różnie bywa. Nie jest to konkretna, stała godzina.
IP: 31.174.162.63
Anita
Gość
Wracałam autobusem nr 2 z wesołą ekipą na samym tyle autokaru :)
IP: 83.29.16.216
niunia
Gość
Witam wszystkim czytam te wszystkie opinie i nie wiem co mam myśleć jest taka rozbieżność między tym jak opisujecie to biuro że czasami mam wrażenie że każdy pisze o innym biurze. Jade z tym biurem do SB w sierpniu i nie wiem czy nie zrezygnować bo nie mam zamiaru wylądować z dzieckiem w obcym mieście i w hotelu innym niż było na rezerwacji.Dodam że jadę pierwszy raz z tym biurem a poleciła mi go koleżanka, która ma agencje turystyczną i od lat wysyła tam klientów. PS był ktoś w hotelu Tia Maria o ile tam mnie zakwaterują?
IP: 83.30.224.93
Gosia mama Dominika
Gość
Anita a był to autobus z beskid travel

Strona: « < ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij