Autor |
Treść |
gosia
|
|
Gość
|
aga napisał w tym roku ok services mnie zawiodło!wybierając apartamenty Venus wciskają ludzi do najtańszego i najbardziej brudnego Yakintosa,wchodząc do pokoju nie wiedzialyśmy gdzie postawić walizki tak było ciasno-pokój 2 osobowy z dostawionym 3 łózkiem zmieniono na trzyosobowy!kpina poprostu,w szafkach syf i smród nie do opisania.Byłam tam z córeczką i to był mój ostatni raz z ok services,wogóle nie starają się o klienta.Nie wspomnę już jakie przeboje mieli inni którzy mieli umowę na inny apartament a OK wcisnął ich oczywiście do Yakintosa bez żadnej dyskusji!Nie bierzcie nigdy z wyżywieniem bo Grecy stoją nad Wami i patrzą krzywo że za dużo bierzecie
Nie bardzo sie zgodze z toba co do wciskania ludzi byle gdzie a jeżeli masz warunki umowy to możesz poczytac ze to nie sa apartamenty VENUS tylko typu Venus i nie koniecznie znajduja sie one w danym hotelu a przydzielane sa wedle kolejnosci rezerwacji wiec nie wiem o co można mieć pretensje w warunkach umowy wyraznie wszystko pisze.... Na samych zdjęciach w ofercie widac że to nie jest pierwsza klasa wystarczy porównać z innymi apartamentami np. typu Venus a apartamenty tupu Marina zaraz widac rożnice IP: 188.0.32.21
|
gosia
|
|
Gość
|
aga napisał gosia napisał aga napisał gosia napisał koko napisał Wybiera się ktoś 26 czerwca do Morfeasa na Riwierze?
Ja jade z rodzinką ale 30,06
rozczarujesz sie bo nie kwaterują oszuści w tym apartamencie-masę ludzi dostało inny nocleg!!!
my mamy wykupione all w Yakhintosie wiec raczej nie mogą nas przeniesc daleko a jedziemy we 4 do 3 osobowego pokoju ale z tym i nasz synek ma 4 latka i bedzie spal z nami ....... Mam nadzieje że bedzie wszystko w porządku Aga a ty byłaś może w tym roku???
z tym wyżywieniem to mogłaś dać sobie spokój,w Yakintosie jak chcesz dokładkę to tak patrzą krzywo na Ciebie że odechciewa Ci sie jeść albo wogóle nie dostaniesz!Yakintos to najgorszy apartament!
Nie bardzo sie zgodze z toba co do wciskania ludzi byle gdzie a jeżeli masz warunki umowy to możesz poczytac ze to nie sa apartamenty VENUS tylko typu Venus i nie koniecznie znajduja sie one w danym hotelu a przydzielane sa wedle kolejnosci rezerwacji wiec nie wiem o co można mieć pretensje w warunkach umowy wyraznie wszystko pisze.... Na samych zdjęciach w ofercie widac że to nie jest pierwsza klasa wystarczy porównać z innymi apartamentami np. typu Venus a apartamenty tupu Marina zaraz widac rożnice IP: 188.0.32.21
|
aga
|
|
Gość
|
ewa napisał No ja byłam z rodzinką 3 lata temu w yakinthosie i nie narzekam przy opcji all bierzesz ile chcesz bo masz wszystko w formie bufetu
wcale nie musisz sie zgadzać nikt Ci nie broni ale chyba wiem co piszę połowa ludzi którzy mieli wykupione wczasy w willi Morfeas byla zakwaterowana w Yakintosie i nikt nie chciał słuchać ich pytań dlaczego? a co do wyżywienia to 3 lata temu było inaczej a teraz jest inna sytuacja IP: 83.5.135.25
|
ewa
|
|
Gość
|
za tydzien znowu jade to wtedy wypowiem swoja opinie i mam nadzieje ze bedzie przeciwna do twojej IP: 188.0.32.21
|
koko
|
|
Gość
|
Ja jade 26 i postaram się napisać z jakiejś kafejki co i jak , głównie w kwestii morfeasa. IP: 31.175.0.120
|
gosia
|
|
Gość
|
My jedziemy 30.06 i też bede sie starac cos napisac w trakcie wakacji a jak nie to zdam relacje po powrocie IP: 188.0.32.21
|
tomek
|
|
Gość
|
witam wszystkich. czasami tak czytam posty i podziwiam. ja z ok services jadę już 6 raz za każdym razem kupuje najtańszy aparthotel-jadę na wczasy do grecji w lipcu za 980 zł. i jak już wcześniej wspominałem w postach nie przeszkadza mi że pilotka nie śpiewa mi do snu w autokarze, rezydentka nie gra ze mną całymi dniami w warcaby,w pokojach nie ma plazmy a kelner ma zbyt gęste włosy. w tym roku jadę do marii na wyspę korfu po raz pierwszy z jedzonkiem. jeśli ktoś był tam przede mną to proszę o info czy właściciel jest kibicem piłki- opłaczemy razem nasze przegrane IP: 213.238.95.192
|
mths
|
|
Gość
|
Wybieram się 23.07 do hotelu achillion na thassos z ok services,czy ktoś może mi coś opowiedzieć o tym hotelu albo o thssos??? IP: 164.127.61.141
|
Carro
|
|
Gość
|
Ja z ok services jadę już 3 raz. Korzystam z tanich ofert. Jak narazie nie spotkałam się z niczym złym. Dziwią mnie ludzie, którym przeszkadzają naprawdę "pierdoły", że papier toaletowy nie jest w kwiatki itd. Dla takich ludzi mam jedną radę, by jechali na wczasy za 10 tysięcy zł za jeden tydzień.......wtedy to nawet muszla klozetowa im zagra jak zatańczą. IP: 178.212.41.1
|
gosia
|
|
Gość
|
Potwierdzam słowa Carro ludzie chcieli by Mariota za 1000zł ale niestety tacy sąludzie z w szczegulnosci polacy zawsze im cos nie pasuje IP: 188.0.32.21
|
Marcin
|
|
Gość
|
Hotel Marie wyspa Korfu w zeszlym roku spędziłem w nim urlop wakacyjny. Hotel z basenem przyjemni właściciele dbajacy o turystów nawet wieczór grecki nam zrobili za kilka euro i było dużo jedzenia picia i zabawy. Wyżywienie bufet śniadania a obiadokolacje z 2 zestawów do wyboru plus deser a tylko napoje dodatkowo płatne od 1 e do 2 e. Miejscowość urocza, plaże czyste, hotel rownież bez zarzutu. Blisko morze, centrum na zakupy i na spacer IP: 83.10.136.148
|
Marcin
|
|
Gość
|
a w tym roku już po raz 8 jade tylko ze tym razem na Thassos hotel Katerina Limenaria szkoda że Alonisoss nie mają mam nadzieję że będzie fajnie a w przyszlym roku wrócą do Alonissos albo Halkidiki, powtórka wskazana na tak urokliwe miejsca. Prosze o opinie thassos katerina IP: 83.10.136.148
|
koko
|
|
Gość
|
Witam z Paralii. Jak pisałam wczwsniej zdaje relacje. Jesli chodzi o transport to wszystko w porzadku. Jechalismy 25 godzin, wliczajac w to postoje. Natomiast jesli chodzi o zakwaterowanie w Morfeasie to w firmie OK Service cos takiego nie istnieje. Nikt z naszej grupy nie zostal tam zakwterowany, wszyscy trafili do Yakintosa, jedna osoba do John and Eve. Sa z nami rowniez ludzie z wykupionymi apartamentami w margericie, oni rowniez trafili do Yakintosa. Jakiekolwiek dyskusje nic nie daja. Musze nadmienic ze warunki w Yakintosie nie sa az tak tragiczne jak pisza inni ludzie. W sumie jest ok. Gosia do zobaczenia po 30.06 na miejscu. Moze tobie sie poszczesci i trafisz do Morfeasa bo z tego co zauwazylismy jacys polacy tam mieszkaja. IP: 94.68.162.101
|
właśnie wrócił
|
|
Gość
|
ewa napisał nikt na nas krzywo nie patrzył a szef bardzo swietny facet Obawiam sie że ludzie piszą takie rzeczy bo za 1500 zł od osoby chcieli by miec jak w Egipcie basen kelnerzy sprzątaczka itp... ALE LICZCIE SIE Z TYM ŻĘ ZA TAKI WYPOCZYNEK TO TRZEBA ZAPŁACIC OK 3000 ZŁ ZA OSOBE więc LUDZIE nie róbcie sobie jaj bo nasz bałtyk wychodzi drożej )
Ciemnote wciskasz. Nic bardziej mylnego. Pi....rzenie i w ch...a rrznięcie. Jaja to oni znas POLAKÓW sobie robią (dodam że to także polacy) wciskają kit w kraju a później .....no przecież możesz zrezygnować!!!! RATATATA!!! Jeszcze się tu wypowiem ale niech ochłonę cdn.... IP: 77.237.14.239
|
ania
|
|
Gość
|
Ludzie, czytajcie dokładnie oferty i jeśli jest napisane apartamenty "typu" ... to mogą was ulokować w przeróżnych i nie można mieć o to pretensji. Płacicie mniej i podpisujecie umowę na to że w ciemno dostajesz . Wykupujcie konkretne oferty na konkretny hotel czy apartament a nie "typu" ... IP: 83.9.171.172
|
ania
|
|
Gość
|
... Ale jeśli to prawda co pisze koko to ja bym tego tak nie zostawiła! Jak można puścić płazem jeśli wykupujesz konkretny hotel z basenem a kwaterują cię w innym gorszym w dodatku bez basenu? W grupie siła! IP: 83.9.171.172
|
gosia
|
|
Gość
|
Hej koko mam nadzieje że dostane to czego chce a w sumie to mogę być nawet w yakhintosie bo znajomi maja wykupiony właśnie yakhintos więc bedziemy koło siebie martwię się bardziej tym ze mnie gdzieś wyludnia daleko od yakintosa ale mam nadzieje ze tak sie nie stanie bo mamy wykupione all w yakhintosie.... Jak by co to będę z 2 dzieci chłopcem i dziewczynką IP: 188.0.32.21
|
koko
|
|
Gość
|
ania no wlasnie chodzi o to ze wykupilismy oferte w konkretnym hotelu czyli morfeasie.a potraktowali nas jak w ofercie apartament typu.wiec jest to nie uczciwe bo przepłacilismy.chofzi o to ze nie powinni sprzedawac oferty ktorej nie ma!na pewno bedziemy sie odwolywac bo jestesmy w plecy jakies 300-400 zl na osobe.ale tak jak pisalam wczesniej jakintos jest ok,nie mamy zastrzezen.tylko to nie jego wykupilismy.podobno jajnie jest w john and eve. IP: 62.38.253.1
|
Loczek
|
|
Gość
|
Wrocilem wlasnie z Paralii z OK service ogolnie jestem zadowolony. Podroz byla ok pilotka ok autokar ok.Otrzywiscie zmienono nam hotel na Yakintosa tyle tylko ze powiadomili nas dzien przed wyjazdem .Byla grupa ludzi ktorym zmieniono hotele i byli bardzo zli ale rezydenci brali ich na przetrzymanie.Byly telefony grozby krzyki ale koniec byl taki ze ludzie przyjmowali to co im oferowano i byli potem zadowoleni.Organizacja byla bardzo zla. IP: 91.237.85.176
|
ania
|
|
Gość
|
To co piszecie niektórzy o tym, że zakwaterowują na miejscu w innych hotelach niż klient sobie wybrał zapłacił i zawarł umowę to jest chamstwo i naciąganie. Ludzie na miejscu stoją przed wyborem albo zamieszkać w hotelu o niższym standarcie albo wracać! Biuro najwyraźniej ma to w nosie i świadomie od lat wprowadza ludzi w błąd. Ludzie niestety puszczają to płazem a wystarczy 10 osób bodajże aby wnieść pozew zbiorowy. IP: 83.9.157.90
|
aga
|
|
Gość
|
i co pisałam prawdę o kwaterowaniu?nikt oczywiście nie chciał wierzyć! IP: 83.5.200.38
|
szart
|
|
Gość
|
Do mths. Jeśli poczytasz wypowiedzi z poprzedniego okresu wakacyjnego to sporo jest tam napisane o wyspie w szerokim pojęciu. Ja jadę z żoną już 3 rok z rzędu na Thassos tym razem do pobliskiego Ioannisa. A co do Achillona to do morza jest spory kawałek z 15 min spacerkiem będzie tyle że na uboczu i spokojnie. Niedaleko w drugą stronę jest fajny markecik my zawsze się tam zaopatrywaliśmy. A jak chcesz wiedzieć coś konkretnego to pisz, jak będę mieć chwile to coś naskrobam ad. co by cię interesowało. A tak poza tym to skąd wyjeżdżacie i ile osób zabieracie? IP: 89.74.80.17
|
tomek
|
|
Gość
|
alo,alo termin się już zbliża liczę już minuty do wyjazdu na korfu. lecz nie wiem czy ktoś jedzie w tym samym terminie. więc wyruszam autokarem 26 lipca na korfu do marii czy ktoś jedzie w tym terminie w te miejsca? i pytanie do tych co przyjechali z grecji- JAK ŻYĆ PANIE PREMIERZE JAK ŻYĆ tam na miejscu i czy coś się zmieniło od roku poprzedniego.pozdrawiam IP: 77.253.242.65
|
tomek
|
|
Gość
|
AAAAAA... będący w paralii na głównym deptaku jest restauracja z wmurowanymi beczkami w ściany,a kelnerem był mały knypek który nie dość że przyniósł ciepłe piwo to jeszcze na zamówionego rekina z grila przyniósł widelec z nożem a podeszwa była tak twarda że jeśli ktoś lubi extreme to omijajcie IP: 77.253.242.65
|
anna
|
|
Gość
|
Właśnie dziś wróciliśmy z Riwiery Olimpijskie- Paralia i jestem oburzona! Myślę że nie tylko ja ale również ok 9 osób które miały być zakwaterowane w apartamentach MARGARITA który rzekomo posiada basen. Po przyjeździe okazało się że umieścili nas w całkiem innym hoteliku. Po licznych tel. z samego miejsca rzekomego zakwaterowania biuro i jego pracownicy w ogóle nie przejmowali się naszym losem, twierdząc że hotel w którym mamy zamieszkać nie odbiega standardami od wykupionej oferty. Jeżeli brak basenu, rury od klimatyzacji pod tarasami szumiące non stop to podobny standard do hotelu z oferty która wykupiliśmy to BRAWO bajkopisarzy mają wspaniałych. Nie byliśmy pierwszym przypadkiem co się okazało podczas pobytu. Ja osobiście jechałam drugi raz z tego biura i ostatni jeżeli ktoś liczy na niespodzianki - ponieważ je lubi to serdecznie polecam są w tym naprawdę dobrzy. IP: 83.21.67.131
|