» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... > »

Autor Treść
tomek
Gość
no nie nikt nie pisze jak udała się impreza sylwestrowa z ok services. troszkę brakuje mi opisów że rezydentka śpiewała nie tą piosenkę do snu uczestników imprezy, a kierowcy spali podczas jazdy i widok z łoża był na ścianę w pokoju. niezadowolone marudy piszcie coś. ja z tym biórem jadę już 6 raz i mnie pasuje.pozdrawiam wszystkich
IP: 83.22.200.22
sylwia11
Gość
Ja jechałam kilka razy autokarami od Śladowskiego z biura ok services i niem mam żanych złych wspomnień a wręcz przeciwnie wszystko ok nowe ładne autokary. kierowcy super
IP: 83.4.128.115
edyta
Gość
Jadę w lipcu do Grecji do apartamentu Morsea chciałabym się coś więcej dowiedzieć ,może ktoś tam już był?
IP: 213.238.80.221
Dorotka
Gość
jadę 10 czerwca do Paralii czy ktoś jedzie? :P
IP: 83.30.209.192
Megii
Gość
witam! Jedziemy z OK na Korfu do apartamentów Panos od 16 lipca- wybiera się ktoś? Macie jakieś opinie? :)
IP: 193.46.187.252
Dorota
Gość
Ja byłam w apartamencie Panos.Jest tak jak na folderze. W jednym budynku na górze są pokoje z klimatyzacją i taki proponuje. Ja byłam w pokoju 2 osobowym z widokiem na morze.W pokoju bardzo ładnie i czysto .Na wyposażeniu czajnik,sztućce,talerze,garnki.Nad morze idzie się spacerkiem nie więcej jak 15minut.Wieczorem miasteczko tętni życiem. Ja byłam zadowolona.Na pewno jeszcze kiedyś tam pojadę.
IP: 77.223.192.30
robson148
Gość
do ''Dorota''
rozumie ze byłaś w tym rou na Korfu w apartamencie Panos -ja wybieram sie 26 czerwca czy możesz napisać coś więcej ,jakieś opinie i jak tam wygląda cenowo
z gory dziekuję
IP: 94.251.213.126
robson148
Gość
Dorota napisał
Ja byłam w apartamencie Panos.Jest tak jak na folderze. W jednym budynku na górze są pokoje z klimatyzacją i taki proponuje. Ja byłam w pokoju 2 osobowym z widokiem na morze.W pokoju bardzo ładnie i czysto .Na wyposażeniu czajnik,sztućce,talerze,garnki.Nad morze idzie się spacerkiem nie więcej jak 15minut.Wieczorem miasteczko tętni życiem. Ja byłam zadowolona.Na pewno jeszcze kiedyś tam pojadę.

jak tam wygląda cenowo proszę o odpowiedz
robson148
Gość
co sądzicie o wyjezdzie do Grecji w obecnej jej sytuacji
Dorota
Gość
Do robson148 Niestety byłam w zeszłym roku. Stołowałam się w hotelu Marie takze za bardzo nie orientuje się w cenach na wyspie.Ja wzięłam jedzenie z Polski, na miejscu kupowałam tylko masło, soki,pieczywo, owoce.Byłam początkiem czerwca jeszcze nie było wielu turystów ale Polaków sporo.Pieczywo 1,20, pomidory 1,30, soki ponad 1 euro mleko prawie 2 euro ćwiartka uzo ponad3 euro.
IP: 77.223.192.30
koko
Gość
Wybiera się ktoś 26 czerwca do Morfeasa na Riwierze?
IP: 31.174.190.140
Użytkownik
bywalec napisał
niezaprzeczalnie gość EVER który napisał pierwszy post jest pracownikiem lub właścicielem biura! Jeśli ktoś nie werzy w negatywne posty - to najlepiej niech pojedzie z nimi i sprawdzi! (najlepiej potraktować to jako test na przeżycie ;)
A JA SIĘ NIE ZGADZAM !BYŁAM W PRINCIPALU I BYŁO EXTRA!!!!
IP: 78.8.245.8
szart
Gość
Hejka wycieczkowicze ja byłem z OK na Thassos już 2x teraz wybieram się tam ponownie. Tym razem do Hotelu Ioannis 23 lipca, może ktoś też jedzie ?
IP: 89.74.80.17
AiM
Gość
to pozdrów od nas hotel i pracowników z tym niskim, sympatycznym kelnerem na czele (w.hat fo.r you.ng ma.ster - jego ulubione pytanie do naszego dziecka). My byliśmy w zeszłym roku z Aquamaris (to w sumie to samo co OK, ale samolotem), ale teraz czas wrócić na riwierę olimpijską :D
IP: 83.22.137.136
gosia
Gość
koko napisał

Ja jade z rodzinką ale 30,06
IP: 188.0.32.21
aga
Gość
gosia napisał
koko napisał

rozczarujesz sie bo nie kwaterują oszuści w tym apartamencie-masę ludzi dostało inny nocleg!!!
IP: 79.167.225.39
gosia
Gość
aga napisał
gosia napisał
koko napisał

rozczarujesz sie bo nie kwaterują oszuści w tym apartamencie-masę ludzi dostało inny nocleg!!!

my mamy wykupione all w Yakhintosie wiec raczej nie mogą nas przeniesc daleko a jedziemy we 4 do 3 osobowego pokoju ale z tym i nasz synek ma 4 latka i bedzie spal z nami .......
Mam nadzieje że bedzie wszystko w porządku:)
Aga a ty byłaś może w tym roku???
gosia
Gość
Wrócił ktoś może z MORFEASA z parali a był z OK SERVICES
aga
Gość
gosia napisał
Wrócił ktoś może z MORFEASA z parali a był z OK SERVICES

właśnie dzisiaj wróciłam z Paralii
IP: 31.174.11.221
koko
Gość
Aga i jak.jaki hotel itp, jak wszystko przebiegło?
IP: 31.174.176.2
gosia
Gość
aga i jak pisz bo my jedziemy 30,06 a byłas może z wyżywieniem jak tak to pisz co i jak
aga
Gość
w tym roku ok services mnie zawiodło!wybierając apartamenty Venus wciskają ludzi do najtańszego i najbardziej brudnego Yakintosa,wchodząc do pokoju nie wiedzialyśmy gdzie postawić walizki tak było ciasno-pokój 2 osobowy z dostawionym 3 łózkiem zmieniono na trzyosobowy!kpina poprostu,w szafkach syf i smród nie do opisania.Byłam tam z córeczką i to był mój ostatni raz z ok services,wogóle nie starają się o klienta.Nie wspomnę już jakie przeboje mieli inni którzy mieli umowę na inny apartament a OK wcisnął ich oczywiście do Yakintosa bez żadnej dyskusji!Nie bierzcie nigdy z wyżywieniem bo Grecy stoją nad Wami i patrzą krzywo że za dużo bierzecie
IP: 83.27.0.239
aga
Gość
gosia napisał
aga napisał
gosia napisał
koko napisał

my mamy wykupione all w Yakhintosie wiec raczej nie mogą nas przeniesc daleko a jedziemy we 4 do 3 osobowego pokoju ale z tym i nasz synek ma 4 latka i bedzie spal z nami .......
Mam nadzieje że bedzie wszystko w porządku:)
Aga a ty byłaś może w tym roku???

z tym wyżywieniem to mogłaś dać sobie spokój,w Yakintosie jak chcesz dokładkę to tak patrzą krzywo na Ciebie że odechciewa Ci sie jeść albo wogóle nie dostaniesz!Yakintos to najgorszy apartament!
IP: 83.27.0.239
ewa
Gość
No ja byłam z rodzinką 3 lata temu w yakinthosie i nie narzekam przy opcji all bierzesz ile chcesz bo masz wszystko w formie bufetu :)
ewa
Gość
nikt na nas krzywo nie patrzył a szef bardzo swietny facet :) Obawiam sie że ludzie piszą takie rzeczy bo za 1500 zł od osoby chcieli by miec jak w Egipcie basen kelnerzy sprzątaczka itp... ALE LICZCIE SIE Z TYM ŻĘ ZA TAKI WYPOCZYNEK TO TRZEBA ZAPŁACIC OK 3000 ZŁ ZA OSOBE

więc LUDZIE nie róbcie sobie jaj bo nasz bałtyk wychodzi drożej :))

Strona: « < ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij