» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... > »

Autor Treść
Carro
Gość
Ok services isnieje i jest dobrze. Nie ma co siać paniki. Z Aquamaris nie mają nic wspólnego......
IP: 178.212.41.1
Monika
Gość
Jedziemy do OB, a przynajmniej taki mamy plan :)
IP: 91.189.74.114
Andzia
Gość
Niestety ma coś wspólnego, właściwie kogoś ;) - KATARZYNA MAŁGORZATA KETIKOGLOU czyli pani prezes Aquamaris jest wspólnikiem w OK Services Travel (połowa udziałów).
Zachęcam do sprawdzenia w KRS: www.imsig.pl/pozycja/2012/43/KRS/26286,OK_SERVICES_TRAVEL_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84
IP: 84.10.156.238
Carro
Gość
A czy ktoś kontaktował się z ok services??? Mówili jak jest??
Monika
Gość
Na chwilę obecną potwierdzają wyjazd 5.08 ale co dalej to nikt Ci nie zagwarantuje
Carro
Gość
Nie wiadomo w co wierzyć.....dzwoniłam mówili, że jest ok....że nic nie odwołują itd....
kama
Gość
mi powiedzieli, że nic nie mają wspólnego z Aquamaris. Wyjazd mam we wrzesniu i mam wpłacic druga połowę. Płacić czy nie?
IP: 79.189.50.114
Monika
Gość
Carro,
Tak naprawdę to w kazdej chwili może się coś wydarzyć i podczas pobytu również, ogólnie lipa z tymi biurami podróży w tym roku. A dokąd jedziesz?
Carro
Gość
Jadę do Paralii...W sumie 3 raz z tym biutem i zawsze było dobrze. Paralię znam itd. Wiem, że może się wszystko wydarzyć....ale najgorze jest to, że kazdy "na inna nutę gra"...że się tak wyrażę.
Carro
Gość
Z tego wszystkiego pobiegłam do biura w którym płaciłam za wyjazd. Powiedzieli, że ok. services z Aquamarisem nie mają nic wspólnego. Kiedyś owszem były to dwie koleżanki, ale ich wspólpraca się rozwiązała. To, że ktoś podał link i jest tam KRS...to nic nie mówi, bo to KRS z 2011 roku...
Powiedzieli równiez...że ok services fajnie się sprzedaje...itd...że to jest wyjazd autokarem...
michał
Gość
upraszczając nieco, na podstawie katalogów OK Services i Aquamaris za ostatnie dwa lata można powiedzieć, że Aquamaris sprzedawało te same obiekty, co wcześniej OKservices, tyle że w opcji samolotowej. Rok temu się to w katalogach rozdzieliło, jak coś było samolotem w Aquamaris, to już nie było tego obiektu w ofercie autokarowej OKservices. Ale tak naprawdę to chyba rzeczywiście nie ma znaczenia. Ważne, czy istnieją jakieś powiązania finansowe pomiędzy oboma biurami. Ponoć Skyclub było całkiem przyzwoitym biurem, póki nie przejęło zobowiązań Triady, co je pogrążyło.
IP: 149.156.30.200
Carro
Gość
Michał,
Masz rację. Z tego co mi mówiono to nie ma żadnych powiązań finansowych.....ale jak jest to się okaże....
Andzia
Gość
Carro,
Podałam link przykładowo. Można sprawdzić w internecie wieloletnie powiązania biznesowe p.KETIKOGLOU z firmą OK Services (w likwidacji od lipca) i OK Services Travel (u nich wykupiliśmy wczasy). I to mnie niepokoi. Mam nadzieję, że jest tak jak piszesz - czyli że obecnie pani prezes M.Maj nie jest już powiązana z ww.
Z drugiej strony myślę podobnie, że są to wyjazdy autokarem i inaczej wyglądają ich umowy z przewoźnikami. Żeby tylko hotelarze nie rozwiązywali z nimi umów, zwłaszcza gdy współpracowali jednocześnie z Aquamaris. Na szczęście mojego hotelu nie było w ich ofercie. Ale na wszelki wypadek wysłałam maila do właściciela hotelu z prośbą o potwierdzenie współpracy i rezerwacji. Wam radzę podobnie.
Carro
Gość
Powiązanie było owszem, ale mam informację z tegorocznych targów......że nie mają nic wspólnego ze sobą "już".
Mam również zamiar napisać do hotelu...o potwierdzenie współpracy.
Monika
Gość
pożyjemy zobaczymy......czeka się rok na odstresowanie i wypoczynek a tu stresu więcej niż w ciagu roku hehehe
Carro
Gość
Właśnie.....
Andzia
Gość
Zamówiłam odpłatnie aktualną informację o firmie przez Infoveriti. I dostałam. Spółka w momencie rejestracji 26.09.2011r. miała jednego właściciela p. Maj. Ale od 14.02.2012r. współwłaścicielem jest p.KETIKOGLOU (odkupiła połowę udziałów) .
Monika
Gość
właśnie dokładnie to samo sprawdziłam, że w lutym był wpis do KRS dokonany i czego dotyczył - załamka... :'(
Carro
Gość
Pozostaje nam tylko czekać...i wierzyć, że będzie ok....
Monika
Gość
jedynie czekać ;)
kama
Gość
czekać aż upadną ...
IP: 79.189.50.114
Carro
Gość
Ajjj ja już na dziś dzień mam dosyć informacji...itd........jak nie urok to .....
Staram się pozytywnie patrzeć......i doszukiwać się dobrych rzeczy. Może to i błąd..Planowany wyjazd mam 15 sieprnia...zapewniają, że wszystko gra...ale wiadomo...nerwy są...
maelka
Gość
ja też mam planowany wyjazd 15 sierpnia,.... jak dożyję i oni dotrwają... ale mam już dosyć czekania, czy upadną, czy jednak się utrzymają :(
IP: 91.219.104.7
Carro
Gość
To są wyjazdy autokarowe, więc trochę jest inaczej. Oferty dobrze się sprzedają.
roksa
Gość
ja jede 25 sierpnia do paralii i zastanawiam się nad rezygnacją, to 40% ceny ale lepsza taka strata niż 100%, zastanawia się ktoś nad tym co ja? jak by co to piszcie na seba.ch@tlen.pl Na stronie ok services w zakłądce samolot była strona aqamarins wiec powiązania są, a do bira też dzowniłam, ale co oni mogą powiedzieć. rzecież nie powiedzą ze jutro czy za tydzień upadną bo straca klientów a moze się im jeszcze uda coś sprzedać
IP: 37.30.28.113

Strona: « < ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij