Autor |
Treść |
kamila
|
|
Gość
|
NOWA napisał Biuro ma gwarancje na 13 tysiecy euro sprawdzone w TU Europa , jak na biuro autokarowe gdzie średnia cena wycieczki na osobe to 1000 zł to nie jest mała kwota !!! A gwarancja zawsze jest wydawana na rok a potem sie ja przedłuża tak to juz formalnie działa i każde biuro ma tak samo !!!
a dlaczego nie ma sumy gwaranacji? co to oznacza? IP: 93.154.192.219
|
kama
|
|
Gość
|
no to nawet jak w euro to jakieś 43 tys zł, zakładając że średnio wydaje się 1000 zł to zwrot dla 43 osób wiec roksa ma racje że to śmieśnie mała kwota IP: 87.205.142.160
|
|
|
Użytkownik
|
IP: 83.10.220.220
|
kamila
|
|
Gość
|
czy w ok services można płacić kartą kredytowa? w warunkach jest, ze mona na miejscu w biurze. Ale czy ktoś placił przelewem? IP: 93.154.212.200
|
mofo
|
|
Gość
|
mozesz zaplacic karta ale w samym biurze IP: 84.10.156.238
|
aniaR
|
|
Gość
|
ja też chcialam zaplacic kartą ale nie mialam takiej możliwości bo biuro zrezygnowało i zamkneło terminal on-line. wplaciłam gotówkę za mnie i 2 dzieci i też się martwię o wyjazd , ale jutro zaczynam pakowac torby na urlop . bo wyjazd już w czwartek 09.08 do grecji na riwierę . i myślę że do tego czasu będzie wszystko ok z tym biurem. czy ktoś z was wybiera się w tym terminie do apartamentów free 2 go .a może wlaśnie ktos wrócił i napisze gdzie został zakwaterowany . IP: 89.74.97.131
|
aniaR
|
|
Gość
|
dla ścisłosci ja chciałam zapłacic kartą u mojego pośrednika co sprzedaje wczasy równiez z ok-eja. . pozamykali terminale bo bank wypowiedział im umowę na terminal, a dokładniej na operacje płatności za usługę , bo coraz więcej ludzi tak się zabezpieczało .i było to nie na rękę bankowi . więc musiałam wpłacic gotówkę IP: 89.74.97.131
|
parka
|
|
Gość
|
my jedziemy 29 sierpnia i nie rezygnujemy, wierzymy że bedzie ok a jak to to do sądu IP: 87.205.142.160
|
Melonowa
|
|
Gość
|
dokładnie, ja też z wyjazdu 29 sierpnia nie mam zamiaru rezygnować. Bez ryzyka nie ma zabawy IP: 178.42.105.132
|
Carro
|
|
Gość
|
Będzie dobrze...............ja jadę 15....Paralia czeka....plaża...morze....piwo.... IP: 178.212.41.1
|
roksa
|
|
Gość
|
a ja 25 i też się nie poddamy;p najwyżej powalczymy razem IP: 188.146.183.118
|
Mariola
|
|
Gość
|
Kurczę, chcemy z koleżanką z Ok jechać na Korfu, ale się zastanawiamy czy KUPOWAĆ!! IP: 87.205.108.6
|
Carro
|
|
Gość
|
Szczerze...ja jadę z tym biurem 3 raz...i zawsze było dobrze. Owaszem trochę się zdenerwowałam w piątek. Czasami chyba zbyt mocno się nakręcamy i nastawiamy na "nie".....Biura, które miały kłopoty to organizatorzy wycieczek samolotowych, A to zupełnie co innego.... IP: 178.212.41.1
|
lilka
|
|
Gość
|
kto nie ryzykuje ten nie ma : D IP: 188.146.183.118
|
Melonowa
|
|
Gość
|
dokładnie to głównie chodzi o biura które miały wykupione całe czartery, więc myśle ze możemy być spokojni IP: 178.42.105.132
|
Carro
|
|
Gość
|
Pewnie, że tak...........ja już nie mogę się doczekać....kąpieli w morzu... IP: 178.212.41.1
|
Melonowa
|
|
Gość
|
ja jade 1 raz do Parali i po prostu już tak samo nie mogę się doczekać odliczam dni... IP: 178.42.105.132
|
kamila
|
|
Gość
|
ja dziś wpłaciłam pozostałą część kasy... mam obawy ale myslę pozytywnie. W razie czego będę razem ze wszystkim forumowiczami walczyć... a mam dużo sił i nigdy nie poddaję się ... Wydrukowałam oświadczenie i trzymam pod kluczem IP: 79.189.50.114
|
grekolub
|
|
Gość
|
Nie dajmy się zwariować! My już 4-ty raz jedziemy z OK i nie było problemów. Ludzie sami się nakręcają. Trzeba myśleć pozytywnie, a nie uprawiać czarnowidztwo. Jak czytam niektóre wypowiedzi, a tych szczególnie którzy -pierwszy raz, ale na pewno będzie źle- to gotuje się we mnie. O innych biurach też można poczytać i właściwie opierając się na wypowiedziach pewnie nosa poza Polskę bym nie wychylił!! Więcej luzu! Padły biura -4 !!!!- na kilkaset w Polsce i dla tych ludzi to faktycznie niefart, bo tragedia - to ciężko zachorować. Też wpłaciłem ostatnią ratę i jedziemy !!!!! IP: 89.174.214.254
|
Gzegozenek
|
|
Gość
|
No dobra,przekonaliście mnie. W takim razie my chyba też nie zrezygnujemy. Tyle pozytywnych wpisów się pojawiło,że az głupio by było się wyłamać. W końcu bylismy już z OK 2 razy i byliśmy zadowoleni,więc czemu nagle miałoby się to zmienić. Ale w razie draki trzymam Was wszystkich za słowo i razem walczymy o swoje! Także do zobaczenia na wakacjach! IP: 89.72.89.88
|
Andrzej
|
|
Gość
|
Witam wszystkich!! Ja wyjeżdżam do Paralii 19-go z biura Tęcza Rok temu byłem też z tęczy w lapetite Sirene czy jakoś tak ta willa się nazywała. 2 raz z rzędu w to samo miejsce ale...w każdym razie warunki jak najbardziej ok...porównując je jeszcze w stosunku do ceny to naprawdę polecam każdemu!! Mam takie pytanie do was wszystkich,jeżeli się ono powieli to przepraszam Po ile w tym roku chodzą wycieczki fakultatywne na Skhiatos,Meteory i Saloniki? Z góry dzięki za odpowiedź IP: 192.162.62.121
|
NOWA
|
|
Gość
|
A to Tęcza nie ma cennika wycieczek fakultatywnych ??? IP: 78.8.153.244
|
Andrzej
|
|
Gość
|
ma ale one się często zmieniają i chciałbym z dokładnością do 5 Euro wiedzieć IP: 192.162.62.121
|
aniaR
|
|
Gość
|
nie ma co liczy ile tak dokładnie kosztuje , bo ceny międy biurami są różne a jeszcze tańsze w samej Parali .. ja napewno popłynę na skiatos ale nie z OK. tylko z jakiegoś biura w Parali bo oni mają zniżki dla dzieci , a placic 3 razy jak za dorosłą to za duzo, a na miescie licza po ludzku , dziecko to dziecko i albo płaci połowe a jak ktoś ma baby malutkie( do 4 lat) to nic , tak moja córcia ostatnio byla policzona a pani z ok. nie brała wieku pod uwagę tylko liczbę osób w rodzinie i tyle , no cóz , może takie przepisy mają w firmie , ale najważniejsze dla mnie jest teraz to że już niedługo jadę i poleże na gorącej plaży z zimną Frapee IP: 89.74.97.131
|
Martini
|
|
Gość
|
Skoro tyle osób jedzie już któryś raz, napiszcie mi proszę , jak jest z miejscami w autokarach. Jadę z chlopakiem i wsiadamy na ostatnim przystanku, gdzie autokar jest pełny i boje się ,że będziemy siedzieć osobno, pomimo iż w biurze zastrzegliśmy sobie, że chcemy razem. Czy miejsca są przydzielane z kolejnością wykupu wczasów, czy jak kto i gdzie wsiada ??? IP: 89.77.160.137
|