ok services spoko grecja
Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach
Strona: « < ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
aniaR
|
#1676 21:53, 06.08.2012
|
Gość |
nie , napewno będziecie siedziec razem , . a miejsca powinny byc numerowane i kazdy zajmuje swoje według listy Pani pilotki , i nawet jak wsiadasz na ostatnim przystanku to jesli kupowałas wcześnie to możesz siedziec na początku , ja kupilam dopiero parę dni temu i możliwe że zostaną mi miejsca na końcu autokaru , ale jesli była to jedna rezerwacja to napewno będziecie razem , , IP: 89.74.97.131
|
aniaR
|
#1677 21:58, 06.08.2012
|
Gość |
i pamiętajcie o drobnych polskich złotych. (2zł) jak najwięcej by starczyło w obie strony , na kawę,herbatę lub rosołek w autobusie, ja zabieram jeszcze drobniaki w euro bo toalety na postojach gdzie niegdzie były płatne 1 euro IP: 89.74.97.131
|
Martini
|
#1678 22:16, 06.08.2012
|
Gość |
Dziękuje za szybką odpowiedź, pocieszające jest to co napisałaś i dziękuje za radę bardzo pomocna To zaczynam jutro się pakować, wyjazd już w czwartek IP: 89.77.160.137
|
aniaR
|
#1679 22:29, 06.08.2012
|
Gość |
ja też jadę z katowic ,może nawet spotkamy się w jednym autokarze IP: 89.74.97.131
|
grekolub
|
#1680 07:12, 07.08.2012
|
Gość |
Jak do tej pory zawsze miejsca były przydzielane przez biuro i nie zdarzyło się nam by ktoś siedział osobno, no chyba że jadą 3 osoby więc mogą to być miejsca sąsiednie. IP: 89.174.214.254
|
andrew
|
#1681 08:51, 07.08.2012
|
Gość |
Jak nie trudno się domyśleć , konkurencja sieje panikę bo w Bielsku jest biur w 3 i trochę Tęcza ,Amida, itd itp przeważnie te same kierunki ,różne miejscowości oferta OK servis jest dużo lepsza radzę porównać katalogi zniżki na dzieci do 16 roku życia ; nowe autokary ,i apartamenty o klasę lepiej .W Grecji spędzam każdy urlop i w porównaniu z naszym Bałtykiem pogoda murowana morze ciepłe a Grecy pozytywnie nastawieni . Turyści nie czytajcie bełkotów konkurencyjnych firm ,gdyż apartamenty w Grecji muszą być opłacone za`cały sezon i rezerwowane w danym sezonie . OŚWIADCZAM IŻ NIE JESTEM PRACOWNIKIEM OK SERVIS . Chętnie odpiszę w razie pytań o apartamenty ,ceny w tawernach itp Pozdrawiam IP: 31.174.167.167
|
Carro
|
#1682 09:30, 07.08.2012
|
Gość |
Jak już wcześniej wspominałam jadę 3 raz z "OK"....Zawsze wracałam zadowolona....Autokary faktycznie....bardzo fajne. Nowe...wygodne....morze ciepłe....grecy uprzejmi..... W tym roku powracam do Paralii...z tym, że inny Hotel. Zabieram znajomych...jest to dla nich peirwsza taka podróż...i mam nadzieję, ze bedzie fajnie. IP: 178.212.41.1
|
#1683 13:06, 07.08.2012
|
|
Użytkownik
|
Czy ktoś jedzie do thassos 21.09 IP: 91.193.160.204
|
Adam
|
#1684 13:28, 07.08.2012
|
Gość |
Witam wszystkich Z reguły nie wypowiadam się na forach, gdyż większość osób zaglądając na forum (jakiekolwiek) ma już i tak z góry ustaloną opinię na dany temat (dobra lub złą) i wypowiedzi innych rzadko są w stanie to zmienić ale sporo idiotycznych wypowiedzi mnie "ruszyło" wiec napisze kilka słów dla osób którzy zagladając tu nie maja wyrobionej opinii i chce się czegoś dowiedzieć: Kilka dni temu wróciłem z rodziną z greckiej wyspy Thassos (jechałem z OK Services pierwszy raz, wcześniej kilka razy byłem na wczasach autokarem z różnymi innymi biurami podróży) - w dniu wyjazdu biuro wysyłało 6 autokarów (Grecja, Bułgaria) - naprawde jestem pozytywnie zaskoczony organizacją - antenki, informacja - wszystko grało - wszystkie autokary ruszyły z max 10 minutowym opoznieniem (czyli zadnym), miejsca w autobusie oczywiscie numerowane - rodziny, znajomi siedzieli obok siebie, autobus ok, dojazd (i powrót) bezpieczny, sprawny. Na miejscu oferta zgodna z katalogiem - wszystko bylo tak, jak mialo być - ogolnie oceniam na przykladzie mojego wyjazdu OK Services bardzo dobrze (dodatkowym atutem biura sa ciekawe lokacje raczej niespotykane w innych biurach autokarowcyh (np. wspomniana wyspa Thassos czy Corfu). Biuro ma jeden spory minus (przy czym dokladnie to samo dzialo się w poprzednich latach w innych biurach) - ok. 20% hoteli to atrapy sluzace wzbogaceniu oferty - osoby ktore wykupia w tych hotelach wczasy zostana kilka dni przed wyjazdem poinformowane o zamianie na inny hotel - mnie to na szczęscie nie spotkalo, ale praktycznie w kazdej lokacji jest taka "atrapa". Kilka słów o ludziach - na Thassos jechali ludzie glownie w wieku 30+ i wszyscy byli zadowoleni , wracajac jechalem "antenka" ze spora grupą młodych ludzi wracajacą z Bułgarii - niezadowoleni byli ze wszystkiego - za ciepło (doprawdy nie wiem czemu pojechali do Bułgarii a nie nad Bałtyk czy ew. do Norwegii), opowiadali ze autobus mial przerwy za czesto (zdaniem jednych), za rzadko (zdaniem innych), a juz najlepsze bylo stwierdzenie ze "OK Services to dno bo autokar jechał z Bułgarii 27 godzin" (dla niezorientowanych - jest to normalny czas przejazdu autokarem do Bułgarii) - dla takich osób najlepsza rada na urlop/wakacje - kupcie 3 zgrzewki piwa spedzcie cały wolny czas przed telewizorem i nie wyjezdzajcie bo gdziekolwiek i z kimkolwiek pojedziecie wrocicie tylko sfrustrowani... Podsumowujac - można skrytykowac OK Services w kilku sprawach (szczegolnie te hotele-atrapy) ale na tle innych biur podrozy biuro wypada naprawde dobrze - jesli takie biuro mialoby upasc to równie dobrze może upaść każde inne. Czytalem też o obawach nt. kondycji finansowej - nie mam pojecia jak jest, zwracam tylko uwage na 1 rzecz - WSZYSTKIE upadłe biura to biuro oferujace wczasy z PRZELOTEM SAMOLOTEM. Przy autokarach jest zupełnie inaczej - tutaj nie ma absurdalnie niskich last minute , kontraktowania dużych ilości czarterow przed sezonem itp. dlatego jest o wiele bezpieczniej (choc oczywiscie nic nie jest w 100% pewne). Dodajac do tego fakt, że wszystkie autokary OK Services jechaly w 100% pełne (pisze o dniu gdy ja wyjezdzałem) myślę, ze obawy sa niepotrzebne. Życzę wszystkim, którzy jeszcze nie byli miłych wakacji. IP: 79.191.1.48
|
michał
|
#1685 13:57, 07.08.2012
|
Gość |
Adamie, dobrze, że to napisałeś. Ja też jestem zwolennikiem korzystania z usług w miarę tanich, z autokarową w większości ofertą, biur podróży, oczywiście przy tym w miarę pewnych. I też jestem w stanie wybaczyć pewne niedociągnięcia, o ile zasadnicza część oferty gra. Z krytyką trzeba uważać, to znaczy my klienci powinniśmy uważać, żeby nie przesadzić i nie obudzić się pewnego dnia wyłącznie pośród Neckermannów, Tuich i innych tzw. pewnych biur, gdzie za nazwę i owo bezpieczeństwo trzeba będzie po prostu przepłacać. Okservices nie dość, że tanie, to jeszcze ofertę ma szeroką. Kiedyś proponowali nawet autokarem wyspę Alonissos - jedyni w Polsce, także Chalkidiki. Żeby nie tylko chwalić, to jednak mała wątpliwość. Zajrzałem na stronę dwóch innych bielskich biur o podobnym typie oferty: Tęczy i Amidy. Oba wśród dokumentów do pobrania zamieszczają kopię swoich polis ubezpieczeniowych z wyszczególnioną kwotą ubezpieczenia: Tęcza ponad 750 tysięcy zł., Amida około 139 tysięcy zł. Tymczasem na stronie OKservices jest wprawdzie kopia z numerem polisy, ale bez kwoty ubezpieczenia. Uważam, że biuro powinno ten niedostatek informacji uzupełnić. IP: 149.156.30.10
|
Gzegozenek
|
#1686 17:38, 07.08.2012
|
Gość |
Zgadzam się z Wami w zupełności,zawsze wkurzają mnie ludzie wiecznie na coś narzekający,przeważnie na pierdoły,a sobie oczywiście nie mają ni do zarzucenia. Wrzeszczą że długo jada a jak jest postój który ma trwać 15 minut,to oczywiście przeciąga się do 30 minut,bo jeszcze musza zapalić,kupić to czy tamto i wogóle. Także największy problem wczasów autokarowych są sami turyści,nigdy wszystkim nie dogodzisz. A ja tylko zaciskam zęby gdy słyszę te wszystkie marudzenia wokoło w autokarze,bo miałoby sie taką ochote wtedy innym wygarnąć,ale oczywiście nie można,bo od razu pół autobusu rzuci się na Ciebie,że jestem taki i owaki. No ale cóż,juz tak jest.A już najbardziej mnie wkurza,gdy 15 minut po postoju,ktoś idzie do kibla w autokarze!! No to już mnie wtedy krew zalewa!! Sorryże tak troche nie na temat,ale po prostu musiałem to napisać,może do niektórych coś dotrze. IP: 89.72.89.88
|
piszponta
|
#1687 19:18, 07.08.2012
|
Gość |
a czy ktoś z was otrzymał fakture zapłaty za wczasy z ok.serwise.potrzebuję do zakładu pracy.Jade we wrzesniu na Korfu IP: 80.239.242.78
|
miętki
|
#1688 20:07, 07.08.2012
|
Gość |
witajcie wszyscy i poczytajcie -właśnie wróciłem z korfu i chciałem się podzielic tym co było ok. więc nic nie było. zaczynając od transportu z łodzi przyjechał autokar z dwoma kierowcami o nas w katowicach nic nie wiedzieli ale bez listy zabrali nas do bielska na przesiadkę. w katalogu obiecywali że na miejscu będziemy ok.14 a byliśmy na 19. autokar przyjechał do portu na 14.30 i kierowcy szt. 2 bardzo się zdziwili że zamiast iść spać musiało podjąć zmianę turnusu schodzącego z promu i jechać do polski.ośrodek panos a wyżywienia w marii-porażka aby na śniadanie iść ok. 1,5 km. i tak co posiłek. w pensjonacie marii nikt nie podał iż zamiast prysznicu jest wanna długości 60 cm. wczasowicze mieszkający na ogród o godź 6.30 mieli przymusową pobudkę bo właściciel ze sprzątaczką wymieniali poglądy bardzo głośno. a i nikt nigdzie nie pisze a powinnipodawać że na wyspie korfu atakują komary i bez środków antykomar nie ma co próbować zasnąć. transport 35 godzin. jedyne światełko to wyspa godna zwiedzenia rezydentka pani lech w temacie i potrafi sprzedać swoją wiedzę.w razie zainteresowania proszę pytać odpowiem IP: 77.253.161.222
|
lolo
|
#1689 20:51, 07.08.2012
|
Gość |
Witam Miętki po urlopie nie znamy się ale mam nadzieje że chociaż troszeczke wypoczęty wrócileś.Ja wybieram sie z grupą 4 os.we wrześniu na Korfu pensonat Panos z wyżywieniem w Marii.W całym zamieszaniu z biurami podróży głównie z Aguamaris zastanawiamy sięczy nie zrezygnować z wyjazdu.W Tobie nadzieja napisz jak tam jest naprawdę na tej wyspie/wiem wyspa piękna/z hotelem ,wyżywieniem a przede wszystkim jak spisało sie biuro Ok serwise.Pozdrawiam IP: 80.239.242.78
|
Andzia
|
#1690 21:28, 07.08.2012
|
Gość |
O, wreszcie napisał ktoś, kto był w Panosie na Corfu My też wykupiliśmy posiłki w Marii, ale z góry zakładam, że śniadanie raczej we własnym zakresie. Czy w pokojach w Panosie jest odpowiedni "mini aneks kuchenny", żeby przygotować sobie jedzenie, schłodzić napoje i ew. zrobić herbatę? IP: 84.10.156.238
|
bozenaa62
|
#1691 21:42, 07.08.2012
|
Gość |
Witam, ja ponownie zapytuję o Korfu. Czy ktoś z forumowiczów , kto był na Korfu Z OK w Panos może napisać , jak kształtowały się na miejscu ceny wycieczek fakultatywnych? Jeśli uda mi sie pojechać z nimi w przyszłym roku mam zamiar wykupić wszystkie wycieczki. Chciałabym znać ich tegoroczny koszt. Z góry dziękuję za infomację w tym temacie. IP: 213.238.86.16
|
princesak
|
#1692 21:44, 07.08.2012
|
Gość |
Witam, wypowiem się, bo właśnie wróciłam z Riwiery, z oferty APARTAMENTY TYPU AKROPOLIS. Otóż wiedzieliśmy z chłopakiem, że jedziemy " w ciemno " i możemy dostać beznadziejny hotel, z płatną klimą, etc, ale jak się okazało mieliśmy duże szczęście - dostaliśmy ładny pokój w Rainbow, Olimpic Beach, z klimą w cenie i bardzo smacznymi obiadokolacjami. Oczywiście trzy *** to bzdura - nawet na drzwiach pokoju napisane jest, że ma standard 1* + grzyb w łazience na suficie i sama łazienka trochę odstrasza, ale przymknęliśmy na to oko, za cenę którą płaciliśmy i za to, ze mimo wszystko dobrze wyszliśmy na naszej ofercie (niektórzy płacąc dużo więcej dostawali totalnie inny hotel etc). Sniadania robiliśmy sobie sami, bo hotelowe to, krotko mowiąc, nuda, monotonia - codziennie wieprzowa tłusta szynka, ser, jajko gotowane, chleb (czasem czerstwy), herbata, płatki, kawa (bardzo słaba ) pomidor i twarożek i dzemiki i maselka. mimo wszystko mogliby to jakoś urozmaicić... prawie wszyscy z naszego turnusu narzekali na obiadokolacje - nie rozumiem, dlaczego. codziennie była inna GRECKA! potrawa, zawsze wszystko zjedliśmy, byly to posilki urozmaicone, syte, smaczne, roznorodne i wcale nie "po kosztach" (ryba, steki, greckie potrawy - nie wiem czego tu sie czepiac...) hotel znajduje sie doslownie dwie minuty od plazy. riwiery opisywać nie muszę, bo jest tam cudnie i mogłabym zostać dłużej transport pierwsza klasa, autokar strychalskiego z 2011r. w obydwie strony, piloci dwaj różni ale obydwaj genialni, do Grecji dojechaliśmy w ok. 25h czyli bardzo szybko, z powrotem też tyle, bylibyśmy szybciej, ale dostosowywaliśmy tempo do turystów z Korfu, którzy nie mogli wcześniej wyjechac, a czesc z nich jechala tez do katowic i Krakowa (ich przewoznik nie chcial dalej jechac z Czechowic, nie wiem czemu), ale droga byla naprawde w porzadku, piloci mowili ciekawe rzeczy i Szymon, ktory jechal z nami z powrotem, wg mnie gral fair - mowil prosto z mostu, ze bedzie obsuwa, itd, proszac przy tym o wyrozumialosc. na poczatku pobytu niektorzy burzyli sie o wycieczki, ze mialo byc cos gratis, ze za cos nie mieli placic - niew iem do konca o co chodzilo, zrobilo sie nerwowo, ale ostatecznie chyba okazalo sie, ze i tak dostaja wycieczke gratis, bo wykupili dwie, a byli z dwojka dzieci, z tego co zrozumialam, wiec wyszli nawet lepiej niz mieli, tak mi sie wydaje. co prawda rezydentka Liliana wydawała się bardzo rzetelna i konkretna, ale niestety miala sporo niedociągnieć - chociazby wspomniany grzyb, zapisala sobie przy nas wyraznie w swoim kajeciku, by cos z tym zrobic i nie zrobili nic. ale nie chcialo nam sie denerwowac na wakacjach i wykłócać, bo ostatecznie mogliśmy przeżyc te 10 dni. wycieczki fakultatywne bardzo w porzadku, ale opłaciło nam sie wykupienie ich z polski, zaznaczając w formularzu przy zamawianiu wczasow - ok. 30 zl taniej za jedna !! zdaje sie ze to jakas promocja z okazji last minute, lub cos w tym rodzaju, takze sprawdzcie to zanim kupicie nie wiem czy drugi raz pojade z tym biurem, bo mimo wszystko stresowalo nas jechanie w ciemno i te zamiany hoteli, ale naprawde nie mam sie do czego poza tym przyczepic i jesli macie juz wykupione wczasy to sie nie martwcie, tylko przygotujcie na to co jest napisane, tzn my bylismy przykladowo przygotowani na platna klime bo widzielismy w ofercie, co jest wyraznie napisane. to chyba tyle. milych wakacji IP: 83.7.209.92
|
princesak
|
#1693 23:59, 07.08.2012
|
Gość |
ach, co do toalet na trasie, to paradoksalnie tylko w Polsce była płatna, 1zł specjalnie w obydwie strony zatrzymywaliśmy się na postojach z bezpłatnymi toaletami - za to wielki plus dla pilota i kierowców, bo niby to 50 centów czy 1 euro , ale jak sie zbierze... IP: 83.7.209.92
|
miętki
|
#1694 06:59, 08.08.2012
|
Gość |
witam, pd względem panosa ne mogę wiele powiedzieć gdyż mieszkałem w marii. udało mi się tam być 2 razy koło hotelu. z relacji kolegów tam mieszkających bardzo narzekali na pianie koguta nie to nie żart kogut piał od 2 w nocy do świtu, dodatkowo we wszystkich ośrodkach są baseny lecz do użytku tylko do godź- w panosie do 21.00 a w marii do 19.00 na całej wyspie jest pełno komarów i rezydentka na spotkaniu jako jedyna o tym mówi a bez środków rano wstaje się jak po ospie. jedzenie w marii-śniadanie jako szwedzki stół, więc chleb,masło ser żółty,2 rodzaje dżemu,jajka na twardo,kawałki pomarańczy,serek homo, napój pomarańczowy,kawa,herbata,i tak przez cały turnus zero zmian,obiad- udko kurczaka,ryba spagetii,spagetii ze sztuką mięsa i tak się powtarza nie do wyboru, zupa porcja jak dla dziecka nie dość że mała miseczka to jeszcze połowa. wycieczki- rezydentka organizuje 2 wycieczki 1/ barbekiu, przepłynięcie stateczkiem ze szklanym dnem i oglądając piękne groty niestety tak jak na zdjęciach do żadnej się nie wpływa następnie płynie się na piękną plażę dostępną tylko od morza należy zabrać własny parasol miejscowi krzyczą 3 euro za 3 godziny nasrępnie obiad z grila czas wolny i powrót. 2/ następna wycieczka to wycieczka wokoło wyspy pałace sisi i te widoki, warto obydwie wycieczki kosztowały po 39 euro. no i najważniejsze-ceny na wyspie. grecy od poprzedniego roku podnieśli się z cenami o ponad 100 procent. piwo w sklepach od 1,2 do 1,6 euro w rastauracjach i pabach 3,4 do 4,5. kukurydza z grila tylko jeden grek sprzedaje i kosztuje 2 euro,gyros z frytkami i sałatką 6,8 euro parasol z leżakami na plaży 6 euro,wypożyczenie skutera na 1 dzień 25 euro a samochodu 50 euro. miasto bardzo spokojne i o godź. 23.00 zamiera całkowicie uzo 0,2l kosztuje 3,5 euro natomiast metakse , oliwki, polecam zabrać z polski. podróż bardzo męcząca wyruszałem z katowic, o 7 przyjechał autokar z z ludźmi i o nas nic nie wiedzieli że z katowic ktoś jedzie na korfu więc bez listy zabrali nas do bielska,w bielsku dopiero roszady każdy siadał gdzie chciał , na słowacji już z dolnego pokładu uciekali ludzie(był to piętrus)bo szambo pełne i fetor straszny. postoje co 4 godź. do portu zajechaliśmy ok 13.30 a wypływaliśmy 14.45 płynie się 2.15 godź. i po zejściu z promu do greckiego autokaru i przejazd 1 godzinkę w pokoju jest się po godzinie 18.00 kierowcy polscy bez wypoczynku od razu przejmują grupę powracającą i jadą do polski, przypominam że u nas było 2 kierowców więc radzę tego przypilnować. w drodze powrotnej pilotka proponowała trasę objazdową z bielska przez rybnik,gliwice do katowic podobno tak jest bliżej dopiero po interwencji dało się inaczej. myślę że opisałem wszystko ale proszę pytać pozdrawiam IP: 77.253.161.222
|
miętki
|
#1695 07:21, 08.08.2012
|
Gość |
Zapomniałem dopisać że w każdej knajpce oraz w panosie i marii jest dostępny nie odpłatnie internet wifi w pokojach napewno są lodówki natomiast w panosie w pokojach nie ma telewizora a w marii są 3 programy mango grecki i polonia, w marii pokoje są sprzątane z wymianą pościeli co dzień natomiast ciężko się wykąpać w łazience wanienki dł. 80 cm. pobijane i pomalowane w środku lata 70 i tak zostało, gospodarze bardzo mili roznosząc obiad powtarzają non stop -ekstra zupa- trafiła się zupa ze skurką pomarańczy co dawało dodatkowy posmak oraz ryba też o bardzo dobrym smaku. ,, 0,, kradzieży w marii każdy wchodzący był sprawdzany przez gospodarza natomiast pokój nr. 13ma bezpośrednie wyjście na basen zamiast balkonu. to już chyba wszystko IP: 77.253.161.222
|
aniaR
|
#1696 07:42, 08.08.2012
|
Gość |
do princesak bardzo się cieszę że jesteście zadowoleni , ja mam wyjazd już jutro rano i też oferta w ciemno na riwierę czyli free 2 go. i myślę że bedzie wszystko ok . pocieszyliście mnie z tymi postojami, duży plus dla waszych kierowców za wybór postojów, bo jak ja wczesniej jechałam to dobrze że miałam dużo klepaków, bo inacej by było s....u w krzaczkach , mam nadzieję że i ja na takich kierowców trafię mam pytanie , o której wyjechaliście z grecji , bo rano jest wykwaterowywanie i co z torbami , czy mieliście gdzie je zostawic, oraz o której byliście w katowicach , bo musi mnie ktos odebrac i nie bardzo wiem jaką godzinę podac +-.wieczór czy pózna noc , proszę o odpowiedz. IP: 89.74.97.131
|
Mariola
|
#1697 07:51, 08.08.2012
|
Gość |
Dzięki Miętki za relację. Zastanawiamy się nad wykupem wyjazdu do Panosa a koleżanką? Przejazdy niestety tak wyglądają, że jedni czekają na drugich, tak jest wszędzie. Na wiosnę byłam z Rainbow i też tak było. Czas przyjazdu jest określny na daną godzinę, ale trzeba się liczyć z przesunięciami, to normalne z KAŻDYM BIUREM. A koguty pieją wszędzie, jak byliśmy na Zakhyntosie też tak było. ŻADNE biuro nie ma na to wpływu!! Na komary również!! Na Riwierze też były, ale poszłam do sklepu i kupiłam raida do kontaktu w aptece maść na ukąszenia i po kłopocie!! Z tego co opisujesz, myślę, że jesteś zadowolony!!!! My z koleżanką tylko zastanawiamy się , czy biuro jest wypłacalne i czy jechać? Warunki za te pieniądze na pewno są skromne, ale ile siedzi się w pokoju? Pozdrawiam Mariola IP: 87.205.108.6
|
Mariola
|
#1698 07:57, 08.08.2012
|
Gość |
Aniu, zawsze są miejsca gdzie można zostawić bagaż!! Dostęp do toalety jest również, nieraz się zdarzy, że nawet prysznic udostępniają. A co do godziny przyjazdu, to musisz się liczyć z poślizgiem. Jak już będziesz w Polsce to po prostu zadzwonisz do rodziny i mniej więcej będziesz wiedzieć o której będziecie w Katowicach. Życzę miłego wypoczynku i czekamy na relację z powrotu :-) Mariola IP: 87.205.108.6
|
Mariola
|
#1699 08:07, 08.08.2012
|
Gość |
Miętki, a jak z klimą jest potrzena? Mieliście? IP: 87.205.108.6
|
aniaR
|
#1700 08:12, 08.08.2012
|
Gość |
dziękuję za odpowiedz , ja tylko orientacyjnie chciłam wiedziec o której jest się w polsce bo jeszcze droga na dolny śląs(3h) mnie czeka , dzięki za przypomnienie o rajd na komary . ja zawsze byłam zadowolona z pobytu w grecji ,(riwiera - paralia, leptokaria ,, thassos, i pare lat temu alonissos) wszystko oferty OK. ale rozpisując się w pozytywach zaraz zostaniesz posądzony o konszachty lub pracę dla OK. zawsze wszystko zależy od nas , ja jestem pozytywnie nastawiona i już nie mogę doczekac się wyjazdu IP: 89.74.97.131
|
Strona: « < ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie