» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » OK SERVICES

OK SERVICES

Strona: < 1 2 3 4 5 6 > »

Autor Treść
SYLWESTER OK SERVICES
Gość
Byłam w Rawdzie na ostatnim turnusie i to co zaraz opiszę jeży włosy na głowie. Wyjechaliśmy z Katowic z ogromnym opóźnieniem - ponad 3 godzinnym. Miejsce w którym stał autokar nie było żadnej toalety. Kierowcy którzy podjechali spoznieni w zaden sposob nie przeprosili turystow za tak duze spoznienie. Jeden z kierowcow zachowywal sie wrecz agresywnie. Powiedzial ze on i tak nie dostal jeszcze zaleglych pensji od biura OK SERVICES i jak zaraz ludzie nie zamilkna to on moze w ogole nie jechac. Co wiecej okazalo sie, ze biuro nie wyslalo pilota. Gdy poprosilam o legitymacje pilocka kierowca zaczal sie smiac mi w twarz. Powiedzial zebysmy zapomnieli o pilocie bo biura nie stac na wykwalifikowanego pilota i nikt nie ma legitymacji pilockiej.Autokar był bardzo stary (ok 17 letni), spod szyb wyciekala woda w czasie deszczu, przod autobusu byl obdrapany. Jedna Pani chciala wezwac policje by skontrolowala stan techniczny autokary, ale kierowca jak to uslyszal to kazal ludziom szybko wsiadac i odjechal! Na nic zdaly sie klotnie z kierowca by szybko podjechal na policje w celu skontrolowania autokaru! Kierowcy zachowywali sie oprdynarnie. Nas jako turystow ktorzy zaplacili za ewypoczynek nie obchodzi to, ze kierowcy nie dostali pensji. W czasie podrozy autokar sie popsuł. Peklo boczne kolo. Okazalo sie ze kierowcy nie maja zapasowego i nie maja pieniedzy na wymiane na nowe. Ludzie musieli sie zlozyc na nowe kolo i na serwis! Autokar popsul nam sie na terenie Czech. Naprawa kola trwala ok 3 godzin. Wszyscy byli wsciekli. Jedna z rodzin zrezygnowala z wczasow z tym biurem i z Czech na wlasny koszt wrocili do Polski. Z tego co wiem beda wystepowac do sadu! Strasznie zaluje ze ja rowniez z moim mezem i corka nie wrocilismy jak oni. Na terenie Serbii zatrzymalismy sie na posilek w takim zajezdzie RED STar - okazalo sie ze musimy doplacac do jedzenie mimo, iz wczesniej zaplacilismy a biuro poinformowalo nas juz zadnych doplat nie bedzie! do Rawdy jechalismy 39 godzin. Bylismy strasznie opoznieni. Rezydentka nie znala hoteli w ktorych ma nas zakwaterowac. Nikt na nas nie czekal po przyjezdzie. Na zebraniu onformacyjnym sprzedawala wycieczki w ogole nie informujac turystow o waznych rzeczach. Na wycieczki jezdza nieprzygotowani piloci, czesto w autokarach brakuje klimatyzacji, nie jezdza z nami polscy kierowcy tylko bulgarscy. zadna rezydentka nie mowi w jezyku bulgarskim. Droga do Istambulu jest STRASZNIE NIEBEZPIECZNA! Na miejscu nikt nam nic nie opowiada. Rezydentka czyta z ksiazki. Nic nie wie i nic nie umie. Reszta wycieczek jest zorganizowana fatalnie. Wszystkie wycieczki sa bardzo drogie. Wystarczy pojsc na miasto i kupic w innym biurze wycieczki o polowe tansze z wykwalifikowanym polskim przewodnikiem w luksusowych autokarach z fantastyczna klimatyzacja. Jedzenie w hotelu ELWIRA JEST OBRZYDLIWE, PORCJE BARDZO MALE. kTOS JUZ O TYM TUTAJ NAPISAL! I NIE WYMIENIAJCIE PIENIEDZY U WLASCICIELKI HOTELU BO TO JAWNE OSZYUSTWO. nIE DAJCIE SIE NA TO NABRAC. Boze te wakacje byly jedne z najgorszych w moim zyciu. Chamstwo jakim odznaczala sie jedna z rezydentek bylo wprost niewyobrazalne. Zreszta dziewczyna ta nie miala zadnych kwalifikacji ani uprawnien by pracowac w turystyce! Pokoje strasznie odbiegaly od tego co mozna podziwiac w folderze. OSOBY KTORE DOSTALY OD BIURA DARMOWE WYCIECZKI Z OKAZJI DNIA KOBIET, ALBO WALENTYNEK NIE MAJA CO LICZYC NA GRATISY! TO BYLO OSZUSTWO. NICZEGO NIE DOSTALAM, CO WIECEJ MUSIALAM PLACIC DWA RAZY TYLE ZA WYCIECZKE NIZ BYLO TO OBIECANE! Nikt nie ma zadnych informacji, nikt nic nie wie. Rezydentki nie chca na miejscu podpisywac reklamacji - tlumacza sie ze biuro zakazalo im to robic. Poszukajcie w internecie informacji na temat tego biura i naprawde nie dajcie sie nabrac i oszukac. Lepiej zrezygnowac i stracic troszke pieniedzy, niz wrocic ze skolatanymi nerwami. Nie bylismy ubezpieczeni. Za wizyte u lekarza na miejscu ludzie musieli placic. Rezydentka zreszta nie miala zielonego pojecia gdzie jest lekarz! NIE DAJCIE SIE NABRAC! NIE WARTO. SZKODA WAKACJI I ŁEZ!
IP: 85.222.18.82
Marcin
Gość
CHYBA JESTEŚ NIENORMALNY JA Z TYM BIUREM PODRÓŻUJE JUŻ 3 LATA W ZIMIE I LATO BYŁEM W BUŁGARII W GRECJI ITD. NIE JESTEM ŻADNYM PRACOWNIKIEM BIURA TYLKO ICH KLIENTEM A PRACUJE W SKLEPIE. TYLE RAZY Z NIMI BYŁEM I ZAWSZE WSZYSTKO WG PROGRAMU A TY NIE WIEM. CHCESZ MIEĆ WCZASY ZA TAK NIE WIELKĄ CENĘ A TYLE CUDUJESZ. TRZEBA BYŁO WYBRAĆ INNE BIURO JAK CI SIE NIE PODOBA. PO CO MIAŁOBY BIURO PISAĆ SAMO O SOBIE SKORO W MOIM TERMINIE JECHAŁO 7 AUTOKARÓW Z BIELSKA BIAŁEJ. JEZELI BY NIE UFALI LUDZIE TO TYULE UTOKARÓW BY NIE JECHAŁO TO CIEKAWE ZE Z INNYCH BIUR JEDZIE 1 ZASTANÓW SIĘ NAD TYM CO POISZE :o SZ
IP: 83.4.39.251
Marcin
Gość
JA W TAMTYM ROKU W TERMINIE 5 - 18 SIERPNIA MIESZKAŁEM W ELWIRZE I WYMIENIAŁEM PIENIADZE NIKT MNIE NIE OSZUKAŁ A DO TEGO CO DO JEDZENIA JESTES CHYBA OBRZARTUCHEM MOJA CAŁA RODZINA BYŁA I PO ŚNIADANIU WSZYSCY BYLI POJEDZENI AZ DO KOLACJI A TY JAK MIAŁEŚ TAK MAŁO TYRZEBA BYŁO WYBRAĆ INNE BIURO Z OPCJĄ ALL INCLUSIVE TO BYŚ ŻARŁ I ŻARŁ
:lol:
IP: 83.4.39.251
Gosia
Gość
Niedawno wróciłam z 2-tygodniowego urlopu na Olympic Beach i będę go mile wspominać. Bardzo dobra opieka rezydenta Waldka, był do dyspozycji turystów codziennie. Każdy problem można było z nim omówić i uzyskać pomoc. Ania podczas wycieczek potrafiła zainteresować każdego, ma dużą wiedzę historyczną i potrafi ją ciekawie przekazać. W swoim imieniu BARDZO IM DZIęKUJę !
IP: 83.14.238.138
Ula
Gość
Przeraziłam się tym co napisane było o Hotelu Stella.Właśnie wykupiłam tam pobyt z zamiarem spędzenia Sylwestra.Nie wiem co mam teraz zrobić?
IP: 83.1.16.50
Agawa
Gość
Mam pytanie do tych co byli w Grecji w Toronto City - gdzie a właściwie w której części Paralii znajduje się ów pensjonat. Na stronce pisze że to nowa dzielnica ?? Dzięki za info.
IP: 79.190.253.66
m_d
Gość
Polakom nigdy nie dogodzisz. :/ niejednokrotnie spotkałam się z tragicznymi opiniami nt hoteli, w których ja spędziłam wspaniały wypoczynek i na które MOIM ZDANIEM nie można powiedzieć złego słowa. To samo jest z biurami podróży, nasi rodacy zawsze znajdą powód do narzekań: zły piasek na plaży, brak piwa żywiec w barach w krajach muzułmańskich, jaszczurki, komary, zbyt słona woda...:/ też wykupiłam Sylwestra na Riwierze i nie sugerując się wypowiedziami ,,narzekaczy" mam nadzieję na wspaniały wyjazd...pozdrawiam wszystkich. :P trochę optymizmu :D
IP: 83.18.205.210
Agawa
Gość
a jak wygląda sprawa toples na plaży,bo w tym roku byliśmy w Bułgarii i panowała totalna swoboda, a podobno w Grecji wygląda to inaczej
bea
Gość
ktoś może coś więcej napisać o hotelu rainbow w Olimpic beach? myślę o tym, żeby wybrać się tam na wakacje, ale boję się, że umiejscowienie "blisko popularnego deptaka" oznacza, że wciąż będzie głośno, a jadę tam w romantyczną podróż z ukochanym a nie na podryw i imprezy;)

czy olimpic beach to miejsce dla ludzi lubiących spokój, czy dla rozwydrzonej młodzieży?

p.s. gwoli ścisłości: reklamowe posty w takich serwisach jak ten piszą pracownicy agencji PR a nie pracownicy biur podróży. to się nazywa reklama szeptana i jest podobno świetną formą promocji ;P
IP: 87.205.174.41
Zaniepokojona
Gość
Jestem bardzo zaniepokojona, przeczytałam wiele komentarzy na temat tego biura i nie wiem co zrobić. Wybieram się w te wakacje do hotelu Mediterranean princess do Paralii. Na zdjęciach w katalogu hotel wygląda bardzo luksusowo, choć nie wiem co zastanę na miejscu, czy ktoś odwiedził ten hotel? Pieniądze już wpłaciłam. Czy ktoś może powiedzieć o nich coś dobrego?
IP: 83.5.102.199
Agawa
Gość
Ja byłam w tym roku z tego biura w Bułgarii -Ravda pensjonat Ivan i było wszystko ok,a teraz jedziemy PARALI i jestem pewna że też tak będzie .
monia
Gość
Właśnie wróciliśmy z Paralii z Sylwestra. Super impreza. Wszystkie punkty programu się odbyły, mieszkaliśmy w hotelu Principal jest super nowiutki ( może do plaży jest dalej ale zimą... )Wiedza p. Ani o Grecji jest powalająca, ponadto jest to osoba bardzo miła i uczynna, p. Waldek też super gość. Autokary w porządku nasi kierowcy ( czarnego bombowca ) bardzo mili. Tak więc ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni z usług biura OK Services. Wszystkim maruderom polecam kupić sobie działkę i spędzać wolny czas według własnego pomysłu . Pozdrawiam
IP: 89.77.127.82
Elena
Gość
POLECAM OK SERVICES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie wróciliśmy z Sylwestra w Grecji z biurem OK Services. 28.12.2008 - 4.01.2009. Byliśmy zakwaterowani w Paralii w apartamentach Porto Daliani. Za osobę płaciliśmy 899zł.
Kiedy znalazłam tę ofertę wydała mi się świetna ale podejrzanie tania więc poczytałam na necie opinie na temat OK Services. Po kilku godzinach czytania negatywnych wpisów zwątpiłam i zrezygnowałam. I to byłby mój największy błąd!!!!!!!!!! Na drugi dzień, na zimno przeanalizowałam wpisy i powtarzały się one na kilku forach a poza tym większość była nonsensem. Klient niestety reaguje na takie "fałszywe" wpisy i rezygnuje niepotrzebnie. Rada dla wszystkich którzy czytają takie bzdurne wpisy typu : "tynk leci ze ścian"," kierowcy i piloci pijani", "autobusy szrot" itd, czytajcie tylko opisy ludzi którzy podają konkrety lub podają e-mail do siebie. Oni są wiarygodni.
Nasza wycieczka zaczęła się w Katowicach. Było 7 autobusów czyli ok 500 osób. Na placu postawiono tablice z numerami autobusów, listami uczestników i numerami siedzeń, tak więc każdy szybko i bez problemu mógł się odnaleźć. Autobusy były m.in. z firmy Pastuszak i z Warszawy. Nowe lub kilku letnie ale nie ma mowy o żadnych "szrotach".Naszym pilotem była Pani Ania, chylę czoło bo wiedza ogromna, spokój wewnętrzny i uśmiech dla wszystkich. Jechaliśmy ok 26 godzin z dużymi i małymi postojami (na "sikundę" ;) . Ludzie byli zakwaterowani w 5 położonych koło siebie hotelach (Toronto, Kostis, Principal, Rea i Porto Daliani) i do każdego byliśmy podwiezieni, nawet do tych przylegających do siebie. Organizacja super, ludzie fantastyczni. Pani animatorka- kobieta nie do zdarcia!!! Wspaniale się bawiliśmy w Igrzyska Olimpijskie na plaży,wieczór Grecki z tańcami,fajne nagrody, zwiedzanie według planu no i super Sylwester na 500 osób z jedzeniem i procentami i wycieczka GRATIS dla tych co znaleźli pieniążek w cieście. Jedno na co można pomarudzić to małe porcje jedzenia ale za tę cenę to nie powinno się narzekać. Jeździłam 11 lat z takimi tuzami jak Neckermann, Orbis, Ecco Holiday, Itaka, Triada itp ale nigdy nie byłam na tak wspaniałej, dobrze zorganizowanej i świetnie pilotowanej wycieczce!!!! Jeśli ktoś miałby jakieś pytania lub wątpliwości na temat czy jechać czy nie z OK Services podaje swój e-mail elena15@op.pl :) JA NIE ZAPOMNĘ TEJ WYCIECZKI BO podróż z OK SERVICES jest OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 80.54.104.167
Pilotka
Gość
NIE !! DNO!! Jestem pilotem wycieczek, który został zatrudniony przez OK SERVICES. Właścicielkami firmy są Katarzyna Ketikoglou (dawniej Kasperek) oraz Katarzyna Maj. Biuro reprezentuje najniższy poziom świadczonych usług. Przepełnione autokary - zdarzyło się że pilot musiał siedzieć na schodach ponieważ nie było dla niego już miejsca, wielokrotnie biuro przez oszczędności wypuszczało autokar bez pilota. Poza tym Korzysta ono z usług kilku firm przewozowych Raf -Trans / Pastuszak - co do których nie mam żadnych zastrzeżeń wypuszcza również swój autokar, który nie przestrzega czasu pracy kierowców wg przepisów AETR - sądzę że policja powinna się tym zainteresować. Na trasie do Grecji powinno jechać dwóch kierowców którzy jadą od około słowacji a do słowacji auto powinno być przywiezione przez 3-ego kierowcę, jednak OK SERVICES w ramach oszczędności zatrudnia tylko dwóch którzy się zmieniają - PRZEMĘCZENI KIEROWCY - jeśli zdecydują się państwo z nimi jechać narażacie własne bezpieczeństwo!
Pilot już w autokarze ma namówić klientów na zakup wycieczek fakultatywnych które są 2 razy droższe niż te oferowane w biurze na miejscu. Pracownicy - piloci nie są wypłacani - wszystko w czasie wycieczki gra po czym po powrocie do Polski biuro zapomina o pracowniku - jak się człowiek upomni to znajdują absurdalne powody dla których nie wypłacą.
Jeszcze jedno wciskanie ludziom kitu w stylu wycieczka którą państwo mają opłaconą w cenie wyjazdu nie odbędzie sie ponieważ np na Meteorach panują złe warunki atmosferyczne. Guzik prawda cytując panią Kasię Kasperek-Ketikoglou : "Powiedzcie tak swoim pasażerom to nie będą chcieli jechać, w sumie tam i tak nic ciekawego nie ma" Skoro nie ma to po co pisać w katalogu.
OK SERVICES to biuro które za wszelką cene chce zarobić nie licząc się z klientem! Pracowałam dla wielu biur, bywało lepiej gorzej z oferowanymi świadczeniami, wiele razy oferta odbiegała od rzeczywistości ale to co prezentuje OK SERVICES to na prawdę DNO!!
OK Services to NIEudane wakacje!!

Pozdrawiam
Pilotka
IP: 83.29.40.34
Damian
Gość
witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Panstwa był może w Parali w hotelu LUIZA? chciałbym się dowiedzieć jak spędzili Państwo w tym hotelu, czy warunki, wyżywienie i inne sprawy są odpowiednie i w porzadku? prosze o odpowiedz. pozdrawiam.
IP: 83.27.190.96
Były Rezydent
Gość
Hotel Luiza to jest nowy hotel w paralii. Zero wiadomości
IP: 82.113.106.8
Były Rezydent
Gość
Najlepsze jest to ze 2 dni temu umieściłem tu obiektywne informacje dla jednego turysty i zostaly one usunięte. Brawo biuro podróży. Pokazujecie że macie ludzi w d............
Pozdro
Były Rezydent
Gość
do pilotka
Co za bzdury wypisujesz kretynko.
Pracowałem w tym biurze i mogę na 100% potwierdzić że jeździ 3 kierowców
Pozdro idiotko
Były Rezydent
Gość
Do zaniepokojona.
To jest nowy hotel w ich ofercie
zero informacji.Przykro mi
bonia
Gość
Witam,wybieramy się w lipcu do,,porto daliani,,.Czy ktoś coś wie na temat tego apartamentu?Pozdrawiam
IP: 212.87.244.2
Gosia
Gość
Ja też wybieram się do Luizy, i faktycznie 0 informacji. Trochę mnie to martwi :(
IP: 87.205.211.235
Jarek
Gość
Byłem na wycieczce organizowanym przez biuro Ok Service i NIE jestem zadowolony. Ponieważ:
Klientów nie traktują poważnie, jeżeli o coś prosiłem to byłem zbywany (posiłki, ostatecznie nie było możliwość choć w ofercie były zapisane). Zakwaterowali mnie w pokoju w którym ledwo mieściły się dwa łóżka, odstęp między nimi był mniejszy niż długość łokcia! Nie było możliwość otworzenia drzwi na oścież. Miałem wrażenie że drugie łóżko było dołożone na czas pobytu. Jednej nocy podczas snu obudził mnie głos wypadającej belki poprzecznej w łóżku! Materac zapadł się i nie było możliwość spania na nim. Nie zareagowano. Cześć grupy była zakwaterowana w innym miejscu. Jak się okazało mieli zdecydowanie lepsze warunki pomimo tego że wszyscy zapłacili taką samą kwotę. Porządek, balkon, klimatyzacja i bar na parterze. Było to dla mnie nie do pomyślenia! Dowiedziałem się o tym przypadkiem gdy pojechaliśmy do znajomych na własną rękę. Zazwyczaj nas wysadzano jako pierwszych a później grupa jechała dalej, do lepszego zakwaterowania. Oczywiście nikt nie zareagował na to, powiedziano mi że mogę reklamować wycieczkę po przyjeździe do kraju i mam na to 7 dni!
Ocena OK Service - chamstwo, zaścianek, komuna, brak kultury, krętactwo i cwaniactwo. Polecam tylko ludziom którzy lubią ponarzekać ponieważ będę mieli mocne powody do tego.
IP: 156.17.118.249
Jarek
Gość
Apartament czytaj jako pokój z nadmiarem łóżek, brak szafek i brudna podłoga. Łazienka i kuchnia wspólna. Niestety nie ma możliwości zaskarżenia ich o sformułowanie apartamentu ponieważ jest bardzo subiektywna ocena.

Nie sugerujcie się także ilością gwiazdek ponieważ są one różne na krajów i regionów. Rynek i tak zweryfikuje firmę więc nie wróżę długiej działalności OK Service. Ponieważ już wiele osób przekonało się o jakości świadczonych usług, ludzi nieświadomych (czyli potencjalnych klientów) jest niewiele. Adios Ok Service do niezobaczenia.
IP: 156.17.118.249
MISIA
Gość
JAK TAK JEST ŻLE NA WCZASACH Z OK SERVICES TO CZEMU TYLE LUDZI Z ICH WYJAZDÓW KORZYSTA TO JEST DZIWNIE JEŚLI BYŁO BY TAK ŻLE TO BY Z NIMI NIE JEŻDZIŁO
ZAOPSERWOWAŁAM ZE NEGATYWNE OPINIE SA NAJCZĘSCIEJ UMIESZCZANE Z WYJAZDÓW Z GRECJI MAŁO Z BUŁGARJI I CHORWACJI CIEKAWE TO JEST
IP: 83.29.227.247
Agawa
Gość
Jak się wykupuje wczasy w apartamentach typu... to tak jest, psie pieniądze i takie same warunki. zapłać chłopie trochę więcej to i warunki będziesz miał lepsze. Ja jadę drugi raz z OK Service i nie narzekam zawsze znajdzie się ktoś kto będzie wymagał kokosów za 400 zł.

Strona: < 1 2 3 4 5 6 > »

Forum turystyczne » OK SERVICES

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij