Ja byłam w zeszłym roku z tym biurem w Rawdzie i w tym też się wybieram....
Pewne kłopoty były, ale co tam
np. gdy wracaliśmy z Bg i byliśmy już w PL, W Katowicach się okazało, że jest za mała liczba busów tzw. antenek i tak przez kilka godzin staliśmy na jakimś placu nie wiedząc co się dzieje i o której wyruszymy np. do Wrocławia kierowcy wysadzili nas z autokarów i szybko odjechali do bazy, nie udzielając żadnej informacji, pilotka zabrała się z nimi... biedni kierowcy (od busów) próbowali skontaktować się z kimś z biura Ok Services, ale się nie udało... Dobrze, że owi kierowcy byli na tyle uprzejmi, że na własną rękę zaczęli szukać kolejnych busów i kierowców, od jednego jechała chyba cała rodzina (3 pokolenia)
ale po wielu trudach dojechaliśmy
ciekawe jakie "atrakcje" wystąpią w tym roku, mam nadzieję że nic gorszego nie będzie
A na osoby które mają się nami opiekować w Bg, udzielać info. nie ma co liczyć... Np. p.jola próbowaliśmy się od niej dowiedzieć coś na temat kursów autobusów do innych miejscowości, kazała nam iść na przystanek sprawdzić wytłumaczyliśmy, że z tego co jest napisane cyrylicą nic nie rozumiemy, to skierowała nas do właścicielki hotelu elwira, która mówiła po polsku
OK SERVICES
Autor | Treść |
---|---|
Sylwia
|
#51 12:58, 17.03.2009
|
Gość |
IP: 79.186.105.240
|
Iwonka
|
#52 22:07, 19.03.2009
|
Gość |
Z tego co widze OK Services zbieraja coraz lepsze opinie od klientow Ja rowniez korzystalam z uslug tego biura. Wybralismy sie z chlopakiem do Paralii. Miasteczko typowo turystyczne, ale naprawde urzekajace. Hotel, wlasnie, nie pamietam nazwy, ale byl troszke na odludziu... W srodku wszystko bylo sliczne, nowe, zadbane, czyste. Telewizor, lazienka, tarasik... Mala "kuchnia" O i zdecydowanie polecam wykupowanie wycieczek - do Meteor, rejs na Skiathos i wyjazd do Aten. Grecja jest piekna, a to w jaki sposob pani Ania o niej opowiadala urzeklo chyba wszystkich... Naprawde, niesamowicie opowiadala o Grecji, jak ktos tu juz napisal jest ona skarbnica wiedzy Autokary byly swietne, kilkumiesieczne, klima, WC, bardzo wysoki standard Generalnie polecam OK Services i Grecje Pozdrawiam. IP: 89.76.84.7
|
Iwonka
|
#53 22:19, 19.03.2009
|
Gość |
Witam,wybieramy się w lipcu do,,porto daliani,,.Czy ktoś coś wie na temat tego apartamentu?Pozdrawiam O dopiero przeczytalam ze p bonia wybiera sie do Porto Daliani Wlasnie tam bylam - to jest nowiutki apartament, bardzo ladny, czysty, bardzo wysoki standard. Mi sie podobal A i chyba raczej polecam mieszkac na pietrze 1 lub 2 niz na parterze. Gdy pani dotrze do Paralii (nowym autokarem) i okaze sie ze trzeba troszke czasu poczelac na wykwaterowanie i posprzatanie po wczesniejszych urlopowiczach - prosze sie nie przejmowac. Tak jest w niejednym biurze podrozy A jak juz mowilam - Paralia piekna! Udanego wyjazdu. IP: 89.76.84.7
|
bonia
|
#54 09:22, 20.03.2009
|
Gość |
Bardzo dziękuje.Jedzie nas 17 osób,zalezy nam by było w pokojach w miare czysto,opiniami na temat biura i Paralii na forum za bardzo sie nie przejmujemy poniewaz mamy zamiar sie dobrze bawic i odpoczywac a małe utrudnienia...gdzie ich nie ma,pozdrawiam IP: 212.87.244.2
|
gosia
|
#55 14:36, 21.03.2009
|
Gość |
ciesze się ze coraz więcej pozytywnych opinii. Ja wybieram się do Paralii i licze na udany wypad . Czekam na więcej pozytywnych komentarzy o Grecji Paralii i hotelu Luiza IP: 87.205.181.61
|
Mariusz
|
#56 15:07, 24.03.2009
|
Gość |
Potwierdzam wszystko co napisał "ubiegłoroczny wycieczkowicz"( o podróży, autokarach ,wczasach wycieczkach) byłem dwa razy z rodziną (2+2) w Grecji, i nie mogę powiedzieć złego słowa o tym biurze. Może miałem szczęście nie wiem, może wiem czego oczekuję za w sumie śmieszne pieniądze, bo wczasy w OK są śmiesznie tanie. Jeśli Oczekujesz czegoś na wzór "pięciu gwiazdek" to wczasy te nie są dla Ciebie. Jeśli chcesz wypocząć w pięknych miejscach i nie oczekujesz niewiadomo czego to jest to właśnie to. W tym roku rozważam wakacje z OK w Bułgarii, i może coś z tego wyjdzie. Do wszystkich malkontentów: nie jestem pracownikiem tego biura a jedynie naprawdę zadowolonym wczasowiczem. Pozdrawiam Panią Anię i Pana Waldka oraz wszystkich zadowolonych z OK. IP: 83.7.159.67
|
Mariusz
|
#57 15:33, 24.03.2009
|
Gość |
Witam, w ubiegłym roku mieszkałem wraz z rodziną w tym hoteliku (apartamencie) wszystko na wysoki połysk, bo to nowy budynek oddany w ubiegłym roku, naprawdę klasa. Czysta duża łazienka, mały ale funkcjonalny aneks kuchenny z lodówką, kpl. nowych stalowych garnków, sztućce, talerze, kubki, szafka nad zlewem duża sypialnia, TV Sat z jednym polskim programem (TV 5) klimatyzacja ekstra płatna. Wadą jest to że leży w tzw. nowej Paralli trochę na uboczu, bo nowa Paralia dopiero się buduje, do morza jakieś 300m, widać go z okien, z drugiej strony budynku widok jest na Olimp, na plaży mało ludzi i to niewątpliwa zaleta, bo w centrum plaża bardzo tłoczna i czasem trudno znaleźć miejsce,blisko do rezydencji OK Sevr..., do ruchliwego i krzykliwego centrum 10-12 minut spacerkiem , do największego sklepu SAM w Parali 6-8 minut. Zależy co kto lubi, byłem dwa razy w Paralii i jeszcze raz chętnie bym pojechał. Potwierdzam wszystko co piszą o tym apartamencie w katalogu i na stronach OK. Ser.. Myślę , że to jeden z lepszych apartamentów OK Servics w Paralii. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. IP: 83.7.159.67
|
bonia
|
#58 13:24, 25.03.2009
|
Gość |
Bardzo dziękuje za wszystkie wiadomości,teraz juz jestem spokojniejsza,bo wpisy są rózne(zwłaszcza o OK servis),.pozostaje nam tylko czekac na wyjazd,bo zabawa bedzie przednia(jedzie nas razem z dziecmi 17 osób) .Pozdrawiam i życzę równiez udanych wakacji IP: 212.87.244.2
|
robert
|
#59 19:35, 29.03.2009
|
Gość |
BYŁEM 3 RAZY I MOGE POWIEDZIEĆ ZE WARTO!!! ZA TAKĄ KASE TO BARDZO POLECAM, BYLI TEZ TACY CO NAZEKALI NA WSZYSTKO ALLE TO TACY LUDZIE!!!!!!!!! NAWET TO ZE ZA GORĄCO IM PRZESZKADZAŁO, POZDRAWIAM WSZYSTKICH BURAKÓW NOWOBOGACKICH CO JADA NA WCZASY ZA TYSIAKA I WYMAGAJA CODÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK SPOTKAM WAS W TYM ROKU TO WAM WPIERD.....ZA TE NAZEKANIA.ALE WARTO JECHAC W TYM ROKU TEZ POJADE.BULGARIA OK,TASSOS OK, TERAZ JADE NA ALLONIKI. IP: 83.8.39.221
|
renatka
|
#60 21:45, 01.04.2009
|
Gość |
jadę w czerwcu do Paralli pensjonat Toronto czy ktoś ma jakieś informacje IP: 83.30.117.154
|
Agawa
|
#61 09:59, 03.04.2009
|
Gość |
my również jedziemy w czerwcu , Paralia -Toronto i nie możemy się doczekać tego słońca i leniuchowania IP: 79.190.253.66
|
renatka
|
#62 21:21, 05.04.2009
|
Gość |
Jest nadzieja że się spotkamy po 15 czerwca potem możemy napisać opinię!!!! IP: 83.30.93.27
|
Ona
|
#63 13:16, 12.04.2009
|
Gość |
Witam ja wybieram się w lipcu z chlopakiem własnie z tego biura do Grecjii-Paralia. Hotel Principal - wie ktoś coś o nim? pozdrawiam i chętnie pogadam z kimś kto rownież się tam wybiera w lipcu IP: 93.175.87.102
|
gość
|
#64 13:21, 15.04.2009
|
Gość |
ja jade ale nie tam IP: 83.20.143.106
|
pawel
|
#65 16:25, 19.04.2009
|
Gość |
wybieram sie w sierpniu do gecji-paralia, do hotelu principal lub luiza .Wiem ze sa nowe, ale czy juz wiadomo cos wiecej na ich temat? IP: 79.190.233.234
|
gosia
|
#66 19:25, 27.04.2009
|
Gość |
ja również wybieram się do grecji do luizy, niestety nowy hotel i o wpisów... ale i tak będzie fajnie IP: 77.253.163.83
|
Agawa
|
#67 17:29, 22.05.2009
|
Gość |
Wyjeżdżamy 6 czerwca po powrocie zdamy relację IP: 79.190.253.66
|
Jarek
|
#68 11:46, 02.06.2009
|
Gość |
Luiza nowy hotel Super. Czyściutko przemili właściciele. Naprawdę tam warto się zatrzymać. Wszędzie blisko. Właśnie wróciliśmy i byliśmy pierwszymi gośćmi w tym roku. IP: 78.28.12.50
|
gość
|
#69 16:57, 03.06.2009
|
Gość |
jeżeli ktoś był z tym biure mw Chorwacji to proszę napiszcie jak naprawdę tam jest. Jaka droga zakwaterowanie i wogóle. IP: 77.254.30.94
|
Monika
|
#70 09:17, 06.06.2009
|
Gość |
My również z narzeczonym jedziemy we wrześniu do Grecji do apartamentów anastasja z opinii czytam , że są ok To mój pierwszy wyjazd za granicę więc trzymam mocno kciuki , że będzie niezapomniany w pozytywny sposób. Chciałam zadać jeszcze pytanie tym co wyjeżdżali z okservices czy trzeba posiadać paszporty? Mówiono nam , że nie ale w regulaminie doczytałam , że przejeżdżamy przez Serbię , która nie jest w UE i trzeba posiadac paszporty , więc jak z tym jest ? I ostatnie pytanie czy był ktos z was we wrześniu w Olimpic Beach ? Jaka jest tam pogoda w tym miesiącu ? IP: 89.171.19.130
|
Agusia
|
#71 09:45, 06.06.2009
|
Gość |
Bez paszportu do Serbii nie wjedziesz na 1000%, nas sprawdzali bardzo dokładnie i w tą i z powrotem. IP: 78.28.12.50
|
Diana
|
#72 02:19, 15.06.2009
|
Gość |
Właśnie wróciłam z Chorwacji z Opatija,wyjazd organizował Ok Services i powiem krótko było cudnie!!Czytając wcześniej opinie o tym biurze(przed wyjazdem) byłam przerażona bałam się wszystkiego drogi!głodu!niekompetencji!..i zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona.Wczasy tanie!Transport(autokar) czyściutki,nowoczesny kierowcy też kompetentni umilali nam drogę.Zleciała jak z bicza trzasnął.Hotel dwugwiazdkowy Opatija** stary ale czyściutki codziennie zmieniana pościel i ręczniki.Obsługa uśmiechnięta i miła.Jedzenie palce lizać,nawet u mamy nie ma takiego a Opatija jako miejscowość przepiękna perełka. Ludzie nie bądźcie złośliwi i nie piszcze wymyślonych bzdur,bo naprawdę drudzy czytając to przed wyjazdem przeżywają horror IP: 83.13.18.147
|
Ona
|
#73 15:51, 16.06.2009
|
Gość |
A jak z dowodem? Bo żeby przejechać przez Serbię potrzebny jest paszport więc czy dowód wogóle brać? Pani z biura powiedziała mi żeby nie brać ponieważ można zgubić. A jeden dokument wystarczy IP: 93.175.87.102
|
Paulina
|
#74 15:00, 19.06.2009
|
Gość |
Jadę z chłopakiem 29lipiec , wyjeżdżam z Wrocławia. Paralia, Principal. Mam nadzieję, że OK service zawiezie nas bez większych problemów na miejsce i przywiezie do domu. Jeśli trafię do hotelu w którym mam być zakwaterowana to już nic więcej mi nie potrzeba. Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających tym samym terminie IP: 89.171.198.250
|
ania
|
#75 15:30, 19.06.2009
|
Gość |
Ja również właśnie wróciłam z Grecji z Olimpic Beach i było cudnie. Pogoda, woda cieplutka, czyste bezchmurne niebo, pyszne jedzenie, cudowni Grecy. Miałam ochotę zostać tam na zawsze i wiem że w przyszłym roku też tam jadę POLECAM Bardzo gorąco. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i nie czytajcie bzdur na forach najlepiej jechać i cieszyć się urlopem bo w Polsce tego nie doświadczycie IP: 91.193.185.4
|
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie