» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... > »

Autor Treść
Piotr
Gość
Ja byłem teraz w Hradku pozdrowienia dla ekipy z U.W wydział zarzadzania jeden z lepszyc wyjazdów na jakich byłem
Chopok warunki super
HotelSmrek byłem w pokoju standard ok
jedzenie zjadliwe
podróż z Wawu jechaliśmy ok 10 h
Ludzie rewelacyjni
Piloci Tomek i Kamila fajni Paweł służbista chociaż sie rozkręcał (po małm co nieco)

Pozdrowiena dla wszystkich z turnusu 2 w Hradku
IP: 95.41.148.112
Piotr
Gość
Sylwia jak masz jakieśpytania to pytaj śmiało?
Służe pomocą :P
IP: 95.41.148.112
daniel
Gość
Byłem na feriach z oisem
bałem się bo wykupiłem wycieczkę i dopiero potem zobaczyłem co się wypisuje na tym forum, więc jechałem z duszą na ramieniu i zaj... pozytywnie się zaskoczyłem na miejscu zakwaterowanie - może to nie pałac ale jak dla mnie za tą kasę Smrek to bomba!!! i do tego zaj.. knajpka na dole, a podróż bez problemów, jak dodam do tego, że karnet udało mi się kupić u nich za 100 euro na 5 dni to dla mnie był to zaje.... wyjazd
moja ocena 8/10
IP: 212.76.37.180
Sylwucha
Gość
Ja też mam być w Smreku :) Tylko że w klasie turystycznej... Wy tam byliście? A jeżeli chodzi o ceny roznego towaru na mieście (alkohol, jedzenie itp.) to bardzo drogo jest??? Moim pilotem będzie Paweł z tego co narazie wiem :) Ile się jedzie samochodem mniej więcej na stok?? Czy mając kartę euro 26 są jakieś znizki oprócz skipasów?? Dziękuje wam za pomoc :))
IP: 195.85.249.110
Doroti
Gość
Sylwucha napisał
Doroti napisał
Sylwucha z tego co piszesz to jak VIP jesteś traktowana. Ja jak wyjeżdżałam na sylwestrowy wyjazd to telefonu do pilota nie dostałam... a przydałby się... :)

Czytając to forum wydawały mi sę takie rzeczy nie możliwe, a jednak. Jak kobitka się przedstawiła, myślałam, że chce mnie poinformowac o odwołanym wyjeździe albo coś takiego. A tu wręcz odwrotnie. Byłam w szoku, miła niespodzianka. Zobaczymy co będzie dalej... Napewno napisze po powrocie czy dalej traktowali mnie jak "Vipa" ;)

Sylwucha życzę Ci żeby traktowali Cię jak Vipa, a nie po chamsku tak jak mnie. UDANEGO WYJAZDU! :)
IP: 62.121.86.48
FuckOIS
Gość
bardzo fajnie fajnie
ja ze swoimi znajomymi przed wyjazdem trafiliśmy na forum gdzie opisywali tragedie i traumę jaka towarzyszy wszystkim wyjazdom z ois i też nie dowierzaliśmy i się skończyło tym że
koleżanka ponad miesiąc nie mogła uprawiać seksu
kolega do tej pory wymiotuje, kolejny zaszył się w mieszkaniu i nie wychodzi
okazało się, że to co pisali na forach było malutkim niewinnym szczeniaczkiem w porównaniu z tym co nas spotkało wielkie paskudne bydle ze szczerzącym się zaślinionym wściekłą pianą pyskiem
IP: 77.252.121.2
gosc
Gość
Sylwucha napisał
Ja też mam być w Smreku :) Tylko że w klasie turystycznej... Wy tam byliście? A jeżeli chodzi o ceny roznego towaru na mieście (alkohol, jedzenie itp.) to bardzo drogo jest??? Moim pilotem będzie Paweł z tego co narazie wiem :) Ile się jedzie samochodem mniej więcej na stok?? Czy mając kartę euro 26 są jakieś znizki oprócz skipasów?? Dziękuje wam za pomoc :))

Samochodem na stok zalezy czy polecisz autostrada z Hradku czy krajowka :P Autokar jedzie srednio do pol h :)
Info dla ludzi jadacych samochodem - wezcie lancuchy - ostatnio byl nakaz wjazdu na chopok w lanuchach :) !!!!!!!!!!!
IP: 89.76.189.2
gosc
Gość
Piotr z kim jechales z Polski?
patyna
Gość
Panie Bartoszu

pozostawiam to bez komentarza i tak jak pan mowi do zobaczenia w sadzie, prawnik zglosi sie do pana w ciagu najblizszych 2 tygodni ja kopie reklamacji na szczescie posiadam,wiec prosze uwaznie przeczytac co wniej jest napisane,a potem komentowac!!!

Bartek napisał
Panie Patyński do zobaczenia w sądzie, Biuro jest w posiadaniu pańskiego oświadczenia, w którym sam Pan napisał, że pieniądze już Pan otrzymał

Biuro OIS będzie ścigać każdego oszusta takiego jak Pan Patyński!!!
IP: 79.97.114.202
patyna
Gość
jesli jest jeszcze ktos poszkodowany przez to cudowne biuro podrozy prosze o kontakt ja oddaje sprawe do prawnika a im wiecej osob tym lepiej.
robertpatynski@yahoo.co.uk
patyna
Gość
wypraszam sobie panie Bartku od wyzywania mnie od oszustow, jesli chce pan polepszyc wizerunek firmy tu na forum to zamiast klamac proponuje powaznie podchodzic do sprawy. Do zobaczenia

patyna napisał
Panie Bartoszu

pozostawiam to bez komentarza i tak jak pan mowi do zobaczenia w sadzie, prawnik zglosi sie do pana w ciagu najblizszych 2 tygodni ja kopie reklamacji na szczescie posiadam,wiec prosze uwaznie przeczytac co wniej jest napisane,a potem komentowac!!!

Bartek napisał
Panie Patyński do zobaczenia w sądzie, Biuro jest w posiadaniu pańskiego oświadczenia, w którym sam Pan napisał, że pieniądze już Pan otrzymał

Biuro OIS będzie ścigać każdego oszusta takiego jak Pan Patyński!!!
Doroti
Gość
Patyna popieram. Biuro OIS ma taki styl działania: zamiast przyznać się do błędu i przeprosić to zarzuca innym kłamstwo. Żałosne...
IP: 195.85.252.5
Doroti
Gość
Lola napisał
Dzizas Kristas, ludzie macie strasznie spiete podejscie. Bylam w Biograzie we wrzesniu i pomijajac fakt ze na 250 osob nie znalaz sie nikt luzny poza ekipa z ktora pojechalam, to nie mozna sie niczego czepiac. Apartament wypas, Chorwacja sliczna, wycieczki, rejsy, rakija. Jak natomiast masz spiety becik to siedz w domu, nie draznij tych co sie jada pobawic po prostu. Ja tam polecam i jak sie clowiek dobrze bawi to nie czyni problemow tam gdzie nie ma.

Lola zgadzam się z Tobą , że trzeba mieć luźne podejście do sprawy. Nawet jeśli Biuro popełni jakiś bład to trudno- czasem każdemu się zdarza. Ale nie o to chodzi...
Jak się popełni bład powinno się przyznać, przeprosić, wytłumaczyć i po sprawie.
Jednak biuro OIS zamiast, przyznać się to bezczelnie kłamie i wszystkiego się wypiera...
Takie zachowanie jest niewporządku. Klienci się oburzają nie dlatego, że "mają spięte podejście" , ale dlatego, że są obrażani przez Biuro.
IP: 195.85.252.5
Bartek
Gość
Panie Robercie czy zaprzecza Pan że dnia 29.12.2008 r. pobrał Pan w Liptowskim Mikulaszu pewną kwotę pieniędzy i zrzekł się Pan roszczeń wobec organizatora????
IP: 62.233.164.66
Użytkownik
UWAGA PODAJE ADRESY NA KTORE NALEZY SKLADAC DODATKOWE SKARGI NA OIS.
PAMIETAJCIE ZE IM WIECEJ OSOB ZLOZY SKARGE W TYCH URZEDACH TYM WIEKSZA SZANSA IZ TO BIURO ZNIKNIE Z RYNKU

www.uokik.gov.pl
http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=342

Acha pozwów zbiorowych na pewno na ois nie zlozymy , bo ustawa dotyczaca pozwow zbiorowych lezy jescze w sejmie. Ale mozna oczywiscie zbierac sie w grupki do 10 osob i razem wystepowac w pozwie.
pamietajcie ze adres skarginaois@prokonto.pl jest caly czas aktywny
IP: 62.121.79.39
FuckOIS
Gość
Bartek napisał
Panie Robercie czy zaprzecza Pan że dnia 29.12.2008 r. pobrał Pan w Liptowskim Mikulaszu pewną kwotę pieniędzy i zrzekł się Pan roszczeń wobec organizatora????

Bartku nie bądź całkowitym kretynem.
Wiadomo, że rozkładanie na pułkach asortymentu wymaga logistycznego myślenie... a w ois co jest wymagane do podjęcia pracy ? Wtórny debilizm, wtórny analfabetyzm ?
IP: 77.252.121.2
antyois
Gość
zeby zostac menadzerem w ois , trzeba być magazynierem z białegostoku , czyli śledziem haha
IP: 193.200.150.26
Bartek
Gość
Całe szczęście, że z takim oszustami jak Pan Patynna, vel FuckOIS, antyois, czy Pan Michał spotkamy sie w sądzie, słono was ta lekcja bedzie kosztowac. Jak narazie stac was tylko na kiepskie wpisy na forum.

ze specjalnym pozdrowieniem dla antyoisowców:
CMOKNIJCIE MNIE W TRĄBKĘ :)
Doroti
Gość
hahahahaha żałosne...

Michał ma nadzieję, że Ci się uda. Uratujesz potencjalnych klientów przed nieprzyjemnościami ze trony biura OIS :) jak potrzebujesz świadków to masz mojego maila:)
IP: 85.222.86.82
gość
Gość
hmm ciekawa dyskusja :P
Użytkownik
Bartek napisał
Całe szczęście, że z takim oszustami jak Pan Patynna, vel FuckOIS, antyois, czy Pan Michał spotkamy sie w sądzie, słono was ta lekcja bedzie kosztowac. Jak narazie stac was tylko na kiepskie wpisy na forum.

ze specjalnym pozdrowieniem dla antyoisowców:
CMOKNIJCIE MNIE W TRĄBKĘ :)

porównałem sobie adresy IP z których kiedys odzywaali sie na forum ludzie z biura i teraz co pisze Pan Bartek i adresy sa z tego samego hosta , wiec wyglada na to ze Pan Bartosz pograza sie na wlasne zyczenie :). Bo do pozwu moge teraz dodac sobie nazwanie mnie oszustem . Jak widac praca magazyniera sile umyslu nie sluzy :)
IP: 91.94.206.207
antyOszust
Gość
Poznajmy bliżej Pana Michała "obrońcę uciśnionych"
www.goldenline.pl/michal-karol-amanowicz

WŁAŚCICIEL firmy

działającej tylko na allegro:
www.allegro.pl/my_page.php?uid=501588

HAHAHA
antyOszust
Gość
nie przypuszczałem, że IT Coordinator sim-locka z komórki, następnym razem jak rodzice dadzą ci kasę na wycieczkę jedź na kolonie chłopcze
Użytkownik
na poczatku wypada Panu Bartkowi podziekowac za darmowa reklame :) .
Po 2 ja nie mam sie czego wstydzic i nie bede w poplochu usuwac swojego profilu z goldenline jak uczynil to krajan Krzysztofa Kononowicza , posiadajacy doswiadczenie w ukladaniu towarow na paleciak :)
Po 3 na pewno reklama na allegro jest skuteczniejsza niz zakladanie profilu firmy na Naszej Klasie to jest dopiero zenada.
Nie mam tez zalu Panie Bartoszu za stwierdzenie iz biore pieniadze od rodzicow , bo wiadomo ze z perspektywy chlopaka z Podlasia, ktory musial miec na pks do Warszawy oraz na czynsz na kawalerke , pieniazki od rodzicow sa niezbedne :)
IP: 83.19.136.46
Bartek
Gość
Michał jesteś żałosny, nie udało ci się wyłudzić nic od biura na reklamacji, to teraz prubujesz mnie obrażać, straszysz prawnikami itd. tylko gadasz nic nie robisz, a twoje wywody na tym forum potwierdzaja tylko jakim jesteś pajacem.

Strona: « < ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij