» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... > »

Autor Treść
Agnieszka
Gość
Coś zbyt często im hotele wypowiadają umowę. To się może zdarzyć ,ale z tym biurem jest to zbyt częste.
IP: 62.121.122.43
Agnieszka
Gość
Jak czytałam post od "Justyna Gdowska" to mnie zmroziło .
Z tym biurem jest krok od tragedii .
heheh
Gość
PAW napisał
Biuro sie podszywa pod turystow na forach i wypisuje jakie to wspaniale wycieczki organizuje ois.Biuro wymaga tego od pracownikow.

Ciekawy pomysł. A może to jakieś inne biura podszywają się pod turystów i psują im renomę??

Poza tym zobaczcie kto tu pisze. Jeden zdesperowany FuckOIS i tyle...
IP: 83.7.26.117
Agnieszka
Gość
To jedź, przekonaj się i nie pierdol już wyznawco OIS.
Bardza zadowolony
Gość
Ludzie przesadzacie naprawde to bardzo fajne biuro czasami cos sie komplikuje ale calosc wychodzi na plus graca polecam.
naprawde bardzo polecam
IP: 87.252.153.56
Bardzo zadowolony
Gość
Zgadzam sie kilka zdesperowanych ludzi
Goraca polecam naprawde fajne biuro :)
IP: 87.252.153.56
UWAGA!!!
Gość
Uwaga na pozytywne wypowiedzi odnosnie OIS!!! Na 99% sa to pracownicy biura! Niech admin zrobi porzadek z nimi!!! :twisted:
IP: 87.207.19.143
Agnieszka
Gość
Oni są tak monotematyczni w dobieraniu zdań ,że po IP już nie trzeba tego sprawdzać
zadowolony
Gość
Ja jestem zadowolony z wyjazdow.
ludzie naprawde was nie rozumiem
o co wam chodzi
8)
IP: 78.0.130.97
jak zawsze
Gość
prawda lezy gdzies po srodku .Fakt faktem usulugi OIS bardzo odbiegaja od jakichkolwiek standardow ,to firma chaosu ,ale nam jakos udalo sie odzyskac czesc kasy po zlozeniu reklamacji za sylwestra w slowacji wiec nie sa tak do konca be , ale jak pewnie polowa tlukow stad liczy na calosc kasy to sie nie dziwie ze OIS robi zieje z takiego michalka np.DZeciaka ktory wiecej krzyczy niz robi na co dowodem jest to zalosne pismo ktore zlozyl a ktorego teraz nawet wstydzi sie pokazacpo tym jak OIS sie do tego ustosunkowal ;] Pewnie nawet nie napisal ze chodzi o reklamacje skoro oni sie tak ustosunkowali :D

ps.dziekuje ze dostarczanie ubawu tym tematem ;]
IP: 79.187.46.106
gosc
Gość
chodzi o to, ze jak cos kosztuje 400zl a powinno 600zl, to wyglada podejrzanie no i raczej nie ma co liczyc na to, ze bedzie w standardzie za 600. z pustego Salomon nie naleje. ois zrobil glupote, przereklamowal swoje oferty i za to teraz pewnie slono placi (oby), wyjazdowicze ktorzy uwierzyli w cuda, takze zrobili glupote i takze za to slono zaplacili, zaplacili slonymi paluszkami w sylwestrowa noc...
IP: 83.238.109.68
Pablo
Gość
Dziś dostałem reklamacje z Biura O.I.S.Po prostu ręce mi opadły jak to czytam.A najlepsze jest to że ja czytałem reklamacje choćby Michała, i wiecie co dostałem identyczna,słowo w słowo.My niby piszemy wypociny a oni jeszcze bardziej idą na łatwiznę i wszystkim z urzędu wysyłają chyba to samo, a moja reklamacja różniła się od Michała tym iż ja byłem zmuszony wracać pociągiem do domu. Praktycznie w reklamacji ani słowa o tym, oprócz ze to my jesteśmy sami winni temu zdarzeniu, gdyż to my spowodowaliśmy iż przez Zakopiankę jechaliśmy kilka godzin, a nasz pilot wezwał jeszcze policje i niesłusznie zresztą oskarżył Jacka o to ze się awanturuje i jest pijany.LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZASTRASZYĆ POZWIJCIE TE BIURO DO SADU!!!!!!!!!!!!Oni sobie z góry z kalkulowali ze biedni studenci nie maja kasy na prawnika i mało osób wniesie przeciwko nim pozew,ba nawet starają się nas zastraszyć, ze to oni skierują sprawę do sadu. Ja w tej chwili zastanawiam się tylko ile mogę żądać zadośćuczynienia, bo sprawę na pewno założę. A TERAZ DO WSZYSTKICH ZADOWOLONYCH. Ktoś tam pisze ze nas nie rozumie, inny ze jako studenci powinniśmy być zahartowani i takie tam sranie w banie. Jak już ktoś napisał ze jeśli coś było w ofercie to ze względu na rożne rzeczy ma być, w innym przypadku trzeba porostu się dogadać z klientem .Na moim wyjeździe zgadzało się tylko nasze zakwaterowanie i zabawa sylwestrowa gdzie zamiast DJ była jakaś śmieszna lokalna orkiestra .Reszta kompletnie nie zgadzała się z oferta i tu już mógłbym wymieniać:miał być basen w cenie, rezydent, dojazdy na stoki ,wycieczki fakultatywne itp itd.I co te śmieszne biuro nam odpisuje w reklamacji, ze wycieczek nie było bo nikt się nie zgłosił do rezydenta do którego nie mieliśmy nawet nr tel, i nie można było skontaktować się z nim , a nawet biurem, po dziś dzień nie wiemy kto miałby nim być, a oni znowu swoje ze był nawet kilka razy w hotelu którym spaliśmy,chyba od 2 do 6 w nocy jak spaliśmy, żeby nie został zlinczowany. I jeszcze jedno dla zadowolonych , takie wypowiedzi ze mi się podobało nie poparte żadnymi argumentami śmieszą mnie bardzo mocno,i nie daje im porostu wiary , wiec proszę was odpuście sobie . I do ''jak zawsze'' to ile dostałeś zwrotu z imprezy sylwestrowej 2 euro jak nam zaproponowano????Mi nawet za pociąg z Katowic do Leszna nie chcą zwrócić, a miałem to zagwarantowane w umowie.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH WALCZĄCYCH O SWOJE!!!!!! TRZYMAJCIE SIĘ ;) ;)
IP: 87.205.237.144
miszczu
Gość
Witam.
Z oisu byłem w Biogradzie. Warunki jakie były, takie były... ceny wycieczek fak. też się różniły, ale suma sumarum.... było zajebiście, chyba głównie przez ekipe. Szczerze mówiąc pojechałbym jeszcze raz, nie ze względu na biuro (bo trzeba przyznać, że tanio ten cały wyjazd wyszedł)a na ludzi.
Ale sorry, to są wyjazdy studenckie, więc czego oczekujecie ? swego czasu jeździłem z biura rainbow tours do Hiszpanii i Włoch - spaliśmy w namiotach... i fajnie było :)
W biogradzie moja willa miała "3" gwiazdki, de facto max1,5 (haha, certyfikat był z 1997 roku )
ale uważam, że jeśli się jedzie na taki wyjazd to trzeba podejść do tego na luzie i nie spodziewać się luksusów za 600pln.
Dla tych co wybierają się do Bigradu, nie wykupujcie wyżywienia - knajpka SUNSET przy pseudo plaży piaszczystej jest mega spoko.
IP: 62.21.16.244
Poszkodowany
Gość
Osoby które nie są zadowolone z sylwestrowej imprezy organizowanej przez OIS , mogą zrzucić się po 20% roszczeń i zatrudnić jedną biegłą lokalną kancelarię, bo odpowiedzi jakie piszą tam stażyści powalają.
Opisują tylko ze WC nie może być sprawne bo się pompa zepsuje i nic więcej ( wystarczy sprawdzić jakie środki się sypie by nie zamarzało ).
Opóźnienia to nasza wina.
Oczekiwanie na autokar kilka godzin w krzakach to dodatkowa atrakcja.
Bonus zniżka 10% na ich wycieczki - kpina :shock:
IP: 95.48.50.10
Pablo
Gość
miszczu napisał
Witam.
Z oisu byłem w Biogradzie. Warunki jakie były, takie były... ceny wycieczek fak. też się różniły, ale suma sumarum.... było zajebiście, chyba głównie przez ekipe. Szczerze mówiąc pojechałbym jeszcze raz, nie ze względu na biuro (bo trzeba przyznać, że tanio ten cały wyjazd wyszedł)a na ludzi.
Ale sorry, to są wyjazdy studenckie, więc czego oczekujecie ? swego czasu jeździłem z biura rainbow tours do Hiszpanii i Włoch - spaliśmy w namiotach... i fajnie było :)
W biogradzie moja willa miała "3" gwiazdki, de facto max1,5 (haha, certyfikat był z 1997 roku )
ale uważam, że jeśli się jedzie na taki wyjazd to trzeba podejść do tego na luzie i nie spodziewać się luksusów za 600pln.
Dla tych co wybierają się do Bigradu, nie wykupujcie wyżywienia - knajpka SUNSET przy pseudo plaży piaszczystej jest mega spoko.

Sory ale ja nie płaciłem tak jak ty 600 zł tylko ponad 1200 zł !!!!! Więc spodziewałem się za ta cenę zdecydowanie więcej, a dokładniej tylko tyle co mieli napisane w ofercie.Nie licząc biletu kolejowego do chaty z powrotem, gdzie pociąg był tak zawalony ze wejść do niego nie szlo. Z jednym się tylko zgodzę dzięki poznaniu wspaniałych ludzi jakoś przetrwałem tam.I tylko tyle.Nie oczekiwałem od biura jakichś super atrakcji tylko to co oferowali w ofercie!!!!! Bo zdecydowałem się na wyjazd właśnie dzięki ofercie która była bardzo interesująca, a wypełniona została może w 20%. Więc jak mam tu być zadowolony, jeszcze na własny koszt musiałem tłuc się pociągiem żeby w ogóle w okolice wielkopolski się dostać
IP: 87.205.56.72
Marlena
Gość
'MISZCZU' bardzo mnie Twoja opinia podniosła na duchu powiem szczerze.. bo wybieram się raczej sama do Chorwacji-Biogardu z OIS dokładnie turnus 3.07-12.07 i bardzo chętnie dowiedziałabym się jeszcze opini o Chorwacji;>
IP: 87.101.32.134
Użytkownik
UWAGA DOTYCZACA ODPOWIEDZI NA REKLAMACJE
POPATRZCIE DOKLADNIE NA DATY ZLOZENIA WASZEJ REKLAMACJI ORAZ NA TO JAK OIS WAM ODPISAL
Sa już reklamacje złożone np pod koniec stycznia a
ois w odpowiedzi pisze :" odpowiedz na reklamacje z dnia 8 stycznia"

Pamietajcie takie cos to gol do własnej bramki tego biura.
Bo to oznacza ze nie jest to odpowiedz na Wasza reklamacje , a teraz już na pewno mineło 30 dni wiec można pisać o przelanie kwoty rządanej w reklamacji.
Taki pozew jest do wygrania nawet przez studenta prawa :).
A przed sądem OIS nie będzie mógł odpowiadać na zarzuty wymyslonymi z sufitu argumentami .
IP: 62.121.79.39
hyhyhy
Gość
nice ,powodzenia :]
IP: 83.6.106.221
M i K
Gość
byliśmy w Słowacji na nartach (22.02-01.03) w Mengusowcach za kwotę 530 zł warunki były naprawdę przyzwoite, na miejscu mieliśmy rezydenta Matusza, który był nam pomocny w każdej sytuacji.
"niestety" nie możemy przyłączyć się do powyższego "niezadowolenia" - wręcz przeciwnie.

PS. ludzie zastanówcie się - płacicie grosze za które wymagacie hotelu co namniej ****
IP: 87.206.91.182
Pablo
Gość
M i K napisał
byliśmy w Słowacji na nartach (22.02-01.03) w Mengusowcach za kwotę 530 zł warunki były naprawdę przyzwoite, na miejscu mieliśmy rezydenta Matusza, który był nam pomocny w każdej sytuacji.
"niestety" nie możemy przyłączyć się do powyższego "niezadowolenia" - wręcz przeciwnie.

PS. ludzie zastanówcie się - płacicie grosze za które wymagacie hotelu co namniej ****

Jak dla Ciebie ponad 1200 zł to grosze to ja po prostu Cie nie rozumiem i choćby nawet wycieczka była za 400 zł to jeśli coś miałem zagwarantowane w ofercie to chcę to mieć bo za to płace i tyle.A wiesz mi że w miarę jestem w stanie ocenić czy za te pieniądze mogę tego oczekiwać czy są to tylko obiecane gruszki na wierzbie.
JackSparrow
Gość
miszczu napisał
Witam.

A możesz powiedzieć dokładnie gdzie jest ta knajpka? :) Szczególnie spodobał mi się turnus Bi/15 31.07-09.08.09. Może napiszesz jeszcze kilka info/wskazówki?? Mój e-mail zachen@go2.pl
IP: 87.205.210.53
Pablo
Gość
i jeszcze jedno do ,,M i K '' mi hotel się zgadzał i zabawa sylwestrowa, ale cała reszta niestety już nie.
Tomek
Gość
Ja bylem z dziewczyna w Biogradzie w Wilii Bozo
za 800 zl mielismy pod konie lipca warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Pokój z łazienka i kuchnia bardzo fajna właścicielka czestowała nasz winem i winogronami . Do morza też nie daleko jakiś 10 min.
bardzo polecam wyjazdy z OIS w wiekszości mlodzi ludzie nie jak z innymi biurami :D
IP: 77.113.112.179
biba
Gość
To nie są wyjazdy z biura OIS - oni są tylko pośrednikami a sprzedają wycieczki biura OSKAR z Poznania. Jeżdzą wszyscy.
IP: 77.114.244.178
FuckOIS
Gość
POZEW
nie zapominajcie ze pozew najlepiej składać w trybie uproszczonym
dopinacie wszystkie niezbędniki i już
w przypadku minięcia się datami to jest moment

wzór na stronie :

animatek.w.interia.pl/pismo11.html

blankiety dostaniecie w sądzie do wypełnienia :) powodzonka :mrgreen:
IP: 77.252.121.2

Strona: « < ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij