biuro OIS
Strona: « < ... 130 131 132 133 134 135 136 137 138 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
lol
|
#3326 09:39, 25.02.2009
|
Gość |
nie trzeba wyjezdzac zeby chlac O_O ,chyba ze tylko po to zeby komus pozniej powiedziec gdzie to sie nie bylo a gowno widzialo ale zal ;] IP: 79.187.46.106
|
FuckOIS
|
#3327 10:04, 25.02.2009
|
Gość |
załatwili ci tańsze karnety bo to były karnety grupowe hehehe zwyczajnie ci tego nie powiedzieli hhahahaahahahahah ale koleś IP: 77.252.121.2
|
Aaa
|
#3328 12:30, 25.02.2009
|
Gość |
Ludzie z tego biura nie powinni nigdzie pracować chyba, że na mało odpowiedzialnym stanowisku w szalecie publicznym, choć to też może być dla nich za trudne do skoordynowania... Na rejs mazurski nie mogłam narzekać, ale tam dojazd był we własnym zakresie, ale tegoroczny wyjazd na narty do Włoch - to jakieś nieporozumienie podobnie jak sylwester 08/09. Jednak skupię się na wyjeździe do Włoch bo tam byłam, a o sylwestrze tylko słyszałam. "Kochane" przebiegłe buro dzień wcześniej poinformowało nas o zmianie godziny wyjazdu z 13 na 17 z Warszawy dodam, że w piątek trasa biegła przez Janki (każdy kto zna okolice wie co to oznacza =mission impossible). W autokarze poinformowano nas dopiero o tym, że gdzieś w austrii będziemy się przesiadać do innego autokaru bo ten jedzie z wycieczką do Austrii a z Poznania wyjechał autokar do Włoch (jedni i drudzy pasażerowie w tej samej sytuacji) a sory najpierw był plan przesiadki gdzies w Polsce ale nie wypalił... No cóż w austrii kierowcy nie mogli się znaleźć jakby jedynym środkiem komunikacji w tych czasach były gołębie pocztowe.. pomijając szukanie się czekanie na jakichś parkingach na drugi autokar na końcu przesiadkę w miejscowości zakwaterowania osób w austrii czego wogle nie miało być, pojechaliśmy w dalszą podróż bez żadnego pilota tylko z kierowcami którzy byli podnajęci przez biuro. Moja droga trwała 36godz zamiasta na 16planowo, przyjechaliśmy przed 8rano następnego dnia Fajnie nie. Rezydent pojawił się tylko raz by przekazać na skipassy które i tak wymusiliśmy by nam kupił by było taniej On sobie wymyślił że sami to zrobimy. Pomimo prośby smsowej by się pojawił pod koniec wyjazdu nie zrobił tego i na szczęście sami zadzwoniliśmy do niego o której jest wyjazd to łaskawie odebrał i powiedział ze o 9 rano nie o 16 jak było w ofercie. Kaucja w hotelu nie wynosiła jak mówiono 20Euro od os tylko 37,5 euro to jednak jakaś różnica jest... Zakwaterowanie było super ale to też podobno było zmenione bo rypnął im się stary hotel wymówił im umowę i znaleźli inny Oczywiście informacje nie były udzielane wszystkim uczestnikom o zmianie zakwaterowania, tylko tym którzy w między czasie zadzwonili po info do biura by sprawdzić czy wszystko jest ok Bo oferta raptem zniknęła z internetu.. nie mam siły więcej pisać Podsumowując nidy więcej z OIS !!! uważajcie IP: 77.252.140.2
|
gość
|
#3329 17:37, 25.02.2009
|
Gość |
zazdrościsz że podczas ferii były karnety do kupienia u pilotów taniej niz na stoku, a nie tak jak podczas sylwka kiedy każdy musiał wystać te min pol h by się dostać do kasy ? IP: 89.76.189.2
|
....
|
#3330 22:04, 25.02.2009
|
Gość |
Ale ty jestes dziecinna. Wiesz ja zazdroszcze ze ten kolo mial w hotelu miejsce a nie tak jak ja kupilem ale nie otrzymalem pokoju oraz 1001 innych powodow Ale nie ma co sie tak cieszyc bo na stoku mozna za grosze kupic karnet od ludzi . Znajomy kupil tam na caly sezon i zaplacil tyle co za jeden dzien - to byla souper okazja . A pozatym tera sami jedziemy w polskie gory i za grosze . NIGDY WIECEJ Z OSUSTAMI IP: 193.200.150.47
|
gość
|
#3331 22:31, 25.02.2009
|
Gość |
No cóż.... To fajnie Wiem że ludzie chodza i sprzedają karnety wokół.... Ale dobrze że piloci sprzedają w autokarze bo juz nie musisz się martwić o karnet pierwszego dnia... Trzeba przyznać turnusy na Slowację są jak na razie udane Wszsytko jest w porządku IP: 89.76.189.2
|
....
|
#3332 22:42, 25.02.2009
|
Gość |
uwaga moj kolega sprzeda karnet wazny do konca maja za 50 euro a nawet mozna pogadac o cenie. JaK KTOS CHCE JECHAC Z TYM BIUREM IP: 193.200.150.125
|
Agnieszka
|
#3333 23:05, 25.02.2009
|
Gość |
Mój rezydent nie był pracownikiem firmy , nie miał nawet umowy. Mam do niego nr telefonu. Ciekawe jak się z takich kolegów oisowych rozliczają w Urzędzie Skarbowym. IP: 62.121.122.43
|
FuckOIS
|
#3334 09:25, 26.02.2009
|
Gość |
czytaj ze zrozumieniem tym baranom z ois nie dalem ani grosza wiecej poza wplata za wycieczke widac ze poczatkujacy z ciebie zjazdowiec pewnie na jabłużku sie slizgasz karnety to ja mialem o polowe taniej niz ois grupowy zalatwial jak ? to juz wiedza nie dla nobów IP: 77.252.121.2
|
FuckOIS
|
#3335 09:30, 26.02.2009
|
Gość |
nie bredź załogancie ois tę popelinę zostaw na wieczór integracyjny oisowych oszustów IP: 77.252.121.2
|
gosc
|
#3336 09:46, 26.02.2009
|
Gość |
uuuu. ladnie tj nieladnie dzieje sie z oisem ))) szukacie prawdziwych studenckich wyjazdow? organizuja je rozne organizacje i wydzialy wiekszych uczelni w PL. azs, nzs, best, zsp, snowcamp, snowshow, ... bylem na kilku z nich. naprawde rewelka!!!! wejdzcie sobie na www.polibuda.info IP: 83.238.109.68
|
Ewelina
|
#3337 11:42, 26.02.2009
|
Gość |
Wiecie co mam dla Was rade zlozcie do oisu reklamacje a jak oni Wam przesla w odpowiedzi jakies glupoty to zlozcie skarge do rzecznika praw konsumenta.Ja zrobilam tak i przeslali mi odpowiedz ze sie tym zajma.Jezeli kilka osob zrobi im taki kociol to moze w koncu albo zbankrutuja albo beda w koncu bardziej profesjonalni. IP: 89.79.171.182
|
gosc
|
#3338 16:16, 26.02.2009
|
Gość |
Daruj sobie... :/ Bo to ty jestes żałosny/a... Trudno było jak było. Ja też nie miałam wesoło na sylwka i byłam postawiona w o wiele gorszej sytuacji niż ty... Ale widać że biuro wreszcie zorganizowało wyjazdy na Słowację tak jak należy, bo jeśli zauważyłeś/ aś ludzie wypowiadają się pozytywnie o feriach. Przynajmniej z tego co czytam IP: 89.76.189.2
|
rlandia
|
#3339 16:57, 26.02.2009
|
Gość |
FuckOis ignoruj te osobe. Ta kobieta jest slepa glucha. Ty kobieto nie rozumiesz problemu . Tobie za to placa to nawet jak cie w szambo wpakuja to zacisniesz zeby i jakos to przetrwaz .Bedzie na chleb. My tam byli wypoczac zabawic sie. A zaplacilem za gowno i tu o to chodzi . Przezylem upokozenia. A tu jeszcze czyta sie wypowiedzi pracownikow takich jak Bartek olszewski i takich jak ty co sobie robia smiechy . A poza tym sama piszesz ze w sylwestra im nie wyszlo to Ku..a oddajcie pieniadze zlodzieje. IP: 193.200.150.125
|
gość
|
#3340 18:59, 26.02.2009
|
Gość |
ja nie robie sobie smiechów :/ Współczuje Wam i to bardzo... Walczcie o to co wam się należy. Ale powiem Ci tyle że teraz te turnusy na Słowacje wygladaja organizacyjnie kompletnie inaczej... Nie ma większych problemów. IP: 89.76.189.2
|
kaes
|
#3341 23:18, 26.02.2009
|
Gość |
Witam wszystkich przed moim tegorocznym wyjazdem na nrty na Słowację z biurem OIS nie przeczytałam nic na jedo temat na forum. Dopiero po wpłaceniu całej kwoty na ich konto coś mnie tchnęło na poczytanie opinii o ich działalności. Po tych wszystkich relcjcach jakie tu zamieszczacie byłam przerażona. Już myślałam co tu zrobić, aby się wycofać i prosić o zwrot pieniędzy, abym ja nie była jak to piszecie "oszukana i okradziona". Na całe szczęście rzedyskutowałam probem z przyjaciółką i doszłyśmy do wniosku, że (niestaty) na takich forach aktywni są głównie ludzie niezadowoleni, którzy jak sami o sobie piszą chcą ostrzec następnych. Postanowiłam, że jednak pojadę i po powrocie również zamieszczę swoją opinię (nie wiedząc jeszcze jaka ona będzie- pełni nadzieji, że będzie pozytywna). Wrociłam 5 dni temu i uważam ten wyjazd za bardzo udany. Polecam wszystkim, którzy chcą się fajnie pobawić w miłym towarzystwie w normalnych studenckich warunkach. Wszystko, co widniało w opisie oferty dotyczącej wyjazdu dokładnie tak wyglądało (mam na myśli dojazdy, zakwaterowanie, wyżywienie, imprezy itp.). Piloci i rezydent się bardzo starali i robili co tylko było w ich mocy, aby umilić nam pobyt (Henia- super!). Jak zawsze na kilkadziesiąt osób znalazły się i takie, które negowały wszystko i dawały dowody swojego niezadowolenia, jak tylko nadarzała się okazja. Mamy teraz wiele wspomnień i zdjęć, na których uwiecznione są te miłe chwile. Polecam wszystkim biuro OIS, gdyż organizują wspaniałe wyjazdy, a cena jest przystępna (prawdziwie studencka). Pozdrawiam Kasia IP: 78.88.253.133
|
FuckOIS
|
#3342 11:24, 27.02.2009
|
Gość |
to jest lipna prowokacja biura ois lub wynikajaca z umowy o prace pisanina pilota "polecam wszystkic biuro ois gdyż" ? "normalne studenckie warunki" daruj sobie bełkot IP: 77.252.121.2
|
agatka
|
#3343 11:46, 27.02.2009
|
Gość |
Ja już trzy dni czekam na zwrot pieniędzy za odwołaną w ostatniej chwili wycieczkę((((( nie mam kasy na opłacenie wyjazdu u innego organizatora, urlop mi uciekł, wykupione dodatkowe ubezpieczenie przepadło. Mój chłopak biega do ich biura, ja wydzwaniam do Wawy. Ciągłe obietnice i deklaracje, że pieniądze będą... Że potwierdzenie dokonania przelewu będzie wysłane na maila... i NIC!!! W nic im już nie wierzę... (( IP: 83.30.211.147
|
#3344 13:36, 27.02.2009
|
|
Użytkownik
|
Do kasi i myslacych o wyjezdzie z OIS. Biuro sie podszywa pod turystow na forach i wypisuje jakie to wspaniale wycieczki organizuje ois.Biuro wymaga tego od pracownikow. Argumentem biura na pytania przyszlych turystow i tlumaczenie innym organom mowiacym o tym forum, jest ze to incydentalne sa to nieliczne osoby i tylko takie pisza na forum. A tak naprawde jest mnostwo takich niezadowolonych nawet nie piszacych tu chca zapomniec o OIS. Dopisek POLECAM W moim przypadku znajomi mnie namowili.Nie mialem czasu wtedy sie tym interesowac sprawdzac.Nawet nie wiedzialem wlasciwie dokladnie gdzie jade.Mialo byc fajnie.Jednak oni czytali to forum tylko pewno nie dowiezali i mi nic nie mowili.Po dlugiej drodze w slowacju ukazal nam sie hotel, zdjecie powyzej.Krew mi z mozgu odplynela. Jest to opuszczona szkola, ktora ludzkiej stopy nie widziala z 10 lat.Dowiedzialem sie jednak ze nasza siodemka ma gdzie indziej mieszkac.Krew mi spowrotem do polowy naplynela. Jednak sie okazalo ze mielismy dalej duzo koszmarnych przejsc i juz nie wiem czy gozej czy lepiej niz w szkole. Wracajac do tematu POLECAM. Uwazaj z tym polecaniem, proponujac obcym lub swym znajomym wyjazd z OIS . Potem zeby nie spadla na ciebie odpowiedzialnosc za nieudana wycieczke.Mozna sie z tym zle czuc Dobrze ci znajomi powiedzieli ze na takich forach ludzie przestrzegaja przed naciagaczami. Zobacz na ten budynek i powiedz mi co sadzi o tobie biuro umieszczajac cie w takie miejsce . Bartek Olszewski tu pisal co sadzi o klientach ois Znajdz mi biuro poza oisem co w ofercie ma taki pseudo hotel . Chyba nie ma bo to jest nieposzanowanie czlowiek i oszustwo. Poza tym biuro ois nie jest biurem studenckim. IP: 195.116.125.125
|
zadowolony
|
#3345 15:15, 27.02.2009
|
Gość |
A ja w tym roku jade z OISEM do livigno w grudniu bylem z nimi na rozpoczeciu rozoczeciu sezonu tez w Livigno. Bardzo polecam duzo mlodych osob atmosfera ok IP: 78.0.189.40
|
FuckOIS
|
#3346 16:29, 27.02.2009
|
Gość |
duzo z nimi jezdzisz... pilot, rezydent czy ktos z ois ? a gdzie opis miejsca daleko od stokow w livigno ? wyzywienie ? noclegi ? dojazd ? ubezpieczenie ? "atmosfera" vs "duzo mlodych osob" WTF ??? IP: 77.252.121.2
|
kaes
|
#3347 18:24, 27.02.2009
|
Gość |
Do PAW Nie jestem osobą z biura i nie mam z zatrudnieniem w turystyce nic wspólnego. Trzeba być debilem, żeby wierzyć, że na fajną cenę będzie się mieszkało w hotelu 5-cio gwiazdkowym i może jeszcze z opcją all inclusive. Stąd właśnie rozczarowanie ludzi takich jak ty. Jeżeli ktoś jedzie pojeździć na nartach (tak jak ja np) to nie ma dlaniego znaczenia czy elewacja hotelu była malowana 2 czy 10 lat temu. Ważne jest chyba, żeby pokoje były czyste i ciepłe... Oferta wyraźnie mówiła o zakwaterowaniu w hostelu. Wciąż polecam IP: 78.88.253.133
|
PAw
|
#3348 20:09, 27.02.2009
|
Gość |
No wlasnie Pani Kaes .Miedzy nami jest taka roznica ze ja pojechalem na deske nie na narty jak pani . Czy ja jestem debilem (tu trochwe juz pani kulture wychodzi podobna do bartka)- zaplacilem 900zl za cos takiego.Mialem miec pokoj 2 osobowy z lazienka a byl 4 osobowy i bez, za to gratis grzyb.Poza tym 0 organizacji.Oferta sobie moze mowic ale w tym balaganie jakim jest OIs mozna wyladowac wszedzie, nie zgodnie z umowa .Nie oczekiwalem nic wielkiego ale jak sami rezydenci wyjechali po pierwszym dniu do domu na wlasny koszt, bo nie mogli uwierzyc w to co widzieli, to nie musze juz wiecej pisac a mozna by wiele. A w co panie wierzy to ja nie wiem ja do wieary sie nie mieszam.Wiem za co placilem a co zastalem. Pisalem juz ze jazda na desce i gory byly swietne same w sobie (lecz bardzo ograniczone przez ois)a cala reszta organizacyjna byla koszmarem . Poza tym za te kwote mozna bylo tam miec hotel zaraz przy stoku z posilkami i kulturalna obslugo .Bylismy i sprawdzili nie bylo problemow z miejscami. Poza nami to tam sie dzialy takie historie ze wlos sie na glowie jezyl. Uwazajcie co komu POLECACIE jest duzo pozytywnych i uczciwych organizacji studenckich, prawdziwych.Ois to dno IP: 195.116.125.125
|
Kasia
|
#3349 14:30, 28.02.2009
|
Gość |
Ja tez polecam bylam z nimi kilka razy i bardzo mi sie podobalo. Bardzo polecam szegolnie rejsy mazurskie wybieram sie z nimi na majowke na rejs IP: 78.0.150.161
|
Agnieszka
|
#3350 14:34, 28.02.2009
|
Gość |
"Agatka" oni cienko pierdzą , pewnie muszą to rozważyć czy Ci oddać ,a może nie oddać , pewnie dali sobie na to myślenie 30 dni, może dłużej . Recesja już blisko - do lata ich zmiecie z rynku. Agatka jak OIS już zabiera wiarę w ludzi no to ..........gorzej niż w sowieckim gułagu. Nocuj.pl - jedź i odzyskasz wiarę w Polska Gościnność IP: 62.121.122.43
|
Strona: « < ... 130 131 132 133 134 135 136 137 138 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie