» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 136 137 138 139 140 141 142 143 144 ... > »

Autor Treść
gość
Gość
a z kim wracałeś ?
IP: 89.76.189.2
...
Gość
OIs teraz przesyla nowe oferty, nowy klon.Mozna by powiedziec ze to nie OIS.
Logo Ois juz mocno smierdzi.
www.narejs.pl
IP: 193.200.150.152
ewelina
Gość
ehh nabieraja kolejnych ludzi:/Trzeba bedzie cos napisac na tym forum:/Boje sie tylko ze takie biura jak OIS beda sie miewac coraz lepiej wiecie kryzys a Ci maja niskie ceny:/
IP: 89.79.171.182
maskara
Gość
to biuro i jego pracownicy to niekompetente imbecyle, odradzam na całej lini... zero organizacji, i totalna ściema!!! chcesz sie meczyć i denerwować jedz z ois
IP: 83.8.93.177
Gość
Gość
:P :P :P :P :P :P :o :o :o :o :D :D :D :D :D
Mazury. Byłem tam w zeszłym roku z moimi dwoma kumplami. Gorąco nie polecam tego biura ! Rejs fatalnie zorganizowany . Zapłaciłem ledwie 500zł ale nie bylo warto... lepiej dolozyc niz jechac gdzie kolwiek z tym biurem. Dostalismy 5kg ryżu na 6chłopa ! na cały tydzień ! + tam jakeis stare ananasy itp. Podobno jedzenie pochodzilo z poczatku rejsów a ja byłem juz na poczatku sierpnia z tego co sie orientuje byly one po ludziach ktorzy byli w czerwcu. No ale dobra jedzenie, mniejsza z tym mozna bylo kupic. Ale komandor fatalny. Mojej ekipie trafił sie jakiś żul. Pijany itp. Organizacji to tam chyba w ogole nie było... bylismy w 6na jednym jachcie w tym ze zaden pojecia o sterowaniu :| totalna klapa organizacyjna z tego co wiem nie dotyczylo to tylko nas ale i innych. a niby pisalo ze nie trzeba umiec. Nie polecam dla niedoświadczonych żaglistów. to by było na tyle na temat rejsu na który jade w tym roku (rejs prywatny) więcej na mailu karol_wawa86@interia.eu. Pozdrawiam proszę o maila z pytaniami :)))
IP: 195.222.113.63
Zadowoleni
Gość
Jezdzimy z nimi od kilku lat i jestesmy bardzo zadowoleni.
Bylysmimz nimi na rejsie i na nartach na slowacji i jestesmy bardzo zadowoleni
uniwersytet warszawski wydzial zarzadzania 8)
IP: 77.112.124.110
marta
Gość
witam..ja w tym roku wybieram sie na wakacje z tym biurem (Chorwacja)..czy moge dowiedziec sie co konkretnie sie tak wszystkim nie podoba??
IP: 80.54.200.2
bambi
Gość
Ja byłem w Chorwacji i już ci mówie:
trafisz na zadupie zamiast do "kurortu" - Biograd owszem fajny ale Ois zakwateruje cie na wygwiździe za miastem.
Zamiast wykupionego apartaemntu zakwaterują cię w jakiejś stęchłej dziurze i będą wmawiac ci że dowiedzieli się o tym w ostatnim momencie i musieli ci zmienic zakwaterowanie.
Autokar będzie klasy lux - czyli będzie gdzie usiąsc - co do reszty ogranicz swój apetyt - u nas klima nie dzialała od cieszyna, co przy 40tu stopniach bywa męczące!
A zapomniałem o rezydencie:) Nie ma go - bo pijanych amatorów którzy mówią tylko w kółko "nie wiem" trudno tak określic.
No i to że jest tanio to legenda - chyba że lubisz byc traktowany jak bydło.
I tak jestes skazany na siebie - wiec lepiej kup sobie bilete - np w retman.pl, sam zaplac za apartament który wybierzesz ( na miejscu nie ma z tym problemów) i ciesz się słońcem.
Zapłacisz mniej i będziesz miał to co wybrałes.
A jeżeli lubisz byc traktowany jak bydło lub jestes amatorem ekstremalnych wrażeń jest z OIS.
IP: 77.114.243.126
Gość
Gość
Tak, tak Ois, nie pomyśleliście traktując ludzi jak bydło, że i "bydło" potrafi zaryczeć. W necie nic nie ginie a te opinie mówią wszystko.
IP: 83.215.215.92
ewelina
Gość
Tez odradzam Chorwacje u nas takze nie dzialala ani klima a o toalecie mozna bylo tylko pomazyc poniewaz byla zapchana po poprzedniej jezdzie a kierowca probowal nam wmowic ze to y przez 2godziny to zapchalismy a i jeszcze przez pol drogi cuchnelo szambem.Autokar ogolnie wygladal jak te miedzymoiastowe stare PKSy.Po 30godzinnej jezdzie musielismy w pelnym sloncu czekac jeszcze ze2godz na rezydentow zeby nas porozwozili z tym oczywiscie tez masa klopotu bo wiekszosc ludzi dostalo nie to co zamawiali.Pobyt owszem fajny.Z droga powrotna nie bylo za fajnie.O planowanym wyjezdzie o 18zapomnij.My wyjechalismy 00.30a od godziny 20nie bylo zadnych informacji.Rezydenci oczywiscie nie odbierali telefonow odebrali dopiero jak dziewczyna zadzwonila z chorwackiego numeru telefonu.Podsumowywujac NIE DAJ SIE NABRAC NA NISKIE CENY TWOJE NERWY NIE SA TEGO WARTE!!!!!!!!!!!
IP: 89.79.171.182
Przeciw przekrętom
Gość
Zadowoleni napisał
Jezdzimy z nimi od kilku lat i jestesmy bardzo zadowoleni.
Bylysmimz nimi na rejsie i na nartach na slowacji i jestesmy bardzo zadowoleni
uniwersytet warszawski wydzial zarzadzania 8)

No to macie niewygórowane potrzeby i doświadczenie już jak "należy" traktować później podwładych i wszystkich, którzy wam zaufają. :P
Przeciw
Gość
Napewno duzo cierpliwosci trzeba i mocnych nerwow.
Wlochy
Gość
Takie biuro predzej czy pozniej dokona zywota. Caly problem, ze klonuja sie pod nowymi nazwami... jak wczesniej ktos slusznie zauwazyl... LOGO OIS juz smierdzi, wiec sa nowe:
NAREJS.pl
BIUROCZAJKA.pl
OIS.pl
GOFUN.pl
i pewnie jest wiecej... widac juz jest nie tak...
odradzamy serdecznie wyjazdy z tymi klonami
IP: 79.188.144.66
studentka bielsko
Gość
pytanie do ois
czy na chorwacje jadą autokary z firmy JARKI byłam z tymi kierowcami na sylwestrze i dzięki nim było wszystko ok
IP: 83.238.240.2
gość
Gość
a jacy kierowcy jechali JARKAMI?
Co prawda nie byłam we włoszech ale odp please :)
IP: 89.76.189.2
wojtek
Gość
wrocilem z livigno wyjazd mistrzostwo swiata pinie ludzi wyssane z palca polecam leczenie
Biuro ois goraca polecam 8)
IP: 213.25.78.243
wojtek
Gość
Wybieram sie z nimi na chorwacje do biograu znizka 7 procent jako uczestnik 8)
IP: 213.25.78.243
Też
Gość
Jasne, jedź skoro aż tak nisko upadłeś. Każdemu według potrzeb a skoro twoje są tak niskie...
Też
Gość
Buahaha...7%, naprawdę "aż" siedem! Czyli aż 26 złotaka z śmieciami (nawet 60 hehe), ale odjazdowo! Wiesz co, ja ci proponuję "zniżkę" 100% i jedź z kimś innym. Jeżeli jesteś zainteresowany tym dodatkiem dla biednych to napisz.
Ju.
Gość
uważajcie na biuro narejs.pl bo to ten sam shit, a jak to napisalam na forum na tamtej stronie narejs.pl to juz dwukrotnie usuneli mojego posta, ze to to samo co ois, prostaki. generalnie jak w umowie jest adres batorego 14/30 to wiadomo, ze to to samo gowno...
IP: 83.9.102.158
dee
Gość
hmm..przeczytalam prawie cale forum i juz sama nie wiem co mam myslec o tym biurze.Jednak chce zapytac jak wygladaja takie wyjazdy np.do Chorwacji czy do Bułgarii.Czy jedzie sie grupa zorganizowana gdzie ona potem bedzie przebywala dosc duzo czasu ze soba(chcialbym poznac nowych ludzi) czy jesli pojade z kolezanka to dwie zostaniemy gdzies zakwaterowane i reszte czasu mamy same sobie zorganizowac;>? jak to wyglada dokladnie.Domyslam sie ze to nie jest rodzaj obozu ani nic ale prosze o odp:)
IP: 95.41.131.187
Turysta
Gość
dee:
A nie lepiej poszukać wyjazdu studenckiego z jakimś normalnym organizatorem i nie zastanawiać się czy dotrzesz na miejsce i gdzie będziesz zakwaterowana? Przecież jest wiele organizacji studenckich, które robią wyjazdy dla studentów w dobrych cenach - ZSP, NZS, turystykastudencka.pl, AZS, itp?
IP: 82.210.147.88
dziady
Gość
dee.Dziewczyno poczekaj jeszcze nie jedz.Zeby bylo milo i nie bylo pozniej skarg,powinnas sie zaszczepic przed wyjazdem z ois .
Szczepienie samemu mozna sobie przeprowadzic. Mieszkajac w bloku masz piwnice. Wiec zamykasz sie tam na porownywalny czas 2 tygodnie z kolezanka.
Dobrze jak masz zakupione wory z kartoflami bo juz legnac gdzie masz.
No i sobie tam wariujesz jest co robic w słoika mozesz pograc,
wlepiac slepia w sciany,mozliwosci jest wiele.
Jak juz czternastą kreske stawiasz na scianie to znaczy ze szczepienie dobieglo konca,wychodzisz.
Teraz mozesz smialo jechac, juz nic cie nie ruszy. Taka jeszcze rada jak szczepienie nie przebieglo pozytywnie to na wycieczke zabieraj hektar wodki i jest pieknie.
Szczepienia mozesz przeprowadzac na dworcach, katowicki jest idealny,przytulkach,kanalach,
IP: 193.200.150.152
dee
Gość
nie powiedzialam przeciez ze jade tylko jak to wyglada.ludzie troche powagi;)
IP: 95.41.1.241
dee
Gość
turysta dziekuje za informacje:)
IP: 95.41.1.241

Strona: « < ... 136 137 138 139 140 141 142 143 144 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij