» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... > »

Autor Treść
żałuje
Gość
Załuje że sie nie zaszczepiłam przed super odlotowym sylwestrem studenckim, masakra, gdybym to wiedziała naprawde bym poszła do swojej piwnicy tam przynajmniej standart jest wyższy no i wyżywienie miód malina, bo i jakis kompocik można wypić i zjeść coś bardziej tresciwego niż tam, szwedzki stół tylko z nazwy.
IP: 83.8.94.127
ktoś
Gość
Zapraszam (no jak już zapraszam to oczywiście nieodpłatnie) na lato nad jeziorem. Natura, dokłada to tego tyci śniegu jak jest ktoś tym zainteresowany. Jedzenie tylko weźcie ze sobą no i Odjazdowe Inne Sprawy.
IP: 83.215.215.92
Lukasz
Gość
Ja mam mile doswiadczenia z tym biurem a wiec cieplo polecam
IP: 77.113.234.212
Adam
Gość
Ja mam bardzo niemile doswiadczenia z tym biurem i stanowczo nie polecam
IP: 193.200.150.82
Agatka
Gość
Bardzo fajne biuro na wyjezdzie w livigno młodzi ludzie przystepna cena dobre warunki POLECAM 8)
IP: 77.115.38.250
Gość
Gość
Zauważyliście, ze te niby pozytywne opinie, przeważnie z IP wychodzą o numerze 77 ?
Turysta
Gość
Te adresy z poczatkiem 77 to jest siec Polkomtel - czyli Plus GSM :) Nagle wszyscy co pisza pozytywne opinie maja iPlusa? :) :) :)
IP: 83.14.1.6
gabrys
Gość
Gosciu to nawet nie chodzi o IP te przyglupy z biura to za grosz wyobrazni nie maja.
Zatrudniaja jakies ofermy zapewne ich pierwszy kontakt z kompem i forum.
Posadza na krzesle i palcami pokazuja gdzie nacisnac by na forum napisac.
Widac ktore sa prawdziwa relacje z wyjazdu.
A co pisze ta agatka powiedzmy ze agatka- Bardzo fajne biurom, no moze fajne (w biurze nie bylem ) ale powiedz ile ci placa.Lecz ja bym nie podjął pracy gdzie mial bym oszukiwac ludzi i jeszcze mlodych .
Mlodzi ludzie no a jacy maja bys studenci.
Cene kazdy widzi, sam moze ocenic czy jest dla niego przystepna.Przy tak niezorganizowanym wyjezdzie trzeba duzo kasy wziasc ze sobo by jakos sedzic ten czas.
O warunkach to lepiej nie pisz bo osoba "zaluje"ma lepiej w piwnicy .
To jest relacja z wyjazdu .
IP: 193.200.150.125
Użytkownik
gabrys hehe bez przesady odrazu ofermy nie kazdy moze miec kompa i kiedys musi byc ten pierwszy raz ;)
IP: 84.201.211.11
Gość
Gość
A ja byłem w biurze..., jasne, nie jako "ja"..., nieporządek, haos, brak organizacji porządku, jakiś piesek mnie przywitał zamiast uśmiechniętej pani biura, które woła o kasę odemnie.
Gość
Gość
Nie wiem jak Wy ale ja mam taką "niepozytywną" cechę charakteru, że nie pozwalam sobą pomiatać. Ja nie pomiatam nikim, więc nie pomiataj mną ois, gofan, itd, jak się nazywacie
żałuje
Gość
poraz kolejny odradzam jakikolwiek wyjazd z tym biurem, brak organizacji , to co jest w ofercie, na miejscu okazuje sie pomyłką, gwarantuje że wszystkim moim znajomym odradze i na tym i innych forach bede długo pisać o tym zeby nikt sie nie naciął tak jak ja! żenada i porażka!!!! OIS Organizuj Impreze Sam- na to jestes skazany z OIS.
IP: 83.8.91.209
ah ah ah
Gość
kurcze bedzie sie konczyl teraz jakis wyjazd moze ? :D bo jestem zadny dalszych zadym :D
IP: 95.49.24.12
Gość
Gość
Dostałem pismo od Ois, jedno zdanie Wam przepiszę:"...w trosce o interesy klientów...", buahaha, jak oni się troszczą o klientów niesamowicie, no taka bezczelność i brak znajomości ortograffii dodatkowo w poważnym piśmie, "nie bezpieczeństwo", haha. Zaraz zskanuję to oświadczenie i niech sobie wiśi w necie na zawsze.
XYZ
Gość
Niezadowoleni uczestnicy wyjazdów niech napiszą skargę na OIS do Urzędu Marszałkowskiego swojego Województwa. Nie zapomnijcie dokładnie opisać z czego zgodnie z umową biuro się nie wywiązało. Pozdrawiam.
IP: 83.5.172.149
Zadowolony
Gość
Ludzie odczepcie sie od tego OIS. Te biuro jest ok
IP: 77.112.33.30
żałuje
Gość
hahah ale paranoja, tzw "zadowolony" pewnie pracownik tego żałosnego biura, pisze do Ciebie analfabeto !! pisze sie to biuro, a nie te biuro, a w sumie te biuro określa stan faktyczny pracowników i organizacji- jednym słowem totalna wiocha!
IP: 83.8.72.131
mysle
Gość
czemu tego burdelu nie zamkneli jeszcze :P pewnie dlatego ze wiekszosc to krzykacze nedzni jak michalek ktory juz sie nie wypoawiada ;]
IP: 95.49.33.234
BartekK
Gość
Nazwa OIS jest spalona, więc zrobili gofun.pl .
Gofun.pl spalony - robia biuroczajka.pl

a do imprez żeglarskich - robią narejs.pl , mogę się założyć o skrzynkę whiskacza - że też będzie wtopa
IP: 212.76.37.198
mar
Gość
co do wyjazdów do chorwacji- polecam ostatni turnus. po1. najtańszy, po 2. pogoda jescze bardzo o.k.-w październiku 2008 było 25-30st., po3. zamiast 300 jedzie 30 osób, które mają najlepszy autokar, bo nietrudno znaleźć jeden taki zamiast 10, po 4. rezydent też jest dla 30 zamiast 300 osób, po 5. mieszkaliśmy w centrum 9mimo oferty fortuna), bo 30 osób latwiej gdzieś umiecić niż 300. rozumiem pretensje innych, bo biuro powinno byc przygotowane a tyle osób, ile wykupuje wycieczki) ale jeśli kogoś nie stać na drogie wakacje to polecam właśnie taki termin- jest tanio a do tego jeszcze bardzo komfortowo. My bardzo się balismy tej wycieczki, bo dopiero po jej zaklepaniu trafilismy na to forum. Nie potwierdziły się żadne obawy, chyba właśnie dlatego że był to taki kameralny wyjazd, no i dlatego że trafiliśmy na najlepszą rezydentkę karolinę, która zostala na ostatni turnus. to tyle. pozdrawiam
IP: 84.38.25.182
alex0037
Gość
Witam
Chcemy jechać z biura gofan.pl do Bułgarii, ale to co tu czytam to mnie delikatnie mówiąc przeraża, kilka dobrych opinii, a reszta to jakaś masakra. Nie wiem co o tym sądzić, w zeszłym roku też byliśmy w Bułgarii z B.P. OK Services też poczytałem opinie i nie napawały mnie optymizmem, ale raz kozie śmierć i powiem tak, że faktycznie ludzie co tam pisali to albo mieli MAX pecha, albo za 800 złotych oczekiwali cudów, my ze znajomymi nie możemy narzekać wszystko OK :lol: od wyjazdu do przyjazdu 100%. Inna znajoma jechała z B.P. Oskar i też nie narzekała, a opinie takie jak w OK Services. Teraz chcemy jechać z tego biura (z tamtego niema miejsc w danym terminie), i nie wiem co sądzić. To co czytam nie ma nic o Bułgarii i nie wiem czy to OIS i ich nowy kierunek czy co?? Dajcie znać jak ktoś coś wie bo tu tylko o sylwestrze, nartach, Chorwacji i Włochach.
IP: 83.18.247.162
olo86
Gość
Jade z nimi na majowke do lwowa i mam nadzieje ze bedzie ok.
ponoc ma byc ok 100 osob licze na fajna zabawe.
Obsluga w biurze w Krakowie ok zobaczymy jak wyjazd ale moimi znajomi co byli rok temu dawali poczlebne opinie zobaczymy jak bedzie, Pozdrawiam wszystkich jadacych do Lwowa
IP: 194.145.96.51
Gość
Gość
Jak by nie było firma jest młoda, szukająca dopiero dobrych kontrachentów. W jednym miejscu może być dźiadowo a w drugim fajnie. Chcesz zaryzykować, że akurat Twój wyjazd wyjdzie, ryzykuj. Napisał "poszkodowany" na ok. 20 tys. Euro.
dal
Gość
Pracownicy sie ucza widac :) smieszne
Wyjazd powinien sie wiazac z milymi wspomnieniami a nie z czyms o czym sie chce zapomniec .
Nigdy wiecej z biurem ois . A znajomi mieli takie fajen wycieczki az milo bylo zdjecia ogladac.
Poprostu nigdy wiecej z czyms co jest z oisem zwiazane
IP: 86.134.110.77
hihihi
Gość
niech bog ma was w swojej opiece , tylko on was moze uratowac :D
IP: 95.49.30.231

Strona: « < ... 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij