biuro OIS
Strona: « < ... 138 139 140 141 142 143 144 145 146 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
ika
|
#3526 12:27, 29.04.2009
|
Gość |
w tamtym roku byłam w biogradzie było super!!!! polecam! IP: 78.131.162.5
|
gosc
|
#3527 16:27, 29.04.2009
|
Gość |
Kogo to obchodzi, wszyscy znamy przewazajaca prawde. IP: 83.215.215.92
|
gość
|
#3528 16:48, 29.04.2009
|
Gość |
prawda jest jaka jest ale nie zawsze jest źle, BYWA I FAJNIE IP: 87.207.58.245
|
k9%
|
#3529 00:12, 30.04.2009
|
Gość |
w prawdie bywa fajnie,ale nie jest fajnie. IP: 86.1.77.26
|
Wojtek
|
#3530 15:58, 30.04.2009
|
Gość |
Witam Qurde ale mnie postraszyliście, tyle negatywnych opini że aż strach się bać. Właśnie mi odbiło i mimo zaawansowanego wieku (52) postanowiłem zrobić patent żeglarza. Trafiłem w necie na ofertę --na rejs.pl-- Jeśli ktoś był z nimi chętnie przeczytałbym jego opinię o takiej imprezie, czy po zdaniu egzaminu czuje się na siłach aby być odpowiedzialny za jacht i załogę. IP: 89.76.199.161
|
Gosc
|
#3531 19:30, 30.04.2009
|
Gość |
Ja powiem znowu tak; zima nie wyszła totalnie (jestem wmieszany) ale to nie musi znaczyć, że osoba odpowiedzialna za letnie wyjazdy żeglarskie będzie mieć tak małe jaja jak osoby organizujące zimę. Pojawił się już tutaj wątek minusowy na ten temat (racja żywnościowe podczas właśnie żeglowania) ale to może nauczyło osobę odpowiedzialną za te żagle czegoś. Raczej jak się zdecydujesz to będziesz mimo tak fajnego wieku pionierem w trampkowych organizacjach tego typu tej firmy. Kto wie, może coś im się wreszcie uda i odzyskam moje kilkadziesiąt... IP: 83.215.215.92
|
asia
|
#3532 18:41, 04.05.2009
|
Gość |
wczoraj wrocilam z praskiego weekendu organizowanego przez ois. powiem tak..... IP: 89.161.17.116
|
asia
|
#3533 18:49, 04.05.2009
|
Gość |
organizwacja jest zerowa, ale w sumie porownujac skargi ludzi to moze na tej akuraj wycieczce nie bylo tak zle. ja sie nastawialam sie na jakies niewiwdomo co (cena ok400zl). wkurzylo mnie to ze zaplacilam za pokoj 2 osobowy z lazienka i sniadaniem a trafilam do walacej sie budy z lazienka laczona z innymi mieszkancami pietra. sniadanie owszem bylo ale za 70 koron dopłaty. jesli chodzi o zwiedzanie to nie wiem jak bylo. juz po kilku malo skladnych wypowiedzi pilota doszlismy z chlopakiem do wniosku ze zwiedzamy indywidualnie i to bylo najlepsze posuniecie. poniewaz pilot podobno nie wiedzial co i gdzie i caly czas chodzil z mapa. podsumowanie: mysle ze takie wypady weekendowe z ois nie sa w sumie tragiczne (pomijajac pewne mankamenty... w sumie nie jestem czepliwa, przeciez nasz weekend sie udal, ale kto wie jak by bylo gdybysmy 3mali sie caly czas ze zblazowanym pilotem). nie nastawialam sie na luksusowy hotel ( mimo ze to co zastalam troche mnie wkurwilo), ale w sumime my w nim tylko spalismy, cale dnie spedzalismy na miescie. ale przyznam sie ze na dluzszy wyjazd bym sie nie zdecydowala..za duzo zlego przeczytalam o tym biurze IP: 89.161.17.116
|
Piotrek
|
#3534 21:43, 04.05.2009
|
Gość |
Ja również wróciłem z wyprawy z OIS. Powiem tak... :-) Jestem więcej niż zadowolony, polecę każdemu znajomemu i napewno sam pojadę następnym razem. ---Autokar--- W pełni spełnił moje oczekiwania, kierowcy byli mili, weseli. ---Nocleg--- Ładny czysty pokój, świeża i pachnąca pościel, bardzo wygodne łóżka. W pokoju czysto i schludnie. Łazienka zadbana, gorąca woda. ---Śniadania--- Nie było żadnej dopłaty....dostałem tyle ile potrzebowałem, świeże pieczywa, ciepła herbata, ser, salami, szynka mielona, jogurt na deserek. ---Organizacja--- Pilot trochę faktycznie zakręcony, jednak widać było chęć do współpracy z innymi. Pokazał i omówił zwięźle co widziałem i tyle dokładnie potrzebowałem, a nie wywody o tym kto za czasów II wojny światowej tam wypasał swoje pieski... Ogólnie, jestem zadowolony, tak jak już stwierdziłem po powrocie. Zawsze jednak w gronie znajdzie się taka osoba której coś nie pasuje, tak jak to robił bardzo ochoczo "pan kaznodzieja", który od samego początku węszył spisek: -brak 3 śniadania (a w ramach wycieczki były 2) -że nie mamy gdzie spać, że w hotelu nie mają dla nas miejsca (a przy przyjeździe niemal natychmiast otrzymaliśmy klucze) -że jajecznicy nie ma... -że nie może się zatrzymać gdzie tylko on chce... No ale taki bywa urok zabierania starszego Pana z biurem Odjazdowe Imprezy STUDENCKIE.... Pytanie czego ci ludzie oczekiwali za tak naprawdę śmieszną kwotę 379zł...hotelu 5*****?. Trochę wyrozumiałości. Jeden z wycieczkowiczów Piotrek IP: 84.10.243.249
|
porazka
|
#3535 01:59, 05.05.2009
|
Gość |
Piotrek a swistak zawija serberka. To co sugerujesz ze wszystko to co tysiace ludzi tu pisalo to bajki . Zwalanie cos na rzekomych starszych ludzi jak juz bym gdzies to czytal . Nie no Jeden z wielu wycieczkowiczow Porazka IP: 86.1.77.26
|
kashmirka
|
#3536 10:09, 05.05.2009
|
Gość |
Witam! ja również byłam na wyjeździe w Pradze. Dla mnie osobiście wypad był jednym z najlepszych. Jeśli chodzi o biuro nie mam wielkich zastrzeżeń - to co było na stronie było rzeczywiście. Zdjęcia pokoi zamieszczone na stronie miały odzwierciedlenie w Pradze. Pokoje zadbane, łazienka, gorąca woda. Wszystko w porządku. Śniadania były jak najbardziej w porządku i za nic nie trzeba było płacić. Trochę nie chce mi się wierzyć, że koleżanka płaciła 70 koron. Jeśli chodzi o pilota to może faktycznie nie wykazywał się wiedzą i nie mówił nam za dużo. Ale dla mnie to jedyny mankament tej wycieczki i tylko według mnie do tego można się przyczepić. A poza tym autokar, pokoje były ok. Nie wiem co sądzić o innych komentarzach. Może akurat nasz wypad do Pragi był jednym z najlepszych, a może po prostu cos zaczyna się zmieniać. W sumie nie każdemu może się podobać. Każdy znajdzie jakieś ale. Na wycieczce było ok 40 osób, i polowie się podobało a połowie nie. A też nie oczekujmy kokosów za śmieszne pieniądze. Ja nie jestem zawiedziona - tego czego oczekiwałam otrzymałam. A jeśłi chodzi o starszych panów to zgodzę się z Piotrkiem. Już w czasie jazdy do Pragi siał zamieszanie, że w Akademikach nic o nas nie wiedzą i nie będziemy mieli gdzie spać. A po przyjeździe w ciągu 15 minut otrzymaliśmy klucze do pokoju. tak samo jak pisał Piotrek o śniadaniu. Nasz kochany 50-letni STUDENT marudził, że on 1 dnia nie dostanie śniadania, choć w na stronie było wyraźnie napisane, że będą 2 noclegi i 2 śniadania. Więc jakim sposobem mieliśmy dostać 1 dnia śniadanie? Jak zakwaterowanie miało być dopiero ok 12? Czasami ludzie przesadzają. Ja też przed wyjazdem przeczytałam forum i też bałam się jak to będzie. Nie wiedziałam czy jechać czy nie ale zaryzykowałam, bo chciałam się przekonać. I naprawdę nie żałuję i dla mnie było ok. I nie chciałabym, żeby ktoś po mojej wypowiedzi napisał, że zwalam na starszych ludzi albo sugeruję, że wypowiedzi innych to brednie. Powiedziałam swoje zdanie i własne spostrzeżenia. każdy może mieć inne. Tak jak mówiłam, zastrzeżenia tylko można mieć do pilota... pozdrawiam wszystkich IP: 77.252.113.105
|
Iza
|
#3537 14:12, 05.05.2009
|
Gość |
Żagle majowe Witam, w sumie powiem wam, że jakbym trafiła na to forum przed majówką to może i bym nie pojechała, ale na szczęście jestem po rejsie mazurskim i muszę przyznać, że było super. Żagle w całkowicie studenckim wydaniu czyli super wieczorne imprezy, spanie do 11 i wypływanie bez ciśnień - TYPOWO IMPREZOWO STUDENCKO. Jeśli ktoś myślał, że pojedzie na wyjazd studencki i będzie miał inne atrakcje poza pływaniem i melanżem to żal mi go. Jak ktoś ma ochotę dobrze się pobawić to polecam, ja trafiłam świetnie IP: 87.206.149.6
|
Iza
|
#3538 14:20, 05.05.2009
|
Gość |
jak wyżej już napisałm, nie należy jechać OIS jesli nie chcesz non stop imprezować i sie wyluzować, mazury z nimi to nie regaty ja pojechałam za namową kolegi który był rok wcześlniej i teraz też jechał i planujemy powtórkę w Boże Ciało ps. tylko niech mnie nikt nie oskarża o bycie pracwnikiem, bo jak mnie spotka na wyjeździe to będzie mu głupio ;p IP: 87.206.149.6
|
Kim
|
#3539 19:52, 05.05.2009
|
Gość |
Praga cudowna. Dostałam to czego się spodziewała za taką cenę. Zakwaterowanie w akademiku, opiekę pilota (pozytywnie zakręcony moim zdaniem) a przede wszystkim super ludzi. Nie wymagajmy za niskie ceny Hiltona przy Starówce. Mozna to troche lepiej bylo zorganizować, ale jedzie się na studenckie wakacje, na studnecka atmosfere i imprezki. Nie wie ktoś jak wygląda z nimi Chorwacja? IP: 83.5.181.117
|
kila
|
#3540 20:36, 05.05.2009
|
Gość |
Buhahahahahahahahahahahaha. Kim to ty tak caly czas na wycieczki jezdzisz . Ledwo co z Pragi wrociles(as) a juz do chorwacji sie wybierasz . Tak mnie caly czas zastanawia czemu w tych pozytywnych opiniach caly czas sie pojawia slowo , zal mu tych ludzi albo zal mi cie. STEK BZDUR "ps. tylko niech mnie nikt nie oskarża o bycie pracwnikiem, bo jak mnie spotka na wyjeździe to będzie mu głupio ;p" Jak cie moze ktros spotkac na wyjezdzie,jak juz ktos z tym oisem byl to za Chiny Ludowe nie bedzie sie przal w ten syf drugi raz. Widze ze nauka nie poszla w las. IP: 86.1.77.26
|
kashmirka
|
#3541 22:08, 05.05.2009
|
Gość |
,jak juz ktos z tym oisem byl to za Chiny Ludowe nie bedzie sie przal w ten syf drugi raz. Widze ze nauka nie poszla w las. Ja byłam z nimi i na pewno sie wybiorę kolejny raz. I też planuję na Chorwację IP: 84.10.243.249
|
kila
|
#3542 01:53, 06.05.2009
|
Gość |
Powinni was wyslac na jakis kurs klamstwa,oszustwa doskonalego, oczywiscie dla ubogich. Dobre jest to ze znienacka na tym forum pokazaly sie komentarze i o chorwacji cos, a tu nagle O2.pl dzien pozniej wysyla reklame na emaile o chorwacji jako oIS (z ciebie to prorok jakis a moze przewidzisz kiedy kryzys sie skonczy). NAdal kiepsko IP: 86.1.77.26
|
kocurzyca
|
#3543 08:57, 06.05.2009
|
Gość |
IP: 87.206.142.248
|
Renata
|
#3544 11:32, 06.05.2009
|
Gość |
KILA nie oskarżaj kogoś jeśli nie masz na to dowodo. Byłam w Pradze i mam ochotę jechać na kolejny wyjazd i akurat na Chorwację, bo jakbyś zauważył(a) na ich stronie to na razie jest kilka ofert i m. in. Chorwacja, która wygląda ciekawie. I nie mów, że musimy iść na kurs kłamstwa bo to się zaczyna robić chore. Bo jeśli kilka osób napisze pozytywny komentarz bo albo jest pracownikiem OIS albo zwykłym kłamcą. trochę wyrozumiałości i dystansu ludzie. Czy nikt nie ma już prawa mieć dobrego zdania o biurze OIS? Sorry. ale ja jestem zadowolona z Pragi i piszcie co chcecie. IP: 193.178.168.100
|
Iza
|
#3545 11:36, 06.05.2009
|
Gość |
kurcze kila nie moge zroumieć dlaczego nie potrafisz sie pogodzic z tym, że każdy ma swój gust. mi sie podobały żagle a tobie nie i już. ja również znam wiele osób które załamałyby się na tego typu wyjeździe i dlatego korzystają z profesjonalnych biur podróży i płacą inna kasę. nie każdemu odpowiada spagetti z mielonkii zupka chińska na obiad, a ja więcej nie wymagam za 300zł za 5 dni. wmawianie każdej osobie która wypowie sie pozytywnie na forum ,że jest pracownikiem to totalna paranoja. gdyby rzeczywiści to biuro było aż tak tragiczne jak o nim pisza to by pewnie już nie istniało. poznałam w majówkę bardzo fajną ekipe i większość z nich planuje rejs w wakacje z OIS. nie wieżę, że na każdym wyjeździe 100% uczestników narzekało, skoro mój znajomy pojechał już drugi raz i ja też mam taki zamiar kila może miałeś pecha a może za dużo wymagasz - nie wiem nie znam cię nie wiem jak wyglądają zagraniczne wycieczki, ale do żagli nie mogę sie czepiać i już ba nawet polecam! ahoj! IP: 87.206.149.6
|
Iza
|
#3546 11:43, 06.05.2009
|
Gość |
wydaje mi się, że przeważająca liczba negatynych opini wynika z twego, że jak się komus podobało to po powrocie nie czuje potrzeby szukania forum w necie to pisania opinii, a jak wiadomo złe wieści pedzą szybciej niz dobre. ja też bym nie trafiła tu, gdyby nie mój kolega, który powiedział, że o OIS krążą same najgorsze opinie w necie więc postanowilam to sprawdzić. IP: 87.206.149.6
|
Eli
|
#3547 20:17, 06.05.2009
|
Gość |
Odradzam jakikolwiek wyjazd z tym "biurem"- masakra, zero orgnizacji, brak kontaktu z biurem, nr alarmowy nie czynny, odradzam!!!!!! IP: 94.101.16.30
|
Patrol?
|
#3548 16:06, 07.05.2009
|
Gość |
A jak tam było w Chorwacji i czy warto tam jechac? bo jak na razie czytam mieszane opinie??? IP: 148.81.172.234
|
Vitriol
|
#3549 16:58, 08.05.2009
|
Gość |
Witam! Napiszcie mi proszę opinie o rejsach mazurskich z OIS-em! Kto był niech pisze! Rozważam czy by się z nimi w tym roku nie wybrać, mam patent żeglarza od 5 lat wiec moze się i na zniżkę załapię. Piszcie jak jest ze sprzetem, silnikami zwłaszcza, jak z żarciem, organizacją... I przede wszystkim czy te rejsy mają klimat, jak się ludzie integrują, czy prowadzący są na poziomie? Ogolnie-czy warto? Czy lepiej zapłacić 200-400zł więcej za rejs z pewną i znaną mi firmą? IP: 83.143.102.141
|
StałyuczestnikRejs
|
#3550 11:58, 10.05.2009
|
Gość |
Ja jezdze z oisem od samego początku od 4 lat kazde wakacje. Wyjazdy sa naprawde super. Dobre towarzystwo młodzie ludzie super atmosfera dobre jachty naprawdewarto godne polecenia jak masz jakies pytania to pytaj ? IP: 77.114.111.110
|
Strona: « < ... 138 139 140 141 142 143 144 145 146 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie