» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 140 141 142 143 144 145 146 147 148 ... > »

Autor Treść
bloto
Gość
Jadac do slowacji, jak juz sie ukazywaly marne widoki na ciekawy wyjazd kierowca zaczal opowiadac jak na poprzedniej wycieczce w chorwacji bylo .
Jakie prymitywne warunki byly, plaza kamienista (kupy psie) nie bylo gdzie z recznikiem sie polozyc.Ponoc nudy takie straszne ze poli i sie bili krew i tam takie .Wszyscy nie mogli sie doczekac powrotu . U nas tez nie bylo lepiej.
Poza tym jeszcze ci wlasciciele, pracownicy to mega chamy i prymitywy z wiosek
IP: 193.200.150.152
Marcin
Gość
A ja sie zwami nie zgadzam piszecie stek bzdur ja jezdze czesto z OISw tym rokujadedo Czarnogóry.
IP: 77.112.110.65
Eli
Gość
Pomyliłes się w nazwie Marcinie chyba do Czarnobylu, chociaz pewnie tam i tak by było lepiej, odradzam jakikolwiek wyjazd z tym biurem.
IP: 83.8.81.22
Eli
Gość
Żeby sprawa była jasna,, co to sa wogóle sa za teksty ze ludzie sie spodziewaja bóg wie czego lub Hiltona, chce dostac to co było w ofercie, taki hotel jaki był na zdjeciu, i z taka ofertą wyżywienia jaka była w ofercie, ze szwedzkich stołów zostały tylko stoły, na dodatek puste, a na zdjęciu była normlana łazienka, a nie syf z korytem, nie oczekuje obiektu ze spa itd tylko normalnego czystego miejsca zeby sie przespac i nie miec obawy ze sie czyms zaraze lub cos mnie użre, odradzam to biuro to masakra.
IP: 83.8.81.22
malik
Gość
Witajcie jade do Biogardu do willi Dozen czy ktos tam mial przyjemnosc/nieprzyjemnosc byc? Prosze o jakies konstruktywne komentarze.
IP: 87.206.154.206
antyois
Gość
Duzo tabletek na uspokojenie lub duzo % na znieczulenie i z ois mozna jechac. Jednak na tabletkach i na totalnym upojeniu mozna i w PL bez dodatkowych oplat za podroz "marzen". OIS to prowizorka, dezorganizacja na maksa. bylem, widzialem i za wicej dziekuje. Reklamacje chyba wyrzucaja do kosza chyba bo do dzis dnia odpowiedzi nie otrzymalem. Jak komus trafil sie przyjemny wyjazd to z tego co czytam to chyba wyjatek. Ogolna ocena OIS to 1 z wielkim minusem!! Nie polecam nikomu tego biura. Rosyjska ruletka gdzie dla odmiany magazynek ma jedna komora nienabita.
IP: 83.238.109.68
Gorąco Polecam
Gość
Goraco Polecam wyjady z OIS 8)
IP: 77.114.191.154
Pablo
Gość
Widzę kolego że majowa aura spowodowała ze piszesz coś takiego,nie popierając to żadnymi sensownymi argumentami.
IP: 87.205.62.167
Pablo
Gość
Obyś się nie przegrzał....
IP: 87.205.62.167
Goraco Poleca
Gość
Jak czytam argumenty ludzi którym sie nie podobało to oni maja cos za gorąco Jeszcze raz gorąco polecam. 8)
IP: 77.114.191.154
paolka
Gość
hej potrzebuje jakis porad zwiazanych z wyjazdem do chorwacji jak i z pobytem tam kto cos moze mi doradzić jesli chodzi o wycieczki fakultatywne , jedzenie lub co koniecznie nalezy wziasc? i czy kazdy z Was miał ze soba paszport.. dodam ze jade z chłopakiem do willi Bozo we wrzesniu prosze o porady i wskazówki
IP: 83.1.136.1
looooveeee
Gość
Do osób które nie dostały odpowiedzi od ois z reklamacji: LUDZIE UCZCIE SIE! BRAK ODPOWIEDZI RÓWNA SIE ZAAKCEPTOWANIE REKLAMACJI!!! ale teraz już za późno takimi sprawami od razu należy się zająć, mają miesiąc na ustosunkowanie się, jeśli ni odpowiedzą możecie iść po kase;)
IP: 62.87.251.247
Tomek i Kasia
Gość
My wybieramy sie wtymroku do Czarnogóry do Budvy był tam ktoś prośba o informacje. My rok temu byliśmy w Biogradzie możemy pomóc odpowiedzieć jak ktoś ma pytania.Pozdrawiamy
IP: 77.112.101.144
Nika
Gość
A wybiera się ktoś do Kokino Nero na początku lipca?
IP: 90.156.30.126
do Sara
Gość
nie ma czegoś takiego jak willa Fortuna. Fortuna oznacza to , że w której ruderze zostanie im jeszcze wolne miejsce to tam Cie wepchna.
I przestancie pierdolic o tym ze ludzie maja za duze wymagania . - Takie teksty zaloze sie ze psize ci co jeszcze nie byli z tym gównem na wyjezdzie i teraz sie pocieszaja "bedzie ok" .
Ale nie będzie . Czasem sie komus trafia ze jest ok - ale to jest jak w totolotku .
a przedstawiciele biura typu Bartosz Olszewski nie są warci spluniecia w twarz . Są to ludzie bez honoru .
I naprawde lepiej niz tymi gnojami jechac za 800 zl do Chorwacji poczekajcie na last minute w porzadnym biurze - zaplacicie 300 -400 zl wiecej ale bedziecie mieli samolot i powaznych rezydentow , a nie taką żenade.
Sam z nimi tez bylem na wakacjach i tak samo jak tutaj część osóB po Sylwestrze tez chcielismy isc do sądu , ale machnelismy ręką bo w sumie szkoda nam było czasu , a to biuro i tak zmieni nazwe i dalej bedzie sprzedawac produkty WYCIECZKOPODOBNE.
ALE JA MAM INNY POMYSL ZAMIAST WYDAWAC KASE NA ADWOKATOW MOZEMY SIE SKRZYKNAC WSZYSCY KTORYCH TO BIURO OSZUKALO I WYKUPIC NP W DODATKU TURYSTYKA OGLOSZENIE PLATNE W RAMCE DOSC SPORE Z INFORMACJA OSTRZEGAJACA PRZED OIS . Mysle ze bedzie do skuteczniejsze niż bieganie po sądach .
IP: 193.200.150.125
grzes
Gość
Tomek i Kasia napisał
My wybieramy sie wtymroku do Czarnogóry do Budvy był tam ktoś prośba o informacje. My rok temu byliśmy w Biogradzie możemy pomóc odpowiedzieć jak ktoś ma pytania.Pozdrawiamy

Do Budvy z Warszawy jedzie sie ponad 30h wiec zastanów się czy chcesz tam zostac 7 dni, bo bedziesz 3 dni jechac zeby 7 dni odpoczywac.
IP: 78.8.123.61
Sara
Gość
dzikuje:)
IP: 80.48.252.108
:) to samo
Gość
"do Sary"dobrze mowisz. Mozna by stworzyc sztab do walki z ois .Jak myslisz cos podzialac to sie przylacze do ciebie ja moge poswiecic troche kasy i czasu by ukazania prawdziwy wizerunek oisu(z czasem u mnie gorzej). Ja mam tez pomysly.Jakis banerek zrobic i na swoj profil umiescic niech ludzie widza .A banerek prowadzi do strony z cala prawda. Poza zdjeciami mam pewne tajne materialy .Mozna zrobic zgromadzenie pod biurem Jak zawiodly inne srodki do walki z osustami.Zgromaszenie pod biurem bez zezwolenia ponoc mozna bez kogos co odpowiada za to (ktos by sie wiecej mogl o tym dowiedziec ).Poprostu sie skrzyknac na jakas date i pod biurem wyrazic swe zale, transparety .Odemnie mysle by byly 3 osoby lecz mi by bylo nielato ale moze by dalo rade.
Dobrze by cos zorganizowac tak pro luckosci i pokazac ze mozna .

Widze tez poznales tego typa Olszewskiego .Mi wcale nie chodzi o kase ale o tych chamow z wiosek co biuro ois tworza i czas zmarnowany na czym co oni zwa wycieczka
IP: 193.200.150.137
gruby
Gość
Wszyscy co tu pisza ze byli z zeszlym roku i pytaja sie jak jest gdzie indziej z tym biurem to zwykla lipa .Nie ma takiej osoby co by drugi raz z nimi chciala jechac.Jak my byli to sie wszyscy smiali z tego ich rabatu, dla tych co drugi raz pojada z ois .Pisza tu z biura by cos pozytywnego bylo, badz oddalic forum od bardzo negatywnych textow.
Poza tym jak ktos byl z tym biurem to co tu sie glupio pyta (czy paszport wziasc) jest od tego biuro co udziela informacji , sa foty wiec wiesz gdzie jedziesz;).
IP: 193.200.150.82
Tomek
Gość
Co wy za glupoty piszecie od kilku lat jeździmy ze znajommy i nam sie podoba. Wtym roku jedziemy do Budvy.
Odczepcie sie od OIS. Nie chcecie to znimi nie jeźdzcie nikt Wam nie każe. Sposób chamstwa i poniżania ludzi pisany przez Was jest straszny. Po Waszych wypowiedziach Ciesze sie że już nie zobaczę Was na wyjazdach. :lol:
IP: 77.114.25.239
renia
Gość
gruby napisał:

Wszyscy co tu pisza ze byli z zeszlym roku i pytaja sie jak jest gdzie indziej z tym biurem to zwykla lipa .Nie ma takiej osoby co by drugi raz z nimi chciala jechac.

Przepraszam bardzo, ale jakim sposobem możecie mówić, że nie ma osoby, której by się nie podobalo? Sorry ale każdy ma inne poglądy i inne spojrzenie. Ja byłam w Pradze i było super. I nie jestem żadnym pracownikiem biura. I smieszy mnie to, jak piszecie, że jeśli adres IP zaczyna się od nr 77. to ktoś jest pracownikiem biura? Ej no hallo ale czy znacie się na adresach IP i ich przydzielaniu? Poczytajcie może a potem mówcie. Bo czasami się to robi śmieszne.

Możecie pisać że Wam się nie podobało, ale nie mówcie, że nie ma osob zadowolonych, bo ja znam sporo ludzi, którzy wrócili bardzo zadowoleni. Trochę wyrozumiałości....
IP: 84.10.243.249
cymbalistowbylowielu
Gość
renia pomysl troche pozniej pisz i nie czepiaj sie slowkow
IP: 193.200.150.82
do to samo
Gość
to ja wczesniej pisalem jako do Sary. spoko mozna by druknac jakies ulotki na ktorych by sie walnelo jakas fote z grzybem i ogolnie opis tej żenady . Ja mógłbym wziąć kilku kumpli i bysmy staneli na batorego pod oisem i ludzia to rozdawali . mysle ze nikt by nam w tym nie przeszkodził bo olszewski jak sam widziales to zwykly leszcz , i tylko odwazny byl na forum.
ewentualnie jak by ktos tam wyszedl sie produkowac to mozna by wrzucic to tego wspaniałego biura z odchodzącym linoleum jakieś śmierdzące jajo :).
IP: 193.200.150.137
kocurzyca
Gość
Czy ktoś wybiera się do Biogradu w terminie 08-16.08? Wypadałoby się wcześniej zapoznać ;]
IP: 89.78.49.17
Student
Gość
Dobrze ze trafilem na to forum, prawie z nimi pojechalem, poniewaz wielokrotnie jezdzilem za granice za psie pieniadze ( taniej niz ma ois), zawsze bylo wporzadku, jesli bylo cos nie tak to pani pilot byla do dyspozycji i naprawiala problem. Nawet bym pojechal mimo tych opinii na poczatku( przeczytalem pierwszych kilka stron), bo na wszystkie tanie biura ktos narzeka, kto wczesniej nie umial przeczytac oferty, ale po wypowiedziach pana marcina uznalem ze to jednak przegiecie.. Jak mozna wychwalac zupe na sylwestra, na zarzuty o hotel odpisuje po hamsku wskazujac na niska cene, ja przegladajac sylwestra nie odnioslem wrazenia niskich cen....., a nawet jesli pan rezydent tak uwaza to przeciez obowiazkiem biura jest zapewnic to co w ofercie pisali wczesniej.... W kazdym razie dzieki za uchronienie przed zmarnowanymi wakacjami, konkurencji u nas dosc.......
IP: 83.29.203.227

Strona: « < ... 140 141 142 143 144 145 146 147 148 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij