biuro OIS
Strona: « < ... 141 142 143 144 145 146 147 148 149 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
ProOISowiec
|
#3601 22:25, 25.05.2009
|
Gość |
A ja lubie OIS i tyle. IP: 77.114.112.43
|
#3602 11:33, 26.05.2009
|
|
Użytkownik
|
Witam, Czy ktoś mógłby mi napisać coś o Willi IVE w Biogradzie. Jak wyglądają tam warunki noclegowe? Czy rzeczwiście jest tak, że najlepiej jakby tam mieszkała grupka znajomych czy spokojnie mogą jechać 3 osoby? Z góry dzięki za jakiekolwiek info! IP: 193.201.36.36
|
kika
|
#3603 21:12, 26.05.2009
|
Gość |
Witam wszystkich trochę się zmartwiłam czytając to forum.Już zapłaciłam pieniądze więc nie zrezygnuję.Mam nadzieję że opinie są trochę na wyrost,zresztą jedziemy w 4 babeczki więc dobra zabawa gwarantowana,grunt żeby pogoda dopisała.pozdrawiam IP: 83.8.32.117
|
Eli
|
#3604 12:05, 28.05.2009
|
Gość |
Bardzo chętnie udostepnie zdjęcia z naszego hotelu, podarte obsikane materace, lodówka zachodząca rdza i łazienke z syfem i zachodzącą sciane od grzyba, aa i mam zdjęcia tez z suto zastawianych stołow na sylwestra na którym znajduja sie paluszki i na tym koniec!!!! IP: 83.8.81.227
|
Pozytywny
|
#3605 20:28, 28.05.2009
|
Gość |
Bardzo Polecam wyjazdy z OIS. Byłem z nimiw Chorwacji mieszkałem w willli Bozo bardzo polecam. Fajni właściciele i bardzo ładna willa IP: 77.114.254.78
|
fun2nite
|
#3606 23:37, 28.05.2009
|
Gość |
Witam! Wyjazd z OIS do chorwacji to raczej wyjazd dla studentów dlatego warunki są też "studenckie".Polecam Biograd wszystkim którzy jadą z myślą o dobrej zabawie bo jej na pewno nie zabraknie!!! A reszta która tylko narzeka to przypuszczam ludzie którzy pojechali się opalaćDo zobaczenia w tym roku w Biogradzie pozdrowienia dla lachonów z Warszawy i Poznania xDDD IP: 79.162.170.148
|
do s
|
#3607 20:54, 29.05.2009
|
Gość |
Nie no nie moge z tych przyglupow z oisa . Do ludzi wyzej, niebawem cos sie zorganizuje.Szukam jednego znajomka .wszelkie foty sie przydadza.Dzis troche sie zakrecilem jutro sie emailami wymienimy IP: 193.200.150.125
|
Pawel i Ania
|
#3608 09:28, 31.05.2009
|
Gość |
My jedziemy do Czarnogóry i jesteśmy dobrze nastawieni. Zamówiliśmy wille Marco. Wyjeżdzamy 3 lipca napiszemy naszewrażenia IP: 77.115.78.195
|
ania
|
#3609 19:21, 31.05.2009
|
Gość |
czy ois wcześniej organizował wyprawy do Czarnogóry? nie mogę na forum znaleźć żadnej opinii na ten temat. poważnie rozpatrujemy wyjazd do Chorwacji albo Czarnogóry, ale te straszne komentarze niezadowolonych uczestników straszliwie przerażają. Jak widać są też zadowoleni z wyjazdu, więc czy na pewno jest aż tak źle? Był ktoś może w Czarnogórze z oisem? Może lepiej nie ufać im i pojechać np. z NZSem albo Gandalfem - równie niedrogie wyjazdy, a może organizator odpowiedzialniejszy. Z niecierpliwością czekam na informacje, bo czas ucieka, decyzja niepodjęta. IP: 87.207.126.39
|
Ina
|
#3610 14:06, 01.06.2009
|
Gość |
Ja byłam w Biogradzie z chłopakiem w zeszłym roku i było super! Na początku codziennie obserwowłam strony forum i byłam przerażona. Chciałam odwołać wyjazd ale mój chłopak przekonał mnie, byśmy pojechali z nastawieniem "niech się dzieje co chce". Okazało się, że nie potrzebnie się martwiliśmy. Autokar został sprawdzony i był sprawny. Poznaliśmy super ludzi, mieszkaliśmy u bardzo miłych właścicieli-zabrali nas na łowienie ryb w Adriatyku i na koniec poczęstowali kawą i odrobiną Rakiji warunki były ok. Jedna z łazieniek trochę ładniejsza i schludniejsza. Ale korzystaliśmy z obu i nie narzekaliśmy. W nocy chodziliśmy po miejscowości lub na grila do "sąsiadów" tak bardzo się nam spodobało, że w tym roku również się wybieramy i liczymy na podobną atmosferę. IP: 80.48.251.36
|
Zawsze anty ois
|
#3611 06:40, 02.06.2009
|
Gość |
Ois.pl, Gofan, Czajka. Samych wpadek życzymy i żeby was wreszcie wywiało z tej planety, najlepiej z wielkim grzmotem. IP: 83.215.215.92
|
helo
|
#3612 08:46, 02.06.2009
|
Gość |
A ja dam szanse O.I.S, przeczytalam duzo waszych komentarzy,podobnie jak kolezanka Ina na poczatku bylam wystraszona, ale z tego co widze to z roku na rok biuro coraz lepiej sie spisuje . mam nadzieje, ze w tym roku w chorwacji nie bedzie niemilych niespodzianek. nie nastawiam sie na bog wie co, ja moge spac nawet po namiotami, a ze w chorwaji jestem zakochana, za taka cene mysle, ze cokolwiek by sie nie dzialo i tak sie oplaca. oczywiscie bez przesady, zniose wszystko oprocz robactwa, smrodu w pokoju, chamstwa i innych skrajnosci, a tak to jestem nastawiona pozytywnie i modle sie,zeby wszelkie marudy z tego forum, ktore jada po to,zeby szukac taniej sensacji, z podejsciem, ze za paresetzlotych im sie wszyystko nalezy, niech sie trzymaja ode mnie z dala, nie mam zamiaru psuc sobie wakacji. bylam juz chorwacji objazdowo i spalam pod namiotami, to byly najlepsze wakacje moim zyciu, bo ten kraj jest super. a pamietam kolonie w grecji, gdzie biegaly karalchy po jadalni, wrzucili nas do hotelu na zadupiu z albanczykami i jeszcze musielismy placic za wycieczki do miasteczka co dwa dni, jesli chcialo sie jakies zakupy, bo na miejscu bylo cholernie drogo. i tak mi sie podobalo, bo bylam z kumpela, ale wyjazd byl 3 razy drozszy niz z tego biura, a niespodzianek multum, lacznie ze slona woda w kranie, ktora zebow nie umyjesz, a prysznic na spalona skore tez srednio przyjemny. tuta coprawda czytalam, ze trzeba bylo czekac dlugo itd, ale z tego co czytalam dalej to biuro chyba ten problem powoli rozwiazuje. co do rezydentow i pilotow nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia, nie bd im zawracac dupy pytaniami "Czemu deszcz jest mokry" itp, bo nie mam 5-ciu latek, poradze sobie bez nich, hcociaz na jakies minimalne wspracie z ich strony licze. i nie szukajcie we mnie spiskowca, nie jestem zadnym marcinem czy bartkiem czy kims innym. fakt biuro dalo plme z tymi komentarzami na poczatku hahhaah, cos im nie wyszlo. moze sa amatorami, ale to jest najtansza oferta jaka znalazlam i za te kilkaset zlotych ktore oszczedze mysle, ze i tak bede miala niezly fun . pozdrawiam wszystkich, ktorzy maja zamiar dac czadu w tym roku w biogradzie IP: 83.4.25.89
|
jam
|
#3613 11:41, 02.06.2009
|
Gość |
a i jeszcze jedno. to co sie wyprawia na tym forum to zenada. pracownicy biura nie powinni tak sie znizac i kombinowac. kon jaki jest kazdy widzi, albo ktos ma ochote zgodzic sie na takie warunki albo zaplacic wiecej i jechac z normalnego biura, ale nie robcie z ludzi idiotow i tak wiadomo, ktore komentarze sa pisane przez prawocnikow, strasznie to zniecheca, badzcie profesjonalistami, takie desperackie kroki w niczym wam nie pomoga, ludzie czytajacy to forum maja pojecie jaka opinia krazy o waszym biurze i pare pozytywnych komentarzy, ze wasze wycieczki to przygoda zycia pisane z tego samego IP wygladaja groteskowo. tak samo komentarze, w ktorych daremnie klocicie sie z zawiedzionymi klientami albo probujecie sprostowac niektore sytuacje, powinniscie podpisywac sie jako pracownicy, bo wydaje mi sie, ze chcecie sprawic wrazenie kolejnych zadowolonych klientow. piszecie w taki sposob jako uczestnicy wycieczek, tylko nie wiem, skad ta wiedza dot. innych turnusow itp. watpie, ze to biuro ma takich zagozalych fanow, ze jezdza na wszystkie mozliwe turnusy, na wszystkie wycieczki i wszystko o wczystkim wiedza, normalnie zalozcie fun club. ale mowie, ja mam to gdzies, bo chce jechac po to aby sie zabawic ze znajomymi, na nikogo nie liczymy,niestety autem nie da rady,wiec w taki sposob. ale poziom tego forum i to co robia ludzie z O.I.S to nieporozumienie. ze mna prosze sie nie klocic (pracownicy), nie chce poczuc niesmaku w ustach, mam zamiar jechac z waszego biura, zachowajmy pozory jakiegos poziomu i niech tak zostanie IP: 83.4.25.89
|
olga
|
#3614 18:56, 02.06.2009
|
Gość |
Hej! A kto się w tym roku wybiera do Chorwacji? IP: 89.76.84.126
|
jam
|
#3615 19:10, 02.06.2009
|
Gość |
ja sie wlasciwie zastanawiam nad wyborem wycieczki, chorwacja przypadla mi do gustu, ale widze, ze na biuroczajka.pl tez maja ciekawe oferty. bd czekala na opinie wczasowiczow, ktorzy wroca z I turnusu. ciekawe jak sie biuro spisalo w tym roku :]. ja lubie przypogdy, juz sie nie moge doczekac IP: 83.4.25.89
|
jam
|
#3616 19:12, 02.06.2009
|
Gość |
jesli znacie tansze, a lepsze wycieczki bylabym dzieczna jakbyscie dali znac, bo ja nie znalazlam narazie nic tanszego, a chce wygrzac sie za granica w tym roku IP: 83.4.25.89
|
Turysta
|
#3617 19:22, 02.06.2009
|
Gość |
jam: poszukaj czegoś z organizacji studenckich: turystykastudencka.pl, polibuda.info, azspw.pl, studenckiewyjazdy.pl Organizacje studenckie mają bardzo bogatą ofertę w przystępnych cenach. IP: 95.49.104.161
|
Ina
|
#3618 10:09, 03.06.2009
|
Gość |
Mam pytanie do osób, które już wróciły z Biogradu. Był ktoś w willi Simurina. To nowe lokum w tym roku. Chciałabym sie zapytac, jakie jest wyposazenie domu, czy wszystko jest w kuchni, czy trzeba cos wziąć ze sobąByłoby miło, gdyby ktoś opisał ogólnie ten dom. Jak wyglądaja pokoje i piętrapozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Biogradzie. Tak w ogóle to jesli ktos ma pytania dot pobytu to moge odpowiedzieć. IP: 80.48.251.36
|
majkel
|
#3619 10:25, 05.06.2009
|
Gość |
No dokładnie. Ja byłem z ZSP (karol) i SnowShow. Oba polecam, chociaż zupełnie co innego. ZSP to tanie wyjazdy na Słowację, a SnowShow to jedna wielka impreza. Mają trochę burdelu momentami, ale i tak nigdy nie bylem na fajniejszym wyjeździe.
IP: 89.78.125.154
|
Bartek
|
#3620 16:14, 07.06.2009
|
Gość |
Witam wszytkich. po waszych opiniach jestem przerazony ale znajac chorwacje i klimat wszytkich ludzi tam mieszkajacych wiem ze bedzie zarabiscie bo gdzie kolwiek sie pojedzie w chorwacji to kazdy sie wybawi na swoj sposob. Ale ja nie mam zamiaru grzac caly dzien tylka na plazy a w nocy spac tylko sie bawic i spedzic czas z swietnymi osobami. Ale mam Pytanko jak wyglada Villa BUJEVIC w Biogradzie. chodzi mi o strone technicza. Czyli, czy da sie tam pzrezyc czu tez nie))) i wyposazenie kuchni. moze tam ktos byl i wie jak to wygladalo w tamtym roku. propsze o komentarze IP: 78.8.217.190
|
ddd
|
#3621 08:33, 08.06.2009
|
Gość |
Uwaga na to biuro! nie warto ryzykować paru zloty oszczędności i popsuć sobie wakacje. Ten organizator nie liczy sie z niczym. Opóźniony wyjazd 36 godzin to standard, warunki tragiczne standard, jedzenie tragedia. ZWYKLI OSZUŚCI !!! IP: 83.27.141.190
|
ddd
|
#3622 08:34, 08.06.2009
|
Gość |
większość pozytywnych opinii na temat tego biura ois pochodzi od nich samych popatrzcie na IP - wszedzie sie powtarzaja UWAGA TO OSZUŚCI!!! IP: 83.27.141.190
|
Tomek
|
#3623 22:27, 08.06.2009
|
Gość |
Nie suchajcie tych ludzi co pisza bzdury ois to spoko biuro tanio i rozsadne warunki IP: 78.0.159.139
|
Ela
|
#3624 08:15, 09.06.2009
|
Gość |
Rozsądne warunki?- tak syf karaluchy brak organizacji, brak tego co w ofercie!!!!!! TAnio? jak się pododaje wszystkie koszty dodatkowe plus znaczki na polecone przy wysyłaniu reklamacji nie uwzględnionej wcale to życze powodzenia, pozatym kto będąc na wyjezdzie i sie mu żekomo podobało szuka forum na temat biura i wpisuje pozytywne komentarze, po pierwsze szukaja je ludzie którzy jadą pierwszy raz, zarezerwowali i wplacili zaliczke i dopiero spradzaja co za gagatka wybrali, i zawiedzeni tym żałosnym biurem!!!!!! Wszystkim odradzam, czytasz to forum to zastanów sie 3 razy zanim klikniesz na formularz rezerwacyjny!!!!! IP: 83.8.101.72
|
sheima
|
#3625 10:26, 09.06.2009
|
Gość |
chcialabym jechac z tym biurem na riwiere olimpijska. byl ktos? jak bylo? IP: 83.10.40.117
|
Strona: « < ... 141 142 143 144 145 146 147 148 149 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie