» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 199 200 201 202 203 204 205 206 207 ... > »

Autor Treść
Arczi
Gość
jedzie ktoś za tydzień na mazury
IP: 109.243.139.49
Użytkownik
A czemu akurat na mazury? Jakoś nie specjalnie przepadam za Krainą Wielkich jezior i zdecydowanie bardziej wolę Wisłe lub ogólnie bardziej górzyste tereny. Nie ma to jak aktywna turystyka.
IP: 79.185.64.202
MARTADAREK
Gość
MISIA89
napisz do mnie może jakoś sie trochę zapoznamy- zawsze to będzie rażniej:)
może wymiana nr teleronów lub gg?
pzdr:)
IP: 79.186.98.176
MISIA
Gość
Byłam z OISem na kilku wyjazdach i gorąco polecam. Super organizacja, wspaniali piloci i kierowcy:D
Wybiera się ktoś może do Budvy w tym roku?
IP: 85.232.251.122
Monia
Gość
A był ktoś lub wybiera sie z OIS do Hiszpanii? termin bliżej września
IP: 89.174.214.250
trelemmorele86
Gość
Ja się z koleżanką wybieram do Budvy w tym roku z ois w terimnie od 19 sierpnia ;-)
IP: 78.146.242.18
trelemmorele86
Gość
a mam jeszcze pytanie dla tych co już wybrali się z ois jak wygląda wyżywienie jeśli zostało wykupione?
Adi
Gość
Ja chcę jechać od Chorwacji albo Czarnogóry. Naczytałem się sporo negatywnych opinii na temat tego biura i przyznam, ze jestem tym trochę wystraszony. Był już ktoś z OIS-em na wakacjach w bałkanch? A może ktoś już zarezerwował sobie takie wczasy i zasięgnął opinii wśród znajomych.Są jakieś pozytywy?
IP: 78.8.134.128
trelemorele86
Gość
Jak poszukasz w internecie to na 10 osób wypowiadających się o biurze ois 7 jest niezadowolonych;/ Ja mam nadzieję, że będę w trójce pozostałych ;)
Adi
Gość
No ja właśnie bym się wybrał do Budvy na ten termin 19 sierpnia :). Trelemorele skąd jesteście?
IP: 78.9.146.92
adam
Gość
byłem na szkoleniu we wrześniu 2010 - było znośnie , brak luksusów organizacja kiepska - ale to nie przeczkole gdzie pani i tyłek podetrze, te rejsy i szkolenia to dla osób dorosłych 18 lat to jeszcze nie zanaczy że ktoś jest "dorosły" czeba samemu umieć się o siebie zatroszczyć a jak ktoś nie potrafi to i w wieku 25 lat na wczasy z mamusią niech jeżdzi ,ona noset wyczyści popu poda i posprząta .Same jachty twistery 780 są super wygodne szybkie bezpieczne i zwrotne no może 8 osób to przesada tłok musiał być nas było 5 osób i było OK . OIS - dla zaradnych - polecam dla takich co wszystko muszą mieć podane na stół - ODRADZAM (szkoda wakacji,urlopu)
IP: 195.72.148.216
lalala
Gość
a czy ktoś wybiera sie do Grecji?lub juz tam był? ;)
IP: 212.87.246.12
kaka
Gość
Witam wyjeżdzamy 25lipca do chorwacji
Jedziemy sami samochodem moze umówimy sie... w trasie bedzie raźniej
IP: 83.8.149.135
caroline
Gość
hej, czy jest tu ktoś kto wybiera się do Bułgarii (Varna) do hotelu Zora w terminie 14-25.07 z OISem? też naczytałam się mnóstwo opinii z czego jak ktoś wyżej napisał 7 na 10 jest negatywnych ..
IP: 93.105.191.161
caroline
Gość
kejmil napisał
powiem szczerze ze z iosem bylem juz 3 razy. i za kazdym razem bylo tak samo... fatalnie. organizacyjnie sa po prostu tragiczni. spyta ktos wiec czemu pojechalem 3 razy? odpowiedz cena. jedyny atut firmy ale cos kosztem czegos. w tym wypadku niska cena = fatalna organizacja. bylem w czarnogorze. wszystko bylo by ok tylko ze w podrozy traktuja ludzi jak bydlo. potem bylem w bulgarii, znow to samo, fatalna organizacja podrozy. a w tym roku nauczony doswiadczeniem pojechalem sam do wloch oczywiscie na ich wycieczke. wiec podroz byla spoko, za to na miejscu zamiast apartamentu 4 osobowego zastalismy jeden maly pokoj z tak zwanym przepierzeniem(scianka z jakiejs sklejki. brak recznikow i przede wszystkim poscieli na miejscu. a rezydent- TRAGEDIA. gosc ledwo mowil po polsku wiec zapomnijcie o innych jezykach( rezydent bez zadnego j. obcego????????). a wiec jak trzeba bylo cos zalatwic musielismy robic to samo. takze jesli ktos chce zaoszczedzic i jest cierpliwy i wyrozumialy to mozna korzystac z biura. generalnie jednak nie polecam, najlepiej organizowac wyjazd samemu, jak zreszta zrobie w przyszlym roku. pozdrawiam

kejmil czy mógłbyś coś więcej powiedzeić o Twoim wyjeździe do Bułgarii?
IP: 93.105.191.161
slabex
Gość
Witam. Jak myślicie czemu to biuro podróży wykreśliło się z "Centralna Ewidencja Organizatorów Turystyki i Pośredników turystycznych". Czy biuro podróży powinno być gdzieś w ogóle zarejestrowane? Chcę wyjechać z nimi do Bułgarii ale jestem pełen obaw jak czytam o nich opinie.
IP: 83.6.176.8
ryś
Gość
Jedzie ktoś z Bydgoszczy na Krym 29.06.2011?
IP: 84.10.54.2
caroline
Gość
no ja właśnie jadę z nimi do Bułgarii..
IP: 77.88.139.124
alexandra
Gość
byłam w zeszłym roku z OIS w Budvie i było super .. w tym roku wybieram sie na Krym
IP: 83.19.232.9
gość
Gość
ja wlasnie sie wybieram na rejs do chorwacji i juz sa takie cyrki ze wiem iz juz nigdy przenigdy z nimi nigdzie nie pojade. staram sie rozumiec wiele rzeczy ale nie jesli nie potrafia zorganizowac nam przejazdu za ktory juz zaplacilismy a takze jesli telefon w biurze odbiera jakis gowniarz ktory ma czelnosc na mnie krzyczec, mowic ze mi robi laske ze jade rejs (!!) i ze wcale nie musi byc dla mnie mily skoro jestem zla... naprawde rece opadaja. mam tylko nadzieje ze na samym juz rejscie bedzie fajnie. slonce, morze, dobre towarzystwo :) ale zdecydowanie nie polecam tego biura osobom ceniacym sobie swiety spokoj i godne traktowanie
IP: 204.152.239.219
neapolitanka
Gość
witam! ja jade z nimi do Bułgarii do Zory, wybiera sie ktos od 5 lipca? Wycieczke kupowalam u Pana w biurze, ktory byl baaaardzo mily i kompetentny,profesjonalnie doradzil mi wyjazd wiec watpie zeby ten Pan byl jakims gówniarzem i byl niemily ;) no ale piszesz ze jedziesz wiec chyba zorganizowali Ci przejazd ;) musialas/es faktycznie byc bardzo zła i na niego nawrzeszczec heheh ;)
IP: 83.6.90.67
slabex
Gość
Witam. Ja też jadę do zory ale 1 sierpnia. prosze o jakies aktualne relacje jak jest w zorze i zlotych piaskach
IP: 83.6.187.245
xania
Gość
a może ktoś jedzie do saki 27.07?i ma jakieś aktualne info??
IP: 77.255.0.61
bal
Gość
może spotkamy się w pociągu.my nastawiamy się na super wakacje.
IP: 77.255.0.61
Tomaszek
Gość
ja bylem w zorze rok temu i bylo calkiem ok- W tym roku jade do Biogradu
Pozdrawiam :D
IP: 83.131.77.175

Strona: « < ... 199 200 201 202 203 204 205 206 207 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij