» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 196 197 198 199 200 201 202 203 204 ... > »

Autor Treść
Ducha
Gość
Ja najprawdopodobniej tez jadę z chłopakiem tam więc się spotkamy ;) będziecie w DM DEMANOVKA ? skąd jesteście jak mogę zapytać może się zintegrujemy wcześniej ;p
IP: 83.11.97.46
Sledżik
Gość
Nie wiem czy zauważyliście że pozytywne opinie pisze ciągle ta sama osoba, o czym świadczy adres komputera o początku IP: 62.233.203.
Biuro OIS nie jest członkiem izby turystycznej, za nim stoi człowiek który ma na sumieniu, było w Uwadze TVN i po necie też jest sporo.
IP: 83.6.10.67
Tomaszek
Gość
Ja jeździłem z nimi wiele razy i zawsze było ok
IP: 77.115.136.204
Nowy
Gość
Kto jedzie na sylwestra do Paryża ?
IP: 95.41.140.220
lol
Gość
Sledżik napisał
Nie wiem czy zauważyliście że pozytywne opinie pisze ciągle ta sama osoba, o czym świadczy adres komputera o początku IP: 62.233.203.

to ze IPik tak sie zaczyna , to nie znaczy ze to jest jedna osoba, rownie dobrze moga byc to 254 inne z danej centrali, ale pozdro 1000
IP: 150.254.132.135
jaggernaught
Gość
Czy jedzie ktoś 7 stycznia do Włoch na narty do Marillevy? Czy ktoś wie czy z wyjazdami na narty też były jakieś problemy, bo z tego co widzę, to na Włochy nikt nie narzekał.
IP: 149.156.21.231
Użytkownik
Hej, ja jadę, byłem we Wloszech kilka razy. Super lokalizacja i bardzo ładne apartamenty. Polecam jak najbardziej. Val di Sole, świetne tereny żeby sobie naprawdę dobrze pojeździć. Osobiście mogą polecić.
IP: 80.53.78.242
batman
Gość
Czy może ktoś coś powiedzieć o sylwestrze w Wilnie? bo mam zamiar się wybrać, byłem z Ois-em na wakacjach 2 lata temu i było naprawdę nieźle :). Ale sylwester inna sprawa. Proszę o opinie.
IP: 84.10.220.87
koliman
Gość
ja polecam wyjazdy do krymu - jalta jest piekna (oprocz plaż ) a sama organizacja wyjazdu calkiem ok. polecam ois
IP: 217.8.188.161
Jaro
Gość
witam tez mamy zamiar wyjechac do Wilna W 3 osoby skad wyruszasz?
IP: 193.238.67.74
WYJAZD NA NARTY
Gość
WITAM.POSIADAM BUSA 9 OSOBOWEGO I ZABIORE EKIPE W KAZDY DZIEN TYGODNIA NA NARTY Z BIELSKA-BIAŁEJ NA SŁOWACJE JESLI KTOS CHETNY TO PROSZE O KONTAKT TEL:602829143 LUB GG:8053326
IP: 93.105.175.82
Gość
Gość
Totalny bałagan. Przy wyjeździe zapomnieli o nas, a potem nie było miejsca w apartamencie, kompletny brak organizacji. Jedynie co pozytywne to zupełnie przyzwoici kierowcy (ale oni nie są z OIS tylko współpracującymi firmami)
IP: 77.253.242.149
karolek
Gość
właśnie wrocilem ze lwowa, kac mnie ciągle rypie, wyjazd zajebisty na 1000000%, super ekipa, tylko trzeba umiec wrzucic na luz, bo widze niektorzy tu zamulają, pozdrawiam lwowską ekipe, moze sie jeszcze kiedys spotkamy, ave maryja, jakby co to moje gg 9257458 karol - pamietacie pewnie mnie i maćka, a może nawet Iwana co miał darmową nocke w hotelu
IP: 188.146.255.233
Asia
Gość
Wróciliśmy właśnie ze Słowacji, wyjazd jak najbardziej udany, co prawda organizacja autokarów odwożących na stoki czasami szwankowała,ale dało się to przeżyć.. Jednakże ekipa fajna i oczywiście pilot Krzysiu zasługuje na pochwałę!:) W sylwestra nikogo nie ominął,z każdym się napił:) Nawet miejsca w autokarze zajął:) Polecam ois i dziękuje Krzysiowi za sympatyczny wyjazd :)
IP: 79.184.80.29
Dżoana
Gość
Sylwester na Słowacji był zajebisty. Stok, hotel, bal sylwestrowy super. Na organizację nie można narzekać wszysko było ok, bardzo fajna i sympatyczna ekipa pilotów - nie dało się z nimi nudzić :) (Maciek, Jacek, Maciek i Czarek wielkie pozdro i do zobaczenia na mazurach!!! Polecam wszystkim
IP: 46.134.195.170
Słowacja Hradok
Gość
wyjazd na slowacje bardzo udany, pilot Krzysiek sie sprawdzil choc na poczatku musze przyznac ze stracililismy przez niego nieco nerwow, musi jeszcze troche podszkolic swoja organizacje a bedzie git :) ale pomocny a to najwazniejsze.
IP: 87.99.5.180
mis
Gość
a w grecji nikt nie byl?????????????????
IP: 84.10.153.7
pol
Gość
Jak dla mnie to imprezy w Bklubie jak i ta sylwestrowa były zaj.... !
IP: 88.156.7.196
Gość
Gość
OIS - Totalnie nieuczciwe biuro, wyciskające pieniądze, a nie świadczące należycie usług i mające gdzieś uczestników wycieczek. Wykupiłam wycieczkę do Zvolenia i to, co się działo, przechodzi ludzkie pojęcie. Nie polecam - stracone pieniądze, bardzo dużo stresu w podróży na Słowację a potem długotrwałe leczenie, gdyż biuro postanowiło kazać nam czekać na mrozie -15 stopni, bo zapomniało nas poinformować o opóźnieniu autokaru (!)
Jeśli ktoś dba o swoje zdrowie, zdecydowanie odradzam OIS.
IP: 83.22.44.113
Aga
Gość
A buł ktos w hotelu Smrek? Jade tam z dziecmi na ferie i juz sie boje
IP: 217.153.148.134
bartek
Gość
Chciałbym tylko przestrzec potencjalnych klientów o stosunku spółki Kompania Turystyczna tzn. OIS na swoim przykładzie. Skuszony ofertą wpłaciłem zaliczkę, a miałem na to 1 dzień żeby wyjazd nie uciekł, po czym przeczytałem umowę i stwierdziłem jej niezgodność z ofertą. Poprosiłem o zwrot, zły poniekąd taką praktyką. I zaczęły się problemy, dodam, że umowy nie podpisałem i mimo błędu jakim było pochopnie przelanie zaliczki zgodnie z prawem przysługuje mi prawo do odstąpienia na podstawie artykułu 7 § 1 ustawy z dnia 02.03.2000 o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o
odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny. Podsumowując odpisali, że mają tą ustawę gdzieś i mam im dopłacić za rezygnację czyli ich regulamin okazuje się ważniejszy od ustawy, a ja będę musiał poświęcić czas i pieniądzę żeby odzyskać swoje pieniądze. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem, dodam, że o rezygnacji i jej powodach powiadomiłem biuro po 30 minutach. Nikt nie zaproponował ludzkiego załatwienia sprawy nie mówiąc o wytłmaczeniu dlaczego na umowie znalazł się koszt za coś co miało być zapewnione w kwocie ogólnej.
IP: 85.237.182.187
Barbara
Gość
nie łatwiej było najpierw spojrzec na umowę nim sie zapłaci? ;/ ja byłam na Słowacji na Sylwestra i bylo super!!! Jedyny minus to troche zmieszania z autokarami dowożącymi na stoki pierwszego dnia ale wszystko zostało szybko wyjasnione ;) Bardzo fajny wyjazd za baaaaaaaaaaaaaaardzo małe pieniądze.
IP: 46.134.117.122
pol
Gość
w Smreku masz naprawde bardzo dobre warunki, chyba najlepsza miejscowka w tamtej okolicy w ofercie OISu albo jedna z najlepszych
IP: 88.156.7.196
Asia
Gość
Ja wybieram się na Słowację do Mengusovcy.. tylko nie wiem czy lepiej ten pensjonat holmok czy Matush. Był ktoś?
Wiadomo że za takie pieniądze to kokosów nie będzie :P a problem ze zmianą autokarów jest prawie z każdym biurem ;)
IP: 188.146.127.241
zolwik
Gość
andrew1985 napisał
Hej, ja jadę, byłem we Wloszech kilka razy. Super lokalizacja i bardzo ładne apartamenty. Polecam jak najbardziej. Val di Sole, świetne tereny żeby sobie naprawdę dobrze pojeździć. Osobiście mogą polecić.

słuchaj bo ja sie właśnie chce tam wybrac. jak wyglądają apartamenty? Trzeba dojechać skibusem czy sa bezpośrednio przy wyciagu?dzięki za info
IP: 212.160.202.161

Strona: « < ... 196 197 198 199 200 201 202 203 204 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij