» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Strona: « < ... 6 7 8 9 10

Autor Treść
RXN
Gość
aga :> - ojjjjjjjjjjjjjjjj tak :D:D:D
IP: 195.225.246.104
leptokaria
Gość
witam ja bylam miesic temu w Grecji!!! bylo naprawde bardzo fajnie,az do tej pory opowiedam wszystkim o moich cudownych przezyciach:) wycieczki byly bardzo ciekawe,przede wszystkim ludzie!!! MUSICIE WYBRAC REJS NA SKIATHOS bo to jest jedna z najlepszych wycieczek!! co prawda na jedzenie moznaby bylo sie przyczepic, ale jekos sie przezylo:) dyskoteka poza Leptokaria CUDOWNA!! wszystko mi sie podobalo i jestem z wycieczki bardzo zadowolona!!! nie wspomninajac o organizacji tych wycieczek i przede wszystkim o OK TOURS!! nie zaciekawie...
IP: 83.21.57.53
leptokaria
Gość
ach...Ateny,Meteory i reszta wycieczek tez super:) ale jak sie skumplujecie wszyscy razem to nawet nie bedzie wam sie chcialo wracac ...
IP: 83.21.57.53
dziewczyna
Gość
jesli ktos ma watpliwosci co do jechania do Grecji mowie Wam.. nie ma co sie zastanawiac tylko JECHAC!
bylo genialnie, do tej pory to mi sie sni po nocach!
Gorąco pozdrawiam tych co bawili sie z nami od 10 sierpnia! Dziekuje :**
a w szczegolnosci sciskam mocno Lejdis, Pareleczki, Magde Monike ich kuzynke ktorej zawsze zapominam imienia, Łysych, Ewelinke chlopakow z 113 i p.Marianne Kasie i Renate

G.
IP: 62.69.198.126
agacik
Gość
:P hej:) ja bylam w zeszlym roku w leptokarii xdd bylo super!! mMM.. grecy sliczni! plaza, morze... aha, i noc grecka zajebista! winko w beczkach.xdd pijesz ile chcesz ;] w tym roku wybieram sie do chorwacji
IP: 77.253.137.15
ktos tam
Gość
tez byłam w Leptokari w ostatnie wakacje.. nie da sie tego opisac!! bylo wyyyyyyyyyjebaanie ! nie potrzebne sa nawet zadne wycieczki dodatkowe. wystarcza zajebisci ludzie i jest zabawa ! najlepsze wakacje w moim zyciu, najlepsze chwile ktore wspominam caly czas !;] ah...
IP: 83.8.186.166
Ania
Gość
Hej, planuję Leptokarię z OK tours w pierwszym turnusie, jako że 1345 złotych to zachęcająca cena przy niezłym standardzie i mam pytanie o opiekę nad ludźmi - słyszałam, że w Bułgarii z OK Tours panował niezły rygor, z tą plotką zetknęłam się gdzieś po raz drugi; mamy z koleżanką 17 lat i nie jesteśmy super imprezowe, ale miłoby było poszwendać się gdzieś czy skoczyć na dyskotekę. Jak oceniacie to biuro pod tym względem? No i co z hotelem, jest w miarę czysto i jedzenie naprawdę jest niedobre? Pozdrawiam :)
IP: 83.18.247.114
Donia.
Gość
Siema Siema to serio tak źle gadają o tym hotelu no weźcie mnie niestrasznie xD
A tak jedzie ktoś do leptokari 24 lipca 5 sierpnia na młodzieżowy ? ;D
mam 15 lat, jak ktoś jedzie to gg plix 9456283
IP: 89.76.179.147
Użytkownik
jeżeli chodzi o hotel...
jest ok :)
czysto, ładnie...
jedzenie dobre :) nawet mieliśmy gyros :D prowiant na wycieczki :D do posiłku 2 rodzaje soków/napoi i zawsze jakiś "bonus" po obiedzie tj. owoce, ciasto itp.
lidda
Gość
hej :D chce w te wakacje pojechać na obóz do Greckiej Riwiery Olimpijskiej, tylko nie wiem o co chodzi z tym podziałem wiekowym... Chce jechać z kumpelą, tyle że ona ma 20 lat, a ja 17... więc jesteśmy w dwóch różnych... może mi ktoś powiedzieć jak to wygląda tam na miejscu?? czy możemy być razem w pokoju, itp.??
IP: 83.21.13.133
Użytkownik
w pokoju raczej nie...
jeżeli chodzi o wycieczki - są wspólne
a wyjścia na plaże... ona będzie chodzić kiedy będzie chciała, a Ty raczej z opiekunami ...
ale to nie jest duży problem :)
Użytkownik
Moja siostra była na tym obozie ok-tours w zeszłym roku;) Wróciła bardzo zadowolona i dziwiła się,że komuś się tam mogło nie podobać... Wysoki standard hotelu,pyszne jedzenie,świetna kadra. Ona by tam pojechała z miłą chęcią jeszcze raz,ale teraz jedzie do Chorwacji,też z ok-tours;)
IP: 77.236.0.198
M ;)
Gość
Kto jedzie do Grecji [ Leptokaria] i 30.06 - 12.07 ??
Wiecie moze co to ''Nieoczekiwana zamiana miejsc ' ??
IP: 87.99.104.194
Sylwina
Gość
Z tego co przeczytałam to musi być tam zarąąąbiście!Też sie wybieram w tym roku turnus 24 lipca do 5 sierpnia . W sumie nie bedzie na co narzekać jak bedą fajni ludzie !!! ;P A i wiecie moze czy jest boisko do kosza lub chociaż do siatki ??
IP: 83.27.56.51
Użytkownik
z ok tours?
do siatki było na plaży :D
bartiz
Gość
a jedzie ktos w terminie 16.07 - 28.07 ?? :D jak cos to pisać na gg 6210459 :D mam 16 lat i jestem ciekaw czy ktos w tym przediale wiekowym sie wybiera??;>
IP: 85.202.40.32
lidda
Gość
no ja jednak jade sama:( jedzie ktoś 22.06- 04.07??
IP: 83.21.28.6
gosc
Gość
jedzie ktos od 8-20 lipca na mlodziezowy...?? aa i mam pytanie do toch co bylii ile bylo dyskotek w zeszlym rokuu...??
IP: 94.101.23.62
Marta
Gość
ja jade 22.06 z kolezanka! moje gadu 7979573...odezwij sie prosze:)
IP: 83.20.96.47
Użytkownik
dyskoteka była jedna wyjazdowa :D
WERONIKA
Gość
NIGDY PRZENIGDY Z OK GRECJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOTEL? LUNCH Z TEGO CO ZOSTAJE Z POPRZEDNIEGO DNIA?????WLASCICIELKA W REKAWICZKACH Z KOTLA JEDZONKO FEEEEEEE POKOJE MAJA LADNE 2 OSOBOWE ALE SPALYSMY W NIM W 4 A PIWNICA TEZ PRZEROBIONA NA POKOJE??? PIKANTERI DODAJE 12 DO 16 GODZIN CZEKANIE W OSTATNI DZIEN NA ODJAZD DO POLSKI? TYLKO SIE "SCHLAC" A DO HOTELU NIE WEJDZIESZ PILNUJE WLASCICIEL
GDZIE ROBIC KU....... BASEN TEZ NIE DLA CIEBIE W OSTATNI DZIEN
JESLI MACIE JESZCZE MOZLIWOSC UCIEKAJCIE Z OKieja jest LEPSZA LEPTOKARIA W POLSKICH BIURACH
I JA JADE BO MIEJSCE JEST BAJERANCKIE
IP: 94.68.4.173
wiola
Gość
czy jedzie ktos w terminie 16.07-28.07 ??
mam 20 lat i zastanawiam sie czy bede miala do kogo sie odezwac :) jak cos to piszcie na gg 4307631
IP: 83.6.57.150
ktośś
Gość
przepraszam bardzo aga:> ale ja miałam pokuj patio i miałam prysznic zreszta tak samo jak moje koleżanki z pokojów obok ;)
IP: 85.198.197.27
brunek38
Gość
OK TOURS - najgorsze z biur podróży z jakim się spotkałem... Niekompetentni opiekunowie, kłamstwa w ofercie (odległości,dodatkowe ukryte wydatki na wycieczki), jedzenie okropne-nie to że nie dobre bo to się rozumie że jadąc do innego kraju można czegoś nie lubić lecz jedzenie było po prostu nie zjadliwe. Hotel oferowany przez to biuro - 4 * to zdecydowanie za dużo - najwyżej 2. Na 4 * to hotel musi jeszcze długo długo popracować.
NIE POLECAM NIKOMU, chyba że dla zaawansowanych sadystów.
IP: 79.184.106.132
Kasia
Gość
Hej. W tym roku planuje pojechac do leptokari jesli ktos jedzie 27.07 do 08.08 jak cos to piszcie na gg 22223164. Mam 17lat;)
IP: 83.21.20.75

Strona: « < ... 6 7 8 9 10

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij